- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.341
evet yaprakcım biz fanatikiz ahmet beyin fanatiğiyiz kendisine bi fan club açacam yakında hepinizi bekliyorum ona göre kaydirigubbakcemile3
yaaaaaa maşallah deyim benim cadı saat 10:30dan beri uyuyor karnıda mı acıkmadı ki şaşırdım. akşam saat 8 de yatırdım gece 02:15 te uyandı sonra doyurdum yine yatırdım 06:30 da uyandı. bir saat falan bakıntı öylece sonra kendi kendine uyudu yatakta benim yanımda. saat 09:30 da uyandı mama verdim. çok yemedi 60 cc falan içti saat 10:30 da başladı mıkırdanmaya uyuttum sonra bende şimdi hala uyuyor. neden bu kadar çok uyudu acep. uyusa neden çok uyudu diyorum az uyusa uyumadı ama neden böyleki şaştım uyandırsam mı acaba?yok yok uyandırmayım değil mi uyusunda büyüsün kuzu karnı aç olsa uyanırdı
sizi fanatikler siziiiiiiiiiiiiiiiiii
selam kızlar nasılsınız
haftasonu gezmelerdeydim, o yüzden gelemedim
evde olduğum zaman da mavişe doğumgünü için slayt gösterisi hazırladım
epey uğraştım, müzikli falan doğumdan bugüne kadar olan fotolarını koydum
güzel oldu, değdi yani uğraştığıma ama epey duygusal
özellikle aile büyüklerini ağlatacak cinsten yani bakalım ne olacak
ben bile ağlamamak için zor tuttum kendimi hazırlarken senağlama
mecbure demek fotoları limona gösterdin
çok kzıdım valla :mymeka: yüzgörümlüğü isteyecektim :roflol:
iyi yapmışsın canım ya, kızmadım limoncum şaka tabiki
niye kızayım, ama siz de bana gönderirseniz sevinirim yani
ben de sizleri merak ediyorum sonuçta :uhm:
ek gıda için de erken daha gerçi ama ilk önce meyve püresi ile başlamıştık biz
sonra evde yoğurt mayaladık, sebze çorbalar falan. katı meyve sıkacağı çok gerekli değil aslında yani mecburenin dediği gibi biraz posalı olursa daha iyi olur, hem bağırsakları çalışır, ek gıdaya alışma sürecinde sindirim problemleri olabilir. ilaydanın epey olmuştu ve çok gazı oluyordu. şu an hemen herşey yemesine rağmen ben halen bakliyet vermiyorum ilaydaya büyüyene kadar da vermiycem sanırım. bir keresinde 1 çorba kaşığı hatta daha da az kırmızı mercimek katmıştım sebze çorbasının içine sonrasında saatlerce ağladı gaz yaptı çok kötü. sen de teker teker başlarsın böylece ne iyi geliyor, hangisi yaramıyor anlamış olursun ama daha erken. hele sen anne sütü veriyorsun sadece sanırım o durumda 6 aylık olana kadar ek gıda tavsiye edilmiyor. ama 4-5 aylık olunca parmağının ucuyla bazı şeylerin tadına baktırırsın.
sevinç bu hafta gelmiyecekti sanırım. inşallah dorukta herşey iyi çıkar ve kolayca atlatırlar bu haftayı :Saruboceq:.
mecbure evet canım biz bir fan club kuralım kız senle :lepi:
ama ben daha özer bey için kurmadım:1shok:
önce onunkini kurayım sonra ahmet bey :roflol:
maviş niye yalnız kalasın ki, biz buralardayız canım :teselli:
offffffffffff offfffffff sabahtan beri doğru düzgün uyumadı salla salla kollarım koptu delirmek üzereyim neden böyle bu kız ya ölüyorum yorgunluktan bide başım ağrıyor çatlıcak
ah cadı ahh oluyo böyle limoncum günleri günlerini tutmuyo geçen gün çok uyudu dedin bak bugünde cadılık yapıyo ayy inan ki nisan ayının başından beri bi yorgunluk bi halsizlik var bende sabahları ecrinin ağlamasıyla zor kalkıyorum yataktan bahar mahfetti beni başağrısıyla bebek bakmakta zor oluyo yatıp biraz dinlensen geçer ama işte yatamıyosunda
evet cnm ya bazen öyle bunalıyorum ki anlatamam yok dinlenemiyorum ki iş hiç bitmiyor valla kaç gündür yemek bile yapamıyorum öyle hazır bişeyler geçiştiriyoruz işte günü gününü tutmuyor tam diyorum bi düzene girdi hoooopppppppp tekrar başa sarıyoruz bahar gelince bendede oluyor yorgunluk bir uyku hali çöküyor insana ama nerde bizim cadıyla akşam belki uyur tek umudum o şimdi.gazı mı vardır nedir bir taraftan bağırıyor bir taraftan gaz çıkartıyor bir büyüse diyecem ama bemin askerlik bitmez daha :-(
biraz daha sabır limoncum gerçi daha benimki normale dönmediki gözünü korkutmak istemiyorum ama ayy nasıl yorgunluk hemde sorma bugün ev süpürdüm toz almaya halim yok o kadarki yorgunum yani gözlerim kapanıyo ecrinde saolsun gecede kaç kere uyanıyo hatırlamıyorum eşim gece 2 gibi işe gidiyo ona kalkıyorum uyanmaıs zor oluyo derken gece yat kalk sabahta 6 gibi uyanıyo benim küçük cadı sonrada tüm gün ayakta geçiriyoprum bakarsan ne yaptım hiç ev işi ecrine yemek püre vs vs ama hiçte oturamıyorum yemekte yapmayıver napcaksın küçük daha seninki benim eşim yemek aramaz hatta yemek olsa bile kahvaltı ister küçükken ecrin eşim gelince o bakıyodu bende hemen kahvaltı hazırlıyodum bi şekilde birbirimize destekle büyütcez işte bu cadıları eşlerde destek olcaklar napalım :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?