- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.441
yok canım test yapmadım bidaha galiba bu ay yine ahmet beye gideceğim böyle adetim gecikince psikolojim bozuluyor 3gündür de çok midem bulanıyor yemeklerden sonra hamilelilkte böyle olurmu canım yaa ayy siz doğurdunuz rahatladınız bizde tık yok daha bebeklerinizden şikayetci olmayın allah herkese nasip etsin annelliği babalığı o şeker seylerle bizlerde uğrasalım uykusuz kalalım dua edin bizelerede
yok canım test yapmadım bidaha galiba bu ay yine ahmet beye gideceğim böyle adetim gecikince psikolojim bozuluyor 3gündür de çok midem bulanıyor yemeklerden sonra hamilelilkte böyle olurmu canım yaa ayy siz doğurdunuz rahatladınız bizde tık yok daha bebeklerinizden şikayetci olmayın allah herkese nasip etsin annelliği babalığı o şeker seylerle bizlerde uğrasalım uykusuz kalalım dua edin bizelerede
canım bakalım memnun kalırsan giderseniz söylersin banada. konuşuruz canım.
tamam neslihancım öyle yapalım.çay veremed,m ya gidip almadı babası işi varmış.geçenlerde çok sinirlendim zaten doruğun pişiği varken krem istiyorum ya sürekli o geçirmedi şunu al o geçirmedi bunu al.ama ne yapayım çok ağlıyordu doruk.eşimde gidip annesine demiş sürekli başka krem aldırıyor diye.kayınvalidemde gelmiş anneme diyormuş sürekli niye krem istiyorsunuz doğru dürüst bi tanesini baştan söylesenize diye.bide diyormuş benim oğlum çalışıyor sevinç gitsin alsın krem istiyorsa diye.ya öyle sinirlendim ki ben bebekle nereye gideyim bide havalar soğuk.anneme bıraksam bensiz bakamıyorlar beni görmeyince sürekli ağlıyor kimse susturamıyor.şimdide bitki çaylarını aldıramadım.yarında almassa öbür gün ben çıkıp alayım bari
evet canım etme bakalım müdehale.ben ettim şimdi her sabah gözümün içine bakıyor kakamı yaptırtsın ayaklarımı itipte diye
canım ya baktım medical parkın sitesinden nihat diye bi doktor yok bizimki nerden duydu anlamadım.sorsun bakalım kim söylediyse ona nerdeymiş o doktor.ama yeşim hanıma baktım resmine.ben onu ameliyattan çıkarken asansörde görmüştüm konuşmuştu benimle.bu ameliyatmı oldu hiç öyle bir hali yok demişti konuşa konuşa çıkmıştık şaşırmıstı.acaba onumu denesem.ay bilmiyorum araştırayım biraz daha bakalım.ama acil bişey olursa bide yeşim hanımı deneriz artık
oyyyyyyy kıyamam kuzumu ya bir büyüseler canımya. canım dorukla yarenin arasında kaç gün var. şubatın kaçında doğmuştu paşam?
3 şubat canım yaren kaç şubat
anladım canım. inşallah acil bişey olmaz canım. mecbue yeşim hanıma gidiyor. onunlada bir konuş istersen. sen ameliyattan çıkınca bide asansörde konuştun mumaşallah ben o kadar değildi. dikiş yerim ağrıyordu. bide ben çok titredim.üşüdüm canım. senin maşallahın varmış.
9 şubat canım.
ayyyyyyyy bizim kız uyuyor kalkması lazım artık besleyip yatalım.iki saat salla salla ancak daldı cadı.
ooo canım ayılma odasında bile çıkana kadar muhabbet ettim orda biri vardı sezeryana girecek onunla.çıkarkende koridorda kadınlar vardı dediler sezeryanmı oldun evet dedim keşke bizim kıza bunu gösterseydik moral olurdu dediler ayak üstü asansöre götürürlerken konuştuk.sonra asansöre yeşim hanım bindi çıkaran kişilerle konuşuyorduk yeşim hanım dedi bu şimdi sezeryandanmı çıktı hiç öyle durmuyor diye.valla ameliyattan çıkarken baktım bizimkilerden kimse yoktu koridorda.yukarda asansörden inince gördüm hepsi bebeğin yanındaymış ordan iniyorlardı bi kızdım onlara niye beni beklemediniz aşağıda diye.onlarda diyor myomda alınacaktı ya uzun sürer demişler bide sevinç ayılamaz yoğun bakıma girer demişler ama öyle olmadı çıktığımda adet ağrıları kadar ağrım vardı kendimi çok iyi hissediyordum ben
hmm 6 gün araları var desene aynı 1 hafta bile yok.iyi olur canım burdan takip ederiz seninki ile benimkini gelişimleri hareketleri iyimi diye
ayyyyyyyy bizim kız uyuyor kalkması lazım artık besleyip yatalım.iki saat salla salla ancak daldı cadı.
bizimkide uyuyor canım anemde uyudu onunla birlikte.ben 10 da mama verdim artık 2 mama saati o saate kadar uyumam beklerim yedirip yatarım canım
oooooo maşallah ben öyle değildim çok üşüdüm titredim.hala narkozun etkisindeydim kafam güzeldi. asansörü hayal gibi hatırlıyorum. ayağa kalkmak zor oldu biraz ama boşuna stres yapmışız doğumu hiiiiiiiç korkmuyorum artık
ben saat 20:30 falandı banyo yaptırdık emzirdim uyudu. şimdi kalkınca mama vereceğim bende. canım doruğun kakasının rengi nasıl. benimki geçen gün hafif yeşil yapmıştı. aptamil veriyorum ondan mı acaba dedim.
canım sanada çok iğne vurdularmı odana çıktıktan sonra.bana sürekli vurdular ya o kadarda korkuyordum.bide hemşireler çok gıcıktı iğneyi belime çok yakın yerden yapıyorlarmış bikaç iğneden sonra yaptırmadım ablamla arkadaşına yaptırdım.onlardanda imza aldılar iğnelerini biz yaptık diye.hele miğde bulantısı içinmiş bi iğne vurdular serumdan şak diye.ben öldüm sandım nerdeyse bayılıyordum.benim kalbim çok hızlı atar oda artırırmış hızlı verilince ölüyorum heralde dedim.bidaha gelişlerinde vurdurmadım benim miğdem sağlam dedim.bide canım omuzundan iğne vurmuşlarmı sana baygınken.benim omuzum mordu iğne vurmuşlar ama ne iğnesi sormayı unuttuk neydi acaba
bende korkmuyorum canım genel anestezi iyiymiş beni pek etkilemedi.ayağada kalkıyordum erken ama o iğneyi bana bi vurdular dünyam karardı 2 saat ecel teri gibi ter döktüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?