- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.281
inşallah canım ecrin gibi doruğunda bişeyciği çıkmaz
Kızlar banada bİrİsİ Çİzelge yapıvarsİn sevabına ya doruk takvİmsİz kaldı.malum ben beceremİyorum.doĞum tarİhİnİ bİlİyosunuzdur 3 Şubat
evet gördük brbirimizi yaprakcım mail atamadım ben bi türlü yaa
yaprak mail attım daha doğrusu atmaya çalıştım oldumu:)
kızlar, limon sevinç
özelden aldım maillerinizi, en yakın zamanda sizlere de göndericem
ama birazdan çıkıcam. öğleden sonra girerim artık
daha bişey yemedim ben, mavişle uğraşmaktan
5-10 dak. daha takılayım sonra çıkıcam
mavişi uyutup 2 civarı gelirim inşallah, o zaman yollarım fotoları vereliniortak
yapayım sevinç ne yazalım canım oğlum dorukmu olsun
günaydın kızlar, nasılsınız
bugün bebişler erkenci sanırım
benimki de 6.30 da uyandı, gerçi gece birçok kez uyudu uyandı ama
6.30 da cin gibi dikildi ayağa. ay nasıl uykum var. hemen altını değiştirdim, mama hazırlayıp yedirdim, sonra salladım ve uyudu çok şükür. 10 gibi uyandık. iyi oldu
sevinçcim dualarımız seninle canım, hiç endişe etme. inşallah iyi çıkacak
sen güçlü bir annesin ve hep öyle ol. yelkenleri suya indirme. bebğin için dimdik durmalısın, güçlü olmalısın, bu süreci de atlatacaksınız inşallah hayırlısıyla.
canım, doruk ne zaman doğmuştu takvim yaparız ne demek. mecbure de epey usta oldu bu işte. ikimizden biri yapıverir ne olacak, istediğin o olsun olumunekankayizsmile
ay kızlar naaptınız ya, yanlış anlamışsınız birbirinizi
limon öyle şey olur mu canım ya, foto görmezsek görüşmiycez diye bişey söz konusu bile olmaz. o senin tercihin. eşin rahatsız oluyorsa sen de ona karşı gelmek istemiyorsun doğal olarak. biz de saygı duyarız. mesela benim eşim de msn den rahatsız oluyor ama hiç bir zaman bana msn alma, girme falan demedi ama ben anlıyorum onun rahatsızlığını ve msn im yok benim mesela. napalım evlilikte karşılıklı saygı ve hoşgörü şart.
maviş de sanırım anlatmak şstediğini yanlış aksettirdi, biraz şaka biraz ciddi yanlış ifade etti, neyse uzatmayın bence. güzel güzel paylaşımımızı yapalım burada.
mavişcim pasta için fiyat almışsın canım, çok teşekkürler ilgilendiğin için
önümüzdeki hafta hepsini tek tek gidip inceliycez canım sağolasın
bu arada pasta da yemişsin, ohhh afiyet olsun cokacimcoook
kızlar bende şuan prima, babystar ve molfix bez hepsinden var. daha önce söylemiştim belki. bizimkiler her geldiğinde bez, mama falan alıp geliyor ilaydaya. o yüzden farklı farklı. babystar biraz kalın falan ama ben ona daha çok alıştım sanki ya. prima hemen doluveriyor. çok sık alt değiştirmek zorunda kalıyorum.
benimki mi biraz sidikli acaba :roflol::roflol:
mecbure ne haber canım, fotoları beğendin demek.
tabi canım ya güzellik önemli değil önemli olan huy güzelliği, kişililik, karakter.
sen de özelden gönder fotoları olmazsa. oradan da gönderiliyor. ama önce imageshck gibi bir siteye yükleyip buraya aktarman lazım. sitede resim nasıl eklenir bölümüne bak. takvimi çözdün, bunu da çözersin merak etme. kaydirigubbakcemile5
mecbue bana yaparmsın takvim canım yada nasıl nereden yapılıyor ben yapayım bari evlilik tarihimizi koymnak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?