Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızımın teyzoşları nasılsınız bakayım..şimdi size bu satırları yazarken beni tekmelemekle meşgul..maşallah çok güçlü tekmeliyor. biz iyiyiz ayrıntılı ulrasonumuzda güzeldi.yarın doktor abisi tekrar ayrıntılı ultrason yapacak.2 hafta önce gittiğimizde yüzünün fotosunu çekmişti çok güzeldi.çok özledim.yarını sabırsızlıkla bekliyorum..umarım sizlerdede herşey yolundadır. çok giremiyorum iş yoğunluğundan.görüşmek üzere..

maşallah kızına. çok yorma kendini canım. hadi bakalım geçmiş olsun canım. ayrıntılınızda güzel çıkmış.testler ayrıntılı vs. bitmiş. birde şeker testi var 26-27.hafta sonra falan. bebişi beklemek kaldı artık annesi. görüşürüz dikkat et kendine çok yorulma canım.

ya kısssssssslarrrrrrrrr nerelerdesiniz yawwwwwww yılbaşından sonra bi durgunluk geldi bizim topiğe. mecbuede hala yok onu çok merak ediyorum. hadi toparlanında şenlensin topiğimiz yaaaaaaa.

selam canım, hoşgeldin.
iyi olmana sevindim.
sıla bebeğe de maşallah, tekmeler kuvvetliymiş annesi
gül yüzünü de göstermiş, saklamamış ne güzel.

ayrıntılı usg de iyi çıkmış. herşey yolunda çok şükür.
hadi bakalım baharda prensesin kolarında olacak inşallah.

ya kısssssssslarrrrrrrrr nerelerdesiniz yawwwwwww yılbaşından sonra bi durgunluk geldi bizim topiğe. mecbuede hala yok onu çok merak ediyorum. hadi toparlanında şenlensin topiğimiz yaaaaaaa.

evet canım ya, topiğimiz durgun malesef.
doğum yapanlar bebeklerden fırsat bulup gelemiyor büyük ihtimalle
1 ay sonra sevinçle sen de öyle olacaksınız. topik daha da boşalır gibime geliyor
ama bebişlerden fırsat bulunca gelirsiniz bizim gibi.

mecbueden ümidi kstim ben canım. yani mutlaka önemli bişey oldu yoksa gelirdi mutlaka.

canım sen ne tahlili yaptırdın ? kan ve idrar tahlili mi :sm_confused:
geçmiş olsun. umarım iyisindir. aman kendine dikkat et.

son dönemde tuzu mümkün olduğu kadar az kullanın kızlar.
o şişlikler malesef kaçınılmaz.

ay canım çok geçmiş olsun ya
üzüldüm inanki, küçük bebişlerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum mafoldumben
neyse ki şu an iyiymiş :gitme:.
sarılık yeni doğan bebeklerin çoğunluğunda oluyor canım
benim bebeğimde de olmuştu.
ama çoğunlukla kendiğinden geçiyor endişelenme.
sütün varsa bol bol emzir, yoksa da mama takviyesi yaparsın mecburen
evet açlık da çok tetikliyor sarılığı

evet bebişlerden fırsat bulup gelemiyor topiğimizin annecikleri. bizde bir ay sonra böyle olacağız gibi sanki. bebişler bi gelseler. zaman hiç geçmiyor.
mecbue nerelerde umarım biz yanılıyoruzdur. önemli bişey olmamasını diliyorum.

ayaklarımda şişlik vardı. onlar için korktum. kan ve idrar tahlili yaptıracağım. umarım önemli bişey çıkmaz canım.

olsun canım, siz bebişlerinizi hayırlısıyla kucaklayın da
varsın bir süre gelmeyin. bebişler büyüdükçe gelirsiniz yine.

mecbue konusunda evet inşallah biz yanılıyoruzdur.
yine baktım dün gece profiline en son giriş tarihi 21 aralık gözüküyor
niye ya, anlamadım gitti :sm_confused:

ayaklarımda şişlik vardı. onlar için korktum. kan ve idrar tahlili yaptıracağım. umarım önemli bişey çıkmaz canım.

inşallah çıkmaz canım. ama hamilelikte olur böyle şişlikler ya
hele ki son haftalarda mutlaka oluyor. çok aşırı değilse endişelenme
tansiyon takibi de yaptırıyorsundur herhalde. aman onu ihmal etme sakın.
gerçi Allah korusun onunla ilgili bir sorun olsaydı şimdiye kadar çoktan belli olurdu.
sen yine de tuzluya dikkat et, tuzlu şeyleri fazla yeme.cokacimcoook

Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.bizimde salı günü randevumuz vardı Ahmet beyde ama birtürlü yüzünü göremedik cimcimemin yine bu sefer elleriyle kapatmakla kalmamış kordonunu neyi varsa yüzünün önüne toplamış.Canı sağolsun prensesimin ama doğum için dahada sabırsızlandırıo beni böyle biran önce görmek istiyorum çatlıcam:))))zaman hiç geçmio bana size nasıl bilmiyorum artık son haftama girmek istiyorum ben ya.

günaydın canım. senin kız utangaç olacak galiba.hepimizde aynı heyecan var canım. bende bir an önce doğsun istiyorum. zaman yaklaştıkça geçmek bilmiyor. sen alttan muayene olacaktın rahim incelmesine bakacak demiştin baktı mı canım. ne dedi doktor? doğum konusundan konuştunuz mu ?

evet canım inş. bişey çıkmaz. ama eşimin işleri nedeniyle eğitimleri var bugünlerde bir türlü beni götüremedi tahliller için bende yalnız çıkmak istemiyorum. bakalım ilk fırsatta yaptıracağım tahlilleri ama ayağım indi şişlik kalmadı. ama ben yinede yaptıracağım ilk fırsatta. artık tuz olayınada dikkat ediyorum. bol bol su içiyorum.

merhaba kızlar.ya 2 gündür gelemedim internetin bağlantısı gitti anca yapabildiler.herkes iyidir inşallah.çok şükür bizde iyiyiz oğlumla.ama oğlum geçen haftaki kadar fazla hareket etmiyor hareketleri azaldı.şükür ki teyzesinde var alette kalp atışlarını dinliyoruz arada normalmi diye.
neyse limoncumm ben aç karına gitmedim akşam üstü saat 3 gibi gittim idrar tahliline.hafif lökasit çıktı oda önemli değilmiş.bol sü ve çok az tuz dediler.zaten suyu çok içince epey yok oldu başlayan şişliklerde.inşallah sende de bişey yoktur canım.

yapraknilcim sen ve beb,şte iyidir inşallah.evet mecbure yok oldu.ama bence belkide evinde interneti kapattırmıştrır ondandır.kötü bişey olmasında elbet gelir birgün.

selam kızlar,
bugünlerde çok durgun bu topik nedense
dün ben geldim yazdım ama başka gelen giden olmadı malesef :umursamaz:

ben de ancak bebiş uyuduğunda gelebiliyorum.
epey hareketlendi yaramaz.
ayağa kalkıyor, düşüyor, sıralamaya çalışıyor,
hızlı hızlı emekliyor, bütün evi dolaşıyor maşallah
darısı sizlerin başına inşallah.

aryacım kız çocuğu dediğin biraz utangaç olur
boşver öyle olsun. biliyorum çok meraktasın ama
biraz daha sabır az kaldı annesi.

evet kızlar şişlikler için olsun, lökosit için olsun
bol bol su içmek lazım. zaten sağlıklı bir insanın, hamile olsun ya da olmasın
günde en az 2 lt su içmesi gerekiyor da hangimiz içiyoruz
hele kış vakti çoğunlukla aklımıza bile gelmiyor su içmek
ancak çok susarsam gidip içiyorum, ama içmek lazım :içelim:

limoncum benim yaramaz uyanmazsa sana birkaç foto yükliyeyim.
usg fotoları, yeni doğduğundaki ve şimdiki fotoları
sayfada çok yer tutmasın diye link olarak atıcam yalnız.
ama tıklayıp bakarsınız. dur bir uğraşayım. gelirim yine.bilmiyorumkismile

buda benim oğulcuğum arkadaşlar bakalım doğunca da böylemi olacak

Eklentiler

• $Görüntü114_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 29

mrb canım. bizim topic çok sessiz bu aralar. iyiyiz çok şükür . oğlunun hareketlerinin azalması normal sanırım. kilosu artıyor ve yeri daralıyor. benim kızım bazen çok fazla hareket ediyor. korkuyorum doğuruyomuyum acaba diye. hareket etseler bir dert etmeseler bir dert. hayırlısı ile doğursak.

canım ne güzel görmüşsün bebişini için rahatlamış.bizde haftaya göreceğiz kısmetse.ya insan her hafta görmek istiyor bu 15 gün geçmek bilmiyor.bide ben çok vesveseliyim.niye kıpırdamadı niye şuram sancıdı çok korkuyorum son haftalarda bişey olacak diye.ahmet beyde bu haftalara dikkat et dedi sürekli dinliyorum hareket ediyormu diye.zaman geçsede yine görsek.zaten çok az kaldı bidahaki ay kızmetse yanımızdalar,yanımdayken içim daha rahat olur karnımdayken korkuyorum birşey olur diye.bide inşallah erken gelmezler de zamanlarını bekler bebişler.bizde hayırlısı ile atlatırız inşallah kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…