arkadaşlar dün dr a gittim . bebeğimin cinsiyetini öğrendik. kızım oluyor benim :)
merhaba arkadaşlar bende 2 gün sonra cinsiyetini öğrenmeye gidicem çok merak ediyorum. ilk gebeliğim 16+1 günlük hamişim doruk tıp evrim hanıma gidiyorum..
ayy kıslar allah razı olsun sızden kararsızdım artık emin oldum ben gizem hanımı beklıycem benım arkadaşımda gızem hanımda dsogum yaptı kadın pazar gunu sabahın köründe geldi dogumuna bu ayın sonunu nasıl beklerım bılmem ama beklıycem artık bız 8. haftamıza gırdık 11. haftada 2li test varya onun için gizem hanımı beklerım artık napalım allah hepımızın yardımcısı olsun
çok sevindim yaaa... Erkek çocuğu nasıl olur bilmiyorum ama ben ikinci kızıma hamileyim Bizim epey az kaldı artık Kız çocuğu mükemmel bişey yaaa 4 yaşında bi kızım var ve ayna kavgası yapmak kadar keyif verici bişey yok benim için Bide banyo yaparken falan 'kız kızayız dimi anne' dediğinde ben ona ölüyorum... Bakalım iki kızla nasıl aynaları paylaşırız artık....
arkadaşlar dün dr a gittim . bebeğimin cinsiyetini öğrendik. kızım oluyor benim :)
evet cenk aşgelli mükemmel bir doktor,birde gürçay bey var o acayip relax bir adam sakın ona gitme,ben doğumumu şevkette yapmıştım,nöbetçi doktorda gürçaydı fıtık etti bizikızlar selam bende 9 haftalık hamileyim şevket yılmazda başladım ilk kontrollerimi orada cenk bey ve kemal köroğlu nu söylediler ama randevu almak ne mümkün özeline gitmek gerekiyor ben şu ara orada ertan yaşar var ona gidiyorum sonrasında bakıcaz herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
ayrıca ark.lar topiğinizi okudum heyecanlandım yaşadığım duyguları tekrar yaşamama sebep oldunuz herkes bebeğini inş.sağlıkla kucağına alır hepinizin hamileliği ii geçer inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?