Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

naber canım nasılsın güzel kzın nasıl kaçgündür giriyorum çıkıyorum kimseler yoktuuu yaaa çok yalnız kadım

iyiyim cnm sen nasılsın görmemişim bende hergün geliyorum aslındada denk gelmiyor uğraşıp duruyoruz cadı kızımla ne olsun. şimdi dahayeni daldı ancak uyudu mır mır bütün gün. bende rahat bir nefes aldım şimdi. ohhhhhhhh

pazar günü bizim evlilik yıldönümüzüz çok heyecanlıyım ilk bu ne yapsam bilemiyorum sürpriz bişeyler yapmalıyım.aslında en büyük sürpriz hamileyim demek olurdu heralde çok sevinirdi ağlardık beraber
zor kavuştuk ama kavuştukkk

en büyük şansımız o zaman yemek aramamaları benim eşim sadece pazar sabahları spesiyali olan peynirli yumurta yapar çayı demlesen diyince ben nasıl yapılır bilmiyorum der kaçar mutfaktanalsanaalsanasmileo yüzden yemek işi bana bakıyo ben severim mutfakta olmayı ama olamıyorum bu aralar o ayrı yok limoncum okula kadarda uzun bi zaman yaaohaoldumsmileşöyle 3 yaş gibi iyice düzene girerler konuşunca sıkıntısını anlatır gece uyur ne bulsa yer ayy ne güzel olur maşallah darısı benim başıma o kiloların inşopuyorumnanaktangöbekte gider dur daha acele etme bak yavaş yavaş normale dönüyosun ama ben ne zaman dönecembilmiyorumkismile

e maviş sen bebek olmuyo diye kendini harap ediyosun daha bi sene yeni olcakmış evleneli burda ne evliler var yıllardır bebek isteyen ben hiç dikkat etmemişim takvimine nice senelerinizi beraber geçirirsiniz inş

kızlar, internet bağlantımda problem var ya
sayfalar geç açılıyor ya da hiç açılmıyor
sizlerinki de öyle mi ya sinir oldum ohaoldumsmile,
nerdeyse 1 saattir sayfalar açılsın diye bekliyorum
bir tek özer beyin sayfasını düzgün açabildim
çok yavaş ya, hatlardan mı kaynaklanıyor acaba
neyse düzelince gelirim yine kaydirigubbakcemile5

ben bugün bi kere girdim ama sorun yaşamadım belki seninkinde sorun vardır banzen bendede çok oluyo yaprakcım ayy kızlar yakın olsaydık keşke kafama esti yaptım poaça bide çay demlerdik ohh mis gibi hadi gelinde yiyelim berabercokacimcoook:içelim:

merhaba arkadaşlar...bende aranıza katıldım artık..Ahmet Yılmaz benimde doktorum artık 10+0 hamileyim :) mayıs ayına randevumu aldım inşallah hayırlısı olur bakalım doğuma kadar sağsalim atlatırım inşallah.. :)

Son düzenleme:
Slm kızlar belki haberiniz vardır ama ben yine de yazayım dedim. Ahmet Bey'in muayenanesi kapandı bundan sonra hastanede özel muayene yapacağını söyledi, sanırım bu yeni çıkan kanunla alakalı bi durum. hafta içi 18-21 arası, haftasonu da 14 ile 18 arasıymış.

ohhhhhhhhhhh olsada yesek mis mis. bende pasta yaptım geçen gün koca pastayı tek başıma yedim benim eşim sevmez pastaydı börekti kendim yedim ohhhhh gelsin kilolar

mrb canım hoşgeldn hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına al inş.

hımmmm duymamıştım kötü olmuş bence çünkü hastane çok kalabalık oluyor be memnundum muayenehanesinden uzun uzun ilgileniyordu orada şimdide burda ilgilenir özel olduğu için ama ne bileyim hastane ortamı işte neyse hayırlı olsun.

hoşgeldin inş memnun kalırsın hem hastaneden hem ahmet beyden

yeni yasa doktorları iyice karıştırdı muayenehanesini kapatması neysede inş başka bi hastaneye gitmez ahmet bey zaten yoğundu artık kapısında kuyruk oluşur:)ama bi bakımada iyi oldu tahliller test sonuçları hemen yapılır gösterilir

ohhhhhhhhhhh olsada yesek mis mis. bende pasta yaptım geçen gün koca pastayı tek başıma yedim benim eşim sevmez pastaydı börekti kendim yedim ohhhhh gelsin kilolar

gelsin canım gelsin ne demişler bi gr et bin dirhem ayıp örteraklinialirimsmiledeyip yemeye devam son gazbenim eşim seviyo işe giderken götürdü 15 20 tane kadar geri kalanıda buzluğa attım çıkarınca yeni gibi hiçbişey olmuyo 5 dk fırına sürüyorum sonra mis eşim sever poaça kurabiye ama börekle pek arası yok geçen gün tavukgöğsü yaptım koca tepsiyi götürdücokacimcoook

selam kızlar nasılsınız,
ilaydayı uyuttum bir bakayım dedim
herkes iyidir umarım, net bağlantım arada gidip geliyor
sanırım hatlardanmış, bakımmı ne yapılıyormuş

ahmet bey muaynehaneyi mi kapatıyormuş
hadi ya, bu yeni yasa doktorları da ordan oraya savuruyor
hastanede özel muayne nasıl olur ki, neyse hayırlısı olsun

ohhh valla pastalar, poğaçalar, tavuk göğüsleri falan cokacimcoook
biz de isteriz valla d, mi limonn :1shok:

afiyet olsun canım, arada yemek lazım böyle şeyler de
ben de geçende mayalı poğaça açma falan yaptım
eşim çok beğendi, pastanelerde yapılanlar gibi olmuş dedi
netten baktım tarifine ama iyi tutturdum yine de
gelin size de yaparım buyrunnnnnnnnn

vallahi gelin istediyiniz tavukgöğsüyle poaça olsun siz geliyoruz diyin canınızın istediyini söyleyin ben elimden geldiyi kadarıyla yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…