Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

mavişcim hoşgeldin.dua ederiz canım tabi inşallah bu ay bebişinin müjdesini alırsın.şikayetçi değiliz canım sağlıklı olsunlarda varsın bizi uyutmasınlar sabaha kadar sallarız sorun değil.canım ben hamile kalınca öyle miğdem falan bulanmadı 6 haftalık olana kadar.sadece göğüs uçlarımda ağrı oldu o kadar başka hiçbir belirtisi yoktu.ama bazılarının miğdesi bulanırmış hamile kaldığı gibi.inşallah canım dualarımız seninle

canım benim hiç midem bulanmadı hamileliğimde ama mide bulantısı çok oluyor kişiden kişiye değişiyor. benim olmadı tatlım. allah herkese nasip etsin. dua ederiz canım senin içinde. canım sen yine git ahmet bey'e canım. vakit kaybetmeden bakalım ne diyecek. ama moralini bozma canım. streste önemli bir etken canım.

canım bakalım memnun kalırsan giderseniz söylersin banada. konuşuruz canım.

canım ya baktım medical parkın sitesinden nihat diye bi doktor yok bizimki nerden duydu anlamadım.sorsun bakalım kim söylediyse ona nerdeymiş o doktor.ama yeşim hanıma baktım resmine.ben onu ameliyattan çıkarken asansörde görmüştüm konuşmuştu benimle.bu ameliyatmı oldu hiç öyle bir hali yok demişti konuşa konuşa çıkmıştık şaşırmıstı.acaba onumu denesem.ay bilmiyorum araştırayım biraz daha bakalım.ama acil bişey olursa bide yeşim hanımı deneriz artık

bizimkide bazen yapıyor öyle kendini gıcık gıcık sinir oluyorum. kadınlar kulübünden öğreniyorsun değil mi diyor sen nasıl çıkacaksın çocukla canım. bakalım alınca verirsin canım. inşalah işe yarar doruk paşamda. marketlerdede oluyormuş canım.bilgin olsun.

anladım canım. inşallah acil bişey olmaz canım. mecbue yeşim hanıma gidiyor. onunlada bir konuş istersen. sen ameliyattan çıkınca bide asansörde konuştun mu maşallah ben o kadar değildi. dikiş yerim ağrıyordu. bide ben çok titredim.üşüdüm canım. senin maşallahın varmış.

ooo canım ayılma odasında bile çıkana kadar muhabbet ettim orda biri vardı sezeryana girecek onunla.çıkarkende koridorda kadınlar vardı dediler sezeryanmı oldun evet dedim keşke bizim kıza bunu gösterseydik moral olurdu dediler ayak üstü asansöre götürürlerken konuştuk.sonra asansöre yeşim hanım bindi çıkaran kişilerle konuşuyorduk yeşim hanım dedi bu şimdi sezeryandanmı çıktı hiç öyle durmuyor diye.valla ameliyattan çıkarken baktım bizimkilerden kimse yoktu koridorda.yukarda asansörden inince gördüm hepsi bebeğin yanındaymış ordan iniyorlardı bi kızdım onlara niye beni beklemediniz aşağıda diye.onlarda diyor myomda alınacaktı ya uzun sürer demişler bide sevinç ayılamaz yoğun bakıma girer demişler ama öyle olmadı çıktığımda adet ağrıları kadar ağrım vardı kendimi çok iyi hissediyordum ben

oooooo maşallah ben öyle değildim çok üşüdüm titredim.hala narkozun etkisindeydim kafam güzeldi. asansörü hayal gibi hatırlıyorum. ayağa kalkmak zor oldu biraz ama boşuna stres yapmışız doğumu hiiiiiiiç korkmuyorum artık

hmm 6 gün araları var desene aynı 1 hafta bile yok.iyi olur canım burdan takip ederiz seninki ile benimkini gelişimleri hareketleri iyimi diye

evet canım doruk paşam 6 gün farkla abi oldu evet fikir alışverişi yaparız daha ek gıdalara geçiş ne yedirsek falan konuşuruz canım

ayyyyyyyy bizim kız uyuyor kalkması lazım artık besleyip yatalım.iki saat salla salla ancak daldı cadı.

canım sanada çok iğne vurdularmı odana çıktıktan sonra.bana sürekli vurdular ya o kadarda korkuyordum.bide hemşireler çok gıcıktı iğneyi belime çok yakın yerden yapıyorlarmış bikaç iğneden sonra yaptırmadım ablamla arkadaşına yaptırdım.onlardanda imza aldılar iğnelerini biz yaptık diye.hele miğde bulantısı içinmiş bi iğne vurdular serumdan şak diye.ben öldüm sandım nerdeyse bayılıyordum.benim kalbim çok hızlı atar oda artırırmış hızlı verilince ölüyorum heralde dedim.bidaha gelişlerinde vurdurmadım benim miğdem sağlam dedim.bide canım omuzundan iğne vurmuşlarmı sana baygınken.benim omuzum mordu iğne vurmuşlar ama ne iğnesi sormayı unuttuk neydi acaba

bizimkide uyuyor canım anemde uyudu onunla birlikte.ben 10 da mama verdim artık 2 mama saati o saate kadar uyumam beklerim yedirip yatarım canım

ben saat 20:30 falandı banyo yaptırdık emzirdim uyudu. şimdi kalkınca mama vereceğim bende. canım doruğun kakasının rengi nasıl. benimki geçen gün hafif yeşil yapmıştı. aptamil veriyorum ondan mı acaba dedim.

bende korkmuyorum canım genel anestezi iyiymiş beni pek etkilemedi.ayağada kalkıyordum erken ama o iğneyi bana bi vurdular dünyam karardı 2 saat ecel teri gibi ter döktüm.

yok canım sarıydı hep şimdi biraz koyu kahverengiye döndü ishal olunca.ben sadece kendimi emzirdiğim zamanlar sırf yeşil yapıyordu kakasını canım senin sütündendir ya üşüttün çocuğa geçti yeşil yapıyor yada yediklerinden.biz aptamile geçince rengi sarıya döndü

o kadar çok iğne yaptılar ki saymadım sevinç. ama damar yolundan yaptılar hep. çok acıttılar hepsi. her geldiğinde sordum daha var mı diye. hep başka baka hemşireler yaptı iğneleri bazıları çok iyiydi bazıları suratsızdı. ama bebek hemşiremiz çok tatlı bir bayandı. allah razı olsun. benimlede bebeklede çok ilgilendi. omuzdan iğne olayı bende yok yani hiç dikkat etmedim ama olsa görürdüm sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…