Bursa hamişleri buraya :)

Merhaba Murat Arslan'ı Yakından Tanıyorum Kendisinin Doğumuna Girmiştim(fotoğrafçı olarak) kendisi çok samimi ,aklı başında işinde de oldukça başarılı bir doktor , gitmenizi şiddetle tavsiye ederim...

kızlar merabalar, bursa yıldirim doruka gidenlerden normal dogum destekleyen kadin dogumcu tavsiye edebileceginiz var mi.cok acil lütfen.39.haftadayim bi an önce baska bi doktr bulmam lazim

Neden son anda değişiklik zorunda kaldınız
doktorum suyumun az oldugunu söylemisti ama son kontrolde idare eder düzeye gelmis dedi.ama yinede riske atmak istemiyorum diyince ben baska bi doktorada görunmek istedim.sezaryen yanlisi birazcuk, ben normal olsun istiyorum.2.si de çekirgede dogum da sezaryen de yildirimdakine göre pahalı..daha yeni ögrendik

he bu arada dogumuma nerdeyse 1 hafta falan var yildirimdaki dojtorlardan gizem ve nurayın methini duydum.gizem hanim cok dolu maşallah.ama yarina insallah beklemek şartiyla muayene edebilirmiş.insallah devamli hastasi olabilirim de o dogurtur.dua edin

Kızlar
Burada pembe mavide ismailk beye gitmiştim cok tavsiye etmem, daha sonra medikil gercek beye gittim onuda tavsiye etmem, rentip selim beyi tavsiye ederim.

Kızlar
Burada pembe mavide ismailk beye gitmiştim cok tavsiye etmem, daha sonra medikil gercek beye gittim onuda tavsiye etmem, rentip selim beyi tavsiye ederim.
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa hali hazırda devam mı ediyor hamilelik ?

Ben doğum yaptim canim selim beyde

kızlar ben pembe mavide Nevin Hanım'a gidiyorum ama çok memnun Değilim. İlgidizliğinden şikayetçiyim biraz. Bi muayene 10 dk da oluyo bitiyo o kadar para vermemize rağmen. Başka giden var mı Nevin Hanım'a. Birde değiştirmek istersem eğer Nilgün hanımımı feride Hanımı mı tercih etmeliyim.

Bende sizdenim kızlar. İnegöldeyim doktorum Mustafa KIR Medice Hastanesinde. İyi bir doktor aslında ablam çok memnun kaldı bakalım ne olacak.

Kızlar
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa hal
Ben doğum yaptim canim selim beyde

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu durumda anlıyorumki memnunsunuz selim beyden . Teşekkürederim.

Merhaba arkadaşlar,

Evrim Aydın'a giden var mı?Çekirge dorukta doğum ücretleri ve Evrim Hanım'ın normal doğum yanlısı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.

Canim ben buraya hamileliğinin sonuna doğru geldim, bikactane doktor gezdim en son selim beye gittim,memnun kaldim doğumunu kendi yaptirdi sabahin korunde

Merhaba arkadaşlar,

Evrim Aydın'a giden var mı?Çekirge dorukta doğum ücretleri ve Evrim Hanım'ın normal doğum yanlısı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.
canim ben çekirge doruga gittim, 14 aralikta dogum yaptim.normal 1620 sez 1800tl .özlem hanimdi dr um.güzel ilgileniyo saolsun.biraz gec oldu ama isine yarar umraim

canim ben çekirge doruga gittim, 14 aralikta dogum yaptim.normal 1620 sez 1800tl .özlem hanimdi dr um.güzel ilgileniyo saolsun.biraz gec oldu ama isine yarar umraim

Canım cevap verdiğin için çok teşekkürler. Normal ile sezaryan arasında fark yokmuş. Bakalım inşallah ben de orada düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…