Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

ee napcaksın çıkıyo işte arada öyle bikaç tanesi her yerde var inanki onlardan ablan hemşiremi sevinç

canım ya sizin oralarda tanıdığın hoca yokmu mevlüt okutacağım hoca bılamadım daha.gerçi sende bilmiyorsundur perk dışarıya çıkmadığın için

canım ya sizin oralarda tanıdığın hoca yokmu mevlüt okutacağım hoca bılamadım daha.gerçi sende bilmiyorsundur perk dışarıya çıkmadığın için

beni bırak kayınvalidemin bile yok tanıdığı:) kayınbabamın akrabası bize yakın oturuyo o ayarladı saolsun bize ama güzeldi kimse sıkılmadı mevlütte inş bulursun iyi bi hoca ayy doruka mevlütmü yapacaksınız:)

şuan hürriyet toplum sağlıgı merkezinde ama nisanda geçici görevle başka bir sağlık ocağına gidecek.büyük ihtimalle bağlarbaşı sağlık ocağına gelecek canım

sanki oraları biliyorumda:)belki dedim bizim gittiyimiz sağlık ocağındadır falan tesadüf:)

evet canım kısmetse pazar günü yapacağız herşey hazır hocamız yok ama.annem araştırıyor bakalım çok hoca varda hepsi doluymuş herkes mevlüt okutuyor galiba.bu arada beklerim canım seni,yapraknili,neslihanı.gerçi hepinizin bebeciği var gelemezsiniz heralde.bende size mevlütten sornra doruk paşamın resmini koyarım ona bakarsınız artık

sanki oraları biliyorumda:)belki dedim bizim gittiyimiz sağlık ocağındadır falan tesadüf:)

siz hangisine gidiyorsunuz canım belli olmaz belki oraya çıkar tabi osmangaziye bağlı ise.başka yere yollamıyorlar geçici göreve osmangazi sağlık ocaklarına gidiyorlar sadece

pazar günümü yapacaksın kısmet gelmeyi çok isterim ama malum bebek var seninde dediyin gibi

yıldırıma bağlıyız biz güllük sağlık ocağına gidiyoruz

sizin tersmiş osmangaziye bağlı olsaydınız ablamlar 3 ayda bir yer değiştirecek galiba denk gelirdiniz bigün ama yıldırıma bakmayacaklar.ayy size baksalar bende gelir ecrin prensesi görürdüm

sizin tersmiş osmangaziye bağlı olsaydınız ablamlar 3 ayda bir yer değiştirecek galiba denk gelirdiniz bigün ama yıldırıma bakmayacaklar.ayy size baksalar bende gelir ecrin prensesi görürdüm

evet iyi olurdu yaa gerçi ben sadece aşıdan aşıya gidiyorum ama olsun:)

bizim doruğunda mevlütten sonra aşısı varmış 3 tane aşı yapılacakmış sağlık ocağında.boyuna kilosunada bakarlar gitmişken.bakalım büymüşmü göreceğiz.

bizim sağlık ocağıyla hastanedeki kilosu hiç tutmadı birbirini:)

evet canım ama ameliyathanedeki anestezi doktoru itiraz ett falan ama sonra zar zor girdi işte. bebek doğunca onunla beraber çıktı. ameliyat ekibinden biride kameraya çekti.eşimi çok yaklaştırmadılar. uzak bir yere oturup oradan seyettirmişler. ben ağrım acım geçince seyrettim ameliyatı. ama çok güzel. ilk doğuşu ilk ağlaması. banyosunu hemşirenin hazırlaması falan hepsini çekmiş eşim. hala seyrederken gözlerim doluyor.

ben gelirdim valla annemde burda nasılsa yareni anneme bırakırdım gelirdim ama benim koca kafalı eşim izin vermiyor. şimdi telefon ettim sordum gidebilirmiyim diye olmaz dedi. çok sinir oldum.

kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? bizimki uyuyor şuan. ama bir taraftanda hep kıpırdıyor. şimdide ayağımızda sallayarak uyutuyoruz. buda yeni çıktı. hemen uyuyor. sonra bşiğine yatırıyoruz. papatya çayını verdik. pıtır pıtır döktürüyor hanım.

iyiz canım nasıl olalım ecrinin tırnaklarını kestim kesene kadar canımı okudu cadı eşin izin vermedi demek mevlüte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…