Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

aaa canım banada yollasanıza resimlerinizi ya bende bakayım

canım, mail adresin varsa özelden yazarsan sana da gönderirim
şimdi çıkıyorum kızlar, maviş durmuyor
yiyecek bişeyler hazırlamam lazım hem ona hem kendimize
fırsatım olursa akşam yine gelirim
görüşmek üzere.

mecbure gönderdim sana fotoları
bakalım beğenecekmisin zemuszemus

yaprakcım mail atmaya çalıştım oldumu bilmiyorum bu msnnin yeni sürümüne sinir oluyorum:)

mospycim darısı senin bebişine olur inş doğsunda hiç farkına varmadan büyüyecek yeterki sağlıkla gelsin ina bana ben hiç büyümez sanıyodum 1 kiloydu çünkü:)

valla pastaların görüntüsü gözdoldurur canım şekilleri falan süperdi ..zengin duruyor yanikaydirigubbakcemile3
bende özdilek reklamcısı gibi oldum ama nevar neyok günde bikere uğruyorum yemek yedikten sonra yürüryüş olsun diye şöyle otarafa doğru yürüyorum mağzayı marketi dolaşıp geliyorum ondan yani ...
şeker yazarım sana hangi şube olduğunu çok açık vermeyelim:)
afyon afyonnnnnn)))))
haftayamı doğumgününüz ..dediğn gibi yanına birsürü ikramlık oluyor aslında fotolarda resmi güzel çıksında ilaydacığın kocaman pastasıyla...çok şeker oluyor ilk doğumgünleri

mospycim darısı senin bebişine olur inş doğsunda hiç farkına varmadan büyüyecek yeterki sağlıkla gelsin ina bana ben hiç büyümez sanıyodum 1 kiloydu çünkü:)

1 kilomu ayy canım benim prematüre ötesi..rabbim ömür vermiş yaşayacak günleri varmış yavrunun..inş bahtı şansı açık olsun..ee şimdi nasıl kilosu falan yaşıtlarına göre zayıfmı..ama toparlamıştır herhalde..

gördüm yaprakcım çok güzelsin:)sevinçde öyle dış güzelleikte önemli deyil yeterki insan olalım

evet mospy 1 kiloydu ama rabbim ömür verince yaşıyo sağlığındada sorun olmayınca büyüyo kilosuda boyuda gayet iyi hamdolsun :)kızlar benim işim var çıkıyorum sonra görüşürüz gene öptüm herkesi:)

kızım uyudu ben geldim herkes gitmiş ya kızlar ben bu msnnin yeni sürümünü kullanamıyorum adam gibi foto yollayacam mail atacama atamıyom beceremedim bi türlü eskisi ne güzeldi

oh afiyet olsun gaz yapmasın yarene sonra:)temizlikte bitti o zaman temiz temiz otur bakalım bugün sevinçide yaprakıda gördüm şimdide seni merak ediyorum:)limoncum

oh afiyet olsun gaz yapmasın yarene sonra:)temizlikte bitti o zaman temiz temiz otur bakalım bugün sevinçide yaprakıda gördüm şimdide seni merak ediyorum:)limoncum

ya bende çok merak ediyorum ama koçiş kızar diye korkuyorum olmadı kaçak kaçak veririm msnyi canım ordan gönderirim ama yakalanırsam bana çok kızar

benimkide şimdi uyuyo iki gündür dışarı çıkamıyo diye deliriyo bugün kayınvalidem götürdü komşuya kadar zor içeri aldık ağlıyo çıkmak için

ya limon ben bu yeni msnne sürümünü sevmedim yapraka foto yollayacaktım olmadı mail atmak istedim beceremedim nerden bilcek msn verdiyini

yeşim hanım bana kahveyi çayı kolayı gazlı şeyleri yasaklamıştı gaz yapmasın diye limon ondan dedim vallahi bende seviyorum ama şu aralar içmiyorum

ya limon ben bu yeni msnne sürümünü sevmedim yapraka foto yollayacaktım olmadı mail atmak istedim beceremedim nerden bilcek msn verdiyini

bilmez tabi ama yalan söylüyorum diye içim rahat etmiyor. birazdan gelir yarın işteyken yazışırız.msnyi veririm foto gönderirsin bende gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…