- Konu Sahibi arzuerturk
-
- #1.761
hepsi çok güzeller canım ya
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
teyzeniz de pek bir cömertmiş, tıpkı ilaydanın teyzesi gibi alkisalkisalkis
ay hele o kot takıma bittim valla
birden erkek bebek doğurasım geldi akannehir :roflol:
teşekkürler canım,
evet hamileyken insan malesef çok duygusal oluyor
bebek ilk doğduğunda da tavan yapıyor duygusallık
zamanla normale dönülüyor ama merak etme :teselli:
merak ediyordun diye sana fikir olsun diye koydum fotoları canım
usg fotolarına göre evet farklıydı bebişim. ilk doğduğunda da farklıydı
son birkaç aydır pek değişmiyor gibi geliyor bana. devamlı beraber olduğum içindir belkide.
canım ne eşimin ne de benim gözlerim renkli değil. gerçi benimkiler ela ama renkli sayılmaz tabi o da. ama akrabalarda renkli göz çok. birilerine çekti demekki. inşallah seninki de renkli gözlü olur canım bayanssulusmile.
canım sen hareketten yakınıyorsun bende hareketsizlikten.seninki çok hareket ederken benimki hep uyuyor galiba canım.hareket etmesi iyidir canım olsun.acaba üşüttünmü de sürekli tuvalete gidiyorsun.baktırdınmı idrar tahlili
canım teyzeler gerçekten çok cömet oluyorlar,anneannelerde öyle bence. bi tanede erkek bebiş yap diyeceğim ama ilayda prenses çok küçük onun ilgiye çok ihtiyacı var.inşallah ilerde bide erkek olur ilaydaya kardeş.bizimkine de kız kardeş lazım tabi.
tşk ederim fotolar için gözümüz gönümüz açıldı valla.çok tatlı maşallah. gözler akrabalara çekti o zaman. iyikide çekmiş çok güzeller. allah nazarlardan korusun. inş. bizimkide maviş maviş olur.
canım hareket ama nasıl korkuyorum acaba doğuruyormuyum diye fıldır fıldır. karnım şekil değiştiriyor. yatıyorum rahat edemiyorum. bacak arama vuruyor sanki çıkacak. bilmemki çok huzursuz oldum akşam. şimdi çok şükür iyiyim. ama akşam nasıl olcak bakalım. bilmem ki üşüttüm mü acaba. hiç dışarı çıkmıyorum ki. hep evdeyim. bebek aşağıya indide idrar torbasına baskı mı yapıyor acaba diye düşünüyorum. idrar tahlili yaptırmadım canım. daha gidemedim. eşim çok yoğun. beni bir türlü götüremiyor. bakalım ilk fırsatta halledeceğim.
ben teşekkür ederim canım
beğenmeniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
inşallah sizinkiler de çok tatlı olacak.
ben buna inanıyorum kaydirigubbakcemile5
canım aşağıya inmiştir artık.
az kaldı çünkü, bi de ahmet bey normal doğum dermiş akannehir
korkma korkma şaka yaptım. zorla yaptıramaz zaten alsanaalsanasmile
sevincinki kıpırdamıyor, seninki dansediyor sanırım
bu kızlar çok fingirdek oluyor canım ya :roflol: hihoyyyt
yaaaa bide o var derse bana normal doğur diye. yusuf yusuf inan korkuyorum. aniden bişey olcak diye tırsıyorum. bakalım haftaya gidelim dönmüşmü? doğum kanalına girmiş mi ne diyecek. ama ben sezeryan diyeceğim. evet bizim kız fingirdek olacak galiba. bide kız bebekler erken gelirmiş diyorlar korkuyorum. az kaldı bir ay daha dayansa kuzum bşka bişey istemiyorum.
inş. tatlım ya nasıl heyecanlıyım anlatamam. öyle merak ediyorum. kime benzeyecek. kokusunu merak ediyorum. düşündükçe heyecanlanıyorum. allah kuzucuklarımızı bize bağışlasın.
yok yok, seni istemediğin bişeye zorlayamaz bence
tamam olması gereken o, ahmet bey de bunu önerir sana doğal olarak
ama istemiyorsan da psikolojini bozmak adına da zorlamamlı bence.
kızlar fingirdek evet, büyüdükçe daha bir fingirdek oluyorlar sorma
benimki müzik duyduğunda alkışlayıp oynamaya çalışıyor bir göreceksin ya hihoyyyt
erken gelme meselesine gelince
evet genelde öyle diyorlar ama bende öyle bişey olmamıştı.
belki birkaçgün erken olabilir, ama çok da erken olmaz ya
sen endişe yapma şimdiden yasakkelime
evet canım 4-5 hafta bir zamanın kaldı artık
o yüzden endişelenmen, heyecanlanman,
merak etmen gayet doğal.
inşallah sana benzer, ama bebek kokusu çok güzel oluyor canım ya
anlatamam yani, yaşayarak öğreneceksin zaten herşeyi opuyorumnanaktan
canım sen geçen ahmet bey'e gittiğinde muayene ücreti 100 tl miydi. fiyat değişmişmi onu merak ediyorum. malum yeni yıl girdi ya belki muayene ücretleride değişmiştir.
evet canım 100 ytl idi değişmemiş.haftaya bizde gideceğiz bakalım kısmetse.salı çarşamba gideriz canım. alttan muayene edeceğini sanmıyorum canım etmeden bir hafta önce söyler haftaya muayene edelim diye heralde.inşallah herşeyin hayırlısı olur.tam doğum üstü bu devlette sezeryana yasak getirirse artık pes derim.inşallah ne fiyatlar nede prosedür değişir son bir ayda.
evet canım 100 ytl idi değişmemiş.haftaya bizde gideceğiz bakalım kısmetse.salı çarşamba gideriz canım. alttan muayene edeceğini sanmıyorum canım etmeden bir hafta önce söyler haftaya muayene edelim diye heralde.inşallah herşeyin hayırlısı olur.tam doğum üstü bu devlette sezeryana yasak getirirse artık pes derim.inşallah ne fiyatlar nede prosedür değişir son bir ayda.
salı yada çarşamba gidersek görüşürüz belki orada ama bakalım hangi gün gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?