canım sena kutucunun talihsiz bi hastasıyım ben sakın gitme ona bak özeline gıtmezsen yuzune bakmıyor bu 1 ayrıca söledıklerınden bı tanesıne itirraz edınce hemen tartışıyor senınle bence başka doktor bul kendıneben de 6 haftalık hamileyim doktor seçimi konusunda çok kararsızım devlet hastanesinde sena kutucuya gittim güleryüzlü falan ama benim evde yaptığım testlere dayanarak hayırlı olsun doğum tarihin 13 ağustos dedi açıkçası şaşırdım.bi de randevum 10.30 daydı 11.30 du ben girdiğimde o yüzden özele gitmeyi düşünüyorum medical ya da doruktan evrim hanımla, melike yıldırımı öneriyorlar.çok kararsızım 2 hafta içinde karar vermem lazım 29 aralıkta kalp atışlarıını dinlemek için çağırdı.
Arkadaşlar merhaba,
Bende 24 haftalık hamileyim. Bursa Acıbademde Jale Gürlülere gidiyorum. Kısmet olur sa bir kızım olacak...
hayırlsıyla inşallah kucağınada alırsın ,koklarsın kelebeğinitebrik ederim canım benimmm
teşekkürler.dünden sonra kesin kararımı verdim.melike hanıma gidicem.dün sonuçlarımı göstermeye gittim sena hanıma göz ucuyla baktı çok iyi maşallah dedi.zaten devlete de gitsem muayenehanesine gidecektim 100 tl ona vermektense özele giderim daha iyi.arkadaşlar hgniz aramıza ,Allah bu yolu hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin hepimize
Sevgili spring1987 canım benim asla devlet hastanesinde gitme eğer maddi durumun el veriyorsa kesinlikle seninle ilgilenmezler ve morelini bozacak şekilde aklını karıştıracak şeklide konuşurlar ve doğumdada bir başına bırakılırsın ben ilk bebeğimi şevket yılmazda doğurdum,ve tövbe ettim bir daha devlete gitmem dedim... Ben şuanda MElike Yıldırıma gidiyorum ilk hamileilğimde de düzenli olarak MElikeye gittim ve ondan çok memnunum,sizede tavsiye ediyorum,kesinlikle sizi doğru yölendirir ve gereksi yere ilaç asla kullandırmaz ,ve sizi telaşlandırmaz...Herşeyin hayırlsı olsun inş. bu arada muayene ücreti sadece 30 tl ,tahlillerde 150 falan tuttu ama bir ksımını sağlık merkezinde yaptırdım ve sadece tahlil için 100 tl ödedim .. bilginize...
teşekkürler.dünden sonra kesin kararımı verdim.melike hanıma gidicem.dün sonuçlarımı göstermeye gittim sena hanıma göz ucuyla baktı çok iyi maşallah dedi.zaten devlete de gitsem muayenehanesine gidecektim 100 tl ona vermektense özele giderim daha iyi.
slm kızlar sonunda kaararımı verebıldım
gızem hanım gelmiş cumaya randevu muz var 2li test ıcın bakalım hayırlısı artık dua edın bıze
canım çok sevindim onun geldiğine ,çok şeker bir doktor o.birde şöyle bir şansın var ,kadın şimdi yeni doğum yapmış bir kadın doğumcu olması nedeniyle seni dahada iyi anlayabilir..umarım herşey yolunda gider.. bebişini öpersin...
yani bence en doğru kararı vermişsin,Rabbim hayırlısıyla bu yolu bitirmeyi nasip etsin kız ben 5 ocakta gidiecm melikeye sende o tarihte al tanışırız hem sabah 9da randevum,bakarsın doğumada beraber gideriz:))
kızlar su gizem hanım dediğiniz cok genç bir doktor odası randevü aalma yerinin hemen solunda o bayanmı gizem hanım eger oysa ben valla onu asistan sandım cok genc ya daha ne bilim biz alısmısz ya hep 30 üstü doktorlarla kasılasmaya
teşekkur ederım bende oyle umut edıyorum 4 yıl sonra bulunca bebişi bıraz nazlı olunuyor dogal olarak oyuzden emin olmak ıstıyorum herşeyden
amin canım.tanışmayı çok isterim ama benim randevum 28 aralıkta inş.bi dahaki sefere o da olmazsa doğumda.bana 13 ağustos dedi senin ne zaman?gerçi ablama da 13 ağustos demişti 6 sında doğdu mertimiz.inş aynı zamana denk gelir.:89:
slm kızlar sonunda gıttım gızem hanıma 2li testımız yapıldı cok şükür ıyı cıktı yavrumu gordum cok sevındım ınanmıycaksınız ama hopladı tam bız bakarken cok komıktı gızem hanım cok hareketli dedi sonra radyolojı de kalp atısını duydum cok guzel dı tam 12haftalık olduk cok şükür yarında anneme gıdıyorum memlekete allah yardımcım olsun allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?