Zaten artık ebeler moda oldu eskiler çok ilgili olduğunu söylüyodu selim beyin ben bu yüzden onda olsun istiyodum ama fazla hastası var diye şimardıda uğraşmak mı istemiyo nedir anlamadım vallaBenim 32 bitti bugun 33. Haftanin ilk günündeyim. Pztesi de ben calisabilir rapor aldim selim beyden. Normalciyse iyi ya. Benim suyumun az oldugunu diğer dr.um bana söylememişti 2 hafta oncesinde. Selim bey soyleyince cok sasirdim. Suyum az olsa bile normal olsun diye omcelikle ugrassin istiyorumeger tehlikeye giriyorsa tabi mecbur sezeryan olcaz. Rentipin acil dogum dr.u yokmus. Bu cok kotu bisey. Selim bey de oraya yakin oturuyormus ama saat kac olursa olsun arayip hemen cagiriyorlar mi ki ? Bunu sorcam gidince. Bi kac gun once cebini aradim acil bi durum için defalarca. Telini acmadi. Gunduz mesai vaktiydi bide. Sonra geri dönüş de yapmadi. Diger dr.um olsaydi hemen acardi ya da geri dönüş yapardi. Iste bunlar korkutuyor insani. Ya o an cok daha acil ve gidemeyecek durumda olsaydim nolcakti.. Neyse yarınki randevumda beni ikna eder hayırlısıyla da baska dr aramam :)
Canim ben hic cebini aramadm ama allah korusun hastaneye gttmizde ona hastaneden muhakkak ulasirlar. Is zamani cok yogun oluo ben bikackez telini sekreterine actrdigini gordum. Allahim yardimcimz olsn insallah ole gece kotu zamanda gelmez bebisler vakitlice gelirler.sorduktan snra benide aydinlatirsan cok sevinirim canimBenim 32 bitti bugun 33. Haftanin ilk günündeyim. Pztesi de ben calisabilir rapor aldim selim beyden. Normalciyse iyi ya. Benim suyumun az oldugunu diğer dr.um bana söylememişti 2 hafta oncesinde. Selim bey soyleyince cok sasirdim. Suyum az olsa bile normal olsun diye omcelikle ugrassin istiyorumeger tehlikeye giriyorsa tabi mecbur sezeryan olcaz. Rentipin acil dogum dr.u yokmus. Bu cok kotu bisey. Selim bey de oraya yakin oturuyormus ama saat kac olursa olsun arayip hemen cagiriyorlar mi ki ? Bunu sorcam gidince. Bi kac gun once cebini aradim acil bi durum için defalarca. Telini acmadi. Gunduz mesai vaktiydi bide. Sonra geri dönüş de yapmadi. Diger dr.um olsaydi hemen acardi ya da geri dönüş yapardi. Iste bunlar korkutuyor insani. Ya o an cok daha acil ve gidemeyecek durumda olsaydim nolcakti.. Neyse yarınki randevumda beni ikna eder hayırlısıyla da baska dr aramam :)
Sezeryan istiyorum de tum kapıları kapat o zaman. Sana sezeryan randevusu verir. Benimki de masallan çok hareketli ama yemem icmem aynı. Rahatsizlik olmuyor. Tika basa yiyorum ustune gunde 2 litre su içiyorum. Şişkinlik mi oluyo diye yiyemiyorsun yoksa miden mi bulaniyo.?Ben ilişkide bile çok zorlanan biriyim açıkçası 7. Ayıma girdim ve kasık ağrılarım şimdiden illallah ettiriyo bebekte çok hareketli çorba ve yoğurt hariç bişey yedirmiyo doğuma kadar nasıl dayancam aç aç şimdiden bitkinim ve anne olmaya henüz hazır değilken oldu o yüzden illa doğurursun diyen bi dr olsun istemiyorum beni uyutsunlar ben sonraki acıya sızıya razıyım valla Allah hepimize güç versin ben şimdiden nefes alamıyorum
Bıkkınlık olmuştur belki de. Hakkımızda hayirlisi olsun hepimizinZaten artık ebeler moda oldu eskiler çok ilgili olduğunu söylüyodu selim beyin ben bu yüzden onda olsun istiyodum ama fazla hastası var diye şimardıda uğraşmak mı istemiyo nedir anlamadım valla
Tmm canim. Yazarim buraya. Mesai dışında arayınca da adama ulasiyorlar mi yani kesin ?ben bisey duydum mesela. Nazmiye hanimin bi hastasi acile gelmis. Bu saatte arayamayiz gelemez demişler birine. Baya ugrastirmislar. Zaten ultrason kapali odalar kilitli kimse bu saatte ilgilenemez demisler. Duyunca sinir olmustumCanim ben hic cebini aramadm ama allah korusun hastaneye gttmizde ona hastaneden muhakkak ulasirlar. Is zamani cok yogun oluo ben bikackez telini sekreterine actrdigini gordum. Allahim yardimcimz olsn insallah ole gece kotu zamanda gelmez bebisler vakitlice gelirler.sorduktan snra benide aydinlatirsan cok sevinirim canim
Aaa oylemo yapmislar. Of ya valla bole duyunca soguyorum canim yaa ama nazmiyr bence tembihlemistir o kadin cok rahat bi kadin. Bana ole deseler o an o hastaneyi baslarina yikarimTmm canim. Yazarim buraya. Mesai dışında arayınca da adama ulasiyorlar mi yani kesin ?ben bisey duydum mesela. Nazmiye hanimin bi hastasi acile gelmis. Bu saatte arayamayiz gelemez demişler birine. Baya ugrastirmislar. Zaten ultrason kapali odalar kilitli kimse bu saatte ilgilenemez demisler. Duyunca sinir olmustum
ayy kıyamam ya, benim dün gece bir kere kaburgama baskı yaptı ilk defa, canım nası yandı. benim de tekmeleri çok acıtıyo. başı aşağıda olduğu için sağ tarafımı deldi ayağıyla sıpa. ben de ayağını bulup içeri ittiriyorum oyun oynuyorum onla :) acaba bol yürüyüş yapsan bebek aşağı iner mi ki belki o zaman rahatlarsın? bir de uyurken yüksek yastıkta yat. ben de şu ara nefes almakta güçlük çekiyorum. benim de en büyük sıkıntım uyurken bacaklarım uyuşuyor. yan yatıyorum arasına uzunlamasına yastık koyuyorum gene de kasıklarımdan itibaren uyuşuyorum. kramp giriyo sonra da. kasıklarımda kemiklerde müthiş ağrılar var. herkesin mi böyle oluyo acaba? doğurduktan sonra ya da o anda iğne çok mu vurcaklar? ya da kontrollerde iğne mi vuruyolar canım? bana hiç denk gelmedi deŞişiyo midem ağzıma da geldiği oluyo arada aslında yan durmayı çok seviyo keşke hep yan dursa midemi kaburgamı tekmelemese aşağı tekmeleride çok acıtıyo katlanılır ama o acılara da yemek yemezsem yürüyecek halim kalmaz serumlarla gezerim ondan korkuyorum zafen doğumda yeterince iğne görcem kontrollerdede bol bol görüyorum bari o zamana kadar biraz rahat olsam yukarya çıkınca ne nefes alabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum çorbaya talim
nazmiyeyi ben de sevemedim zaten. o kızı azarlamışlar üstelik.. tutalım kendimizi soğumamaya çalışalım. son anda dr aramayalım :)Aaa oylemo yapmislar. Of ya valla bole duyunca soguyorum canim yaa ama nazmiyr bence tembihlemistir o kadin cok rahat bi kadin. Bana ole deseler o an o hastaneyi baslarina yikarim
Kemiklerine dikkat et kalsiyumu fazla almadığın için kemikler ağrı yapıyo kramp falan giriyosa yediğin yoğurt miktarını arttır derim çünkü malum yoğurt bi probiyotik o yüzden iyi geliyo hemde tadıda güzel evet 5. Ayın ortalarından beri kaburgamla oynuyo arada o zamanki ağrı inanılmaz aşağıya vurduğunda yada aşağıdayken hareket ettiğinde sadece godıklanıyorum o kadar o yüzden aşağıda dursa hep keşke diyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum nefes sorunu yüzünden kim ne derse desin valla anne olmak çok zor ben itekleyemiyorum ayağını bişey yaparım diye korkuyorumayy kıyamam ya, benim dün gece bir kere kaburgama baskı yaptı ilk defa, canım nası yandı. benim de tekmeleri çok acıtıyo. başı aşağıda olduğu için sağ tarafımı deldi ayağıyla sıpa. ben de ayağını bulup içeri ittiriyorum oyun oynuyorum onla :) acaba bol yürüyüş yapsan bebek aşağı iner mi ki belki o zaman rahatlarsın? bir de uyurken yüksek yastıkta yat. ben de şu ara nefes almakta güçlük çekiyorum. benim de en büyük sıkıntım uyurken bacaklarım uyuşuyor. yan yatıyorum arasına uzunlamasına yastık koyuyorum gene de kasıklarımdan itibaren uyuşuyorum. kramp giriyo sonra da. kasıklarımda kemiklerde müthiş ağrılar var. herkesin mi böyle oluyo acaba? doğurduktan sonra ya da o anda iğne çok mu vurcaklar? ya da kontrollerde iğne mi vuruyolar canım? bana hiç denk gelmedi de
BENİM HATAM SANIRIM. DOĞRU DÜZGÜN SÜT YOĞURT YİYEMİYORUM ŞU ARA YOĞUNLUKTAN. YEMEĞİ BİLE GEÇİŞTİRİYORUM MAKARNA KIZARTMAYLA. YAVRUMA DA YAZIK YA, ANNESİ SORUMSUZ BİRAZ SANIRIMKemiklerine dikkat et kalsiyumu fazla almadığın için kemikler ağrı yapıyo kramp falan giriyosa yediğin yoğurt miktarını arttır derim çünkü malum yoğurt bi probiyotik o yüzden iyi geliyo hemde tadıda güzel evet 5. Ayın ortalarından beri kaburgamla oynuyo arada o zamanki ağrı inanılmaz aşağıya vurduğunda yada aşağıdayken hareket ettiğinde sadece godıklanıyorum o kadar o yüzden aşağıda dursa hep keşke diyorum kendimi yaşlı gibi hissediyorum nefes sorunu yüzünden kim ne derse desin valla anne olmak çok zor ben itekleyemiyorum ayağını bişey yaparım diye korkuyorum
AÇILMA OLUYO GİBİ HİSSEDİYORUM O AĞRILARDA. BİR DE SOPAYLA DÖVMÜŞLER GİBİ AĞRIYO. BAKALIM BU HAFTA DOKTORUMA Bİ SORACAM. DOĞUM SANCISI DEĞİL DE SENİN DEDİĞİN GİBİ DOĞUMA HAZIRLIK AĞRISI OLMA İHTİMALİ DAHA FAZLAAaa onlar yalancı sancıda olabilir canım bu haftalarda başlaması doğal seni doğuma hazırlıyo kasılma gibi değilde ağrı gibi oluyomuş öyle diyolar
O senden alıcağını alıyo merak etme ama sen güçsüz kalıyosun canım ben 2 ay oturdum ağladım hiç bişey yicemedim kontrole her gittiğimde daha iyiydi bense daha kötü o konuda merak etme yani Rabb im nasıl verdiyse öyle koruyo onları bizim güçlü olmamız gerek yoksa nasıl doğurcaz kiBENİM HATAM SANIRIM. DOĞRU DÜZGÜN SÜT YOĞURT YİYEMİYORUM ŞU ARA YOĞUNLUKTAN. YEMEĞİ BİLE GEÇİŞTİRİYORUM MAKARNA KIZARTMAYLA. YAVRUMA DA YAZIK YA, ANNESİ SORUMSUZ BİRAZ SANIRIM
SEN DOKTORA SORDUN MU NİYE ÖYLE YAPIYOMUŞ. BUNU NASIL ENGELLERİZ DİYE?
rentıpın doğum fiyatları genel. yani doktor doktor değişmiyo fiyat. ilk doğuma özel ren tıp 1144 gibi bi rakam veriyo. normal ya da epidural normal farketmiyo fiyatı. mecburi sezeryan da 1044 gibi bişeydi. ama isteğe bağlı sezeryan olunca durum değişiyor. fiyat baya artıyor. ben telefon açıp bilgi almıştım.selim beyin güncel doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
İsteğe bağlı sezaryen ne kadar ki acabarentıpın doğum fiyatları genel. yani doktor doktor değişmiyo fiyat. ilk doğuma özel ren tıp 1144 gibi bi rakam veriyo. normal ya da epidural normal farketmiyo fiyatı. mecburi sezeryan da 1044 gibi bişeydi. ama isteğe bağlı sezeryan olunca durum değişiyor. fiyat baya artıyor. ben telefon açıp bilgi almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?