Bursa Dr.Ahmet Ylmaz'a gidenler

evet canım az bir zaman kaldı kısmetse. ahmet bey medical parkta çalışıyor. ben hamileliğimin başından bu yana oraya gidiyorum. ilk 6 haftalıkken hastaneye gittim. onda sora muayenehanesine gitmeye başladım. muayenehanesi aylık 100 tl. hastane ücreti konusunda sana diğer arkadaşlar yardımcı olur canım. şimdi ne kadar bilmiyorum. ben ilk başta yapıln hormon vs. gibi testleri memlekette yaptırmıştım. burda yaptırmadım. ama ikili test 4 lü test şeker testi onları kızılayda yaptırdık. ikili 40 4 lü 18 şeker testide 7 lira falandı sanırım. yanlış hatırlamıyorsam emin değilim. ama aşağı yukarı rakamlar böyleydi canım. inş. bu şefer aradığın doktoru bulur memnun kalırsın. çok gemiş olsun canım. en kısa zamanda bebişe kavuşman dileğiyle.

selam seni çooooooooooookkkkkkkkkkk merak ettik. önemli bişey oldu sandık. ohhhhhhhhhhh şükür sende ecrinde iyiymiş. çokkkkkkkkkkkk sevindim çok seni görünce.

saol canım bende sizleri özledim bugünde fırsat bulamıycam galiba geçmişi okumaya eşim evde bi akşam geldi pcyi arkadaşıma veriyorum masa üstü alacam dedi hemen arkadfaşına verdi e haliyle bende giremedim dün gece yeni bağladı bende hemen bi bakayım dedim neler kaynatmışlar kızlar eeee daha kimse doğurmamışkaydirigubbakcemile3şaka bi yana herbiriniz inş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi ama doğunca bitmiyo bizim düzenimiz hiç kalmadı ecrin diş çıkarıyo ne uyku kaldı ne huzur çocukta ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar

canım bizde seni çooook özledik. ama çok sevindim biz kötü bişey oldu diye korkmuştuk. ohhhhhh şükürler olsun iyisiniz. neyse önemli olan o aramıza döndün ve sorun yokmuş. çok sevindim. evet canım daha kimse doğurmadı. bir tek rabiaberil doğurdu. ondan haberin varmıydı bilmiyorum. aman biz biraz daha sıkalım dişimizi bir ay daha sabretsin bebişler arkadaşım vaktiyle gelsinler. zaten ben hep kendimi dinliyorum bu aralar. acayip tırsıyorum. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin mecburecim özlemezmiyiz ya çok uzun zamandır yoksun çok merak ettik.ama iyi olmana sevindim.ecrin kız dişte çıkarıyor desene ilayda gibi.inşallah kolay atlatır canım ağrısız sızısız çıkarır çabucak

canım bebekleri büyütmek çok zor. ama şimdi ben özeniyoum sizlere ne güzel bugünlere getirdiniz. bana bir doğursam gerisinden korkmayacağım gibi geliyor ama herkes aynı şeyi söylüyor. sen bir doğur görcen. bu günleri çok arıcan. keşke karnımda dursaymış diyeceksin. diyor.

sevinç canım allah bizede göstersin o günleri inşallah ayyyyyyy zaman yaklaştıkça günler geçmiyor. acaip oldum bu aralar. herşeye ağlıyorum. durmadan ağlayasım var. benim hormonlar hep iş başında.

hoşgeldin canım seni çok merak ettik inana.ama iyi olduğunuza sevindim.ecrin prenses de diş çıkarıyor desene ilayda gibi.inşallah ağrısız sızısız çıkarır dişlerini canım

bide o kadar çok terliyorum ki anlatamam hergün banyo yapıyorum. çok kötü oluyorum. üşüteceğim diye açıkta yatamıyorum. eşime diyorum kaloriferleri çok yakıyorlar oda sana öyle geliyor. evin içi çok güzel sıcak değil diyor ama ben bir gör burcu burcu terliyorum. offffff offffffff.

sevinç canım allah bizede göstersin o günleri inşallah ayyyyyyy zaman yaklaştıkça günler geçmiyor. acaip oldum bu aralar. herşeye ağlıyorum. durmadan ağlayasım var. benim hormonlar hep iş başında.

amin canım.hele kucağımıza aldığımız günleri görelim sonrası su gibi geçer diye düşünüyorum canım onlarla uğraşırken.bende bazen öyle oluyor canım.ağlanacak bişey yokken gözlerimden yaşlar akıyor.gerçekten hormonlar taban seviyelerde herlade

sende demek hormonlar dahada fazla canım ben hiç terlemiyorum oda sıcaklığı 20-22 derece iyi geliyor.bebek doğunca 24-25 derece falan sıcak istermiş o zaman ne yapacaksın canım sen dahada terlersin

canım öncelikle hoşgeldin. ben 5.aydan sonra ahmet beye geçtim canım.daha önce zübeydeden bir doktorun özeline gidiyordum.testleri zübeydede yaptırıyordu.ama özelinde iyiyken zübeydede suratına bakmıyordu.bikere ağrıdan kıvranıyorum test yaptırdım zübeydede ramazan bayramı öncesi sonuçları gösterdim baktı hiç açıklama bile yapmadı.bayramdan sonra özelime gel konuşuruz dedi.beni öyle sancılı bşraktı açıklama yapmadan.
sonra ahmet beye geçtim.sağolsun gayet güzel ilgileniyor,herşeyi anlatıyor.geçen aya kadar medşcale gidiyordum ücret 32 tl idi.orda birtek şeker testi yaptırdım canım oda 38 falandı.şimdi özeline gidiyorum tabi medical parktan daha iyi daha uzun süre sana zaman ayırabiliyor.herşeyi konuşup anlatıyor. bence gidersen özeline git canım ayda bir kere ücret alıyor ve daha yakın takip eder.inşallah gönlüne göre doktoru bulursun

sende demek hormonlar dahada fazla canım ben hiç terlemiyorum oda sıcaklığı 20-22 derece iyi geliyor.bebek doğunca 24-25 derece falan sıcak istermiş o zaman ne yapacaksın canım sen dahada terlersin

canım bizim evin sıcaklığı 26-28 derecelerde geziyor şuan. bebek doğunca pek değişiklik olmayacak ama ben napacağım bilmiyorum. çok kötü yaaaaaa. patlıcam resmen.

herkese selam,
bugün nasılsınız güzel hamişler opuyorumnanaktan
ben her zamaki gibi yorgun ve uykusuzum kafamçokkarıştı
ama sizler bana güç veriyorsunuz
ay pek bir sahne sanatçısı tarzında mı konuştum ne :roflol:

ah mecbure ah
tam sopalıksın sen valla alsanaalsanasmile
öldürdün kızım bizi meraktan ya
aklımıza binbir türlü şey geldi valla
senin o kocaya da aferin yani kötükedihüso
diyemedin mi, birkaç arkadaşıma haber vermem lazım
beni merak ederler diye
en son ecrini doktora götürücem demiştin sonra birdaha yok oldun.
aklıma binbir türlü şey geldi :gitme:
burda kızlarla bir sürü senaryolar ürettik.
her ne kadar kötü düşünmemeye çalışsak da
insanım aklına türlü şeyler geliyor
bidaha böyle yapma canım
gideceksen de mutlaka bir şekilde haber ver vereliniortak

slm canım.
bugün biraz ağlamaklı, biraz duygusal, biraz heyecanlı
ya ne bileyim işte öyle bişey zemuszemus
siz bebişlerle ilgilenmekten bizde hormonlardan uyamıyoruz bu aralar
asıl bizler gücümüzü sizden alıyoruz şekerim. opuyorumnanaktan

bende zübeydeden bir dr.özeline gidiyorum
serhat tatlıkazan aylık 150 tl veryorum ve deiğin gibi özeldeki halinden zübeydede eser yok
pek memnun değilim onun için başka dr. araştırıyorum.
peki ilk medicala gidip sonra mı özeline gidiyorsun tam olarak nasıl oluyor

canım bunlar gayet normal
artık finale yaklaşıyorsunuz
biraz daha sabır
ama şunu da söyliyeyim
doğduktan sonra bu günlerinizi çok arayacaksınız
tabi ki bebişlerimiz her şeyimiz
onların bir gülümsemesi dünyalara bedel
ama aşırı yorgunluk, uykusuzluk kafamçokkarıştı, sinirlilik alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile vs. çok oluyor
ama yardım eden biri olursa işin kolay olur.

canım direk özelinede gidebilirsin hastaneyede gidebilirsin. ama özeline gidersen daha uzun ilgileniyor. daha fazla zaman ayırıyor. testlerini devlette yada kızılayda falan yaptırırsın yada medicalde. fiyat araştırıp ona göre gidersin.

yok canım direkt özeline gidebilirsin randevu alıpta.yapılacak testlerin varsa onlar için yollar seni medicale veya daha uygun yaptırabileceğin varsa orada yaptırabilirsin. senin kaç haftalık canım bebiş

evet finale yaklaşıyoruz artık.
sabır etmekten başka elden ne gelir canım.
hele bi doğsa kuzucuklarda bi görsek.
yardım eden biri ilk ay olur ondan sonra bende yalnızım.
annem ancak 1,5 iki ay kalır sonra mecbur dönecek memlekete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…