Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

inş. herşey yolundadır arkadaşım çok özledim kızımı. bakalım ne durumda bebişler. allah ikimizinde yardımcısı olsun.

inşallah canım.senin kızın kocaman olmuştur epey görmedin tabi.benim oğluşum heralde 2500 falan anca olur,belkide olmaz gidene kadar canım.büyütemiyorum ben pek oğlumu nedense.heralde bize çekti minicik bişey olacak

bilmiyorum ki canım bakalım gidince öğreneceğiz ne kadar olmuşlar. şimdiden sonra kilo alacaklar hızla o yüzden bu gittiğinde bebişin kilosu daha çok çıkabilir. bide genetik ile ilgili. önemli olan sağlıklı olmaları bakalım. haftaya öğreneceğiz.

evet canım.40 haftayı doldursalar daha kilolu olurlardı ama ben sezeryan olursam 39 un içindeyken isterim herlade sezeryanı.yine 3 kilo olsa yeter canım,bende eşimde miyon tipliyiz bizden kocaman bebek çıkmaz.sağlıklı olsunda doğunca büyütürüz artık bizde. ya şu hafta gelse de gidip görsek yine bebişleri.

Kızlar slm.ben dün çarşıya çıktım biraz fazla yürüdüm galiba sol kasığıma sancı girio sızlama gibi ama canımı yakıo akşam uyutmadı halende arada oluyor birde hareket edince oluyor çok korktum randevu aldım ahmet beyden daha doğrusu o çağırdı beni.dua edinde önemli bişi olmasın.sizde oldumu hiç böyle bişi??

canım inşallah yoktur önemli bişey.bende hiç olmadı öyle şeyler.her hafta derhaneye gidiyorum gidincede çarşıda epey geziyorum ama öyle bir sızlama hiç olmadı şu ana kadar.yorulduğun içindir belki canım.git de ne olduğunu bizede yazarsın.ahmet bey bana bol istirahat demişti.yürümek falan yok demişti ama mecburen yürüyorum bende dershaneye gidince.inşallah birşey yoktur

tabi yazarım cnm akşam gidicez umarım iyi haberlerle dönerim bir de mide bulantısı var geceden beri.neoldu anlamadım bende çok gezerdim hiç böyle olmazdı.saol cnm iyi dileklerin için aman sizde yormayın kendinizi insan çok korkuyor birşeyler ters gider diye sonra.dikkat etmek lazım sanırım.ALLAHIM hepimizi korusun.:Saruboceq:

amin canım.evet fazla yormamak lazım.bide son haftalar olunca insan ufacık şeyden bile korkuyor.acaba yediğin bişeymi dokundu canım miğde bulantısı olması ilginç.ama yoktur bişey üzme kendini.yorgunluktan olmuştur ee büyüdüler kasıklara basınç yapıyorlar ondandır.hareketleri iyi ise sorun yoktur canım bolbol dinlen sen.güzel haberlerle gelirsin inşallah.

inşallah cnm.rahim incelmesi için muayene edicekti hatırlatmadım inş.öyle bir sorun yoktur.belkide üşütmüşümdür.Aman bir alsak sağlıkla kucağımıza şu prensesleri.öpüyorum cnm görüşürüz.opuyorumnanaktan

selam kızlar, bugün pek uğrayamadım ya
geçmişi de şöyle bir hızla okudum

aryacım geçmiş olsun canım
umarım yorgunluktan dolayı olan bişeydir ve geçmiştir.
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.

sevinçcim sezeryanı genelde 38+ larda yapıyorlar
39 a pek sarkmaz. ama zayıf doğsa da korkma, sonra çok hızlı kilo alıyorlar
gerç, benim cimcime halen zayıf. ama çok da hareketli maşallah

evet canım zayıf olsun sağlıklı olsunda.ama 3 kilo bari olsa diyorum yinede.o zaman daha cabuk büyür.senin kız maaşalla çokta zayıf değil annesi iyi görünüyor resimlerde

kızlar ben dün gittim şükür bir sorun yok Ahmet bey enfeksiyon olabileceğini söyledi ama yapılacak bişey yok bol su iç dedi.eğer ateşlenirsem sorun yaratırmış o zaman hastaneye yatırırmış serum verirmiş ALLAH korusun şimdi durmadan su içiyorum ama bu sızlamamı batmamı anlam veremediğim şey çok kötü.bu arada ilkkez kızımın yüzünü biraz görebildim yiyesim geldi onu.herkese hayırlı pazarlar.Yapraknilcim kızını Allah nazarlardan korusun özene bözene yaratmış.

canım geçmiş olsun.banada çok su iç demişti.nasıl muayene etti canım baktımı aşağıdan yoksa ultrasonla mı baktı sadece.kızını gördüğüne sevindim.ne zaman çağırdı bidaha haftada birmi canım

canım 39. hafta geç değil mi arkadaşım ya o zamana kadar gelirse bebekler. evet önemli olan kilolu değil sağlıklı olmaları. bakalım haftaya öğreneceğiz ne kadar olmuş kuzucuklarımız opuyorumnanaktan

canım maviş bence zayıf değil daha ne olsun çok tatlı kilosuda iyi bence ahhhhhhhh ahhhhh bizimkilerde o kadar olsa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun. sevindim önemli bişey değilmiş.az kaldı tatlım biraz daha sabır. inş. zamanında sağlıkla gelir bebişler. canım benim kasıklarımda değilde ayıptır söylemesi apışaram ağrıyor çok yürüdüğümde sancı yapıyor.ama dinlendiğim zaman normale dönüyorm. su çok önemli canım. bol bol içmemiz lazım. az kaldı inş. sağlıkla kavuşacağız. kızında yüzünü açmış bu defa ne güzel. sanada iyi pazarlar tatlım. görüşürüz.

kızlar çok sıkıcı bir gün. kimseciklerde yok. sanırım herkes pazar gününün tadını çıkarıyor. herkesin eşleri evde. benim eşim bugünde çalışıyor malesef. bende bu sabah çok geç uyandım. saat 12:15 te kalktım. kahvaltı için çok geç kaldım. sonra kızdım kendime yazık kızımıda o saate kadar aç bıraktım diye ama akşamları uyamıyorum çok başım ağrıyordu sabah kalkamadım. kızım beni affetsin bugünlük.

selam kızlar geçmişi sonra okuyacam beni özledinizmi benim körolasıca herif laptopu sattı gitti masa üstü aldıkaydirigubbakcemile3 bide ecrin diş çıkardı ikinciside yolda yarın görüşürüz sağlıcakla kalın

merhaba kızlar hepinizi sayılı günü kalmış Allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

biraz bilgi alablirmiyim
. bu bahsettiğiniz dr. ahmet nerde çalışıyor
muayehanesine mi gidiyorsunuz
muayene ücreti nekadar
ve testleri nerde yapıyor
kaç lira tutuyor

biraz çok soru oldu ama 2 kere bebeğimi kaybettim ve iyi bir dr gitmek istiyorum
tşk ederim :)

selam seni çooooooooooookkkkkkkkkkk merak ettik. önemli bişey oldu sandık. ohhhhhhhhhhh şükür sende ecrinde iyiymiş. çokkkkkkkkkkkk sevindim çok seni görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…