Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

omzumda 2 tane delik vardı morarmıştı bende sormayı unuttum ahmet beye ne iğnesi vurdunuz diye.evet bebeh hemşiresi mükemmeldi canım keşke hepsi öyle olsaydı o zaman 4*4 lük yer olurdu orası valla

ya bizimkide hep sarı yapıyordu geçen yeşil yapınca mamadan mı oldu dedim. ya ben üşüttüm ya çocuğu üşüttüm. inşallah normale dönmüştür. bakalım daha yapmadı kaka yapınca nasıl yapacak. inşallah sarıya dönmüştür.

omzumda 2 tane delik vardı morarmıştı bende sormayı unuttum ahmet beye ne iğnesi vurdunuz diye.evet bebeh hemşiresi mükemmeldi canım keşke hepsi öyle olsaydı o zaman 4*4 lük yer olurdu orası valla

bilmiyorum ki canım bana yapmadılar sanırım olsa görürdüm eşimde girdi doğuma oda söylerdi olsaydı. bebek hemşiresi başı kapalı olanmıydı canım.

bilmiyorum ki canım bana yapmadılar sanırım olsa görürdüm eşimde girdi doğuma oda söylerdi olsaydı. bebek hemşiresi başı kapalı olanmıydı canım.

aaa eşindemi girdi ben ablamı sokacaktım hafta içi sokamayız dediler senin eşini sokmuşlar.valla bende çok merak ediyorum nasıl oldu keşke doğuma biri girseydi de bide kameraya çekseydi bende izlerdim.bana niye kolumdan aşı yapıldı anlamış değilim ahmet beye kontole gidersem sorayım bakayım ne aiısıymış yapılan.bebek hemşiresi başı kapalı değildi heralde canım sevginardı adı hafif kilolu çok tatlı dilli bir bayandı.neyse bende kaçar doruğun mama saati geldi öpüyorum yaren prensesi

anlıyorum sevinçcim ama sen ayakta durcaksın ki doruk iyi olsun kim olursa olsun senden daha iyi bakamaz oğluna yanlış anlama annende tabiki bakar ama senin gibi anlamaz kimse bebeyinin dilinden atlatırsın inş hiç düşünme 20 dk bi işlemmiş madem hemen bitiverir evet ben çok zorluk yaşadım ailem burda deyil diye halada yaşıyorum bak bugün oldu daha alamadık ecrinin sonuçlarını

kızlar amma kaynatmışsınız yaa:)limoncum vallahi kız sakin olur diye düşünme yemin ediyorum sinirlenince bi çığlık atıyo ecrin babası bile korkuyo sesinden anam anam ne sinirli olacak bu diyo

sevginar hemşire hanginizin hemşiresiydi 10 gün boyunca beraberdik kendisiyle hatta lavmanımı o yapmıştı:)

sevinçcim medicalde nihat bey diye bi doktor yok yenimi geldi acaba arif bey var zafer bey var bide nuri bey var erkek doktorlar

hemşirelerdenmi şikayetçisiniz vallahi benim canımı sıkan iki tane oldu ahmet beyin yanında söyledim rengi attı kızın bi dahada işini ihmal etmedi sonraki günde benim yatarken sürekli olan bi hemşire vardı çok güzel geçti hatta bana göğüslerim çatlamasın diye kendi kullandığı kremi verdi ayy tansiyonun neden yüksek böyle dedi bende dedim o hemşireler yükseltti tansiyonumu oda güldü sonrada çıktık zaten

sevinçcim medicalde nihat bey diye bi doktor yok yenimi geldi acaba arif bey var zafer bey var bide nuri bey var erkek doktorlar

evet canım ya sitesinden baktım yok eşimde diyor hala varmış çok iyiymiş diye ama yok.dedim sana kim söylediyse yanlış söylemiş bakalım sorsun söyleyen arkadaşına medical değilde başka yerdemi acaba yanlışmı anladı

valla özellikle gece duranlardan şikayetçiydim gece aradığında bile bulamıyosun.söylemedim ahmet beye ama 2.gün iğnelerimi damardan yapın dedim ahmet beye sor dediler sordum oda hemşireye nasıl istiyorsa öyle yapın dedi.bi tanıdığımız var öyle bele yakın iğne vurmuşlar sinire gelmiş hala fiziğe gidiyor o yüzden hemşirelere vurdurmadım.e ablamlarda beğenmedi vuruş tarzlarını zaten bende ablama yaptırdım ama hemşire çok bozuldu ters ters davrandı

evet mecburecim ayakta durmam lazım ama korkuyorum bende.nette okudum bebeklere anestezi verince nefes almayı unutabiliyorlarmış o yüzden 2,5 aydan önce çektirmeyin yazıyordu.bide istanbulda biryer 30 dk lık emarı 10 dakikada çekiyormuş yeni makinaları varmış.msj attım onlara anestezisiz çekermisiniz bebeğe diye cvp gelmedi daha

bilemiyorum canım belki başka bi hastanenindirde eşin yanlış anlamıştır nuri olmasın o nihat deyilde

beline yakın yere niye yaptılarki iğne anlamadım benim bacaktan yaptılar ilk çıkınca çok sancım oldu diyerlerinide bacaktan yaptılar hiçbelime yakın yapılmadı serumla verildi galiba bide vallahi beyenmezsem söylerim hiç umrumda olmaz onlar bize hizmwet amaçlı ordalar annem anjio olduğu hastanede bi hafta sonra stente takıldı kayseride hemşireleri tanıdım tabiki iki gün birlikteydik ikinci operasyonda bi hemşire geldi o gün balamış işe annemin kolunu eviriyo çeviriyo yenimisiniz dedim ağız ucuyla hıı dedi baktım kan alırken morarttı annemin kolunu çık dedim istemiyorum senin kan almanı kızın rengi attı çıktım dışarı bağırdım hemşire annemin kolunu morarttı istemiyorum dedim onun almasını hemen diyer hemşire geldi kızı çıkardı odadan annemden ve benden özrü diledi gayet güzel bi şekilde aldı kanı gitti

aa inş cevap gelirde sorunsuz hallolur ayy çokta arştırma sevinç inanki insan daha kötü oluyo ben eeg isteyince doktor araştırdım sonra kafamda kurdumda kurdum prematüre bebeklerde ne gibi sorunlar yaşanır diye araştırıyodum ilk zamanlar bu beni çok mutsuz etti ve ciddi anlamda çökertti şimdi herşeyi akışına bıraktım ve araştırmıyorum kafama ne takılsa arıyorum doktoru ona soruyorum

bende ablama yaptırttım canım onlar anlıyor sürekli iğne yaptıkları için nereden nasıl vurulur.baktılar neredeyse beline vuracak öyle iğnemi yapılır yaptırma dediler bende dedim siz yapın.ama hemşire imza aldı ablamların yaptığına dair.sanki kendisi daha güzel yapıyor.hatta dediler hastane doktor iyi hemşirelerde iş yok

ee napcaksın çıkıyo işte arada öyle bikaç tanesi her yerde var inanki onlardan ablan hemşiremi sevinç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…