- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.321
tamam canım bide foto sayısını azaltıp öyle göndermeyi dene bakalım. bekliyorum merakla.
diş mi bilmem ki. çok tükrük çıkartıyor ağzının suyu akıyor önünü ıslatıyor hep. durmadan yalanıyor eşimde diyor aç bu çocukiyi beslemiyormuyuz acaba diyo
ya kızlar hergn yeni bişey yarenin burnundan mış mış sesler geliyor bilmem ki neden burnumu tıkandı yine ya.uyurkende mışşşşşş mışşşşş ses çıkıyor bilmem anlatabildim mi hırıldı değilde mışıltı ay nasıl anlatılır bilemedim işte öyle. emmesinde falan sorun yok ama bilmem oda takıldı şimdi kafama.
herkese selam
hepinizin 23 nisan ulusal egemenlik
ve çocuk bayramını kutluyorum kaydirigubbakcemile3
limon sana gönderdiğim mail hep hata verdi canım ya
niye öyle oldu hiç anlam veremedim
mecbureye gitti mesela, sevince de gitti sanırım
ama sana gelince error diyor hep çözemedim yani
gönderdiğim fotoğraf sayısı fazla acaba onunla mı ilgili
vaktim olduğunda fotoları azaltıp bi de öyle denerim
mecbure hangi site ne üyeliği kız anlamadım lilypie den bahsediyorsan
üyelik falan gerekmiyor diye biliyorum
olmuş işte mavişin takvim, gayet de güzel. güle güle kullan
daha 1 yıllık bile evli değilsin, bebek olmuyor olmuyor diye niye yırtınıp duruyorsun ki
dur biraz, evliliğin ve hayatın tadını çıkar. bebek olunca birçok şeyden vazgeçiyorsun ya da ertelemek zorunda kalıyorsun o yüzden acele etme bence, kendi haline bırak. vakti gelince olur merak etme kaydirigubbakcemile5.
limon senin kız daha 2,5 aylık olmasa dişleri mi kaşınmaya başladı diycem ama daha erken ya, bahsettiğin belirtiler de diş kaşınma belirtileri biliyormusun. bazen 4 ayda diş çıkaran bebekler oluyor seninkinin e erken mi çıkacak ne :sm_confused:
hepinize merhaba arkadaşlar kim bu acaba,nereden çıktı diye düşünebilirsiniz bu topikden görüştüğüm bir kaça arkadaşım var çok tatlılar eminim hepinizde öylesininzdir.sizlere sadece bir merhaba demek istedim güzel ve sıcak sohbetinize zaman zaman katılmaya çalışacağım.ben mart annesiyim birtane kızım var.
limoncummm cnm bebişi büyütüyorsun abla oldu artıkda diş çıkaracak yerim ben onu.Allah sağlık versin onu cnm burnundaki ses ecrindede olurdu ortam kuruluğundanda oluyor hem buhar makinası açrdım ben ecrine hemde burnuna bir iki damla sütümden damlatırdım.benim için kokla kuzunu
ilayda cnm kızın tam abla oldu yaş günü geliyor.artık neler neler yaparsın eminim.çokk güzel olur inş.yardımcıolabileceğim birşey varsa seve seve cnm
güzel anneler ,anne adayları hepinizi kızımla öpüyoruz.umarım sıcak sohbetinize katılamamız hoşunuza gider.turkbayragi
hepinize merhaba arkadaşlar kim bu acaba,nereden çıktı diye düşünebilirsiniz bu topikden görüştüğüm bir kaça arkadaşım var çok tatlılar eminim hepinizde öylesininzdir.sizlere sadece bir merhaba demek istedim güzel ve sıcak sohbetinize zaman zaman katılmaya çalışacağım.ben mart annesiyim birtane kızım var.
limoncummm cnm bebişi büyütüyorsun abla oldu artıkda diş çıkaracak yerim ben onu.Allah sağlık versin onu cnm burnundaki ses ecrindede olurdu ortam kuruluğundanda oluyor hem buhar makinası açrdım ben ecrine hemde burnuna bir iki damla sütümden damlatırdım.benim için kokla kuzunu
ilayda cnm kızın tam abla oldu yaş günü geliyor.artık neler neler yaparsın eminim.çokk güzel olur inş.yardımcıolabileceğim birşey varsa seve seve cnm
güzel anneler ,anne adayları hepinizi kızımla öpüyoruz.umarım sıcak sohbetinize katılamamız hoşunuza gider.turkbayragi
seninde bayramın kutlu olsun yaprakcımkaydirigubbakcemile3ama bizim bayramımız 30 ağustos gençlik bayramı bu kuzucuklarımızın bayramı olsun bari onlar olmasaydı gene bizim olurduaklinialirimsmileyok lilpie deyil yaprakcım foto yükle dedinya imageshack galiba internet göstermiyo diyo başka birine baktım ondada üyelik istiyo ee nasıl görcez biz birbirimizi şimdi:sinifsinif:ben mail atamıyom özelden atamıyom teknoloji özürlü ben bilmiyorumkismilee senin mail hesebın nasıl oluyo msn gibi deyilmi dün limonla güzel oldu fotoları gösterdik birbirimize ne ben yolladım ne o yolladı sorunda olmadı böylece ama gördükçe çok mutlu oluyorum sizleriopuyorumnanaktan
kız mecbure, 30 ağustos zafer bayramı, gençlik bayramı olanb 19 mayıs karıştırdın sen
boşver bizim bebişler var o yüzden 23 nisanı da kutlamamız gerek dimi ama turkbayragi
imageshack den foto yüklemek çok kolay canım ya,
ikimizin sayfada olduğu bir ara anlatırım ben sana sen de hemen yaparsın vereliniortak
diğer üyelik isteyen siteyi bilmiyorum, gerek yok zaten ya
yok canım ya benim yahoo mailim var, onda hemen yüklüyorum ama limonun mailinden mi benimkinden mi anlamadım ona gitmiyor, hata veriyor. foto sayısını azaltıp tekrar denemem lazım. limonla msn den mi gördünüz fotoları, eee yüklemeden nasıl oluyor, ben de msn i bilmiyorum işte. herneyse ya, görücez inşallah birbirimizi ha gayret lülülülülülü
beni görünce de mutlu oldun mu kız doğru söyle opuyorumnanaktan
kız mecbure, 30 ağustos zafer bayramı, gençlik bayramı olanb 19 mayıs karıştırdın sen
boşver bizim bebişler var o yüzden 23 nisanı da kutlamamız gerek dimi ama turkbayragi
imageshack den foto yüklemek çok kolay canım ya,
ikimizin sayfada olduğu bir ara anlatırım ben sana sen de hemen yaparsın vereliniortak
diğer üyelik isteyen siteyi bilmiyorum, gerek yok zaten ya
yok canım ya benim yahoo mailim var, onda hemen yüklüyorum ama limonun mailinden mi benimkinden mi anlamadım ona gitmiyor, hata veriyor. foto sayısını azaltıp tekrar denemem lazım. limonla msn den mi gördünüz fotoları, eee yüklemeden nasıl oluyor, ben de msn i bilmiyorum işte. herneyse ya, görücez inşallah birbirimizi ha gayret lülülülülülü
beni görünce de mutlu oldun mu kız doğru söyle opuyorumnanaktan
slm mecbure nasılsın cnm
slm limoncum iyim sen nasılsın ütü yaptım cadıda uyuyodu bi bakayım dedim uyanana kadar senin cadı napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?