- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #3.561
yok canım gitsemde muayene ettirmem hamileyken bile ettirmedim korkarım ben öyle şeylerden.inşallah ilerde kadın hastalıkları geçirmeyiz yoksa nasıl giderim bilmem doktora
canım bizimkininde uykuya dalması çok uzun sürüyor. bu bebişleri bir büyütsek allah'ın izniyle.
canım çocuk hızlı emiyorsa 5 dkda göğsü bitirirmiş zaten benimki iki göğsümü bazen 10 bazen 15 dakika emip bırakıyor. bitiyor herhalde sinirleniyor. canım çok uzun süre uyanıkta tutmamaya çalış sonra uykusu kaçıyor uyutamıyoruz.nazarda değmiş olabilir belki canım. mamadan memeden sonra ağızdan gazını çıkarıyor mu canım?
günaydın kızlar ayy ne güzel kaynatmışsınız gene:))sevinç inş memnun kalırsın ama kalmasanda bursada doktor çok bulursun birini ben ecrini bide mustafa kösecike götürmüştüm doç kendisi hem kardiyolog hemde çocuk hastalıkları uzmanı çok sakin efendi biri ve ne sorarsan sor herşeye cevap veriyo ben muayenehanesine götürmüştüm ama hastanede çalışıyomuş bahardamı ne yeşim hanımdan memnun kalmazsan bide onu dene derim ben ama tam olarak bahardamı bilmiyorum
inşallah memnun kalırız.ama diğeride iyiymiş doçent.ama önemli volan iyi ilgilenmesi
iki gündür yok kusması ama çorbasını zor yedirdim ekmek gelince ağzına yemedi bende onu döktüm ekmeksiz verdim onu yedi bi iki kaşık gündüz sadece bi kere uyuyo artık ecrin aayyyyyyy günlerde uzadı nasıl dayanıyo anlamıyorum gece hiç uyumadı gene üst üste diş çıkarıp duruyo 4 tane çıkardı iki tane daha yolda bizde durumlar böyle yaprakcım
neyse canım zamanla geçecek demekki
belki de bişey dokundu midesine
sen de sevdiği şeyleri ver
benimki çorba yemiyor mesela
vermiyorum ben de
ama yakın zamanda tekrar deniycem
ama zorlamadan, isterse alacak yemediği yerde bırakırım
gece uykusuzlukları var evet
ilayda da çok uyanıyor
bizim de 5 dişimiz var
6 ıncı gelmek üzere ama patlayamadı bir türlü
ben patladım ama diş halen çıkamadı mafoldumben
ki daha ne dişler çıkaracaklar sempatiksalakcinni
ne uykusuz geceler, ne ağlamalar sızlamalar senağlama
Allah yardımcımız olsun valla :Saruboceq:
şimdi soktu parmağını cadı çıkardı azcık:)ayy sorma yaa bi çıksa hepsi
Aaaa niye parmağını sokup çıkarıyor ki
midesi falan mı bulanıyor acaba
dişlerden de olabilir ya
eşin işlerini ayarlasın da
sen bence bir götür ecrini doktora
diş çıkarıyoya elleri ağzında sürekli:)
kaydirigubbakcemile
evet ya bi büyütebilsek b,zde.yaz gelse baya büyürler hem sıcaklarda dışarıda çıkabilecekleri için bizde sıkılmayız bu kadar.dershaneyide bıraktım bu arada.memurluk hayal oldu yine.canım senin işin ne iş yapıyor bursada
hızlı emiyor canım.ama uyanık kalıyor kendisi çok uğraşıyorum uyutmaya uyumuyor.sallanırken uyuyor bıraktığın gibi gözü açıyor.bazen sallasanda uyumuyor.gazını çıkaramıyorum hemen kusuyor canım.bi on dk kucağında tutup yatırıyorum kusmasın diye bide gaz çıkarmaya kalksam kusacak hemen.kendisi ayakta gezdirirken falan çıkarıyor ama ben çıkarttırmıyorum epeydir kusmasın diye.sen nasıl çıkarıyorsun canım kusmuyormu yaren.biz omuza alıp çıkarıyorduk küçükken.şimdide alıyoruz ama ya kusuyor yada çıkarmıyor kendi keyfine göre çıkarıyor
kızlar günaydın kimsecikler gelmemiş.yeşim hanıma randevu aldımdoruğu götüreceğim hala ishal.bide ishal olmasın rağmen sürekli ıkınıyo ishali bile zorla yapıyor.bakalım memnun kalırsak ona devam ederiz sürekli.inşallah memnun kalırız ya doktor aramak istemiyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?