Bursa hamişleri buraya :)

arkadaşlar dün dr a gittim . bebeğimin cinsiyetini öğrendik. kızım oluyor benim :)

çok sevindim yaaa... Erkek çocuğu nasıl olur bilmiyorum ama ben ikinci kızıma hamileyim Bizim epey az kaldı artık Kız çocuğu mükemmel bişey yaaa 4 yaşında bi kızım var ve ayna kavgası yapmak kadar keyif verici bişey yok benim için Bide banyo yaparken falan 'kız kızayız dimi anne' dediğinde ben ona ölüyorum... Bakalım iki kızla nasıl aynaları paylaşırız artık....

ayy bende kızım olsun istıyorum ama önce sağlıklı olsunda ne demişler oğlan olsun kız olsun eli ayağı düz olsunnnn

merhaba arkadaşlar bende 2 gün sonra cinsiyetini öğrenmeye gidicem çok merak ediyorum. ilk gebeliğim 16+1 günlük hamişim doruk tıp evrim hanıma gidiyorum..

merhaba arkadaşlar bende 2 gün sonra cinsiyetini öğrenmeye gidicem çok merak ediyorum. ilk gebeliğim 16+1 günlük hamişim doruk tıp evrim hanıma gidiyorum..

selam canım bende evrim hanıma gidiyorum ama ben cok yeniyim daha 5 haftalık falan bir dahki randevüm haftaya pazartesi tesedüf denk gelirse tanısırız ilk gebeliğinmi

canmım valla gizem hanım çok dfoğru seçim malesef artık ben ona gidemem çünkü şuan gittiğim doktorum ilk gebeliğimdeki doktorum ve oda dorukta ideğiştirirsem sorun olur gibi geliyor,tebriklerrrrr...

ayy benimde 3 yaşında kızım var bizde öyle makyaj yapma, saç şekili,temizlik , şarkı ,kavgası yapıyoruz bakalım benimki ne olacak şimdi ne tatlı sürtüşmeler var önümde merak ediyorumtebrik ederim seni ve aileni

kızlar selam bende 9 haftalık hamileyim şevket yılmazda başladım ilk kontrollerimi orada cenk bey ve kemal köroğlu nu söylediler ama randevu almak ne mümkün özeline gitmek gerekiyor ben şu ara orada ertan yaşar var ona gidiyorum sonrasında bakıcaz herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

teşekkür ederim kızlar. Allah herkese aratmadan nasip etsin bu güzel duyguyu.
allah hepimizin kucağına almak nasip etsin inş.

gyirmibes -
hayırlı olsun öncelikle. bende şevketyılmazın doktoru cenk aşkalli ye gidiyorum. ve çok memnunum. tavsiye ederim.

evet cenk aşgelli mükemmel bir doktor,birde gürçay bey var o acayip relax bir adam sakın ona gitme,ben doğumumu şevkette yapmıştım,nöbetçi doktorda gürçaydı fıtık etti bizi birde kaleli soyatlı bir kadın doktor vardı o da çok agresif onuda sakın tercih etme canım sewvgiler...

Öncelikle tebrik ederim.gonulerim. Bu forma yeni üye oldum. Bende hamileyim 8.ayıma girdim Bahar Hastahanesinde Güler YILDIZ'ın hastasıyım ilk doktorum jimerdeydi ama emin ol gebelik hakkında seni yeteri kadar aydınlatamıyorlar. Fakat Güler Hanm o kadar yoğunluğa rağmen çok güzel ilgileniyor.Güler yüzle cevap veriyor. Ben çok memnunum umarım sende memnun kalırsın.

Son düzenleme:
arkadaşlar çekirge devlette sena kutucu var sakın ola yakalanmayın ona hem paranız hem ruh sağlığınız gider onun yuzunden 80 kıloyum suanda boş yer bı suru hormon iğnesi vurundum sayesınde aman dıkkat edın

kıslar son kez yardım istıyorum g doruk gizem hanımmı yoksa bahar hast güler hanım mı eşim bi karar ver artık dedi doruku bana yakıın oldugu için istıyorum bahar hastanesınıde sevıyorum eşimden dolayı cok gıdıp geldım oraya bu ayın sonunda 2 li testımız var onun için karar vermem lazım mmmm

kıslar son kez yardım istıyorum doruk gizem hanımmı yoksa bahar hast güler hanım mı doruku bana yakın oldugu ıcın ıstıyorum bahar hast eşimden dolayıco0k gıttık sevıyorum orayı temız bı yer bı karar vermem lazım cunkı bu ayın sonunda 2li testım var eşimde bi seçim yapmamı istıyor artık yalnız bana dogumuma gerekırse gece gelcek bı doktor olmasını ıstıyorum bu cok onemli yanı aramızda güven olayı cünki ben meleğimi 4 yıl sonra buldum oyuzden cok kıymetli çok gözyaşı döktum kavuşabılmek ıcın anlıyorsunuz değilmi beni

canım benim mutlaka gizem hanıma gitmelisin ,kesinlikle isteklerine doğru cevap verebilecek bir doktor ve arkadaş gibi bir doktor...

canım benim mutlaka gizeme gitmelisin eminimki sana ve isteklerine en doğru şekilde cevap
verebilecektir... Allah bu yolu hayırlısıyla bitrmeyi nasip etsin yavrunu mis gibi koklamayı nasip etsin..

merhaba cnm umarım yardımcı olabilirim eylülde doğum yaptım bebeğm şuan 3 aylık bahar hast.güler hanımın hastasıyım kendisi çok ii bir dr. hatta fakültede doktor eşlerinin gittiği bir doktor sayesinde normal doğum yaptım doğumu bizzat kendisi yaptırdı ben çok memnun kaldımmm sadece çok yoğun çok hastası var o birazcık sinirleribozuyor ama değer ben gizeme hanımada gitmiştim ama bilmiyrm güler hanımdan çok memnun kaldım umarım yard.olmuşumdur

ayrıca ark.lar topiğinizi okudum heyecanlandım yaşadığım duyguları tekrar yaşamama sebep oldunuz herkes bebeğini inş.sağlıkla kucağına alır hepinizin hamileliği ii geçer inş.

ayrıca ark.lar topiğinizi okudum heyecanlandım yaşadığım duyguları tekrar yaşamama sebep oldunuz herkes bebeğini inş.sağlıkla kucağına alır hepinizin hamileliği ii geçer inş.

canımmmumarım öyle olur,bende gülerin çok hastası var diye ona gitmekten vazgeçtim,ama biliyorum kadın çok şeker çok iyi bir doktor,komşum gülerde doğum yaptı bu nedenle kendisi hakkında çok yorum dinledim,benim bu ikinci gebeliğim,ilk gittiğim doktoru tercih ettim yine umarım sonuç güzel olur bu arada kızın mı oğluşun muvar Allah bağışlasın

Arkadaşlar merhaba,
Bende 24 haftalık hamileyim. Bursa Acıbademde Jale Gürlülere gidiyorum. Kısmet olur sa bir kızım olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…