- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.541
aynı benim kız. bende hiç anlamıyorum. bir bakıyorum gülüyor. bir bakıyorum çığlık atıyor. biz hemen battaniyenin içine atıp sallıyoruz. sakinleşiyor uyuyor o zaman. hiç alıştırmak istemedim ama ağlayınca mecbur panik yapıyorum başka çare kalmıyor.
bizim o kadar üst üste geldi ki o ara çok sıkıntı yaptım zaten. annem geldi kardeşim kayınvalidemler halamlar tam bir karmaşaydı yani. bide o gece kontrole gittiğimde ahmet bey tamam olmuş alalım artık dedi ben çok oldum. karşılaşsaydık hastanede eşlerde tanışırdı. bizimkide bişey diyemezdi o zaman.
seçilde var bizimle aynı dönemde doğum yapan ama o gelmiyor bu aralar gelse sorarız belki o gitmiştir canım.
battaniyede de durmuyor canım doruk valla taşıma çantası varya biyere giderken onun içine koyup sallayıpta uyuttuk en sonunda.ama nasıl ağlıyor neslihan dudaklarını büke büke.oysa bikaç gündür iyiydi.kayınvalidem geldi gitti çocuk başladı ağlamaya.her geldiğinde seviyor yarım saat sonra çekip gidiyor sonra sustur susturabilirsen çocuğu.çok nazarı değiyor galiba.okuyoruz ama yinede ağlıyor
evet ya bi karşılaştırabilseydik eşinle tanışsalardı bişey demezdi bencede.kısmet inşallah bigün tanıştırırz canım ya eşinde fazla kurmasın kafasında kötü şeyler herkes kötü olacak değil ya.sonra bizden iyi olurlar bakarsın ilerde.eşin nereli canım bursalımı
ayy biri gelsede bizi aydınlatsa ben gitmeden ya
banada pansuman yaparken gayet güzel dikişelerin dedi ama 40 gün sonra gel muayene edelim dedi. smear testiyapalım. çocuk düşünmüyorsan spiral takarız dedi.
yaaaaaaa benimki seninkini geçer dedim ben sanavalla ahmet bey'de dedi dayanabilirmisin diye dayanırım dedi. bide seninle uğraşmayalım ameliyatta dedi. yok dayanırım dedi. öylede oldu. gaddar benim herif
canım inşallah ikincisinde rahat bir hamilelik geçirirsin canım. çok şükür meleğin kollarında tatlım. sen bizlere göre kat ve kat üstün bir annesin.
bana söylemedi görümceme sorudm geçenlerde sen gittinmi doğumdan sonra doktor çağırdımı dedim yok gitmedim çağırmadıda dedi aslında en sağlıklısı gitmeniz bence bana gel desede ben gidemezdim zaten ecrin o zaman 1 buçuk kiloydu kimse bakamazdı yani
şükür rabbime yanımda ama benim ikinci bebek yapacağımı sanmıyorum çünkü tekrarlama ihtimali var ecrinin ömrü uzun ve sağlıklı olsun da yeter bize yada yeni tedavi yöntemleri olursa bilemem
yok canım eşim bursalı değil. biz ikimizde bursalı değiliz canım. ondan birazda diyeceğim ama benimkinin huyu öyledir hep en kötüsünü düşünür. bende onun aksine çok safımdır. bana hep der fazla iyi niyetlisin diye. inşallah kısmet olur tanışırız. belki karşılaştık muayenehanede falan ama bilmiyoruz ki.
sanmam canım ya ben son ay gittim sadece onuda yazdım buraya hep çarşamba günleri gittim genelde zaten.ya bu hafta gitmeyi düşünüyordum ama randevuda almadım daha şu muayene olayından dolayı. ama gitmem gerek myomlarda vardı bi kontrol etsin istiyorum ama ultrasonla
anladım canım. ilk baştan beri gitmiş olsaydın belki karşılaşırdık. sonuçta iki haftada bir gittik hep. aslında bizim sağlığımız için ama işte muayene olayı benimde kafama takılıyor.
off kızlar ya bu doruğa bugün ne oldu anlamadı fulll ağlıyor.2 saatte birde mama istiyor hele beni bugün hiç emmiyor ya.annem sallıyor şimdi ama heran yine ağlamaya başlayabilir
canım gitsem bile alttan muayene istemiyorum derim.odan bana niye geldin o zaman dermi acaba.diyecek bi doktor değil ama ne bileyim onu söylemeye bile utanırım ya.gitmesemde rahim eski haline döndümü bi sorun varmı bilemeyeceğiz
canım biberona alıştıysa belki memeden çekmek zor geliyor. ben gece yatırırken veriyorum. bide sabah ben uyurken mama veriyor annem .kalan zamanlar meme veriyorum. ama emdikçe geliyor süt canım. ne durumda sütün artıyor mu canım. hala azmı. sen yinede ısrar et hep memeyi vermeye çalış canım. unutmasın memeyi. benimkide öyle yapıyor bazen çok huysuz oluyor. uzun süre uyanık kaldığında uykusu kaçıyor. bir türlü uyutamıyorum. acı acı ağlıyor. ayaklarında sallamayı dene canım. bizde oda işe yarıyor. inşallah uyur canım. acaba karnımı doymuyor. mamayı ne kadar veriyorsun canım.
yok canım niye geldin dermi hiç. gitmemiz lazım canım aslında. bir cesareti toplasak.
süt arttı sanki biraz emerken cokurcokur ses geliyor ama 5 dk emip bırakıyor.önce emiyordu mama veriyordum 2 saat sonra memeyi emiyordu bugün değişti.90 veriyoruz 4 saat durunca tabi aralarda beni emdiği zamanlar.ama bugün 2 saatte bir 75 veriyoruz.yerkende bağırıyor mamanın sonuna doğru hepsini emmiyor.bizimki yedikten sonrada 5 dk bağırıyor zaten canım.doyuyordur heralde onca yemeye karşı ama karnımı ağrıyor miğdesimi bilmem.ayakta sallamakta fayda etmiyor onuda denedik inadı tuttu bugün.bidaha birisi gelince yüzüne peçe akayım bari görmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?