Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

iyiyiz canım.çok çok kaynatıyoruz valla bu günlerde. maviş iyiye gidiyormuş inşallah öksürüğü ve burun tıkanıklığıda geçer bir an önce canım.
bizim miniklerde giderek cadılaşmaya başlıyor.
günleri günlerini tutmuyor bakıyorum çok neşeli bakıyorum basıyor çığlığı.
öyle böyle geçiyor günler

eşim izin vermiyor yaaaa dahada uzatmak istemedim yoksa kadınlar kulübüne takılma demeye başlayacak inşallah zamanla fikri değişir. yeşil kaka yapmadı bir daha çok şükür canım. sarıya döndü kakası şimdi ama önceden hergün kaka yapardı şimdi yapmıyor.

şimdi baktım iki tane diş patlamış birden yarılmış damağı birer birerde çıkmıyo kızımın dişleri perişan ediyo yaa iştahıda kalmadı doğru düzgün sürüyorum jel ağrı kesici şurupta var evde bikaç şurup bitse bile sürekli alıyorum ki ne olur ne olmaz diye dün gece gene zor uyudu bikaç gündür iki kere kalkıyodu ama dişlerde gelmiş baktım az önce 6 tane oldu:)artık eline bişey veremiyorum koparıyo hemen

deyiştirir zamanla benim eşim götürecekti pazar günü ama toplantısı varmış seninkide zamanla deyiştirir bide ben çok yalnızım diyorum her seferinde öyleyimde canımda çok sıkılıyo eşimde farkında e nasıl arkadaş edinecez biz çalışmıyoruz ki iş arkadaşlarımız olsun

kızlar bu arada bizimki akşam 23:30 gibi uyudu sabah 06:45 te kalktı. çok mu uzun oluyor bende uyandırmıyorum hadi gece düzeni otursun diye ama bu süre çok mu uzun sizce gündüzleri 3-3,5 en çok 4 saatte bir uyanıyor. sizce gece uyandırmalımıyım.

inşallah canım. benimde çok arkadaşım yok ama yinede görüştüğüm sevdiğim bir kaça arkadaşım var canım.ama ben sizide çok merak ediyorum inşallah tanışmak kısmet olur.

keşke ecrinde öyle uyusa ama acıksa uyanmazmı limoncum

keşke ecrinde öyle uyusa ama acıksa uyanmazmı limoncum

bende öyle diyorum acıksa uyanır herhalde diyorum. her sabah aynı saatte uyanıyor saat altı yedi arası uyanıyor hep bide görsen nasıl geriniyor yatağın içinde çok gülüyorum ona. canım sizin kuzuların diş zamanı dişleri bir atlatsanız rahatlayacaksınız inş.

inşallah canım. benimde çok arkadaşım yok ama yinede görüştüğüm sevdiğim bir kaça arkadaşım var canım.ama ben sizide çok merak ediyorum inşallah tanışmak kısmet olur.

bende merak ediyorum sizleri bazen hayal etmeye çalışıyorum acaba nasııllar diye ama tanışırız gibime geliyo bu yaz:)

ah cadı ahh:)eminim tatlıdır cadıcık:)))))))evet dişler yoruyoki hemde nasıl of off

bende merak ediyorum sizleri bazen hayal etmeye çalışıyorum acaba nasııllar diye ama tanışırız gibime geliyo bu yaz:)

göbekli iri yarı bir kadınım canım bebekten sonra böyle oldum. ne edeyim . bu yaz tanışırsak devamı gelir görüşürüz gibime geliyor ama benim eşim izin verirmi bakacaz artık.klava:

göbekli iri yarı bir kadınım canım bebekten sonra böyle oldum. ne edeyim . bu yaz tanışırsak devamı gelir görüşürüz gibime geliyor ama benim eşim izin verirmi bakacaz artık.klava:

canım izin vermesse bizde toplanır sana geliriz o zaamanda kovacak değil ya tanrı misafirini

ohh canım ya maaşallah ne güzel uyumuş bizimki erde.sabah beri uyumadı daha iflahımızı kesiyor inan

mecburecim gelsen ne iyi olurdu tanışmış olurduk.eşinin toplantısı ertelenir olmaz falan beklerim bak o zaman canım.bizim mevlitte öğle namazından sonra olacak.olsun gelmiş kadar oldunuz yaza görüşürüz bizde

ohh canım ya maaşallah ne güzel uyumuş bizimki erde.sabah beri uyumadı daha iflahımızı kesiyor inan

gece uzun uyuyor ya bend tedirgin oluyorum acaba kaldırıp emzirsem mi diye ama acıksa ağlardı diye düşünüp uyandırmıyorum. bugünde huysuz mu doruk ne zaman gideceksiniz yeşim hn. canım.

arkadaslar alttan muayene olmak istemiyorsunuz anladım sizi utanıyorsunuz bende ytandım ahmet bey ben muayene olmak istemiyorum karnımdan bakın dedim bana ozman neden geldin rahim ağzı kanseri bile olsan böyle teshis edemem dedi tabi adamda mesleğini yapıyor görevi yapacak utanmayın kızlar ahmet bey bizden daha utangac zaten hiç bakmıyor bile sadece ultrossonla bakıyor sedece 3dakika sürüyor

buralardan bi hoca ayarladık canım şimdilik teşekkür ederim yinede.ilayda iyileşiyormuş hadi inşallah çabucak toparlar.ya mevlüde gelmenizi çok isterdim canım ama ilayda huzursuz olacaksa keyfini bozmaya gerek yok daha sakin bir ortamda görüşürüz bigün ayarlarız havalar ısınsın bizim miniklerde büyüsün biraz canım .kontrol konusunuda bilmiyorum canım ya muayene olmak istemem doğrusu bi sorun yokken.bakalım giden birileri yazarsa gittik şöyle oldu falan diye bizde gideriz hemen o zaman

haklısın canım. tabiki mesleğini yapıyor.ama cesaret işte. elde değil utanıyor insan.

bende diyordum sevinç gider bana anlatır bende öyle giderim yok bacım seninle ben gidemeyiz göze alıp inşallah bişey çıkmazda sonradan pişman olmayız gitmedik diye canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…