- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.741
canım işte bana daha erken dedi 38 de bi muayene yaparız ona göre karar veririz dedi.ama illa sezeryan dersen öyle olur dedi.ama muayene istemiyorum bende.bide onun stresini çekemem.zaten sezeryana karar verse bu sefer de diyeceğim sonda takılmadan olmaz mı diye.yada bayıltınca taksınlar diyeceğim.bakalım şansımı deneyeyim belki kabul eder belli olmaz.lavmandan bile korkuyorum 1-2 kilo suyu serum gibi veriyorlarmış makattan.o nasıl olur onuda bilmiyorum.sonra rabiaberil mi yazmıştı iğneleri ayağından vurmuşlar dönemediği için kalçadan vuramamışlar.offff ne kadar çok korkulacak şey var canım
evet bende çok yiyorum sanırım. şekerli hamur işi ohhhhhhh gelsin kilolar. ben doğuma kadar toplam 30 kilo alcam herhal. sen iyi kilo almışsın bence 15 kilo normal. ben abarttım.[/QUOT
canım evet ilk fırsatta gidin.bana suyu azalmış deyince çok üzüldüm.hep düşünüyorum şimdi dahada azalmışmıdır diye.çünkü suyunun azalması iyi değilmiş erken almaları gerekebilirmiş dahada azalırsa.zaten daha 2 kilo canım bari 3 kilo doğsa diyorum.ama seninki epey kilo almıştır senin boyunda uzunmuş.ben 13 aldımama bıyum kısa bide daha 1 ayda bu gidişle 20 ye çıkarım bende.20de çok bence.millet 8-14 arası doğuruyor biz çok uçtuk gerçekten.ama hiç dikkat etmemekten işte yemeklere.inşallah son bir ay fazla kilo almayız canım
canım riskli iki haftamız kaldı. canını sıkma. suyun çok azalmış olsa seni her hafta çağırırdı kontrole çok tehlikeli bi durum olsa mutlaka söylerdi. az kaldı stres yapma. çoğu gitti azı kaldı inş. bebeklerin önemli olan sağlıklı olmaları kilolarının önemi yok canım. yeterki sağlıklı olsunlar. doğduktan sonra hızla kilo alıyorlar. hem bu haftalar çok hızlı kilo aldıkları haftalar. bundan sonra daha çok kilo alacaklar. stres yapma canım. az kaldı.
bende muayene istemeyeceğim. ama illa bakalım önemli derse muayene olurum ama sadece doğum şekli içinse muayene olmayacağım. bende korkuyorum sonda ve lavman olayından. sonda takılmadanda yapılan varmış ama bizim için zor oluyormuş ayağa kalkamadığımız için zor olurmuş takılmadan. lavman nasıl yapılacak bende hiç bilmiyorum. hayal edemiyorum. bakalım hepsini yaşayıp göreceğiz. eğer epidural olursak sondayı uyuştuktan sonra takarlar ama genel olursak narkozdan önce takılır sonda diye düşünüyorum. çünkü narkozu verdkten sonra mümkün olduğunca kısa sürede bebeği almak zorundalar sondayla vakit kaybetmezler gibime geliyor. ama yinede sorarız bakalım ne diyecekler.
canım riskli iki haftamız kaldı. canını sıkma. suyun çok azalmış olsa seni her hafta çağırırdı kontrole çok tehlikeli bi durum olsa mutlaka söylerdi. az kaldı stres yapma. çoğu gitti azı kaldı inş. bebeklerin önemli olan sağlıklı olmaları kilolarının önemi yok canım. yeterki sağlıklı olsunlar. doğduktan sonra hızla kilo alıyorlar. hem bu haftalar çok hızlı kilo aldıkları haftalar. bundan sonra daha çok kilo alacaklar. stres yapma canım. az kaldı.
canım stresinde en çok yapılacağı haftalar bu haftalar.zaman daralıyor.çok azalmamış suyu ama bundan fala azalmasın diye çok su iç dedi.çok ayrıntılı incelediği ve çocuğu normal bulduğu için 2 hafta sonra gelirsin dedi sonra haftada bire düşebiliriz dedi.haftada bire düşse daha iyi o zaman bu kadar düşünmeyiz nasıllardır diye canım
canım benim halam olmuştu tabi epey oldu sezeryanında sondadan korktuğu için bayılınca takmışlardı.ben epiduralde istemiyorum canım genel istiyoru.bayıltsınlar yapsınlar.bir komşumuz epidural olmuştu dedi sanki diri diri kesip aldılar bütün kestiklerini acısını duydum demişti.artık dayanamıyorum diye bağırmış hep acısından sezeryanda.bende çok korktum bulur bulur bide beni bulur öyle bişey ben hiç dayanamam acıya.ablamda belden iğne vurdurmak iyi değil diyor bir milim bile kaysa sakatlık riski varmış.gerçi kaydırmazlar uzman kişiler onlar ama ben vurulurken rahat dururmuyum bilemem.o yüzden riske atamam bayıltıp yapsınlar diyorum.ayılınca çekeriz acıyı artık ne yapalım her şekilde acısı olacak zaten
canım stresinde en çok yapılacağı haftalar bu haftalar.zaman daralıyor.çok azalmamış suyu ama bundan fala azalmasın diye çok su iç dedi.çok ayrıntılı incelediği ve çocuğu normal bulduğu için 2 hafta sonra gelirsin dedi sonra haftada bire düşebiliriz dedi.haftada bire düşse daha iyi o zaman bu kadar düşünmeyiz nasıllardır diye canım
canım bak bebişin durumu iyiymiş ayrıntılıda bakmış. hiç stres yapma. rahat ol. bol bol su içelim. bakalım benide hep iki haftada bir çağırıyordu. bu sefer biraz uzun ara verdik. bakaım biz ne durumdayız. haftada bire düşürmü bizimde acaba.
bende genel olacağım kısmetse ben heyecan yaparım diye korkuyorum. evet sakatlık riski varmış tecrübesiz ellerde yapılırsa bu yüzdende eşim hiç istemiyor epidural olmamı. sonda bayıltınca taksalar ne güzel. bizde teklif ederiz bakalım. herkesin başka oluyormuş ayılma süreci çok rahat olanlarda var inş. bizim öyle olur canım.
canım ben kaçıyorum. banyo yapalım kızımla. çok terliyorum geceleri hergün banyo yapıyorum. bu hormonlar beni daralttı. bu kadar çok hayatım boyunca terlemedim. bu sene bana inat kaloriferleri daha çok yakıyorlar sanki. bütün gece patlıyorum.
evet canım bazısı rahat ayılıyor bazısı zor.bakalım daha önce narkoz almadığımız için belli değil nasıl olacak.anesteziye karşı vücut nasıl tepki verecek.inşallah bizde rahat ayılırız ve pek acı çekmeyiz
canım bak bebişin durumu iyiymiş ayrıntılıda bakmış. hiç stres yapma. rahat ol. bol bol su içelim. bakalım benide hep iki haftada bir çağırıyordu. bu sefer biraz uzun ara verdik. bakaım biz ne durumdayız. haftada bire düşürmü bizimde acaba.
düşürebilir canım senide haftada bire heralde.sağlıklı olsunlarda canım unuturuz hepsini onları görünce
yaptığım hastane şekerlerinin resmini çektim bakın bakalım beğenecekmisiniz.bide ablam almış pijama takımı bana, doruk beyede takımlar almış teyzesi görün istedim topiğimizde resimlerde olsun koyalım bişeyler dedim
çok ciciler canım. allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
tmm canım bende biraz ders çalışayım soru çözeyim.hadi görüşürüz yine kendine ve prensese iyi bak
ben bu aralar hormonlar yüzünden sanırım ne zaman bebek görsem gözlerim doluyor ilaydanın fotolarınada bakarken gözlerim doldu çok garip oluyorum maşallah ya hele o yni doğdukları hali yumuk yumuk gözler kırmızı şiş bir surat içim çok garip oluyor tutamıyorum kendimi. kızın çok tatlı yapraknilcim maşallah ama gözlerine bayılıyorum allah nazarlardan esirgesin. ben mavi göz hastasıyımdır. inş. benim kızımda maviş olur. ilayda gözlerini kimden aldı canım. senin gözlerin renkli mi. ben fotolarda usgleri benzetemedim çok değişik geldi şimdiki ve doğduğundaki halinden ama yeni doğduğundaki hali ile şimdiki hali benziyor. ama usglerden umudu kestim ben demek hiç benzemiyorlar doğduklarında yada bana öyle geldi. bende mavişe bayılıyorum bol bol fotolarına bakayım benim kızda ona benzesin. sen ilaydayı doyur annesi. bizim içinde öp.
maaşallah canım ya çooook tatlı çıkmış.hele son resimde gözlerinin maaşallahı var.bende renkli gözlü olsun istiyorum inşallah öyle olur.babası maviş bende yeşil gözlüyüm bakalım kime çekecek.bide kara gözlü olurmuş renkli beklerken.inşallah gözlümüze göre olur herşey sağ sağlim doğsunlarda.canım ilaydanın ilk halleri usg ye benziyor yine ama büyüdükçe değişmiş çok.inşallah kocaman kız olduğunda da resimlerini görürüz canım
yaptığım hastane şekerlerinin resmini çektim bakın bakalım beğenecekmisiniz.bide ablam almış pijama takımı bana, doruk beyede takımlar almış teyzesi görün istedim topiğimizde resimlerde olsun koyalım bişeyler dedim
canım benim halam olmuştu tabi epey oldu sezeryanında sondadan korktuğu için bayılınca takmışlardı.ben epiduralde istemiyorum canım genel istiyoru.bayıltsınlar yapsınlar.bir komşumuz epidural olmuştu dedi sanki diri diri kesip aldılar bütün kestiklerini acısını duydum demişti.artık dayanamıyorum diye bağırmış hep acısından sezeryanda.bende çok korktum bulur bulur bide beni bulur öyle bişey ben hiç dayanamam acıya.ablamda belden iğne vurdurmak iyi değil diyor bir milim bile kaysa sakatlık riski varmış.gerçi kaydırmazlar uzman kişiler onlar ama ben vurulurken rahat dururmuyum bilemem.o yüzden riske atamam bayıltıp yapsınlar diyorum.ayılınca çekeriz acıyı artık ne yapalım her şekilde acısı olacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?