bursa op. dr. selim akgün'ün hastaları varmı aramızda ?? yardım....

haberini bekliyorum canım, hakkımızda hayırlısı olsun..

haberini bekliyorum canım, hakkımızda hayırlısı olsun..
canim kesinlikle degistir dr u.selim bey harika biri. ayrintili gbi bakti. parmaklarini tek tek saydi gorebiliomusunn dedi goremiom dedigm yerlerde tekrar tekrar gosterdi. ayak tabanini bobregi dalagi tum organlarini gosterdi iki eli iki ayagin parmaaklrni tek tek sayarak gosterdi. ne sorduysam kibarlikla cvp aldim. bunda uc boyutlu da görebiliosun ama ciktisi siyah beyaz oluo. ben ilk basta baskasina uyupta selim beyi secmedgme cok pisman oldum. diger kadin ozel multivitamn veriodu gerek yok yazik paraya devletn verdgni verim dedi. bide ben anemi tasiyicisi olnca dgeri hap vermio surekli kan vericez diip duruodu. selim bey gerekirse verilir ama depolar tembellesmesn gunde 1 hap ic dedi. verdi hapi. herkes pek konusmuo yorum yapmio diodu ama daha ne olsn adamin odasindan aklmda soru isareti kalarak çıkmadım.cok cok memnun kaldim

Ne güzel cnm ya mutlu haberle geldin.. Bakalım eşime bi sorayim da ne dicek. En azindan aldigim randevuyu iptal ettirmeyim keske dememek icin bi gideyim. Dün de bi arkadas sakin gitme yaşlı aksi falan diye kötüledi. Kafami karistirdi. En iyisi kendim tanimaliyim:)

kesinlikle kendin gt gor canim. olr cok yasli degil esim mizaci sery ama hastaya cok ii dedi. nazmiye hanima gore ne sorduysam terslenmeden gecstrilmeden cvp aldm. hatta erkek denmisti dogrumu dedim tabii onada bakalim dedi pipisi testisleri olusmus dedi zaten goruluodu..bi kendin gor bence canim

merhabalar benim doktorum selim bey öncelikle kendisinden çok memnunun gönül rahatlığı ile tavsiye ederim 32. haftamdayım evet çok konuşmaz ama sorduğunuz her soruyada cevap verir ayrıca iletişim kuruncada aşırı sempatik biri biz ultrasondayken eşimde bende çok memnun kalarak çıkıoruz..
benim bir sorum olucak ben bugün doğum fotoğrafı için bilgi almak istedim mehtap yeniceli adında bir bayanın numarasını verdiler daha önceden tecrübe eden arkadaslar meltem hanım diye bahsetmişler acaba değişiklik mi oldu bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum

Kendinden emin, doğru zamanlarda doğru tespitleri yapan, gereksiz yere insanı panikletmeyen strese sokmayan ha işler ters gittiğindede net konuşan boşa ümit vermeyen bir doktor. Muhabbetçi biri değil, gayette normal daha önce jimerde cenk beye gittim (cenk beyle ilgili yorumlara yazacağım deneyimlerimi, niçin bir daha asla gitmeyeceğimi) birçok insanın detaycı muhabettçi herşeyi detay anlatıyo dediği dr tipi o ise yada aynı şekilde acıbadem aylin hanım bence onlar ağzı kalabalık tipler. günde bilmem kaç tane hastaya bakıyor hepsi niçin sizinle muhabbet etsinler, iş onlarınkide neticede. neyse demek istediğim Selim Hoca iyibir doktor, kendi söylenmesi gerekenden fazlasını söylemez , çekinmeden sorularınızı (saçmada olsa) sorabilirsiniz hiçbiri yanıtsız kalmaz . biz34. haftadayız henüz, doğumdan sonra da umarım herşey yolunda gider sağlıkla çıkarız ikimizde ve yine buraya birşeyler yazarım. Selim bey sezeryanci lafınıda hiç anlamadım , daha ilk muayenemde de daha önce geçirdiğim bağırsak düğümlenmesi-yapışması ameliyatlarından ötürü "mümkünse seni normal doğurtmaya çalışacağız , 37-38. haftalarda bebeğin senin durumuna bakıcaz tabi ama normal olması senin için en iyisi" demişti hoca. Geçen gün gittik sıvı azalması problemimiz var, dayanabilirsek birkaç hafta daha ...şu olursa bu olursa... velhasıl haydi bakalım inşallah sana normal doğum yaptıralım diyor yine.Ha son dakka bişey olur benden yana bebekten yana sezeryan olur o ayrı ama bu durumlarla ilgili suçu sorumluluğu doktora atmak saçma .. adam ilk günden beri normal diyor (ben sormadan!).
Ama şuda bir gerçek öyle son derece güleryüz, canım tatlım balım...muhabbeti istiyorsanız selim hoca size göre değil.Yanlışta anlaşılmasın her muayeneden sonra ayağa kalkar tokalaşır , tebessüm eder...
Benim tercihim düzgün karakterli olsun, işini doğru yapsın, önemli olan bu.
Sağlıcakla kalın.

Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin canim. Bende nazmiye hanimdan selim beye gectim iikide geçmişim gercekten tam anlattgm gbi bi dr. Insallah bende bi aksilik cikmazsa normal istiyorum ama olmadiktan sonrada tabiki yapicak bisi yok. Dogumdan snraki dusuncelerini dr yazarsan cok sevinirim bunlar cok onemlj konular cunku

BEN COK KARARSIZIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ILK BEBEGIM VE BURSADA IYI BIR DR GITMEK ISTIYORUM

Selim beyde sezaryen doğum yapan var mı ben çok merak ediyorum eli çok ağır mı

Sanırım doğum yapmışsınızdır size birkaç soru sorabilir miyim ?

Sana bişey sorabilir miyim

Canım ben selim beye devam etmeye karar verdim gec de olsa. 1 kere gittim henuz. Fena degil. Fazla ciddi duruyor bu yuzden nazlanamiyorum bile :) benim bebek dogum pozisyonunda ama suyumun az oldugunu soyledi. Sence suyu bahane edip sezeryana alirlar mi beni ? Ben hastanelere cok guvenmiyorum bu konuda. Nasilsa anlamaz diyip bi kac seyle korkutup sezeryana cevirtirler diye korkuyorum. Selim bey normalci gibi mi sezeryanci gibi mi sencw? Hepsinin bi tarzi oluyo doktorlarin cunku.. Bide sen kacinci haftandasin?

Canim bence normalci selim bey.. benimkide sagda bi aksilik olmazsa suyunda suanlik iyi azalma olmazsa normal dedi. En guzelide o zaten dedi. Peki epidurali oneriomusunz dedim evet tabi dedi oneriosunz yani dedim oneriyorum bosuna sanci aci cekmezsinz dedi. Biraz sert evet bende korkuyorum her sorumun sonunda normalmi diyorum :) en son cuma gittik calisabilir raporu icin. 32+3um suanda. Bende dr lara o konuda guvenmiyorum ama selim beye guveniyorum. Nazmiye hanimdan ona gectigimde kullandigim ilaclar hep ozeldi ne gerek var okdr para vermenize yazik gunah deilmi size dedi. Bide kansizlik durumum var anemi tasiyicisiyim nazmiye surekli kan vericez diodu suan kanim 8.4 ve hala kan verilmedi aksine adam ger ay rutin kan bile aldirma merak etme dusmez ne kolunu deldirip masraf ediceksin dedi ama ben riske atmadim bi cuma gunkunde vermedim 36da geldignde hepsi detayli yapilcak masraf yapma dedi tmm dedim. Oyuzden bi guven var ona karsi icimde. Risk yokken riske atacak bi dr deil bence. Rahat birisi. Bence sende icini ferah tut senle ayni haftadayiz galiba. Sen nekdrliksin

Açıkçası ben sezaryen istiyorum hastane kokusu bile beni geriyo bende keşke beni anlasa ve hiç normal doğumla uğraştırmasa diyorum ama normal doğum yanlısı bi doktor olduğunu duydum daha önce benim korkum erken gelir bişey olur diye de düşünmek lazım gece rahatsızlanırssm yanıma dr umun gelmesini tercih ederim pratisyendense o yüzden seçmek istiyorum aslında çok mu aksi biri selim bey

Benim 32 bitti bugun 33. Haftanin ilk günündeyim. Pztesi de ben calisabilir rapor aldim selim beyden. Normalciyse iyi ya. Benim suyumun az oldugunu diğer dr.um bana söylememişti 2 hafta oncesinde. Selim bey soyleyince cok sasirdim. Suyum az olsa bile normal olsun diye omcelikle ugrassin istiyorum eger tehlikeye giriyorsa tabi mecbur sezeryan olcaz. Rentipin acil dogum dr.u yokmus. Bu cok kotu bisey. Selim bey de oraya yakin oturuyormus ama saat kac olursa olsun arayip hemen cagiriyorlar mi ki ? Bunu sorcam gidince. Bi kac gun once cebini aradim acil bi durum için defalarca. Telini acmadi. Gunduz mesai vaktiydi bide. Sonra geri dönüş de yapmadi. Diger dr.um olsaydi hemen acardi ya da geri dönüş yapardi. Iste bunlar korkutuyor insani. Ya o an cok daha acil ve gidemeyecek durumda olsaydim nolcakti.. Neyse yarınki randevumda beni ikna eder hayırlısıyla da baska dr aramam :)

Aksi gelmedi ama sert mizaçlı duruyo. Güldüğünü gormedim. Aksam en son benim randevumdu ve yorgundu belki ondandir. Asiri yoğun zaten. Hangi birimize katlansin ki aksama kadar :) bilgilendirme vs cok iyi ama. Ondan taviz vermedi detayli sekilde anlatti durumumu. Bence sen normal yapar diye endişelenme. Çünkü dr.lar normal yapabilsen bile istemeyenleri zorlamiyor. Fikrini söyler seni ikna edecek cümleler kurar ama son karari sen verirsin. 36. Haftada alttan muayene edince belki senin çatının normal dogum icin cok elverisli oldugunu soyler. Sen de fikrini degistirsin. Belli olmaz. Epidural diye bi güzellik var sonucta :)

Ben ilişkide bile çok zorlanan biriyim açıkçası 7. Ayıma girdim ve kasık ağrılarım şimdiden illallah ettiriyo bebekte çok hareketli çorba ve yoğurt hariç bişey yedirmiyo doğuma kadar nasıl dayancam aç aç şimdiden bitkinim ve anne olmaya henüz hazır değilken oldu o yüzden illa doğurursun diyen bi dr olsun istemiyorum beni uyutsunlar ben sonraki acıya sızıya razıyım valla Allah hepimize güç versin ben şimdiden nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…