Neden son anda değişiklik zorunda kaldınızkızlar merabalar, bursa yıldirim doruka gidenlerden normal dogum destekleyen kadin dogumcu tavsiye edebileceginiz var mi.cok acil lütfen.39.haftadayimbi an önce baska bi doktr bulmam lazim
doktorum suyumun az oldugunu söylemisti ama son kontrolde idare eder düzeye gelmis dedi.ama yinede riske atmak istemiyorum diyince ben baska bi doktorada görunmek istedim.sezaryen yanlisi birazcuk, ben normal olsun istiyorum.2.si de çekirgede dogum da sezaryen de yildirimdakine göre pahalı..daha yeni ögrendikNeden son anda değişiklik zorunda kaldınız
Inş. Allah yardımcınız olsun .he bu arada dogumuma nerdeyse 1 hafta falan varyildirimdaki dojtorlardan gizem ve nurayın methini duydum.gizem hanim cok dolu maşallah.ama yarina insallah beklemek şartiyla muayene edebilirmiş.insallah devamli hastasi olabilirim de o dogurtur.dua edin
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa hali hazırda devam mı ediyor hamilelik ?Kızlar
Burada pembe mavide ismailk beye gitmiştim cok tavsiye etmem, daha sonra medikil gercek beye gittim onuda tavsiye etmem, rentip selim beyi tavsiye ederim.
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa hali hazırda devam mı ediyor hamilelik ?
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa halKızlar
Burada pembe mavide ismailk beye gitmiştim cok tavsiye etmem, daha sonra medikil gercek beye gittim onuda tavsiye etmem, rentip selim beyi tavsiye ederim.
Ben doğum yaptim canim selim beyde
Bende selim beyin hastasıyım. Gayet iyi bir adam sorduğunuz soruya cevap veriyor. Evhamaız sakin olmaso enim için en önemli kısmı çünkü hamilelikte nekadar kötü senaryo duyarsak okadar zehir oluyor günler. Sizdoğum yaptınızmı selim beyde yoksa hal
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bu durumda anlıyorumki memnunsunuz selim beyden . Teşekkürederim.
canim ben çekirge doruga gittim, 14 aralikta dogum yaptim.normal 1620 sez 1800tl .özlem hanimdi dr um.güzel ilgileniyo saolsun.biraz gec oldu ama isine yarar umraimMerhaba arkadaşlar,
Evrim Aydın'a giden var mı?Çekirge dorukta doğum ücretleri ve Evrim Hanım'ın normal doğum yanlısı olup olmadığı hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilirse çok mutlu olurum.
canim ben çekirge doruga gittim, 14 aralikta dogum yaptim.normal 1620 sez 1800tl .özlem hanimdi dr um.güzel ilgileniyo saolsun.biraz gec oldu ama isine yarar umraim
bişey diil canim ne demek.hayirlisiyla bebisini alirsin kucagina insallahCanım cevap verdiğin için çok teşekkürler. Normal ile sezaryan arasında fark yokmuş. Bakalım inşallah ben de orada düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?