- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.641
canım kalabalık olsada sezeryan olursa gün belli olur zaten.özel odada da kalırsak kalabalık etkilemez bizi.ocağada girdik bakalım hayırlısı
Eki Görüntüle 32515 opuyorumnanaktan
limonnn teyzesi,
kızımın noel babalı kartpostalını gördün mü?
noel bebişi yaptım onu, yılbaşı gecesi de öyle giydirdim hihoyyyt.
balkondan havai fişekleri izledik hep birlikte
çok şaşırdı, çok sevindi, alkış yaptı hep alkisalkisalkis
inşallah önümüzdeki yeni yılı siz de bebişlerinizle
çok mutlu bir şekilde geçirirsiniz, darısı başınıza
slm kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
sağol limoncum daha öncede yazmıştım canım ama bayağı oldu.ewt canım bende ahmet beyin hastasıyım.şuanda 26 haftalık hamişim
canım gördüm görmezmiyim. çok şirin. yani nazar değmesin nazar değecek diye korkuyorum. ama hele kızının gözlerine bitiyorum annesi. maşallah inş. benim kızımında gözleri öyle olur mviş maviş. havai fişekler ilgisini çekmiştir tabi maşallah ya yazarken bile inanmazsın gözlerim doluyor. hiç dayanamıyorum bebeklere hamilelik bende aşırı duygusallık yaptı. rabbim bizlerede kısmet etsin inş. bu akşam haberlerde yılın ilk doğan bebeklerini seyrettim. onu seyrederken yine ağladım. biliyorum neden bebek görünce konusu geçince hemen gözlerim doluyor. bu halimi hiç sevmiyorum ama benim hormonlar fazla çalışıyor. :roflol::roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
sağol canım, darısı başına
inşallah seninki de öyle olacak.
az kaldı, biraz daha sabır.
ben de öyleydim hamileyken, insan gerçekten çok duygusal ve hassas oluyor senağlama.
hormonlardan evet, bi de içinde bir can taşıyorsun, tamamen sana bağımlı
yaşama gücünü senden alan bir varlık var, kolay mı ya :CüvCüv:.
ama çok güzel bişey, hele doğduğunda, ilk kucağına verdiklerinde gör sen
o anki duygu yoğunluğu bambaşka. ağlamıştım ben, çok duygulanmıştım.
ama bu normal canım, yadırgama kendini.
sağol canım, senin de yeni yılın kutlu olsun a.s..
seni hatırlıyorum evet. epeydir gelmiyordun.
kayranın doğumuna da az kalmış.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
olurmu canım hatırlayaman normal canım denk gelince giriodum.amin işallah canım.sendemi hamişsin.
bendede var o şişkinlik canım bacaklarım şişti.yüzüklerimi takamıyorum.bide ben bayağı kilolda aldım 12kilo.bugünlerde onun streside olmaya başaldı.aynaya baktıkça bukadar kiloyu zor veririm ama vermek zorundayım diye düşünüyorum.yoksa bunalıma girerim yaa..
amin yapraknilcim.seninde kızın vardı dimi canım.güzel annişlerdendin sende.ewt wala canım az kaldı yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım ama başta hiç korkmuyodum.senin doğumun nasıl oldu canım.ahmet bey normal doğum taraftarıymış son ana kadar bekletiyomuş galiba doğrumu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?