- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #4.361
naber canım nasılsın güzel kzın nasıl kaçgündür giriyorum çıkıyorum kimseler yoktuuu yaaa çok yalnız kadım
bende umutlanmak istemiyorum okula başlayana kadar rahat yok sanırım. iyice saldım kendimi bakım falan hiç yok zaten bazı günler saçımı bile tarayamıyorum valla. evler desen temizlik şart. ilk fırsatta yapacağım derin bir temizlik ama o ne zaman onu bilmiyorum. şimdilik bir tek mama derdimiz var sonra bide ek gıdalar çıkacak bilmem valla o zaman daha çok iş mama işi bile çok zor meme ne güzeldi çıkar ver ohhhh şimdi yapana kadar basıyor yaygarayı. sen temizliği halletmişsin ohhh ütü işide bitti ne güzel darısı bizim başımıza. benimkide çok şükür ne bulsa yer problem çıkarmaz bana bazen o hazırlar öyle böyle gidiyor işte. ama iki kilo daha vermişim. yavaş yavaş forma kavuşacağız ama bide şu göbek olmasa.
ben bugün bi kere girdim ama sorun yaşamadım belki seninkinde sorun vardır banzen bendede çok oluyo yaprakcım ayy kızlar yakın olsaydık keşke kafama esti yaptım poaça bide çay demlerdik ohh mis gibi hadi gelinde yiyelim berabercokacimcoook:içelim:
merhaba arkadaşlar...bende aranıza katıldım artık..Ahmet Yılmaz benimde doktorum artık 10+0 hamileyim :) mayıs ayına randevumu aldım inşallah hayırlısı olur bakalım doğuma kadar sağsalim atlatırım inşallah.. :)
Slm kızlar belki haberiniz vardır ama ben yine de yazayım dedim. Ahmet Bey'in muayenanesi kapandı bundan sonra hastanede özel muayene yapacağını söyledi, sanırım bu yeni çıkan kanunla alakalı bi durum. hafta içi 18-21 arası, haftasonu da 14 ile 18 arasıymış.
hiç bana yardımcı olmadınız kızlar aşk olsun :umursamaz:
merhaba arkadaşlar...bende aranıza katıldım artık..Ahmet Yılmaz benimde doktorum artık 10+0 hamileyim :) mayıs ayına randevumu aldım inşallah hayırlısı olur bakalım doğuma kadar sağsalim atlatırım inşallah.. :)
Slm kızlar belki haberiniz vardır ama ben yine de yazayım dedim. Ahmet Bey'in muayenanesi kapandı bundan sonra hastanede özel muayene yapacağını söyledi, sanırım bu yeni çıkan kanunla alakalı bi durum. hafta içi 18-21 arası, haftasonu da 14 ile 18 arasıymış.
ohhhhhhhhhhh olsada yesek mis mis. bende pasta yaptım geçen gün koca pastayı tek başıma yedim benim eşim sevmez pastaydı börekti kendim yedim ohhhhh gelsin kilolar
hiç bana yardımcı olmadınız kızlar aşk olsun :umursamaz:
gelsin canım gelsin ne demişler bi gr et bin dirhem ayıp örteraklinialirimsmiledeyip yemeye devam son gazbenim eşim seviyo işe giderken götürdü 15 20 tane kadar geri kalanıda buzluğa attım çıkarınca yeni gibi hiçbişey olmuyo 5 dk fırına sürüyorum sonra mis eşim sever poaça kurabiye ama börekle pek arası yok geçen gün tavukgöğsü yaptım koca tepsiyi götürdücokacimcoook
ohhh valla pastalar, poğaçalar, tavuk göğüsleri falan cokacimcoook
biz de isteriz valla d, mi limonn :1shok:
afiyet olsun canım, arada yemek lazım böyle şeyler de
ben de geçende mayalı poğaça açma falan yaptım
eşim çok beğendi, pastanelerde yapılanlar gibi olmuş dedi
netten baktım tarifine ama iyi tutturdum yine de
gelin size de yaparım buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?