- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.661
oo maşallah canım.senin bayağı yaklaşmış kızına kavuşmana.rabbim hepimize kolay hayırlı doğumlar nasip etsin işallah..
amin canım inş. ilk aylarda test sonuçlarını beklerken çok sıkıntılı geçiyor. son aylardada hareketler kısıtlanıyor heyecan stres zaman geçmek bilmiyor. yani şimdiden böyleysem doğduğunda daha çok ağlarım diye düşünüyorum bende. bakalım yaşyıp göreceğiz. canım benim ayaklarım çık şişiyor özellikle akşamları bütün vücudum dayak yemişim gibi ağrıyor. kilolar artık rahatsız etmeye başlıyor. korkuyorum artık inş. daha kötü olmam artık zor hareket ediyorum.
varya süpersin hafıza mükemmel gözünden hiç birşey kaçmıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar be kaçıyorum çoooooookkkkkk uykum var çoooooookkkkkk. durmadan uyuyorum ve yemek yiyorum bu aralar durumum vahim ama ağırlık çöküyor oturamıyorum. kendinize iyi bakın. görüşürüz. iyi geceler........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol yapraknilcim verdiğin bilgiler için ewet canım benim oğlumda bahar bebişi olucak kısmetse nisanın ilk haftası.iyiuykular canım.bizde seniopuyorumnanaktan
evet ilk aylar tahlildi, testti falan stresli oluyor
son aylar da doğum yaklaştığı için heyecan basıyor.
ben çok kilo almamıştım ama evet parmaklarım ve ayaklarım şişiyordu benim de
hatta sağ elimde, parmağımda söz yüzüğüm vardı. ben tabi çıkarmadım onu
özer bey uyarmıştı beni bu yüzükler doğumda çıkacak bak, sonra çıkarmak zor olur diye
gerçekten de sağdaki yüzüğü çıkaramamıştık, kestirdik mecburen. alyans rahat çıktığı halde hemen onu da çıkardım. sonra onu da kestirmek zorunda kalmayalım diye. sen de dikkat et. doğumda öyle yüzük, bilezik hiç bişey kalmaması gerekiyor.
kiloları verirsin canım, hatırladığım kadarıyla boyun epey uzundu. doğumda kiloların çoğu gidecek zaten, kalanları da yavaş yavaş verirsin. hamilelikte kilo olacak tabiki.
bilmem, öylemiyim sence zemuszemus
tamam canım, uyu dinlen sen
benim yaramaz da uyandı ben de çıkıyorum zaten
evet zaman giderek daralıyor. bakalım biz neler yaşayacağız. inş. kolay doğum olur. sen sezeyan konusunda hala kararlımısın yoksa doktor ikna ederse normal doğum yapacakmısın ?
slm kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılı kutlu olsun..
ben kararlıyım canım 12 saat sancı çekipte normal doğum yapamam.zaten boynunda kordon var ne olur ne olmaz çocuğu riske de atamam.hem myomu da alsın ameliyatla sonra tekrar ameliyat olamam hepsi birkerede olup bitsin.kendimi ona hazırladım ben.hele 36-37.haftalar gelsin ahmet beye muayeneye gerek yok yapamam diyeceğim oda tamam der heralde canım
kızlar bugün kimsecikler yok...
evet limoncum,
herkes hala yılbaşı mahmurluğu içinde sanırım.
neyse yarın gelirler.
selam kızlar, nasılsınız,
nerelerdesiniz :sm_confused:
topikte kimseler kalmamış. hamileler uyuyor sanırım:1closedeyes:
sabah ne güzel kar vardı ya,
ilaydaya gösterdim, çok şaşırdı o da :1shok:
ilk kez gördü yavrum, ne anladı acaba.
haftasonuna doğru hava epey ısınacakmış bu arada şakkıdı
bursa havası işte hihoyyyt
Cnm Allah Anneli babalı büyümek nasip etsin:Saruboceq: sanada en kısa zamanda sağlık diliyorum kolay atlatırsın inşallah.epidural tercih etmedinmi??ben çok kararsızım bu konuda.anlattıklarını okuyuncada ürkmedim desem yalan olur:1shok:
amin canım.darısı sizin başınıza artık.sizde sağlıklı sıhhatli alırsınız inşallah bebeğinizi kucağınıza.takarken de çıkarırkende hiç acımadı.yada bana diger acının yanında hiç geldi belkide :) evet sürekli iğne yaptılar.seruma ve bana.ama ben kalçamı dönemediğim için bacağımdan yaptı.son gün hap vermeye başladı.zaten doktor da aynı hapı yazmış.ağrı kesici ve antibiyotik.evet annelerin hakkı ödenmez ama keşke anne olmadan anlayabilsek dimi canım.maaşallah canım allah sağlık sıhhat versin.cok güzel anlatmışsın herşeyi.sende atlattın bak canım.allah bizede nasip etsin eve döndüğümüz günleri görmeyi.canım sonda takılırken canın yandımı takmayın falan dedinmi takılmasa olmuyormu acaba.ameliyat sonrası da epey acı çekmişsin demekki ayağa bile kalkamamışsın.çok iğne vuruyorlar mı canım ameliyattan çıktıktan sonra kalçadan. ya iki gün hastanede çok şeyler yaşanıyor desene.her türlü acıyı yaşıyosun.annelerin yeri ödenmez gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?