BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar buluşma oldugu zaman banada ahber verin :) hatta osman develioglu hastaları varsa daha bı memnun olurum art. sayfasında biz arkadaşlarla görüşmek istiyoruz ama şöyle kalabalık bı ortam kurup buluşsak kader arkadaşları ne ıyı olur

bunu askıyaa almaayalım ama yaa bırı organızee etmelı nasıl yapsakkı :)

art. topiğinde iki arkadaş biz kesin pazartesi akşamı görüşcez dışarda ama katılmak isteyen olursa olur :) başka gün veya başka fikri olan olursada paylaşabılır

ozaman toplanmak ısteyen olursa o tarıh banada uyabılır ama dıgerlerı ne der nasıl ıster kı yanı gelmek ıssteyen olursa:)

mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba

canım ziya beye bende 2 sene gıttım çok ıyı bır dr fakat aşılamayı iğneli degıl klomenle yapıyor 2 tane aşılama oldum 2 sıde negatıf dr için diyecek bişeyım yok çok ıyı bır dr fakat nasıp degılmış ahmet yılmaza gıdıyorum oda aşılama yaptı ama yıne negatıf uludağ unıversıtesınne tahlıllerım evraklarımmı teslım ettım şimdi tüp bebek için çağrılmayı beklıcem

arkadaşlar aşılama iğnesiz olmuyor klomenle istenilen sonuç elde edemiyoruz demişti bana pembe mavide doktorum ilaçla benimde tutmamıştı 5 gün yurta geliştirici iğne verdi o şekilde aşılama yaptılar başarılı oldu bebeklerim doğdular daha öncede yazmıştım aşılamada pembe mavi nevin hanım ve necdet bey bursada 1 numara gitmediğim doktor kalmadı benim düşüklerim oluyordu . tavsiye ediyorum şiddetle allah razı olsun onlardan

Soranusa mı gidiyorsun. Bende orda yaptırmıştım..Doktorun kim orda canımm bende bir deneme yaptım. 2 tanede dondurulmuşlarım vardı.Negatif sonuç aldımm.. hayırlı olsun... .İnşallah senin tutar...

Son düzenleme:
kızlar pazartesi akşamı bulvarda çaglar pastanesi müsait olup gelmek isteyenler buyursun inş

Kızlar nasılsınız son durumlar nedir? Görüşeceksiniz sanırım gelmeyi isterdim ama bulvar bana ters kalıyor. Eve dönmem sıkıntılı olabilir. Eğer bir gün de cumartesiye ayarlarsanız o zaman gelirim inşallahh.. Kızlar dün yakın bir arkadaşımın hamilelik haberini aldım. Başka bir arkadaşım söyledi ama söyleyiş tarzı çok üzdü beni.. konuşuyorduk gelişmelerden haberin var mı dedi. Bende hayırdır dedim. Söylesem mi bilemedim nasılsa öğreneceksin dedi ve arkadaşın hamile olduğunu söyledi. Ama bu söyleyiş tarzı beni çok üzdü. Kıskanç biri kesinlikle değilim. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün. 4,5 senedir bir şeyler için uğraşıyorum. Sadece çocuk sıkıntısı da yok hayatımda. Ailemle ilgili sağlık problemleri var. Hangisine üzüleyim bilemiyorum. Akşamdan beri ağlıyorum. Kendimi teselli edecek bir şeyler bulamıyorum. Yaşamayan anlamazmış, bilmezmiş çok doğruymuş. En ufak bişey bile insanı nasıl incitirmiş ( Rabbim yardımcımız olsun inşallahh..

senı çok ıyı anlıyorum canım aynısı banada oluyor bu yolda illerleyen herkezzede oluyor kendı kendımızın psıkologu olmak zorundayız morallımızı hıc bozmamalıyız sakın kendınnı üzme

Saol canım Allah razı olsun.. Bazen moral olarak çok iyim bazen de diplerdeyim resmen.. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdeler bizi tez vakitte..

Çok iyi anlıyorum inan. Benim de hem ablam hem kardeşim bebek bekliyor. Duyduğumda resmen hüngür hüngür ağladım. Ama kıskançlıktan değil. Neden bizim olmuyor diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…