- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
ben aslında hep erkek aradim kadinlar ii degil die selim beyi biz sormadan soylemio vs die tercih etmedim esentepede ibrahim beyi duymuştum ama onada bi turlu randevu bulamamistim cok yogun otuzden devam ediyorum bide nazmiye hanimi nezaman arasam cikio tele biraz garip bi kadin ama genel olarak drlar bole devlette gttim bikac dr a erkekti iidi ama kalabalik artik allah yardmcmz olsn napalim. sen sorarsn canim ozaman cunku bana bisi demedi benimde aklma gelmedi agrimdan sormakBi kaç gündür doktor araştırıyorum hep erkek buldum eşimde erkek olmaz dedibiraz ısrar etsem yine kabul eser ama etmedim de Muhtemelen yine devam edicem nazmiye hanıma.. Ya iyi doktorda tam emin olamıyorum tuhaf geliyo sanki :/ ayrıntılı yaptırmadım canım ben daha.. Cuma cts gidicem kontrole.. O zaman ister herhalde yada ne olucaksa söyler..
ben aslında hep erkek aradim kadinlar ii degil die selim beyi biz sormadan soylemio vs die tercih etmedim esentepede ibrahim beyi duymuştum ama onada bi turlu randevu bulamamistim cok yogun otuzden devam ediyorum bide nazmiye hanimi nezaman arasam cikio tele biraz garip bi kadin ama genel olarak drlar bole devlette gttim bikac dr a erkekti iidi ama kalabalik artik allah yardmcmz olsn napalim. sen sorarsn canim ozaman cunku bana bisi demedi benimde aklma gelmedi agrimdan sormak
Var canım ayrıntılı ultrason istediğinde radyolojiden randevu alıp gidiyorsun.60 tl falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam.tecrubeli anneler rentipta ayrıntı li ultrason yapiliomu yapiliosa fiyati nedir acaba
canim 20 24 mu ne o haftalarda yapiliomus seni yani o tarhe gore cagrabilor ondan sor dedim sana benim hic aklma gelmedi dr da bisi demedi normalde derdi 2lide demistiAyrıntılı usg yi daha ilerleyen haftalarda istemiyolar mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum ki
aa cok iyimiş 60 liraysa acaba cdye de cekip veriolarmi baharda veriolarms olmadi kardes hastane orda yaptrrmVar canım ayrıntılı ultrason istediğinde radyolojiden randevu alıp gidiyorsun.60 tl falandı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Cd vermiyolar tatlim birde ayni doktorun berdigi gibi siyah beyaz cikti veriyolar.Fiyat uygun ama 3 boyutlu fotosu veya cd yok.Ben problem etmedim onemli olan ayrintili ultrasonda bebegin saglikli olmasiaa cok iyimiş 60 liraysa acaba cdye de cekip veriolarmi baharda veriolarms olmadi kardes hastane orda yaptrrmmillet 400 lira filan diodu da ondan korktum ama yaptrcaz mecbur bebis icin hersey feda :)
olsun bencede sorun yok saglikli olsunda allah in izniyle canlisini gorecegiz zatenCd vermiyolar tatlim birde ayni doktorun berdigi gibi siyah beyaz cikti veriyolar.Fiyat uygun ama 3 boyutlu fotosu veya cd yok.Ben problem etmedim onemli olan ayrintili ultrasonda bebegin saglikli olmasi
Bana da bişey demeyebilir çünkü hrp 4 hafta snra gel diyo gene 20-21. Haftaalara denk gelicek gitmem.. Ama yine de bn bi sorarım bakayımcanim 20 24 mu ne o haftalarda yapiliomus seni yani o tarhe gore cagrabilor ondan sor deıdim sana benim hic aklma gelmedi dr da bisi demedi normalde derdi 2lide demisti
tamam canim.komsumda ona gidio dr ona 5 hafta sonra goruselim demis sen omegayi sormusmuydunBana da bişey demeyebilir çünkü hrp 4 hafta snra gel diyo gene 20-21. Haftaalara denk gelicek gitmem.. Ama yine de bn bi sorarım bakayım
hayır.. Ben şuan hiç birşey kullanmıyorum.. Bulantılarım var diye premesis vermişti son gittiğimde 2.kutuya başla dedi o arada bulantılarımda hiç azalma olmadı 2.kutuyu alana kadar 2-3gün hapa ara verdim bulantılarım azaldı meğer hap arttırıyomuş bulantımı. aradım dktru anlattım tekrar gelene kadar bişey kullanma dedi bi 20-25 gündür hiç bişey kullanmıyorymtamam canim.komsumda ona gidio dr ona 5 hafta sonra goruselim demis sen omegayi sormusmuydun
alla alla enterasan haplar yapiomus mide bulantisi bakalm canim hakkimizda hayirlisihayır.. Ben şuan hiç birşey kullanmıyorum.. Bulantılarım var diye premesis vermişti son gittiğimde 2.kutuya başla dedi o arada bulantılarımda hiç azalma olmadı 2.kutuyu alana kadar 2-3gün hapa ara verdim bulantılarım azaldı meğer hap arttırıyomuş bulantımı. aradım dktru anlattım tekrar gelene kadar bişey kullanma dedi bi 20-25 gündür hiç bişey kullanmıyorym
Evet ben baya kötü olmuştum şuan çok şükür yiyip içebiliyorum en azından.. Son zamanlarda hapı bile çıkarmaya başlamıştım.. Aynen öyle hakkımızda hayırlısı :)alla alla enterasan haplar yapiomus mide bulantisi bakalm canim hakkimizda hayirlisi
canim bugun itibariyle nazmiyeye gtmiorum.bana 20 24 haftada ayrintiliyla ilgili bisi demedi bugun aradim 10 eylule randevu verildi 25 haftalik oluorum sormak icin aradim kadin tenezzul edip bakmadi tele. sekreterini araci yapti. bende sekreterini payladim bi guzel. snra sorun olmaz demis ama bitti benm icin ben ona para veriosam bakmak zorunda. parayla deilmi giderim selim beye.Evet ben baya kötü olmuştum şuan çok şükür yiyip içebiliyorum en azından.. Son zamanlarda hapı bile çıkarmaya başlamıştım.. Aynen öyle hakkımızda hayırlısı :)
Yani ilgilenmiyosa tabiki değişiklik olabilir neden olmasın.. İlginçtir bu kez bizimle baya ilgilendi.. Bende sana yazıcaktım 17.haftamda gittim bende 1ay sonra gel dedi 21-22.haftamda fln oluyorum 8 eylüle randevu aldık..canim bugun itibariyle nazmiyeye gtmiorum.bana 20 24 haftada ayrintiliyla ilgili bisi demedi bugun aradim 10 eylule randevu verildi 25 haftalik oluorum sormak icin aradim kadin tenezzul edip bakmadi tele. sekreterini araci yapti. bende sekreterini payladim bi guzel. snra sorun olmaz demis ama bitti benm icin ben ona para veriosam bakmak zorunda. parayla deilmi giderim selim beye.
ben gecen ay degistircektm agrim olunca gttim. ozaman cok ilgilendi oyuzden esim bosver herseyi anlatiyor filan dedi. ama benim bir dahaki ayki kontrolum 24.haftaya denk geliodu onun bana o an randevunu al vs demesi gerekirdi arkadsma da demis hemen randevunu al kalmaz die. bana nie demiosun. ozaman 17.haftada gel de bisi de hicbisi demedigi gbi telimede cikmadi sekreterini araci yapti. cok kizdm. halada ofkem gecmedi selim beyi bi deneyecegim bakalim farki goreyim. o da cok konusmuomus ya o kismi beni tedirgin edio. bakalm bana gerekenleri desin yeter. bende telden aldm randevu 10 eylule ayrintiliya ama 25. haftam olmus olucak haftaya gidicem selm beye o soyler ne yapilmasi gerektiginiYani ilgilenmiyosa tabiki değişiklik olabilir neden olmasın.. İlginçtir bu kez bizimle baya ilgilendi.. Bende sana yazıcaktım 17.haftamda gittim bende 1ay sonra gel dedi 21-22.haftamda fln oluyorum 8 eylüle randevu aldık..
allah allah yaptırdı falan mı sanıyo dicem ama ekranda görünüyodur herşey.. Sen bi dene en iyisi selim beyi, baya kızmışsın çünkü insan rahat edemiyo öyle olunca..ben gecen ay degistircektm agrim olunca gttim. ozaman cok ilgilendi oyuzden esim bosver herseyi anlatiyor filan dedi. ama benim bir dahaki ayki kontrolum 24.haftaya denk geliodu onun bana o an randevunu al vs demesi gerekirdi arkadsma da demis hemen randevunu al kalmaz die. bana nie demiosun. ozaman 17.haftada gel de bisi de hicbisi demedigi gbi telimede cikmadi sekreterini araci yapti. cok kizdm. halada ofkem gecmedi selim beyi bi deneyecegim bakalim farki goreyim. o da cok konusmuomus ya o kismi beni tedirgin edio. bakalm bana gerekenleri desin yeter. bende telden aldm randevu 10 eylule ayrintiliya ama 25. haftam olmus olucak haftaya gidicem selm beye o soyler ne yapilmasi gerektigini
bende onu anlayamiorm yardimcisiyla gulup konuşup duruo orda yaz not al bu ay sunu sunu dicem diye. unutuo o kadin o an aklina ne eserse onu dio hastasina. insallah memnun kalirim selim beyden. kadndan iice sogudumallah allah yaptırdı falan mı sanıyo dicem ama ekranda görünüyodur herşey.. Sen bi dene en iyisi selim beyi, baya kızmışsın çünkü insan rahat edemiyo öyle olunca..
Evet aynen o unutma olayı var, daha önce bende farkettimbende onu anlayamiorm yardimcisiyla gulup konuşup duruo orda yaz not al bu ay sunu sunu dicem diye. unutuo o kadin o an aklina ne eserse onu dio hastasina. insallah memnun kalirim selim beyden. kadndan iice sogudum
canım selim beye gittin mi ? randevun ne zaman? ben çok merak ediyorum Selim beyi. acaba soğuk mu davranıyo, bebeği az mı gösteriyo ne bilim tüm izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim. ben başka biyerde doktora gidiyorum ama bu saatten sonra da dr. değiştirirsem eski doktoruma ayıp olur mu diye tedirginim. 5. ayıma girmek üzereyim. .bende onu anlayamiorm yardimcisiyla gulup konuşup duruo orda yaz not al bu ay sunu sunu dicem diye. unutuo o kadin o an aklina ne eserse onu dio hastasina. insallah memnun kalirim selim beyden. kadndan iice sogudum
canim ptsi gidicem. bende sirf bu kaygilar yuzunden degistiremedim dr mu. ama bu sefer cok kizdim ve gitmicem o kadina. selim bey umdugum gbi ciknazsa rentipta serap hanimmi ne o varmis oda cok iimis ona gidicem.insallah iyidir de yardimci olabilirm.ptesi yazarim izlenimlerimi canimcanım selim beye gittin mi ? randevun ne zaman? ben çok merak ediyorum Selim beyi. acaba soğuk mu davranıyo, bebeği az mı gösteriyo ne bilim tüm izlenimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim. ben başka biyerde doktora gidiyorum ama bu saatten sonra da dr. değiştirirsem eski doktoruma ayıp olur mu diye tedirginim. 5. ayıma girmek üzereyim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?