- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.681
caım tam olarak kaç haftalıkken doğdu bebişin 38 olmuştun galiba.
rabiacım, zorlu da olsa atlattın çok şükür
ve bebeğin de sen de iyisiniz, sağlıklısınız.
sarılık yeni doğan bebeklerde oluyor canım, benimkinde de olmuştu
çok endişelenme, zamanla geçiyor.
bebeğinin kilosu boyu da iyi maşallah, zaten çok çabuk büyüyorlar.
avatardaki de senin bebeğin sanırım. Allah bağışlasın
çok tatlı maşallah, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah
Ben geldim arkadaşlar.kızım hasta oldu.hastaneden çıktık hastaneye gittik valla.ama neyse ki şimdi iyi.sarılık oldu.bide kanında ve idrarında mikrop çıktı.bir haftadır hastanede yatıyorduk.bugün sabah çıktık.kontrole gitcez bakalım arada.daha yeni yeni emmeye başladı.ememediği için hasta olmuş.arada bir mama da veriyorum
allah analı babalı büyütsün tatlım. çok şükür kavuştun bebişe.evet canım merak ettik gelmeyince doğum yaptığını düşündük. perşembe doktora gideceğim ondan sonra belli olacak falan diyordun ya o yüzden şaşırdım. perşembeden çnce gittin sanırım canım. sancın falan mı tuttu suyun mu geldi acil sezeryana aldılar yoksa planlı mı oldu. eeeeeeee anlat fırsat bulunca ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını. bizide bilgilendir canım. darısı bizim başımıza...
maşallah canım. allah uzun ömürler versin. kaç gün kaldın hastanede canım. bebeğin kuvözde kalmadı değil mi ?
oyyyyy kıyamam ben ona ya neyse geçmiş olsun. inşallah bundan sonra hasta olmaz kuzucuk. canım neden emememiş. sütün geçmi geldi canım. ikinizede sağlık diliyorum.
Amin canım.darısı sizin başınıza evet.allah yardımcınız olsun.evet canım acil oldu.perşembe 10.30 da randevum vardı ama benim perşembe gece3.30 da suyum geldi.doktoru aradık.hemen hastaneye gelin dedi.işte. hazırladılar beni.yine baktılar tersti mecbur sezeryan oldu tabi.
amin canım.valla bilmiyorum canım çok korkunçtu.ama şimdi düzeldim.bir hafta sonra normale dönüyorsun.yok canım kalmadı küvezde.sağlıklıydı.
sağ salim kızına kavuştun canım en önemli olan o. çok şükür sağlıklıda. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. sen atlattın canım..
Evet arkadaşlar bu arada yeni yılınız kutlu olsun.biz hastanede olduğumuz için bişey anlamadık yeni yıldan yani hep unuttum yeni yılı falan ama yeni yıl bize hepimize güzel şeyler nasip etsin inşallah.
ben şimdi çıkıyorum.bebişim acıktı galiba mızıldanıyor.çooooook tatlılar ya çooook.öptüm hepinizi.
amin canım hepimize güzel şeyler nasip etsin. sen en güzel hediyeyi aldın yeni yılda. yeni yıl sana kızını getirdi. :CüvCüv:
evet ben en güzel hediyeyi aldım gerçekten de.yeni yıldan önce geldi bana.olsun siz de yeni yıldan hemen sonra alcaksınız inşallah
evet topiğimiz çok sessiz bu aralar. akşam hiç uyuyamadım ben yaaaaa.... bir sağa bir sola döndüm durdum. sabah 5 gibi falan ancak uykuya daldım. sabahta vitamin ve kan hapım bitmişti onları yazdırdık. ayağım şişti demiştim ya onun için yarın hem kanda hemde idrarda tahlil yaptıracağım. gerçi tansiyon normal olduğu sürece kokma dedi ebe ama yinede ihmale gelmez yapalım dedi. yarında onları yaptıracağım bakalım kısmetse.
ilayda ilk yarıda gördü maşalla kuzucuğa allah bizlerede nasip etsin inşallah. havalar inş. ısınır vall bu soğukta dışarı çıkmak çok zor oluyor. haftayada doktor kontrolümüz var kısmetse bakalım.
Ben geldim arkadaşlar.kızım hasta oldu.hastaneden çıktık hastaneye gittik valla.ama neyse ki şimdi iyi.sarılık oldu.bide kanında ve idrarında mikrop çıktı.bir haftadır hastanede yatıyorduk.bugün sabah çıktık.kontrole gitcez bakalım arada.daha yeni yeni emmeye başladı.ememediği için hasta olmuş.arada bir mama da veriyorum
limoncumm benim ayaklarımda da hafif ödem oluşmaya başlamıştı dün idrar tahlili yaptırdım birşey çıkmadı.ama tuzu kes ve bol su iç dediler.inşallah fazla ödem yapmazda şismeyiz davul gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?