kızlar buluşma oldugu zaman banada ahber verin :) hatta osman develioglu hastaları varsa daha bı memnun olurum art. sayfasında biz arkadaşlarla görüşmek istiyoruz ama şöyle kalabalık bı ortam kurup buluşsak kader arkadaşları ne ıyı olur
bunu askıyaa almaayalım ama yaa bırı organızee etmelı nasıl yapsakkı :)
art. topiğinde iki arkadaş biz kesin pazartesi akşamı görüşcez dışarda ama katılmak isteyen olursa olur :) başka gün veya başka fikri olan olursada paylaşabılır
ozaman toplanmak ısteyen olursa o tarıh banada uyabılır ama dıgerlerı ne der nasıl ıster kı yanı gelmek ıssteyen olursa:)
ozaman toplanmak ısteyen olursa o tarıh banada uyabılır ama dıgerlerı ne der nasıl ıster kı yanı gelmek ıssteyen olursa:)
mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba
Bulusma yeri ve saati belli mi ben de gelmek isterim
pazartesi akşamı görüşcez ama gelbilirmisin canım bulvara
bendee varımm bende :)) su bulusma fıkrı nede guzel gelıyor kulaga aynı dertten muzdırıp olan bızlere nee nede guzeel bır destek olur aslında :) bu arada beende soranusa gıdıorum ama tavsıye edebılrı mıyım teeddutlu cunku henız ben bıle emın dıılım(
pazartesi akşamı görüşcez ama gelbilirmisin canım bulvara
kızlar pazartesi akşamı bulvarda çaglar pastanesi müsait olup gelmek isteyenler buyursun inş
Caglar pastanesi nerde.ben cinar pastanesini biliyorum.bursaliyim ama caglar past duymadim
Kizlar cinar pastanesi ya ozur dilerim yanlislik olmus
kızlar nasılsınız son durumlar nedir? Görüşeceksiniz sanırım gelmeyi isterdim ama bulvar bana ters kalıyor. Eve dönmem sıkıntılı olabilir. Eğer bir gün de cumartesiye ayarlarsanız o zaman gelirim inşallahh.. Kızlar dün yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir arkadaşım söyledi ama söyleyiş tarzı çok üzdü beni.. Konuşuyorduk gelişmelerden haberin var mı dedi. Bende hayırdır dedim. Söylesem mi bilemedim nasılsa öğreneceksin dedi ve arkadaşın hamile olduğunu söyledi. Ama bu söyleyiş tarzı beni çok üzdü. Kıskanç biri kesinlikle değilim. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. 4,5 senedir bir şeyler için uğraşıyorum. Sadece çocuk sıkıntısı da yok hayatımda. Ailemle ilgili sağlık problemleri var. Hangisine üzüleyim bilemiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum. Kendimi teselli edecek bir şeyler bulamıyorum. Yaşamayan anlamazmış, bilmezmiş çok doğruymuş. En ufak bişey bile insanı nasıl incitirmiş( rabbim yardımcımız olsun inşallahh..
senı çok ıyı anlıyorum canım aynısı banada oluyor bu yolda illerleyen herkezzede oluyor kendı kendımızın psıkologu olmak zorundayız morallımızı hıc bozmamalıyız sakın kendınnı üzme
Kızlar nasılsınız son durumlar nedir? Görüşeceksiniz sanırım gelmeyi isterdim ama bulvar bana ters kalıyor. Eve dönmem sıkıntılı olabilir. Eğer bir gün de cumartesiye ayarlarsanız o zaman gelirim inşallahh.. Kızlar dün yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir arkadaşım söyledi ama söyleyiş tarzı çok üzdü beni.. konuşuyorduk gelişmelerden haberin var mı dedi. Bende hayırdır dedim. Söylesem mi bilemedim nasılsa öğreneceksin dedi ve arkadaşın hamile olduğunu söyledi. Ama bu söyleyiş tarzı beni çok üzdü. Kıskanç biri kesinlikle değilim. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. 4,5 senedir bir şeyler için uğraşıyorum. Sadece çocuk sıkıntısı da yok hayatımda. Ailemle ilgili sağlık problemleri var. Hangisine üzüleyim bilemiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum. Kendimi teselli edecek bir şeyler bulamıyorum. Yaşamayan anlamazmış, bilmezmiş çok doğruymuş. En ufak bişey bile insanı nasıl incitirmiş( Rabbim yardımcımız olsun inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?