- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.481
evet canım aslında ebelik okudu ama sağlık ocağında hemşirelik yapıyor
ee napcaksın çıkıyo işte arada öyle bikaç tanesi her yerde var inanki onlardan ablan hemşiremi sevinç
nerde sağlık ocağında
canım ya sizin oralarda tanıdığın hoca yokmu mevlüt okutacağım hoca bılamadım daha.gerçi sende bilmiyorsundur perk dışarıya çıkmadığın için
şuan hürriyet toplum sağlıgı merkezinde ama nisanda geçici görevle başka bir sağlık ocağına gidecek.büyük ihtimalle bağlarbaşı sağlık ocağına gelecek canım
beni bırak kayınvalidemin bile yok tanıdığı:) kayınbabamın akrabası bize yakın oturuyo o ayarladı saolsun bize ama güzeldi kimse sıkılmadı mevlütte inş bulursun iyi bi hoca ayy doruka mevlütmü yapacaksınız:)
sanki oraları biliyorumda:)belki dedim bizim gittiyimiz sağlık ocağındadır falan tesadüf:)
pazar günümü yapacaksın kısmet gelmeyi çok isterim ama malum bebek var seninde dediyin gibi
yıldırıma bağlıyız biz güllük sağlık ocağına gidiyoruz
evet canım pazar günü.ecrinide al gel canım.gelmek isteyen olursa özelden adresi yollayabilirim kızlar
sizin tersmiş osmangaziye bağlı olsaydınız ablamlar 3 ayda bir yer değiştirecek galiba denk gelirdiniz bigün ama yıldırıma bakmayacaklar.ayy size baksalar bende gelir ecrin prensesi görürdüm
evet iyi olurdu yaa gerçi ben sadece aşıdan aşıya gidiyorum ama olsun:)
bizim doruğunda mevlütten sonra aşısı varmış 3 tane aşı yapılacakmış sağlık ocağında.boyuna kilosunada bakarlar gitmişken.bakalım büymüşmü göreceğiz.
aaa eşindemi girdi ben ablamı sokacaktım hafta içi sokamayız dediler senin eşini sokmuşlar.valla bende çok merak ediyorum nasıl oldu keşke doğuma biri girseydi de bide kameraya çekseydi bende izlerdim.bana niye kolumdan aşı yapıldı anlamış değilim ahmet beye kontole gidersem sorayım bakayım ne aiısıymış yapılan.bebek hemşiresi başı kapalı değildi heralde canım sevginardı adı hafif kilolu çok tatlı dilli bir bayandı.neyse bende kaçar doruğun mama saati geldi öpüyorum yaren prensesi
evet iyi olurdu yaa gerçi ben sadece aşıdan aşıya gidiyorum ama olsun:)
evet canım kısmetse pazar günü yapacağız herşey hazır hocamız yok ama.annem araştırıyor bakalım çok hoca varda hepsi doluymuş herkes mevlüt okutuyor galiba.bu arada beklerim canım seni,yapraknili,neslihanı.gerçi hepinizin bebeciği var gelemezsiniz heralde.bende size mevlütten sornra doruk paşamın resmini koyarım ona bakarsınız artık
kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bizimki uyuyor şuan. ama bir taraftanda hep kıpırdıyor. şimdide ayağımızda sallayarak uyutuyoruz. buda yeni çıktı. hemen uyuyor. sonra bşiğine yatırıyoruz. papatya çayını verdik. pıtır pıtır döktürüyor hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?