slm kıslar bende bursadayım ben yıldırım dorukta feyza bayrama gidiyorum ama ben aslında gizem hanıma gıtmek ıstıyordum dogum ıznındeymiş dönsün bakalım bide onla görüşcem ben biraz pipirikli oldugum ıcın doktorumdan ılgı beklıyorum şunu bunu yeme şöyle yap yada yapma dıye ama feyza hanım bana anlatmıyor bu biraz canımı sıkıyor bakalım ne yapcam aralık ayında muayenem kararsız kaldım napsam bılmıyorum ya
gönüliremcim iyi yine aynı dr a cesaret etmişsin Umarım yanıltmaz tekrar Ama melike hanıma giden bi kaç arkadaşım oldu ve gayet ilgili sıcak bi dr olduğunu biliyorum Umarım ilkinde yaşadıkların sadece bi tesadüf olarak kalır ve hayırlısıyla sorunsuz doğumunu atlatırsın....
slm kıslar bende bursadayım ben yıldırım dorukta feyza bayrama gidiyorum ama ben aslında gizem hanıma gıtmek ıstıyordum dogum ıznındeymiş dönsün bakalım bide onla görüşcem ben biraz pipirikli oldugum ıcın doktorumdan ılgı beklıyorum şunu bunu yeme şöyle yap yada yapma dıye ama feyza hanım bana anlatmıyor bu biraz canımı sıkıyor bakalım ne yapcam aralık ayında muayenem kararsız kaldım napsam bılmıyorum ya
sağolasın canım aslında haklısın muayene sart yoksa yüzümüze bakmıyolar sanırım hamileyim bende 9 gün gecti günüm ve bugun iki kere basım döndü daha test bile yapmadım
bendebursada oturuyorum.23 haftalık hamileyim nilüferde esentepe tıp merkezine demet haytoğluna gidiyorum.çok sakin ve temiz bir yer doktorumdanda çok memnunum. inşallah sorunsuz atlatırız. varmı acaba esentepeye giden pek bir bilgim yok burası hakkında tesadüfen buldum burayı şimdilik ço iyi giidiyr herşey ama bakalım.....
evet arkadaşlar doğumuda orda düşünüyorum çok tatlı bir hanım doktorum.bebeğimin cinsiyeti erkek.... oğluşum olcak benimdeeeeee..kuşum birde çok tepiklese sakin benimki pek rahatsız etmiyo beni pıt pıtlarla yetiniyoruz hala :)
amin aminangel-nehir en kısa zamanda hissedersin canım inş. bir an hatırladımda 17.haftamı ay hiç geçmek bitmemişti o 17-18.haftalar. çok güzel bir duygu o minik pıt pıtlar bile...
gonulirem inş sende duyarsın en kısa zamanda 7 haftalıksın ne güzel, daha minicik bi kuş oyyyy....bu minik kuşların bir an önce büyümesi anne kucağına kavuşması dileğiyle
canım bende ilk feyza hanıma gitmiştim. ilk seferde herkes kan idrar değerlerine kilona tansiyonuna falan bakar diyordu hiç birisine bakmadı dr.sadece bebeği gösterdi ultrasonla okadar sonra hep ben sordum ne yapmalı ne yemeliyim nelere dikkat etmeliyim diye. açıkcası pek beklediğim ilgiyi göremedim.slm kıslar bende bursadayım ben yıldırım dorukta feyza bayrama gidiyorum ama ben aslında gizem hanıma gıtmek ıstıyordum dogum ıznındeymiş dönsün bakalım bide onla görüşcem ben biraz pipirikli oldugum ıcın doktorumdan ılgı beklıyorum şunu bunu yeme şöyle yap yada yapma dıye ama feyza hanım bana anlatmıyor bu biraz canımı sıkıyor bakalım ne yapcam aralık ayında muayenem kararsız kaldım napsam bılmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?