Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bende yapıyorum mayalı poaça ama açma denemedim böyle tel tel olurmu bilemiyorum o yüzden kalkışmadım ona hiç bugünde akşam yemeyini erkenden yaptım oturdum ohh rahatım ecrinde yerde öne doğru emeklesin diye uğraşıyorum ama yok cadı ileri gitmiyo inatla

limon canım beğendin beni demek zemuszemus
çok teşekkür ederim, 3-4 kg fazlam var hala canım da saklıyorum bir şekilde
biraz boğazımı tutup, spor yapsam 1 ay içinde veririm de yapmıyorum ya ne bileyim
ilayda beni çok yoruyor belki de o yüzden ne yemeden içmeden kısabiliyorum ne de spor yapıyorum sonra çok halsiz oluyorum kafamçokkarıştı
ben sana mailimi atarım özelden, sen de gönderirisin bana.
yeni fotolar oldukça yollarım daha size. şimdi doğumgünü fotoları olacak
onları falan da yollarım inşallah.

canım ya şu süt meselesi bende de aynıydı, hep mama takviyesiyle beraber gittik
yani hangi anne istemez sırf anne sütü vermeyi ama yetmeyince bebek doymayınca mecbur kalıyorsun bir bakıma. napalım Allah sağlık versin de gerisi önemli değil.

evet canım rendeden geçirip verirsin meyvaları, hatta biz eşimle birsürü meyveyi doğrayıp tencerede yumuşayana kadar kaynatıp sonra da tel süzgeçten geçiriyoruz. 1 hafta kadar kullanıyoruz ilayda çok seviyor. mamasına karıştırıyorum, muhallebilere, bazen de biberonuna koyuyoruz bir seferde 150-200 püre içtiği oluyor
yani o dönem gelsin biz tecrübeliyi mecbureyle, sana çok tarifler veririz inşallah sen endişe etme vereliniortak

canım havalar şu ara biraz serin, ama yakında epey ısınacak o zaman koy yareni arabasına dolaştır hava alsın, onun da çok hoşuna gider, hem sana da değişiklik olur. ben artık sürekli çıkarıyorum çok alıştı ilaydada, devamlı kapıya gidip hadi didelim atta deyip duruyor gezenti şey :roflol:
ama 1-2 gündür burnu akmaya başladı üşüdü sanırım dikkat etmek lazım işte :sinifsinif:

havalr cumadan sonra düzeliyomuş ben baktım yaprakcım dışarı çıkamıyo ecrin deliriyo iki gündür havada çok serin iki gündür

ben aynı hamurdan hem açma hem poğaça yaptım. öyle tel tel olması için hamur yoğurulup şekillendirilirken margarin vey tereyağ katılıyormuş. pastane açması diye geçiyor internette de ya o zaman da çok yağlı ağır oluyor ben öyle yapmadım. tamam arada pastaneden fırından alıp yediğimiz oluyor ama evde 1 tepsi olunca iş değişiyor. zaten kilo vermeye çalışıyoruz bi de yağlı açmalar falan cokacimcoook
ay canım istedi bak yine :roflol:

emekler annesi emekler, zorlama sen, bir gün bir bakmışsın emeklemeden yürümüş.
inşallah yakında o da olacak sen sıkma canını kaydirigubbakcemile5

havalr cumadan sonra düzeliyomuş ben baktım yaprakcım dışarı çıkamıyo ecrin deliriyo iki gündür havada çok serin iki gündür

ya biz mecburen çıkıyoruz bu hafta
doğumgünü için alınacak şeyler var
çok güzel prenses elbisesi gibi elbise aldım mavişime böyle tüllü müllü
biraz yazlık gibi ama içine body ve kilotlu çorapla giydiricem
gerekirse kaloriferi de yakarım, üşümez inşallah

ay düzelsin havalar ya, nisan bitiyor mayıs geldi
bursa hala kış gibi, dışarısı çok esiyor evet
biz de zaten korupark, carrefour falan oralara gittik
birkaç eksiğimiz daha var ama bu hafta tamamlarız inşallah

evet pastaneden alınanlara yağlı ama yaparkende zor oluyo yağ yoğurup bekleyecen gene yoğuracan vs vs ay yaprak lütfen sen deme bari kilom var diyeguclubacismilebenim yanımda ohoooooo sen hiçsin inanki yarmagül benguclubacismileneyse bakalım koltuk altından tutp yürütüyorum hoşuna gidiyo ama kaç aydır geri emekliyo ileri gitmiyo zilli:umursamaz:etrafında dönüyo ama yok ileri gitmiyo artık takmıyorum kafama yaa napıyım zamanı gelince yapar artık herşeyi normal çıktı sonuçta zamanla yapcak ecrinin diline vurdu galiba herşeyi söylemeye çalışıyoohaoldumsmile

oralarda üşümez zaten ayy prensesmi olacak mavişbayanssulusmilesüslü cadı ben tunikle tayt almıştım ecrine üzerindede pasta gelene kadar kaldı o ayrı sonra bi daldı kremaya her tarafı krema oldu bizim salon hala süslü süsler duruyo eşim sökecek vakit bulursa inş evet eksik hiç bitmiyo biz süs bulamadık doğru düzgün sonra burda bi yerden bulduk balonlarıda özdilekten aldık iyiki geldin kızım pıtı pıtı yürü falan yazıyodu pembe pembe ilaydanın doğum gününe kadar düzelir bence ama açarsın soğuk olursa kaloriferi çorapla badiylede üşümez dışarıda olmuyo ya sonuçta pastayı verdinizmi sipariş yanınada ikramlık yapılacak ohooooo dimi yakın olsaydık ben ikramlıklarda yardım ederdim sana gerçekten hemde seve seve yapardım:1hug:

vallahi gelin istediyiniz tavukgöğsüyle poaça olsun siz geliyoruz diyin canınızın istediyini söyleyin ben elimden geldiyi kadarıyla yaparım

sonra gelsin kilolar di mi kaydirigubbakcemile3

sağol canım yapmış kadar oldun, teklif etmen bile yeterli
siz gelin ben de yaparım inşallah buyrunnnnnnnnn

oyyy keltoşuma bak sen
kremalara daldı demek
mavişin de yapacağı o yani
en iyisi uzaktan mum üfletmek
gerçi daha onu da beceremez ama
foto çekmek için üfler gibi yapması lazım dimi :roflol:

o süsleri nerden aldın ya, ben de süs arayışı içindeyim
özdilekte var mı o tip şeyleri kırtasiyelere falan mı bakmak lazım ya
emel bana koruparkta oyuncakçıda var dedi, dün akşam gidip baktık
kalmadı diyor çocuk, ne şans var bizde de ama
neyse bulucaz bişeyler artık hihoyyyt

yok canım pasta siperişi vermedik henüz
bu hafta sonuna doğru vericez
sen gel ben yaparım ikramlıkları
senin gelmen yeterli canım

yok canım ya bende de var da bölgesel benimki daha çok
kalça kısmında daha çok, boyum var da o yüzden çok abartılı durmuyor
64-65 kg arası gidip geliyorum az mı ya 61 olmam lazım hihoyyyt
3-4 kg ama veremiyorum işte, aman almıyayım da böyle de kalsam razıyım yani
napalım çocuk doğurduk yani kolay değil, boşver biz böyle de güzeliz di mi

yok yok ecrinde epey gelişme var maşallah
fiziksel bir problemi de yok zamanla emekler de yürür de
acele etmemek lazım, bak kelimeler söylemeye de başlamış maşallah ona

sonra gelsin kilolar di mi kaydirigubbakcemile3

sağol canım yapmış kadar oldun, teklif etmen bile yeterli
siz gelin ben de yaparım inşallah buyrunnnnnnnnn

aman kilo kilo napalım yaa yaşlanıncada yiyemeyecez zaten en iyisi salmak yemek ay gelmeyi isterim ama nasıl geleceyimi bilsem keşkekaydirigubbakcemile3gelirizde sizde bana gelirsinizde biraz düzelsin şu havalar bakalım

evet daldı pastaya huyuda deyildir gül gül öldük o gün biz foto çekiyoruz o avuçladığı kremayı yalıyo bende saldım artık kesmeyi bilmiyo bari elleriyle dalsın dedim pastasına biz asmerkezde varya hayal dünyası oraya baktık eyer büyük bi parti istiyosan ki biz 6 kişiydik o yüzden gerek görmedim doğum günü kartları falan var davetiyeler yani kız bebekleri için ayrı erkek bebekler için ayrı davetiyelerin peçeteleri var iyiki doğdun yazısı var o hoşuma gitti onu aldım tabi ingilizcesi biz gittiyimizdede çok kalmamıştı bide renkli süsler varya onlar topluca vardı bi kutunun içinde ondan aldım bi kutu burda gezinirken baktım yılbaşında çam ağaçlarına takılan süsler vvarya toplar renkli renkli ondan aldım yıldız küçük toplar her renk epeyi bi süs oldu özdilektede balon aldım başka süs varmı bilmiyorum asmerkezde yoktu balon üzerlarinde çeşitli yazılar var pembeydi böyle yani vallahi gelebilecek gibi olsam gelmek isterdim ama malum bebekle nasıl geleyim ama fotoları görürüz inş biz daha bilgisayara atmadık ecrinin fotolarını ammada yazdım yaaohaoldumsmile

ayy o kalça kısmı benide deli ediyo ama yaprak fotolarında hani derlerya genç kız gibi diye aynen öyle görünüyosun çok formda zayıf ve güzel görünüyosun opuyorumnanaktanben hiç yazmayım kilomu bu kiloların üstüne ayıp olur şimdiguclubacismilebakalım zamanını bekliyorum bende ecrinin bi an önce emeklesin yürüsün istiyorum ama zamanla yapacak inş bazen diyorum ank falanmı götürsem bi nöroloğa sonrada eşim kızıyo sorun yok diyolar illakide sorunmu çıkarıcan kendine diyo herşeyin hayırlısı

günaydın kızlar maviş inş önümüzdeki ay hamileyim diye söylersin bize sevinçi bende merak ediyorum bu hafta gelemem demişti zaten herkes iyimi bugün güneş var ama baya rüzgarda var çamaşır astım az önce

ay çok teşekkür ederim canım, utandırdın beni valla :kedi:
kendime çok baktığım söylenemez aslında, biraz bakım yapmam lazım
eşim hatta her zaman der, şu artistlerin hepsinden daha güzelsin bana göre
ama kendine çok bakmıyorsun, onlar kadar kendine baksan hepsini sollarsın falan gibisinden
aman bu yaştan sonra artist olmaya niyetim yok zaten, ben mavişle uğraşmaktan bakım yapmaya fırsatım mı var, ama yapmak lazım tabi
sizler benden gençsiniz, sizler de gençkız gibisinizdir eminim

yok canım, ankaraya falan gerek yok
eşin doğru söylüyor, durduk yere çocuğa eziyet yani
zamanla herşeyi yapacak, erken doğdu, o kadar yaşam mücadeles, verdi
yani sen şimdi 1 yaşına girdi diye 1 yaş bebeklerinin her hareketini yapmasını bekleme ondan. yavaş yavaş canım. Allah onu size bağışladı, inşallah zamanla emekler de yürür de koşar da sabırlı olmak lazım. işte anne baba olunca insan çocuğunun herşeyi hemen yapmasını istiyor, olmayınca üzülüyor ama yeterki sağlıklı olsun hepsi olur vereliniortak

asmerkeze bakmadım canım, bi de oraya bakayım
eşim almış birkaçsüs, ama şu milli bayramlarda sınıfları süslüyorlar ya :roflol:
onlardan almış, ben de doğumgünü süsleri lacaktın bunlar ne diyorum da ne farkeder ha bayram ha doğumgünü süs işte diyor da ben daha özel süsler istiyorum. bakalım oraya da bir bakayım, oradan özdileğe falan. ama hava biraz daha ısınsın. maviş hafif grip gibi. burnu akıyor, arada öksürüyor. o yüzden bu ara çıkarmıyorum.
canım havalar biraz daha ısınsın buluşuruz inşallah bir şekilde kaydirigubbakcemile5

maviş üzme kendini, önümüzdeki aya inşallah
eşinde ve sen de bir problem yoktu sanırım o yüzden biraz sabırlı ol
diğer topikte zeytin diye bir arkadaşım var, eşi yurt dışında çalışıyor
arada gelip bir kaç ay kalıyor, 1 yıl kadar önce düşük yapmıştı ondan beri hep uğraşıyorlar
eşi de her zaman yanında olmuyor, öyle daha da zor. artık ümidi kesmişti, eşi de tekrar gitmek üzereydi artık geldiğinde gidip tedaviye başlarız diyordu.
geçen hafta hamile olduğunu öğrendi. sen de kalırsın inşallah sabırlı ol biraz :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…