- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.221
yok canım polikistik overim yok kiloyla ilgili olacağını sanmıyorum yada belkide ondandır bilmiyorum 90kilonun üzerindekiler hamile kalıyor ben 72 yim cicim pastanesi bi çarşambada var bide ihsaniyede nilifer istasyonuna yakın canım migrosa yakın kristalparkın tam karsısında caprazında özhan market var canım orasıda çok lüks ama fiyatları çok düşürdüler canım bir dilim pasta 4liraydı şimdi 2.5 ve tat aynı canım kafakasta ise dilim pasta 7lira ardaki fark çok sen cicime bi sor çok temiz ve güzel bi yer
sevinç inceledim fotoları canım
oğlun çok yakışıklı ve tatlı maşallah
sen de ayrı bir güzelsin, yorumlarımı da yazdım zaten
nazar değmesin ikinize de
vallahi yaprakcım doğumgününden bi ay sonra aşısı var dedi yeşim hanım ona göre gidecez ama eşim işini ayarlayabilirmi yoksa benmi götürürüm bilmiyorum ama cumarteside olur tarihlere bakalım bi nasıl olcak senin mail adresin yok ki bende yaprakcım ayy en merak edilcek bi hatunum ya bende bi ara vermiştin hatırlıyorum benim mail aderisimde sorun vardı özel mesajlarımı topluca silince oda gitmiş galiba inanki unutkanlığım hat safhada herşeyi unutuyorum
maviş ben 27 yaşındayım yaprakcım kaç yaşında onu bilmiyorum ama sen bizleri abla arkadaş ne istersen öyle gör canım
yaprakcım şimdi makul fiyat diye malzemeden çalıyolarmı bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım ecrinin pastasından bugünde küçük bi dilim yedim içini falanda kendim söyledim zaten istediyim gibi yaptırdım biz fiyatta söylemedik zaten ne dedilerse onu verdik ama güzelde oldu
dedim ya merak ediyorum sizleride diye:)ama sevinç tam düşündüğüm gibi çıktı:)yaprakcım aman yaş benim için hiç önemli deyil yeterki kafa yapımız uysun gönder mail adresini özelden nasıl yollacama foto:)ben fiyat konusu hiç takmadım ecrinin ilk doğum günü ne olursa vercem dedi babası:)
kızlar nasılsınız..bebişlerden birisinin doğumgünümü var???bende size özdileği tavsiye edeyim çok güzel çocuk pastaları yapıyorlar şekilli falan..tadıda fena değil ama fiyatlarını bilemiyorum.özdileğin pastalarıda yenebilecek lezzette öyle yağlı kremalardan kullanmıyorlar yani.
benim bebişin var mopsycim 2 hafta kadar sonra
özdilek hiç aklıma gelmemişti bak
orayı da listeye ekliyeyim
önümüzdeki hafta kesin kararımızı veririz
oy negüzel 1 yaşına girdiler demek .maşşallah allah ömürler versin....evt darısı başımıza...hepte bebişler kız burada galibbaa:lepi:
sana mail atıyorum bakarsın birara
ilayda nbr canım geçen çok acil çıktım ama aldın değilmi mesajı....nerdeyse bizim eve gelmişsin sende valla:))bilsek tanışırdık parkta bahçede:)gerçi biz beşevlere taşınabilriz heran öyle bir konular var gündemde offf çokta zor geliyor nasıl taşınıcam yaaa.amannnnn
ekle ekle..bizim işyerimiz çok yakın olduğundan sürekli özdileğe gidiyorum öyle dolaşmaya falan..pastalarıda görüyorum şeilli şekilli süsülüyorlar barbisi ayısı futbol sahası bi,rsürü gördüm...onlardan hiç yemedim ama normal pastalarından çok almışızdır güzel yani ..tamam uzayın kafkasın pastası kadar güzel olmasada 1 kalite düşüğü diyelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?