Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

canım teyzeler gerçekten çok cömet oluyorlar,anneannelerde öyle bence. bi tanede erkek bebiş yap diyeceğim ama ilayda prenses çok küçük onun ilgiye çok ihtiyacı var.inşallah ilerde bide erkek olur ilaydaya kardeş.bizimkine de kız kardeş lazım tabi.

tşk ederim fotolar için gözümüz gönümüz açıldı valla.çok tatlı maşallah. gözler akrabalara çekti o zaman. iyikide çekmiş çok güzeller. allah nazarlardan korusun. inş. bizimkide maviş maviş olur.

mrb kızlar. kimsecikler gelmemiş dünden beri. ben akşam hiç uyuyamadım yine. durmadan tuvalete kalktım durdum. bide karnımın içinde müthiş bir hareket hiç durmadı çok korktum. tuvalete gidiyorum geliyorum. yatıyorum. 10 dk. geçiyor. yine tuvaletim gelmiş gibi oluyor. kalkıyorum yine gidiyorum. azıcık bişey yapıyorum geliyorum. ama çok kötü oldum. sersem gibi. bide karnımdaki tekmeler. dönmeler. sanki çıkacak sandım. korktum. bugünde leyla gibiyim. kafam bi dünya.boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

canım sen hareketten yakınıyorsun bende hareketsizlikten.seninki çok hareket ederken benimki hep uyuyor galiba canım.hareket etmesi iyidir canım olsun.acaba üşüttünmü de sürekli tuvalete gidiyorsun.baktırdınmı idrar tahlili

canım hareket ama nasıl korkuyorum acaba doğuruyormuyum diye fıldır fıldır. karnım şekil değiştiriyor. yatıyorum rahat edemiyorum. bacak arama vuruyor sanki çıkacak. bilmemki çok huzursuz oldum akşam. şimdi çok şükür iyiyim. ama akşam nasıl olcak bakalım. bilmem ki üşüttüm mü acaba. hiç dışarı çıkmıyorum ki. hep evdeyim. bebek aşağıya indide idrar torbasına baskı mı yapıyor acaba diye düşünüyorum. idrar tahlili yaptırmadım canım. daha gidemedim. eşim çok yoğun. beni bir türlü götüremiyor. bakalım ilk fırsatta halledeceğim.

canım sen geçen ahmet bey'e gittiğinde muayene ücreti 100 tl miydi. fiyat değişmişmi onu merak ediyorum. malum yeni yıl girdi ya belki muayene ücretleride değişmiştir.

ay yok canım ya
yine de büyük konuşmak istemem ama
ben ilaydayı zor büyütüyorum valla
bir ikincisine verecek bişeyim kalmaz gibi geliyor da
kısmet tabi bu işler. biraz büyüsün bakalım zaman ne gösterecek bayanssulusmile

ben teşekkür ederim canım
beğenmeniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
inşallah sizinkiler de çok tatlı olacak.
ben buna inanıyorum kaydirigubbakcemile5

tecrübeli anneler biz hataya kontrole gideceğiz ya o zaman 35-36 haftalık olacağız acaba aşağıdan muayene edermi bizi. ona göre gitmek lazım. inş. bide aşağıda bakalım demez doktor.

canım aşağıya inmiştir artık.
az kaldı çünkü, bi de ahmet bey normal doğum dermiş akannehir
korkma korkma şaka yaptım. zorla yaptıramaz zaten alsanaalsanasmile

sevincinki kıpırdamıyor, seninki dansediyor sanırım
bu kızlar çok fingirdek oluyor canım ya :roflol: hihoyyyt

ben teşekkür ederim canım
beğenmeniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
inşallah sizinkiler de çok tatlı olacak.
ben buna inanıyorum kaydirigubbakcemile5

inş. tatlım ya nasıl heyecanlıyım anlatamam. öyle merak ediyorum. kime benzeyecek. kokusunu merak ediyorum. düşündükçe heyecanlanıyorum. allah kuzucuklarımızı bize bağışlasın.

yaaaa bide o var derse bana normal doğur diye. yusuf yusuf inan korkuyorum. aniden bişey olcak diye tırsıyorum. bakalım haftaya gidelim dönmüşmü? doğum kanalına girmiş mi ne diyecek. ama ben sezeryan diyeceğim. evet bizim kız fingirdek olacak galiba. bide kız bebekler erken gelirmiş diyorlar korkuyorum. az kaldı bir ay daha dayansa kuzum bşka bişey istemiyorum.

yok yok, seni istemediğin bişeye zorlayamaz bence
tamam olması gereken o, ahmet bey de bunu önerir sana doğal olarak
ama istemiyorsan da psikolojini bozmak adına da zorlamamlı bence.

kızlar fingirdek evet, büyüdükçe daha bir fingirdek oluyorlar sorma
benimki müzik duyduğunda alkışlayıp oynamaya çalışıyor bir göreceksin ya hihoyyyt

erken gelme meselesine gelince
evet genelde öyle diyorlar ama bende öyle bişey olmamıştı.
belki birkaçgün erken olabilir, ama çok da erken olmaz ya
sen endişe yapma şimdiden yasakkelime

inş. tatlım ya nasıl heyecanlıyım anlatamam. öyle merak ediyorum. kime benzeyecek. kokusunu merak ediyorum. düşündükçe heyecanlanıyorum. allah kuzucuklarımızı bize bağışlasın.

evet canım 4-5 hafta bir zamanın kaldı artık
o yüzden endişelenmen, heyecanlanman,
merak etmen gayet doğal.
inşallah sana benzer, ama bebek kokusu çok güzel oluyor canım ya
anlatamam yani, yaşayarak öğreneceksin zaten herşeyi opuyorumnanaktan

inş. canım dediğin gibi olur. akşamda haberlerde seyrettim sezeryan oranı türküyede çok yüksekmiş o yüzden sezeryana zorunlu olmadıkça yasak gelecekmiş. inş. biz doğuruncaya kadar yasak gelmez. bide onu düşünmek istemiyrum.
inşallah benimde senin gibi olur kızım acele etmez zamanında planlı bir şekilde sezeryan olurum. inş. allah gönlüme göre verir. canım ya kızlar çok cilveliler. bizde bir görsek kuzucukları sen büyüttün kızı özeniyorum çok.

önemli ola sağlıklı olmaları tabi de insanız yinede yüzünü kime benzeyeceğini falanda merak ediyor insan. dediğin gibi herşeyi yaşayarak öğreneceğiz. allah bizlerede nasip etsin. kızımı çok özledim. babamız şu yoğunluğu bir atlatsada bizde kızımı görmeye gitsek. çok özledim. inş. herşey yolundadır.

canım sen geçen ahmet bey'e gittiğinde muayene ücreti 100 tl miydi. fiyat değişmişmi onu merak ediyorum. malum yeni yıl girdi ya belki muayene ücretleride değişmiştir.

evet canım 100 ytl idi değişmemiş.haftaya bizde gideceğiz bakalım kısmetse.salı çarşamba gideriz canım. alttan muayene edeceğini sanmıyorum canım etmeden bir hafta önce söyler haftaya muayene edelim diye heralde.inşallah herşeyin hayırlısı olur.tam doğum üstü bu devlette sezeryana yasak getirirse artık pes derim.inşallah ne fiyatlar nede prosedür değişir son bir ayda.

tamam o zaman ona göre tedbirli gidelim dedim. bende akşam haberi izlerken pes dedim. bi fiyat değişikliği bide bu iyice sinir oldum. hayırlısı ile doğursak hiç bişey değişmeden. biz haftaya hangi gün gideriz bilemiyorum. eşimin erken çıktığı bir gün gideceğiz kısmetse.

salı yada çarşamba gidersek görüşürüz belki orada ama bakalım hangi gün gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…