Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım kalabalık olsada sezeryan olursa gün belli olur zaten.özel odada da kalırsak kalabalık etkilemez bizi.ocağada girdik bakalım hayırlısı

evet zaman giderek daralıyor. bakalım biz neler yaşayacağız. inş. kolay doğum olur. sen sezeyan konusunda hala kararlımısın yoksa doktor ikna ederse normal doğum yapacakmısın ?

limonnn teyzesi,
kızımın noel babalı kartpostalını gördün mü?
noel bebişi yaptım onu, yılbaşı gecesi de öyle giydirdim hihoyyyt.
balkondan havai fişekleri izledik hep birlikte
çok şaşırdı, çok sevindi, alkış yaptı hep alkisalkisalkis
inşallah önümüzdeki yeni yılı siz de bebişlerinizle
çok mutlu bir şekilde geçirirsiniz, darısı başınıza

canım gördüm görmezmiyim. çok şirin. yani nazar değmesin nazar değecek diye korkuyorum. ama hele kızının gözlerine bitiyorum annesi. maşallah inş. benim kızımında gözleri öyle olur mviş maviş. havai fişekler ilgisini çekmiştir tabi maşallah ya yazarken bile inanmazsın gözlerim doluyor. hiç dayanamıyorum bebeklere hamilelik bende aşırı duygusallık yaptı. rabbim bizlerede kısmet etsin inş. bu akşam haberlerde yılın ilk doğan bebeklerini seyrettim. onu seyrederken yine ağladım. biliyorum neden bebek görünce konusu geçince hemen gözlerim doluyor. bu halimi hiç sevmiyorum ama benim hormonlar fazla çalışıyor. :roflol::roflol::roflol:

sağol limoncum daha öncede yazmıştım canım ama bayağı oldu.ewt canım bende ahmet beyin hastasıyım.şuanda 26 haftalık hamişim

sağol canım, darısı başına
inşallah seninki de öyle olacak.
az kaldı, biraz daha sabır.
ben de öyleydim hamileyken, insan gerçekten çok duygusal ve hassas oluyor senağlama.
hormonlardan evet, bi de içinde bir can taşıyorsun, tamamen sana bağımlı
yaşama gücünü senden alan bir varlık var, kolay mı ya :CüvCüv:.
ama çok güzel bişey, hele doğduğunda, ilk kucağına verdiklerinde gör sen
o anki duygu yoğunluğu bambaşka. ağlamıştım ben, çok duygulanmıştım.
ama bu normal canım, yadırgama kendini.

olurmu canım hatırlayaman normal canım denk gelince giriodum.amin işallah canım.sendemi hamişsin.

ewt bendede var o durduk yere ağlıyorum,sinirleniyorum,ağlıyorum ama sadece bi anlık ruh halim fazlasıyla değişkenlik göstermeye başladı yaasenağlama

amin yapraknilcim.seninde kızın vardı dimi canım.güzel annişlerdendin sende.ewt wala canım az kaldı yaklaştıkça doğumdan korkmaya başladım ama başta hiç korkmuyodum.senin doğumun nasıl oldu canım.ahmet bey normal doğum taraftarıymış son ana kadar bekletiyomuş galiba doğrumu canım.

amin canım inş. ilk aylarda test sonuçlarını beklerken çok sıkıntılı geçiyor. son aylardada hareketler kısıtlanıyor heyecan stres zaman geçmek bilmiyor. yani şimdiden böyleysem doğduğunda daha çok ağlarım diye düşünüyorum bende. bakalım yaşyıp göreceğiz. canım benim ayaklarım çık şişiyor özellikle akşamları bütün vücudum dayak yemişim gibi ağrıyor. kilolar artık rahatsız etmeye başlıyor. korkuyorum artık inş. daha kötü olmam artık zor hareket ediyorum.

sağol canım, senin de yeni yılın kutlu olsun a.s..
seni hatırlıyorum evet. epeydir gelmiyordun.
kayranın doğumuna da az kalmış.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

varya süpersin hafıza mükemmel gözünden hiç birşey kaçmıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bendede var o şişkinlik canım bacaklarım şişti.yüzüklerimi takamıyorum.bide ben bayağı kilolda aldım 12kilo.bugünlerde onun streside olmaya başaldı.aynaya baktıkça bukadar kiloyu zor veririm ama vermek zorundayım diye düşünüyorum.yoksa bunalıma girerim yaa..

oo maşallah canım.senin bayağı yaklaşmış kızına kavuşmana.rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin işallah..

canım ilk aylar dikkat etmek lazımdı işte ama bende senin gibi çok kilo aldım korkuyorum son aylar daha çok kilo alıyorsun çünkü istemden müthiş iştah oluyor. ben tam 20 kilo aldım ve daha bir buçuk ayım var. daha ne kadar alacağım kimbilir. çok zor oluyor kilo. iyice hantal hissediyorum kendimi. ellerim falan çok şiş değil ama ayaklar çok şişiyor. ne yapcam bilmem bu kilolarla.

evet canım, kızım var benim,
senin de oğlun olacakmış Allah onları bizlere bağışlasın
sağlıklı ve uzun ömürlü olurlar inşallah.

doğumdan korkman normal canım,
hepimiz korktuk, ama bir şekilde de doğurmak zorundaydık.

ben doğumumu ahmet beyde yapmadım canım
zübeydede özer kutlu ile yaptım.
hamilelik öncesi ahmet beye gidiyordum, ama hamile kaldığım ay
ahmet bey medicalden ayrıldı, bir süre yerini öğrenemedim.
ben 1 tane düşük yapmıştım kızımdan önce, o yüzden riskli gebeliklerde
özer beyi tavsiye etmişlerdi

ama evet ahmet bey normal doğum taraftarıymış, bu da aslında güzel birşey
işin kolayına kaçmıyor yani, bi de normal doğuma da giriyormuş bu da güzel
eğer normal doğumdan korkmuyorsan, vücut yapın da müsaitse normal yapabilirsin.
ama bebeğin pozisyonu, senin çatı durumun, en önemlisi de psikolojin normal doğuma uygun değilse de mecburen sezeryan olur o durumda.
normal doğumda son ana kadar bekletmesi normal de.
sezeryanda 38 haftanın sonlarına doğru ya da 39 gibi alıyorlar.
şimdiden stres yapma canım, daha vakit var. sen de benim gibi baharda doğum yapacaksın sanırım. bebeğin için de senin için de güzel olur. baharda doğum güzel oluyor.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…