- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.521
ya ben dedim benimki koca kafal diye. çok pimpiriklidir benimki. türünün son örneği demiştim. bir tane daha yok.nesli tükendi.
haklısın canım paylaşmak istedim bende
yok yok emin ol var onlardan bi kaç tane:)
mecbue sen doğumdan sonra gittin mi ahmet bey'e kontrole nasıl muayene etti ki acep?
iyi yaptın canım çok güzel gerçekten insanı bazen çıldırtıyolar o kadar zorlanıyo insan ama sonra sana dönüp bi gülücük atıyo bide bişey olunca anne diye sana doğru atılıyo işte o zaman iyiki yapmışım diyosun:)))
seninkiyle benimki tanışsa kesin çok iyi anlaşır benimki çok pimpiri ahmet bey'e de çocuk karışmaz değilmi demişti. ahmet bey'de güldü. zaten doğumada girdi
iyi yaptın canım çok güzel gerçekten insanı bazen çıldırtıyolar o kadar zorlanıyo insan ama sonra sana dönüp bi gülücük atıyo bide bişey olunca anne diye sana doğru atılıyo işte o zaman iyiki yapmışım diyosun:)))
yok gitmedim gelde dememişti bana dikişleri alırken gitmiştim dikişlerin gayet güzel dedi tekrar kontrole gelde demedi bu kontrol nasıl olur bilmiyorum ama normalde malesefki alttan muayene ediyolarbilmiyorumkismile
ohhhhhhhhhh iyiki yapmışız bacımmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayy limoncum varya çok güldüm çocuk karışmaz haa:)benim eşim girmedi zaten anormal bi doğumdu biraz benimki ama normal gelecek sandığım günlerde doğuma girmesini istediyimi söylemiştim eşimde dayanamam dedi geçenlerde netten izledi sezeryanla doğum rengi attı adamın :)geçen gün suratımda tahriş oldu kuaför sonrası bakınca gözleri doldu ne oldu dedim bakınca içim acıdı acıyo diye dedi hiç dayanamaz öyle şeylere
inanki limoncum ben hamile kaldığım andan itibaren çok sıkıntılı geçirdim ilk 3 ay hem çıkardım gece gündüz ağzıma lokma alamadım ve hergün kanamam oldu yattım 4 ay sürekli sonra yataktan kalktım 5 ay olmadan şişmeye başladım sonrada 6 aylıkken doğdu hiç hamileliyimin tadını çıkaramadım
ayyy çok geyip yaptım çok kızacaklar muhabbet topiğimi diye.neyse affola.
evet canım çok güzel oldu hatıra kaldı bize. en tatlı hatıra. dur canım daha çok yeniyiz. inşallah bebişlere bir kardeş nasip eder allah. belli olmaz belki ikincileride beraber yaparız düşünmeye başladın mı haber ver banada
sevinç nereye gittin gııııııı
banada pansuman yaparken gayet güzel dikişelerin dedi ama 40 gün sonra gel muayene edelim dedi. smear testiyapalım. çocuk düşünmüyorsan spiral takarız dedi.
tamam öyle yaparız karar verirsek nslihan.ben 10 şubatta kontrole gitmiştim bilseydim seni ziyatet ederdim orda canım
ya doruk uyandı bağırıp duruyor uyandığından beri ne yaptıysam susmadı.şimdi ablamlar geldi de onlara verdim sustursunlar.ya anlamıyorum karnı tok altı temiz suyunuda içti dahada bağırıyor.kucakta bile ağlıyor valla inadı tutnca
banada 40 gün sonra gel dedi ya bende gitmek istemiyorum ama ablam git diyor.muayene zorla edecek değl ya sezeryan yapanı etmez dikişlerine bakar bide ultrasonla rahim eski haline dönmüşmü diye bakar diyor hiç giden yokmu ya bizi bilgilendirse ne yapıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?