Bursa hamişleri buraya :)

merhaba arkadaşlar doktor ile aradaki elektirik çok önemli,ben ilk doğumumu Dr. Melike Yıldırımda yaptım 2007 aralık 24 te,dr. melike hanm Şevket yılmaz devlet hastanesine bağlıydı fakat biz testler dışında hep muayenehanesine gittik,ve ben arkadaşlar hamileliğim 32,haftasına kadar hiç bir problem yaşamadım,doktorla olan elektiriğimşzde gayet iyiydi,32.haftamda girp olmaya başlamıştım ve tesadüf o hafta da dr kontrolim vardı fakat dr. hanm .''HİÇ BİR ŞEY YAPAMAM DİNLEN ,C VİTAMİNİ AL ,ATLATACAKSIN ''dedi,fakat o haftanın sonuna doğru benim rahatsızlık ilerledi ve 2 gün boyunca doktorla telefon trafiği içinde ateşimi evde düşürmeye çalıştık tam 39-40 derece arası geziyordu ateşimve yanısırada öksürük vardı,herşeye rağmen dr ,gayret edelim hastaneye gitmesin perişan olmasın dediçok kızdım ona,neyse artık eşimde bende 2. gğnğn akşamı isyan ettik soluğu en yakın hastane olan zübeyde hanımda aldık,ateşimi ölçtüler yine 40 derece hemen nst ye bağladılar ,baktılar ki doğum sancılarım başlamış ve ben daha 33. haftalık hamileyim,rahmime baktılar oda 2 cm açılmış,hemen yatırdılar beni ,o gecede nöbetçi dr SERHAT TATLIKAZANDI saolsun ,''korkma sakın tüm önlemleri alıyorum bebeğin doğmayacak ve doğsa bile yaşayacak ''dedi beni 2 gün zübeydede yatırdılar,4 saatte bir ilaç aldım doğmaması için ve aynı zamanda ciğerleri hızlı gelişsin diyede AKCİĞER İĞNESİ vuruldum 2 doz,vee bayramdı bu arada ben arefe yattım bayramın 2. günü çıktım hastaneden ve o arada işte DR: MELİKE YILDIRIMA çok kızdım,hiç aramadı nasılsın diye,ve hep ben aradım bakın dr hanım bana şunu vuracaklar bunu yapacaklar şu gün taburcu oluyorum hep ben aradımhiç destek olmadı bana çok üzüldüm ...neyse hastaneden taburcu oldum eve geldim ,1 gün dinlendim ertesi günüde dinlendim,ve bayramın 4.günü hiç bir belirti yokken akşam saat 6 gibi birden suyum geldive drumu aradık eşim''MELİKE HANIM EŞİMİN SUYU GELDİ BİZ HASTANEYE GİDİYORUZ''dediğinde''AA O NE ZMAN TABURCU OLDUKİ''demiş ''SİZ GİDİN BEN GELEMEYECEĞİM ŞEHİR DIŞINDAYIM NÖBETÇİ DRA HABER VERECEĞİM''demiş ona bir kez daha kızmıştım... Neyse hastaneye gittik(ŞEVKET YILMAZA) ebeyi inandıramıyorum doğum yapacağıma ,Hayır bu gebelik suyu değil başka bişey diyor bana ,beni doğumhaneden çıkarttılar,sonra çok suyum gelince ,tekrar doğumhaneye aldılar ve suni sancı verdiler 6 saat süren sancı sonunda normal bir şekilde sabah 6 da doğum yaptım ve 2,260kg 43 cm boyunda kızım oldu,ama herşeye rağmen hamilelik dönemimde benimle poztif bir elektirik alışverişi sağladığı için şimdi 2. bebeğimde de onu tercih ettim,ama tabi sonunun aynı olmayacağını umut ediyorum umuyorumki bu sefer özle hastanede (doruk tıp)olduğu için doğumuma girer...

Son düzenleme:
slm kıslar bende bursadayım ben yıldırım dorukta feyza bayrama gidiyorum ama ben aslında gizem hanıma gıtmek ıstıyordum dogum ıznındeymiş dönsün bakalım bide onla görüşcem ben biraz pipirikli oldugum ıcın doktorumdan ılgı beklıyorum şunu bunu yeme şöyle yap yada yapma dıye ama feyza hanım bana anlatmıyor bu biraz canımı sıkıyor bakalım ne yapcam aralık ayında muayenem kararsız kaldım napsam bılmıyorum ya

canım feyza hanımı biliyorum Seni yanıltmak falan değil amacım soğutmak değil yanlış anlama sakın ama iyi tart drunu Ben şu an 37 haftalıkım 5 haftalıkken hafif kanamam oldu ve zübeydeye gittik ama acili çok yoğundu ve kanamam hafif olduğu için kabul etmediler Dr da bulmamıştım kendime henüz hemen jimere gittik ilgilensinler bari diye tesadüf feyza hanım ordaydı... Muayne oldum ve 3,5 cm lik kistin var bebeğe çok zararlı 15 günsonra yine gel Kendini hazırla büyük ihtimalle alınacak dedi... O akşam saat 9 da zübeyde hanımın dr ziya çetinden rica ettik sağolsun araya sıkıştırdı ve muaynehanesine gidip muayne oldum Ne alaka niye zararlı olsun Çok saçmalamış dedi ve kist 2 haftada kayboldu Çok sağlıklı bi kızım var ve doğumu bekliyorum Benim feyza hanımla yaşadığım olay bundan ibaret DR la elektirik meselesi önemli ama bide bu konuda drun yeterliliği de önemli bence... ben bebeğimden oluyordum.....
Ama sen güven duyduysan sorun yok... Bu arada feyza hanım o zaman jimerdeydi...

Son düzenleme:
gönüliremcim iyi yine aynı dr a cesaret etmişsin Umarım yanıltmaz tekrar Ama melike hanıma giden bi kaç arkadaşım oldu ve gayet ilgili sıcak bi dr olduğunu biliyorum Umarım ilkinde yaşadıkların sadece bi tesadüf olarak kalır ve hayırlısıyla sorunsuz doğumunu atlatırsın....

ya benim bu ikinci hamileiğim tedavim sırasında oluştuben ağustos sonunda doğum kontrol hapımı bırakıp kondomla korunmaya başlamıştım,fakat bazı şikayetlerim oluştu,ve bununla ilgili dorukta gizeme gitmek çok istedim ama doğum izninde olduğu için gidmedim ,sonra meilkeyi tercih ettim,ve 29 eylülde ona gittim çok iyi ilgilendi ve semear testi yaptı ,rahmimde minik bir yara çıktı kist falan çıkmadı test temizdi bunun tedavisini olurken ,condom kullanmadım,doğum kontrol hapıda yoktu tabii,ben 02 ekimde regl oldum ,ve 15 gün boyunca ilaç kullandım ve şikayetlerim azaldı,Allahın işine bak koca ayda belki 3 kez birlikte olmuşumdur eşimle,ama tutmuş ,dadetim 5 gün geçince anladımki hamileyimdoktorumu aradım pozitif gebelik dedi,ve gizeme gitmek istedim tekrar aralık sonunda doğum izninden dönecek dediler,ve dolayısıyla mecburen melikeye gittim,gelecek için korkularım var ama şuan için herşey iyi gidiyor ,drla diyaloğumuz çok iyiumarım böyle gider....

canım ben derimki 2. kontrolünü gizemde gerçekleştir bence doktorunu değiştir,aralık sonu ocak başı gibi ona git mükemmel bir doktor,arkadaşım onda doğum yaptı ,çok memnundu bende 1-2 kez gittim çok memnun kalmıştım harika tatlı dilli bir doktor

sağolasın canım aslında haklısın muayene sart yoksa yüzümüze bakmıyolar sanırım hamileyim bende 9 gün gecti günüm ve bugun iki kere basım döndü daha test bile yapmadım

canım test yaptın mı? 9 gün çok beklemişsin. eczaneden alınan testlerde çıkmayabilir ama kanda çıkar. hadi hayırlısı olsun senin için. inş hamilesindir.

bendebursada oturuyorum.23 haftalık hamileyim nilüferde esentepe tıp merkezine demet haytoğluna gidiyorum.çok sakin ve temiz bir yer doktorumdanda çok memnunum. inşallah sorunsuz atlatırız. varmı acaba esentepeye giden pek bir bilgim yok burası hakkında tesadüfen buldum burayı şimdilik ço iyi giidiyr herşey ama bakalım.....

[ı]canım benim hayırlı olsun bebişin,sağlıkla kucaklarsın inşallah ama gittiğim kurumla ilgili pek bilgim yok ama ,bence rahat edersin tenha yer hijyen yer olur her zaman,inşallah her şey yolunda gider..[/ı]

hayırlı olsun canım bebişin. cinsiyeti nedir ?
maalesef benim de esentepe tıp merkezi hakkında bir bilgim yok. peki doğum da mı orda olcak?

evet arkadaşlar doğumuda orda düşünüyorum çok tatlı bir hanım doktorum.bebeğimin cinsiyeti erkek.... oğluşum olcak benimdeeeeee..kuşum birde çok tepiklese sakin benimki pek rahatsız etmiyo beni pıt pıtlarla yetiniyoruz hala :)

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inş. ben kısmetse bu akşam öğrenicem cinsiyetini. daha 17 haftalık ben daha hissedemedim pıtpıtlarını

ayyy ne güzel pıt pıt hee çok güzel bir duygu o hele birde dışardan gelen baba annanne sesine karşı pıtlarsa daha duygusal oluyorben 2 kuşuma hamişim dahaa7+3 günlüküz.... bizde bir kaç ay sonra duyarız inş.

angel-nehir en kısa zamanda hissedersin canım inş. bir an hatırladımda 17.haftamı ay hiç geçmek bitmemişti o 17-18.haftalar. çok güzel bir duygu o minik pıt pıtlar bile...
gonulirem inş sende duyarsın en kısa zamanda 7 haftalıksın ne güzel, daha minicik bi kuş oyyyy....bu minik kuşların bir an önce büyümesi anne kucağına kavuşması dileğiyle

amin amininşallah o günlerde gelecek,yavru kuşum o benim ben neyapacağım ilerde bilemiyorum:18:çok tedirginim ,2 çocukla nasıl yapacağım Allahım yardımcım olsun.........:26:

canım bende ilk feyza hanıma gitmiştim. ilk seferde herkes kan idrar değerlerine kilona tansiyonuna falan bakar diyordu hiç birisine bakmadı dr.sadece bebeği gösterdi ultrasonla okadar sonra hep ben sordum ne yapmalı ne yemeliyim nelere dikkat etmeliyim diye. açıkcası pek beklediğim ilgiyi göremedim.

cnm mrb bnde 3.5 aylık hamileyim bnde güler hanıma gidiyorum hatta 5 gün sonra randvum var bn çok memnun aldım inş sende memnun kalırsın...sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun..

Merhaba Arkadaşlar, ben de Sata göre 4+7 yim. Henüz doktora gitmedim.7 Aralık da ZÜbeyde HAnım doğum evi Nedret Kolsal'dan randevu aldım. Umarım iyidir. Ben geçen sene medikal parkta pınar hnma gitmiştim gebeliğim sonlandırılmıştı. Medikal park da hiç ilgi göremedim. Kürtaja hazırlanırken bi hemşire vardı sürekli bağırıp çağırıyodu işle ilgili ben zaten üzüntü ve panik içindeydim iyice moralim bozulmuştu.ve pınar hanım hiç bişi anlatmadı bana kürtajın nasıl olacağı ile ilgili beni hemen bayılttılar inanaılmaz korktum ve kendimi çok yalnız hissettim. Ayıldıktan sonra pınar hnm geldi ben çıkıyorum dedi ve gitti. Bir daha asla o hastaneye gitmem çok canımı yaktılar manevi olarak, bide üstüne para verdim. İnşallah bu gebeliğim olumlu geçer...:85:

ayy kıslar allah razı olsun sızden kararsızdım artık emin oldum ben gizem hanımı beklıycem benım arkadaşımda gızem hanımda dsogum yaptı kadın pazar gunu sabahın köründe geldi dogumuna bu ayın sonunu nasıl beklerım bılmem ama beklıycem artık bız 8. haftamıza gırdık 11. haftada 2li test varya onun için gizem hanımı beklerım artık napalım allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…