Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

sorarmı sana msn verdinmi diye tabi sorun olursa verme durduk yere bozuşmayın canım şimdi ama onu sorun etmezse ver

herşeyi kestim ama çayı kesmedim bende limon napıyım zaten çok açık içiyorum şimdi zaten emmiyoda herşeyi yiyorum zaten kola oldum olası içmem

sorarmı sana msn verdinmi diye tabi sorun olursa verme durduk yere bozuşmayın canım şimdi ama onu sorun etmezse ver

yok öyle sormazda yani bana resim falan gönderme dedi ya bende tamam dedim o açıdan dedim verdiğim sözü tutmamış olcam o yüzden. ama veririm canım. yarın işteyken. bende merak ediyorum sizleri görüşemesekte en azından görmüş olurum. özelden gönderebilirmiyiz acep öylede olur.

vallahi özelden gönderiliyomu hiç bilmiyorum göndermezsin sende gösterirsin sadece sonra hemen çekersin:)

canım bu akşam cicim pastanesine kahve içmeye gittik senin için ne kadar 15kişilik pasta nekadar diye sordum 40 lira dedi birde elime katalog verdi çok güzel pastalar var canım hemde bana cok hesaplı geldi canım ve ayrıca değişik hiç bi yağ yok dedi tamamen sağlıklı diyor birde muzlu bi pasta yedim ahhh ahhh harikaydı canım

limon korkuyo canım eşinden çok takip ediyor heralde canım herşeyi birazda limon korkuyorr galiba bizlerden aslında korkulacak bişey yokk özelden hiçbişey olmaz ki

limon korkuyo canım eşinden çok takip ediyor heralde canım herşeyi birazda limon korkuyorr galiba bizlerden aslında korkulacak bişey yokk özelden hiçbişey olmaz ki

bende özelden gönderim dedimde ikide birde yargılaman beni rahatsız etti sen neden bu kadar takıldın anlamadım oysaki saygı göstermen lazımdı bence neden bu kadar rahatsız etti seni anlamadım ben sizlerden korkuyorum demedim eşimin bu konularda katıdır internet konusunada çok temkinlidir bu yüzden benimde foto yayınlamamı istemiyor. ama neyse o kadar çok üstüne basa basa söylendiki alındım doğrusu benim telefonum sevinçte var bi dönem msjlaştık çok korkum olsaydı ona vermezdim. ama eşimin izin vermediği bir konudada arkasında iş çevirir gib bişeyler yapmak bana göre değil benim müsade etmediğim bişeyide eşimin yapması benim hoşuma gitmez. neyse işte böyle umarım anlatabilmişimdir. o kadar çok konu oldu ki eğer foto görmeden yazışmak istemeyen olursa bende takılmam bir daha ne deyim

günaydın kızlar kimsecikler gelmemiş.benim cadı sabah 6 dan beri ayakta sanki enerji içiceği içmiş bir türlü durmuyor ayakta hopladıda hopladı ancak uyuyakaldı.
bugün anneme gideceğim kızlar.pazartesi doktorlara başlıyoruz annemlerde benimle geleceği için orda kalırım belki bu hafta.
BOLBOL DUA EDıN KIZLAR DA SONUÇLARIMIZ TEMıZ ÇIKSIN

iyi haberlerle gel inş. canım dualarımız seninle. benimkide 5 buçukta kalktı bir posta uyudu şimdi bakınıyor ama birazdan başar çığlığı. öyle pek bakınmayı bilmiyor bizim cadı.

sen beni yine yanlış anlamışsın boşver canım özür dileri seni kırdıysam

bence sen beni yanlış anladın canım geçen gün açıklama yapmıştım oysa hergün sizlerle burada konuşan benim neden korkayım sadece eşim sevmez böyle şeyleri onu anlatmak istedim ama ikide birde bu konuyu dile getirmen beni rahatsız etti o kadar bnde açıklama yaptım .

iyi haberlerle gel inş. Canım dualarımız seninle. Benimkide 5 buçukta kalktı bir posta uyudu şimdi bakınıyor ama birazdan başar çığlığı. öyle pek bakınmayı bilmiyor bizim cadı.

limonncum inşallah iyi haberler getiririm bakalım.canım sanada sorayım sen hangi bezi kullanıyosun yarene ve memnunmusun

yok limoncum neden görmeden konuşmayalım birbirimizi tanımadan konuşuyoruz işte kaç zamandır önemli olan uyuşmuş olmamız gerisi boş zaten bende anlattım işte benim eşimde çok katıydı halada bazı konularda öyle ama ben dertleniyorum yalnızım diye artık konuşmuyo gibi mavişte tahminimce yanlış telaffuz etti galiba neyse sorun yoksa aranızda sorun olacakta bişey yokmuş zaten

Kızlar banada bırısı Çızelge yapıvarsın sevabına ya doruk takvımsız kaldı.malum ben beceremıyorum.doĞum tarıhını bılıyosunuzdur 3 Şubat

yok canım sorun yok aramızda neden olsun ben rahatsızlığımı dile getirdim sadece hem zaten gördük birbirimizi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…