- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.261
sorarmı sana msn verdinmi diye tabi sorun olursa verme durduk yere bozuşmayın canım şimdi ama onu sorun etmezse ver
yok öyle sormazda yani bana resim falan gönderme dedi ya bende tamam dedim o açıdan dedim verdiğim sözü tutmamış olcam o yüzden. ama veririm canım. yarın işteyken. bende merak ediyorum sizleri görüşemesekte en azından görmüş olurum. özelden gönderebilirmiyiz acep öylede olur.
limon korkuyo canım eşinden çok takip ediyor heralde canım herşeyi birazda limon korkuyorr galiba bizlerden aslında korkulacak bişey yokk özelden hiçbişey olmaz ki
günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş.benim cadı sabah 6 dan beri ayakta sanki enerji içiceği içmiş bir türlü durmuyor ayakta hopladıda hopladı ancak uyuyakaldı.
bugün anneme gideceğim kızlar.pazartesi doktorlara başlıyoruz annemlerde benimle geleceği için orda kalırım belki bu hafta.
BOLBOL DUA EDİN KIZLAR DA SONUÇLARIMIZ TEMİZ ÇIKSIN
sen beni yine yanlış anlamışsın boşver canım özür dileri seni kırdıysam
iyi haberlerle gel inş. Canım dualarımız seninle. Benimkide 5 buçukta kalktı bir posta uyudu şimdi bakınıyor ama birazdan başar çığlığı. öyle pek bakınmayı bilmiyor bizim cadı.
günaydın kızlar sevinçcim hayırlı haberlerle gelirsin inş
limonncum inşallah iyi haberler getiririm bakalım.canım sanada sorayım sen hangi bezi kullanıyosun yarene ve memnunmusun
yok limoncum neden görmeden konuşmayalım birbirimizi tanımadan konuşuyoruz işte kaç zamandır önemli olan uyuşmuş olmamız gerisi boş zaten bende anlattım işte benim eşimde çok katıydı halada bazı konularda öyle ama ben dertleniyorum yalnızım diye artık konuşmuyo gibi mavişte tahminimce yanlış telaffuz etti galiba neyse sorun yoksa aranızda sorun olacakta bişey yokmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?