Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım niye aç olsun ya, aç olsa ağlar çocuk
hafiften dişler başlamış olabilir
4-5 ayda çıkaracaksa şimdiden başlamış olabilir
başka bişey de olabilir belki, araştırmak lazım
ama açlık olacağını sanmam.

fotoları tekrar göndermeye çalışırım canım.

hafif bir tıkanıklık olabilir canım. serum fizyolojik varsa 1-2 damla damlat bakalım
sonra da elinle burnuna masaj yap. buhar mak. varsa beşiğinin yanında uyurken onu da çalıştır. tabi eğer burun tıkanıklığı ise sebep. ama başka ne olacakki.

seninde bayramın kutlu olsun yaprakcımkaydirigubbakcemile3ama bizim bayramımız 30 ağustos gençlik bayramı bu kuzucuklarımızın bayramı olsun bari onlar olmasaydı gene bizim olurduaklinialirimsmileyok lilpie deyil yaprakcım foto yükle dedinya imageshack galiba internet göstermiyo diyo başka birine baktım ondada üyelik istiyo ee nasıl görcez biz birbirimizi şimdi:sinifsinif:ben mail atamıyom özelden atamıyom teknoloji özürlü ben bilmiyorumkismilee senin mail hesebın nasıl oluyo msn gibi deyilmi dün limonla güzel oldu fotoları gösterdik birbirimize ne ben yolladım ne o yolladı sorunda olmadı böylece ama gördükçe çok mutlu oluyorum sizleriopuyorumnanaktan

limoncum yaprak doğru söylüyo diş kaşıntısı başlamasın senin cadının erken çıkacaksa zaten damakların sertleşmesi epeyi bi zaman alıyo ama doktora gidince bi sorarsın burnundan gelir sesler o sorn deyil geldikçe sık serumfizylojik zararı yok ben her gece çalıştırıyorum buhar makinasını hem eşimin burnu tıkanmıyo hem ecrinin

hepinize merhaba arkadaşlar kim bu acaba,nereden çıktı diye düşünebilirsiniz bu topikden görüştüğüm bir kaça arkadaşım var çok tatlılar eminim hepinizde öylesininzdir.sizlere sadece bir merhaba demek istedim güzel ve sıcak sohbetinize zaman zaman katılmaya çalışacağım.ben mart annesiyim birtane kızım var.
limoncummm cnm bebişi büyütüyorsun abla oldu artıkda diş çıkaracak yerim ben onu.Allah sağlık versin onu cnm burnundaki ses ecrindede olurdu ortam kuruluğundanda oluyor hem buhar makinası açrdım ben ecrine hemde burnuna bir iki damla sütümden damlatırdım.benim için kokla kuzunu
ilayda cnm kızın tam abla oldu yaş günü geliyor.artık neler neler yaparsın eminim.çokk güzel olur inş.yardımcıolabileceğim birşey varsa seve seve cnm
güzel anneler ,anne adayları hepinizi kızımla öpüyoruz.umarım sıcak sohbetinize katılamamız hoşunuza gider.turkbayragi

gel canım gel hoşgeldin.nasılsın? büyütüyoruz teyzesi çok şükür. ama daha küçük çabucak büyüsün inş. bütün bebişler. bilmemki canım diş habercisimi daha çok erken ama bellide olmaz yani? burnunuda temizledim bugün sabahki kadar çok değil şimdi daha iyi buhar makinasınıda çalıştırdım bakalım inş. tamamen gçer canım. fırsat buldukça gel canım. ecrini ve seni öpüyoruz kızımla.

aa kızıma adaş geldi bitaneopuyorumnanaktanhoşgeldin tabiki seviniriz nerden çıktı neden diyelim burada herkese yer var tama ben biraz şişkoyum ama o kadarda yer kaplamıyorum herkese yetecek kadar bol bol yerimiz varkaydirigubbakcemile5her zaman görmekten keyif alırız seni ve gelecek olan bütün arkadaşları tekrar hoşgeldina.s.

kız mecbure, 30 ağustos zafer bayramı, gençlik bayramı olanb 19 mayıs karıştırdın sen
boşver bizim bebişler var o yüzden 23 nisanı da kutlamamız gerek dimi ama turkbayragi

imageshack den foto yüklemek çok kolay canım ya,
ikimizin sayfada olduğu bir ara anlatırım ben sana sen de hemen yaparsın vereliniortak
diğer üyelik isteyen siteyi bilmiyorum, gerek yok zaten ya
yok canım ya benim yahoo mailim var, onda hemen yüklüyorum ama limonun mailinden mi benimkinden mi anlamadım ona gitmiyor, hata veriyor. foto sayısını azaltıp tekrar denemem lazım. limonla msn den mi gördünüz fotoları, eee yüklemeden nasıl oluyor, ben de msn i bilmiyorum işte. herneyse ya, görücez inşallah birbirimizi ha gayret lülülülülülü
beni görünce de mutlu oldun mu kız doğru söyle opuyorumnanaktan

sekercim hoşgeldin tatlım a.s.
aşkolsun canım ya, kim bu nerden çıktı dermiyiz hiç lmaz:
sen de ahmet beyin hastası değilmisin zaten, doğumunu da onda yaptın
eee tabiki geleceksin, ben ahmet beye 3-4 sefer gittiğim halde ve doğumumu onda yapmadığım halde ben bile müdavimiyim bu sayfanın baksana. fanatikiz biz fanatik dimi kız mecbure :1shok: :roflol:

canım senin tecrübelerine her zaman ihtiyacımız olur, sen hepimizden daha tecrübeli bir annesin, o yüzden fırsat buldukça buraya da uğrarsan seviniriz. biz zaten özelden yazışıyoruz ama olsun buradaki arkadaşlar da çok iyi bak kızının adaşı var, mecburenin kızı da ecrin. bu topikteki herkes çok candan tıpkı senin gibi olumunekankayizsmile

ay evet canım, ilayda artık abla oluyor, az kaldı yaşına
şimdiden heyecan bastı valla inşallah güzel şeyler yaparız sen de tecrübelerini yaz valla çok ihtiyacım var. bana linkini verdiğin diğer topiği inceleme fırsatı bulamadım bir türlü ama en kısa zamanda bakıcam canım.
ben de seni ve ecrini çok öpüyorum, kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

bir tek sen kaldın canım ya seninle birbirimizi göremedik yaprakcım.çok merak ediyorum çoooooooookkkkk.

ayy 19 mayıstı dimi ammada çok bayram varmış ecrin benim beynimi sulandırdı hem bulandırdı vallahilaelaelaelaelaeya deniyorum hep hata veriyo bana o site msnde gördük fotolarımızı paylaşma yaptık yani ana kız çok şekerler tam limon çiçeyi maşallah yarene rabbim nazarlardan korusun hem onu hemde bütün kuzucukları

yaprakcım senide görünce cidden mutlu oldum insan hep kuruyo kafasında acaba nasıllar diye:)

evet yaprakcım biz fanatikiz ahmet beyin fanatiğiyiz kendisine bi fan club açacam yakında hepinizi bekliyorum ona göre kaydirigubbakcemile3

slm limoncum iyim sen nasılsın ütü yaptım cadıda uyuyodu bi bakayım dedim uyanana kadar senin cadı napıyo

benimkide uyuyor canım bugün iyi şükür bizim yatağa aldım onu sabah baktım mıkırdanırken uyumuş çok şaşırdım hiç kendi kendine uyumazdı cadı.ohhh mis ütülerde yapılmış benimde var ama hiç yapasım yok bugün

yaprakcım seni gördüm mecbure gönderdi sağolsun. inşallah senden izin almadık diye kızmadın bize sende gönderecektin ya ondan izin almadan gönderdik fotoları cnm. şimdi kafamda şekillendi burada yazışırken bile yüz yüze konuşuyormuşuz gibi geliyor yawwww

yaaaaaa maşallah deyim benim cadı saat 10:30dan beri uyuyor karnıda mı acıkmadı ki şaşırdım. akşam saat 8 de yatırdım gece 02:15 te uyandı sonra doyurdum yine yatırdım 06:30 da uyandı. bir saat falan bakıntı öylece sonra kendi kendine uyudu yatakta benim yanımda. saat 09:30 da uyandı mama verdim. çok yemedi 60 cc falan içti saat 10:30 da başladı mıkırdanmaya uyuttum sonra bende şimdi hala uyuyor. neden bu kadar çok uyudu acep. uyusa neden çok uyudu diyorum az uyusa uyumadı ama neden böyleki şaştım uyandırsam mı acaba?yok yok uyandırmayım değil mi uyusunda büyüsün kuzu karnı aç olsa uyanırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…