Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

bende muayene istemeyeceğim. ama illa bakalım önemli derse muayene olurum ama sadece doğum şekli içinse muayene olmayacağım. bende korkuyorum sonda ve lavman olayından. sonda takılmadanda yapılan varmış ama bizim için zor oluyormuş ayağa kalkamadığımız için zor olurmuş takılmadan. lavman nasıl yapılacak bende hiç bilmiyorum. hayal edemiyorum. bakalım hepsini yaşayıp göreceğiz. eğer epidural olursak sondayı uyuştuktan sonra takarlar ama genel olursak narkozdan önce takılır sonda diye düşünüyorum. çünkü narkozu verdkten sonra mümkün olduğunca kısa sürede bebeği almak zorundalar sondayla vakit kaybetmezler gibime geliyor. ama yinede sorarız bakalım ne diyecekler.

canım benim halam olmuştu tabi epey oldu sezeryanında sondadan korktuğu için bayılınca takmışlardı.ben epiduralde istemiyorum canım genel istiyoru.bayıltsınlar yapsınlar.bir komşumuz epidural olmuştu dedi sanki diri diri kesip aldılar bütün kestiklerini acısını duydum demişti.artık dayanamıyorum diye bağırmış hep acısından sezeryanda.bende çok korktum bulur bulur bide beni bulur öyle bişey ben hiç dayanamam acıya.ablamda belden iğne vurdurmak iyi değil diyor bir milim bile kaysa sakatlık riski varmış.gerçi kaydırmazlar uzman kişiler onlar ama ben vurulurken rahat dururmuyum bilemem.o yüzden riske atamam bayıltıp yapsınlar diyorum.ayılınca çekeriz acıyı artık ne yapalım her şekilde acısı olacak zaten

bende genel olacağım kısmetse ben heyecan yaparım diye korkuyorum. evet sakatlık riski varmış tecrübesiz ellerde yapılırsa bu yüzdende eşim hiç istemiyor epidural olmamı. sonda bayıltınca taksalar ne güzel. bizde teklif ederiz bakalım. herkesin başka oluyormuş ayılma süreci çok rahat olanlarda var inş. bizim öyle olur canım.

evet canım bazısı rahat ayılıyor bazısı zor.bakalım daha önce narkoz almadığımız için belli değil nasıl olacak.anesteziye karşı vücut nasıl tepki verecek.inşallah bizde rahat ayılırız ve pek acı çekmeyiz

canım ben kaçıyorum. banyo yapalım kızımla. çok terliyorum geceleri hergün banyo yapıyorum. bu hormonlar beni daralttı. bu kadar çok hayatım boyunca terlemedim. bu sene bana inat kaloriferleri daha çok yakıyorlar sanki. bütün gece patlıyorum.

yaptığım hastane şekerlerinin resmini çektim bakın bakalım beğenecekmisiniz.bide ablam almış pijama takımı bana, doruk beyede takımlar almış teyzesi görün istedim topiğimizde resimlerde olsun koyalım bişeyler dedim

Eklentiler

• $Görüntü133.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü134.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $Görüntü139.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $Görüntü140.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 27

tmm canım bende biraz ders çalışayım soru çözeyim.hadi görüşürüz yine kendine ve prensese iyi bak

inş. kolay olur canım. bende daha önce hiç narkoz almadım. ameliyat olmadım. hastanede yatmadım. alttan muayene olmadım. bu doğum benim için herşeyin ilki olacak.

çok ciciler canım. allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

teşekkürler canım,
evet hamileyken insan malesef çok duygusal oluyor
bebek ilk doğduğunda da tavan yapıyor duygusallık
zamanla normale dönülüyor ama merak etme :teselli:

merak ediyordun diye sana fikir olsun diye koydum fotoları canım
usg fotolarına göre evet farklıydı bebişim. ilk doğduğunda da farklıydı
son birkaç aydır pek değişmiyor gibi geliyor bana. devamlı beraber olduğum içindir belkide.

canım ne eşimin ne de benim gözlerim renkli değil. gerçi benimkiler ela ama renkli sayılmaz tabi o da. ama akrabalarda renkli göz çok. birilerine çekti demekki. inşallah seninki de renkli gözlü olur canım bayanssulusmile.

çok teşekkürler canım, darısı başına inşallah
sizin gözler renkliyse renkli gözlü olma ihtimali yüksek
inşallah da öyle olur.ben de gözleri değişecek diye çok korkuyorum.
inşallah değişmez. canım tabiki önce sağlıklı olsunlar da göz rengi falan önemli değil tabi de böyle renkli olunca da güzel oluyor ama dimi zemuszemus

sevinç endişelenme canım ya,
son haftalarda yerleri iyice daraldığı için hareketleri de azalıyor biraz.
ama kalp atımını dinledim diyorsun. iyidir merak etme.
hem limonun da dediği gibi suyuyla ilgili ciddi bir problem olsaydı mutlaka tedbir alırdı ahmet bey. sen bol bol suyunu iç.taze sıkılmış meyve suyu hazırla kendine. inşallah sorunsuz bitireceksin bu maratonu.

az kaldı kızlar, sonlara yaklaşınca bu endişeler normal gerçekten de
ama sizler riskli dönemi atlattınız bence. 1-2 hafta daha sıkarsanız dişinizi
doğsa da problem olmaz, ama tabiki inşallah zamanında doğacaklar. kaydirigubbakcemile5

sevinçcim sen bide bu durumda dersmi çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun, emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :Saruboceq:

hepsi çok güzeller canım ya
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
teyzeniz de pek bir cömertmiş, tıpkı ilaydanın teyzesi gibi alkisalkisalkis

ay hele o kot takıma bittim valla
birden erkek bebek doğurasım geldi akannehir :roflol:

canım boşver sen dinleme böyle hikayeleri ya
ben de bu tür şeyleri dinleye dinleye
acayip panik olmuştum doğum esnasında
sizin o boşboğaz komşunun anlattığı diri diri kesecekler gibi geldi lmaz:
ki epidurali isteyen de bendim. ama hiç problem yaşamadım çok şükür.
gayet de güzeldi yani a.s.
önemli olan doktorunun ve anestezi uzmanının tecrübesi alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…