bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

Arkadaşlar merhaba,
ben Rentıp hastanesine gidiyorum ve doktorum Dr. Selim Akgün ve çokta memnunum.
Bu arada Rentıpın fotoğrafçısı var, hatta bire bire telefonla görüştüm fotoğrafçı ile fiyat da aldım.
Fotoğrafçının ismi Meltem hanım, 100 adete yakın fotoğraf çekiyor ve 10 adet fotoğraf basıp veriyor toplamda 150 TL tutuyor.
bilginiz olsun...

cok iyiymis bende nazmiye hanima gidiyorum biraz tuhaf ama iyi biri selim beye gtcektm ama sorulara soguk davraniyor diye duydum ve nazmiye hanimi tercih ettim de nazmiye hanimda cok herseye cvp vermiyor tuhaf tuhaf bakio suratimiza. sen dogum yaptin mi ben bi arkdsmdan yenidogan bolumu yeni acildgndan tum bebekleri en az 7 gnden baslanak suretyle kuvezde tutuolarnis dogruluk payi varmidirki. birde meltem hanimin num nerden ulastin

selim bey çok iyi biri ve bence işini de çok iyi yapıyor sadece çok açıklamıyor ve çok konuşmuyor. sadece ben sorduğumda açıklıyor yani biraz farklı ama alışıyorsun, ben onu artık çözdüm :) ve çok rahat biri hiç panik stres yaptırmıyor.
benim 3 arkadaşım selim beyde doğum yaptı ama kuvezde tutulmadılar bunu ilk defa duyuyorum, bence her duyduğuna inanma. rentıpın randevu bölümünü ara fotoğrafı meltem hanımın numarasını istediğinde sana veriyorlar.

nazmiye hanim anlatiyo belki 5 dk ulktrasonda anlatip duruoda bugun bi olay yasadm aradm belim kasklrm agrio napim die agrin artarsa gel serum takalim dedi oda cok soguk kanli ama ben bebegmi gormek istiyorum korkuyla ona bisi oldumu diye yarn baska doktra gidicem

ben epeydir siteye giriş yapamadım kusura bakma cevabını şimdi gördüm ve adına sevindim :) Benim günler geliyor da geldikçe de zaman geçmek bilmiyor gibi bir de doğum stresi kaplamaya başladı içimi sorma.. Benim yaşım var biraz, o yüzden bana direk dörtlü tarama yaptılar. Detaylı ultrasona yanlış hatırlamıyorsam 53 TL. laboratuvar kan tahlillerine de ona yakın birşey verdik sanki hatırlayamadım. Ama laboratuvara sorabilirsin ücretleri. Beslenmene dikkat edip dinlenmeye çalış canım. Uykunu aksatma, bu halsizlik ve bulantılar birkaç kere 3. aya kadar oldu bende sonra bitmişti.

banada zaman hic gecmio :) allah yardimcin olsun valla zor sicaklarda. yaptrdm cok sukur bisi cikmadi dinleniyor un simdilik evdeyim 20sinde yeni isyerime baslicam is degsikligi oldu. halszlik kanszlgmdan dolayi sanrim akdeniz anemisi tasiyicisyim smdiden 9 kan değerim dr kan verilir dedi ama oda saglikli degilms ne olur bilmem allah herkese yardim etsin

ben decavit isimli provitamin hapının yenında günde iki tane de demir hapı içiyorum. Çok dikkatli ol kan değerlerin çok önemli şu an bebeği besleyebilmen için de senin için de tabi. Hayırlı olsun yeni işin

bana baska bi vitanin verdi nazmiye hanim. bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgundan demir kullanamıyorum demirim yuksek oyuzden dogal beslenmeye calisiyorum ama oda nekdr etkili olur bilemiyorum

bana baska bi vitanin verdi nazmiye hanim. bende akdeniz anemisi tasiyiciligi oldgundan demir kullanamıyorum demirim yuksek oyuzden dogal beslenmeye calisiyorum ama oda nekdr etkili olur bilemiyorum
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın doğumdan bir doktora gidip sorsan acaba o ne der? çok halsizlik de yapar şimdi bu durum Geçmiş olsun canım, Allah'a emanet ol.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın doğumdan bir doktora gidip sorsan acaba o ne der? çok halsizlik de yapar şimdi bu durum Geçmiş olsun canım, Allah'a emanet ol.
benimde aklima geldide acaba hematologami gtsem orda dedim snucta bisuru tasiyici var nasi doguruolar. hemde nasi yapio bide carpinti cok yapio. saol canim sende allaha emanet ol bebisine saglikla kavus bizede haber ver :)

eldide acaba hematologami gtsem orda dedim snucta bisuru tasiyici var nasi doguruolar. hemde nasi yapio bide carpinti cok yapio. saol canim sende allaha emanet ol bebisine saglikla kavus bizede haber ver :)
tabi ki olur sadece sen çok zorlanırsın belki. Dediğin gibi hematoloji bölümünde bir şey önerirler bir ,ilaç verirler, rahat edersin. Ne de olsa Üni. hastanesi yeni tedavilerden haberdarlar. Çok tşk.ler bende sabırla bekliyorum sağol canım

evet zorluo beni bakalim bi arastrim de gidicem allaj hepimizin ysrdimcsi olsun

Selam arkadaşlar, Bende Selim Beye gidiyorum ve çokta memnunum.Sizlerinde söylediği gibi anneyi telaşlandırcak gereksiz bilgiler vermiyor.Benim anlayışıma uyuyor bu.İlle her gittiğimde beni tartması veya şunu yiceksin bunu yemiceksin die bana söylemesine gerek yok zaten bunları biliyor olmamız lazım.Selim Bey'in deneyimine güveniyorum.Pazartesi günü 32 haftamı doldurdum ve çalışabilir raporu aldım.Beni tekrar 27 gün sonra çağırdı.Bebek henüz dönmemiş dönmezse sezeryan olur dedi.Benim aklıma takılan 32. haftadan sonra 2 haftada bir çağırması gerekmez miydi?Şu ana kadar yalancı sancım falanda olmadı acaba sorun olmadığı için mi çağırmadı bilemedim.Tek aklıma takılan bu oldu açıkçası.Sizler ne kadar sürede bir gidiyorsunuz?

Arkadaşlar bende rentıpta nazmiye hanıma gidiyorum ama tam emin olamıyorum ya.. Oda selim bey gibi soğukkanlı gereksiz evham yapmıyo ama çok konuşmuyo ilk giriyosun insanın yüzüne bakıyo sessiz sessiz.. İyi bi doktor ama ilgi konusunda kararsıxım biraz.. Çok çabuk çıkıyoruz içerden.. Bide normal mi sezeryan taraftarı mı onu merak ediyorum nazmiye hanımda T the angellll senin nasıl gidiyo? Ben başka bi doktor daha denesem mi diyorum.. Doğum fiyatları nasıl bu arada?

Merhaba ben 35+5 deyim takibimi Dr. Selim bey yapıyor. Dr. bey hakkındaki tüm yorumlarına katılıyorum :) Bugün bana da bebek dönmediği için sezeryan olabilir 1 hafta 10 güne kadar kesin belli olur dedi. Eğer bir sorunun şikayetin yoksa 35. haftadan sonra 1 hafta-10 gün ara ile çağırıyor. Bugün bana ilk kez bir hafta sonra gel dedi, normalde bu haftaya kadar bende ayda bir gibi gidiyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun ben de doktorcuma çok güveniyorum. Sevgiler

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canim.Bende cok sukur hala anitmal bir durum hissetmedim artik kontrol zamani gelene kadar beklicem.Haftaya gittiginde bakalim ne dicek.Artik son zamanlar ve cok heycan verici.Guzel haberler alirsin ve saglikla kavusursun ins. Yavruna..

canim kadin biraz dengesiz gbi ama son 2 gittigimizde guleryuzle karsiliyor ben memnunum cok sukur aslnda gecn ay degistircektm ama bu ay gaz sancisiyla gidince beni cok guzel muayene etti bebise cok guzel bakti. surekli anlatio sormadan soyluo sorularm tabiki oluo. ama 15 dk duruoz icerde ben orda beklerken girenlerinde dk tutuyorum hemen hemen herkes 10 15 dk duruo seninki dahami kisa suruo.dogum sezeryan 1200 normal 1060 die yazmislrdi ama bilmiyorum yinede. sen ayrintili ultrason yaptrdinmi ayrintililar nekdr haberin varmi. bence devam et canim ben bi kac dr a gttm nazmiye hanim yine ii ama karar senin

tecrubeli anneler rentipta ayrıntı li ultrason yapiliomu yapiliosa fiyati nedir acaba

Bi kaç gündür doktor araştırıyorum hep erkek buldum eşimde erkek olmaz dedi biraz ısrar etsem yine kabul eser ama etmedim de Muhtemelen yine devam edicem nazmiye hanıma.. Ya iyi doktorda tam emin olamıyorum tuhaf geliyo sanki :/ ayrıntılı yaptırmadım canım ben daha.. Cuma cts gidicem kontrole.. O zaman ister herhalde yada ne olucaksa söyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…