Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

Ben geldim arkadaşlar.kızım hasta oldu.hastaneden çıktık hastaneye gittik valla.ama neyse ki şimdi iyi.sarılık oldu.bide kanında ve idrarında mikrop çıktı.bir haftadır hastanede yatıyorduk.bugün sabah çıktık.kontrole gitcez bakalım arada.daha yeni yeni emmeye başladı.ememediği için hasta olmuş.arada bir mama da veriyorum

evet canım şükür atlattım bende.darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah.

oyyyyy kıyamam ben ona ya neyse geçmiş olsun. inşallah bundan sonra hasta olmaz kuzucuk. canım neden emememiş. sütün geçmi geldi canım. ikinizede sağlık diliyorum.

Amin canım.darısı sizin başınıza evet.allah yardımcınız olsun.evet canım acil oldu.perşembe 10.30 da randevum vardı ama benim perşembe gece3.30 da suyum geldi.doktoru aradık.hemen hastaneye gelin dedi.işte. hazırladılar beni.yine baktılar tersti mecbur sezeryan oldu tabi.

Evet arkadaşlar bu arada yeni yılınız kutlu olsun.biz hastanede olduğumuz için bişey anlamadık yeni yıldan yani hep unuttum yeni yılı falan ama yeni yıl bize hepimize güzel şeyler nasip etsin inşallah.

oyyyyy kıyamam ben ona ya neyse geçmiş olsun. inşallah bundan sonra hasta olmaz kuzucuk. canım neden emememiş. sütün geçmi geldi canım. ikinizede sağlık diliyorum.

teşekkürler canım.inşallah olmaz bidaha.çok zor.çok kücücükler insan kıyamıyor.ya ben düzelemedim bi zaman ya.hemşirelerde veremedi tabi.sonrada zorlandık.zaten 3 gün sonra hasta oldu.

sağ salim kızına kavuştun canım en önemli olan o. çok şükür sağlıklıda. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sen atlattın canım..

amin canım.valla bilmiyorum canım çok korkunçtu.ama şimdi düzeldim.bir hafta sonra normale dönüyorsun.yok canım kalmadı küvezde.sağlıklıydı.

çok şükür tatlım. herşey geride kaldı. ama çok korkunçtu dediğin ne anlamdım canım ya. korkutma bizi zaten tırsıyorum :roflol::roflol::roflol:

Evet arkadaşlar bu arada yeni yılınız kutlu olsun.biz hastanede olduğumuz için bişey anlamadık yeni yıldan yani hep unuttum yeni yılı falan ama yeni yıl bize hepimize güzel şeyler nasip etsin inşallah.

amin canım hepimize güzel şeyler nasip etsin. sen en güzel hediyeyi aldın yeni yılda. yeni yıl sana kızını getirdi. :CüvCüv:

korkma korkma.bişey yok. sadece ilk kalktığım an çok korkunçtu.ikinci üçüncü kalkışımda biraz daha alıştım ve şimdi de çok iyiym.korkmayın tekrar.

limoncumm benim ayaklarımda da hafif ödem oluşmaya başlamıştı dün idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.ama tuzu kes ve bol su iç dediler.inşallah fazla ödem yapmazda şismeyiz davul gibi

geçmiş olsun canım evet ilk zamanlar ememediği zaman çocukların çoğu sarılık oluyormuş.özellikler sezeryanla doğum yapanlar fazla emziremediği için.artık bolbol emzir canım kızın hemen büyüsün ve iyileşsin.inşallah bizde sütümüz gelirde emzirebiliriz.küçük prensese iyi bak o topiğin en küçüğü şu anda

limoncumm benim ayaklarımda da hafif ödem oluşmaya başlamıştı dün idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.ama tuzu kes ve bol su iç dediler.inşallah fazla ödem yapmazda şismeyiz davul gibi

ben bugün gidemedim tahliller için işim çıktı. kısmetse yarına kaldı. bakalım. inşallah bendede bişey kalmaz. gerçi ayağım indi bayağı. ama yinede korkuyorum yaptıracağım içim rahat olsun kafama takılıyor çok. çünkü şiştikmi yürümek falanda çok zor oluyor. ayağımı yere zor basıyorum ben.ama iyiyim şimdi. bakalım yarın tahlilden sonra ne çıkacak. sen aç karnına mı gittin canım idrar tahlili için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…