Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

kızlar be kaçıyorum çoooooookkkkkk uykum var çoooooookkkkkk. durmadan uyuyorum ve yemek yiyorum bu aralar durumum vahim ama ağırlık çöküyor oturamıyorum. kendinize iyi bakın. görüşürüz. iyi geceler........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet ilk aylar tahlildi, testti falan stresli oluyor
son aylar da doğum yaklaştığı için heyecan basıyor.
ben çok kilo almamıştım ama evet parmaklarım ve ayaklarım şişiyordu benim de
hatta sağ elimde, parmağımda söz yüzüğüm vardı. ben tabi çıkarmadım onu
özer bey uyarmıştı beni bu yüzükler doğumda çıkacak bak, sonra çıkarmak zor olur diye
gerçekten de sağdaki yüzüğü çıkaramamıştık, kestirdik mecburen. alyans rahat çıktığı halde hemen onu da çıkardım. sonra onu da kestirmek zorunda kalmayalım diye. sen de dikkat et. doğumda öyle yüzük, bilezik hiç bişey kalmaması gerekiyor.
kiloları verirsin canım, hatırladığım kadarıyla boyun epey uzundu. doğumda kiloların çoğu gidecek zaten, kalanları da yavaş yavaş verirsin. hamilelikte kilo olacak tabiki.

varya süpersin hafıza mükemmel gözünden hiç birşey kaçmıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bilmem, öylemiyim sence zemuszemus

sağol yapraknilcim verdiğin bilgiler için ewet canım benim oğlumda bahar bebişi olucak kısmetse nisanın ilk haftası.iyiuykular canım.bizde seniopuyorumnanaktan

tamam canım, uyu dinlen sen
benim yaramaz da uyandı ben de çıkıyorum zaten

yok benim alyansı çoktaaaaaaaan çıkardım evet boyum uzun ama kilolarda giderek artıyor. iyice bi tip oldum. dümdüz bir bel oturup kalkarken çok zorlanıyorum. ilk zamanlar hiç belli olmuyor diye üzülüyordum hamileliğim şimdi daha fazla şişmeyim diyorum.

bence hafıza süper... hiç unutmuyorsun valla.

evet zaman giderek daralıyor. bakalım biz neler yaşayacağız. inş. kolay doğum olur. sen sezeyan konusunda hala kararlımısın yoksa doktor ikna ederse normal doğum yapacakmısın ?

ben kararlıyım canım 12 saat sancı çekipte normal doğum yapamam.zaten boynunda kordon var ne olur ne olmaz çocuğu riske de atamam.hem myomu da alsın ameliyatla sonra tekrar ameliyat olamam hepsi birkerede olup bitsin.kendimi ona hazırladım ben.hele 36-37.haftalar gelsin ahmet beye muayeneye gerek yok yapamam diyeceğim oda tamam der heralde canım

anladım canım bende sezeryan isteyeceğim kısmetse umarım herşey gönlümüzce olur.

günaydın kızlar nasılsınız.ne güzel kar yağıyor ya kalktım izliyorum.inşallah herkes iyidir

selam kızlar, nasılsınız,
nerelerdesiniz :sm_confused:
topikte kimseler kalmamış. hamileler uyuyor sanırım:1closedeyes:

sabah ne güzel kar vardı ya,
ilaydaya gösterdim, çok şaşırdı o da :1shok:
ilk kez gördü yavrum, ne anladı acaba.
haftasonuna doğru hava epey ısınacakmış bu arada şakkıdı
bursa havası işte hihoyyyt

evet topiğimiz çok sessiz bu aralar. akşam hiç uyuyamadım ben yaaaaa.... bir sağa bir sola döndüm durdum. sabah 5 gibi falan ancak uykuya daldım. sabahta vitamin ve kan hapım bitmişti onları yazdırdık. ayağım şişti demiştim ya onun için yarın hem kanda hemde idrarda tahlil yaptıracağım. gerçi tansiyon normal olduğu sürece kokma dedi ebe ama yinede ihmale gelmez yapalım dedi. yarında onları yaptıracağım bakalım kısmetse.

ilayda ilk yarıda gördü maşalla kuzucuğa allah bizlerede nasip etsin inşallah. havalar inş. ısınır vall bu soğukta dışarı çıkmak çok zor oluyor. haftayada doktor kontrolümüz var kısmetse bakalım.

merhaba canım.çok teşekkür ederim.benim bebeğim tersti mecbur sezaryan oldum.napıcaksın hepsi zor.mecbur çekiceksin.ama iyiyim şimdi.sadece üşütüp hasta olmamak gerekiyor o kadar.

amin canım.darısı sizin başınıza artık.sizde sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.takarken de çıkarırkende hiç acımadı.yada bana diger acının yanında hiç geldi belkide :) evet sürekli iğne yaptılar.seruma ve bana.ama ben kalçamı dönemediğim için bacağımdan yaptı.son gün hap vermeye başladı.zaten doktor da aynı hapı yazmış.ağrı kesici ve antibiyotik.evet annelerin hakkı ödenmez ama keşke anne olmadan anlayabilsek dimi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…