BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bursalı anne adayları nerelerdesiniz....

kimse bir şey yazmayınca bende yazmadım zaten şuan bir şey yaptığımda yok martın başında aşılama düşünüyorum o yüzden paylaşacak bir şey yok.Tedaviye başlayan arkadaşlar yazabilir hastaneler hakkında sonuçlar hakkında bizi bilgilendirebilirler.Ben şimdilik bursa tüp bebek Özer Kutluyu düşünüyorum inşallah hayırlısı olur.

İnsallah ben de üniversiteden randevu alabilirsem başlayacağım. Bana da 15 ocaktan sonra arayın demişlerdi. Salı ve çarsamba randevu verme günü olduğunu yazmışınız. Salıya kadar aramayayım sizce. Eylülden beri bekliyorum ocak ortasını 6gün daha bekleriz ne yapalım.

Ben ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldım. Ama kaybettik. Şimdi düşük sonrası sürecin geçmesini bekliyoruz. O yüzden sadece araştırıyorum.

Sen yine pazartesi ara ama salı günü ara derlerse, dün aradım böyle demiştiniz dersin. Telefonları çok yoğun sen yinede ısrarcı ol. Mutlaka eylülden beri beklediğini söyle. Kolay gelsin canım..

arkadaşlar eski hayatımı anlatsam hikaye olur 2 kez düşük ve 1 ölü bebekle,1 kezde dış gebelik geçirerek sonrasındada hamile kalmakda sorun yaşayan birisiyim detaylı hikayem 1 sene öncesindeki yazışmalarımda var isteyen okuya bilir bursada gitmediğim ne prof kaldıydııııı ne uyduruk doktor en sonunda pembe mavi nevin özsaraç ve necdet kırker sayesinde aşılama sonucu bebeklerime kavuştum hepinize tavsiye ederim benden sonrada tüp bebek bile tutmayan bir arkladaşım aşılamayla hamile kaldı ve oda şu an 5 aylık hamile bende deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum pembe mavi süper herşeyiyle tavsiye ederim . umarım herkez kuzucuğunu kucağına alır kolaylıklar diliyorum deneyim paylaşmak isteyenlerle de fikir paylaşımı yapabilirim başımdan geçen hikayeler çooook uzun

Allah bağışlasın. Darısı başımıza.

canım kasım ayında suat beyde deneme yaptım olumsuz bende osman develioğluna gitmeyi düşünüyorum jimeri pek önermiyorum suat hoca iyi ama ekibi çok yetersiz bana göre

Kızlar günaydın.. hepiniz nasılsınız? Uzun süredir yazamıyorum. Beklemedeydim çünkü. Rabbime çok şükür fakülteden randevu alabildim önümüzdeki ay için :) Raabbimin izniyle inşallah bebeğime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum inşallahhh :)) Sizlerden ne haber?

Sen yine pazartesi ara ama salı günü ara derlerse, dün aradım böyle demiştiniz dersin. Telefonları çok yoğun sen yinede ısrarcı ol. Mutlaka eylülden beri beklediğini söyle. Kolay gelsin canım..

evet sonunda aldım. 26 şubatta hayırlısı ile başlıyoruz. Şartlara uyup uymadığımız, ne isteneceği hepsi şu anda muamma. ben 37 yaşı doldurmak üzereyim. Barış bey aşılama ile uğraşmaz direk tüp bebek yapar dedi bana bu zaman zarfında gittiğim diğer 3 doktor. ve tüp bebek merkezine yönlendirildiğim için yapacakları bir şey olmadığını orayı sabırla beklememi söylediler. Ben de miyom var. Gerçi hepsi hamileliğe pek engel değil ama bir de üniversitede bakılıp karar verilmesini istediler. Ya nasip bakalım 35 gün daha bekleyeceğiz .

önümüzdeki ay 26 bende oradayım. hadi hayırlısı olsun. Buradan da gelişmeler hakkında yazışalım, daha aklımda bir sürü soru var da aşama aşama danışacağım tecrübeli arkadaşlara....

önümüzdeki ay 26 bende oradayım. hadi hayırlısı olsun. Buradan da gelişmeler hakkında yazışalım, daha aklımda bir sürü soru var da aşama aşama danışacağım tecrübeli arkadaşlara....

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatla müjdeler bizi.. daha yeni başlayacağımız için kimlik fotokopileri, evlilik cüzdanı 1 ve 3.sayfa fotokopileri ayrıca eşimle ikimizin fotolarını istediler. Bir gün daha yaklaştık bebişlerimize inşallah :)) telefonla ararken bile heyecanlandım ya ALLAH utandırmasın çıktığımız bu yolda..

Nasilsin iz?üni.de karar kildin inş hayirlisi ili kucaklarimiz dolar.osman hocaya gidiyorum .ne yazikki ilk tutmadi.inş
2. De yüzümüz güler.bu tutmazsa genetik test yaptirrmamiz gerekiyormus hayirli haberlerini bekliyorum..

selam arkadaşlar . bende fakülteden randevu almıştım 8 gün kaldı . 30uzda prof. şakir K. den randevü aldım günler azaldıkça daha çok merak ediyorum ne diyecek nasıl geçecek . inşallah aşılama bile demeden tedaviyle gebe kalabilirsin der . hatta tahlil yapar kızım sen zaten hamilesin der ............... AY HAYAL KURMAK NE GÜZEL ............. Bide ben genetik tanı testi yaptırmak istiyorum yaparlar mı acaba ben istiyorum diye ....................

Nasilsin iz?üni.de karar kildin inş hayirlisi ili kucaklarimiz dolar.osman hocaya gidiyorum .ne yazikki ilk tutmadi.inş
2. De yüzümüz güler.bu tutmazsa genetik test yaptirrmamiz gerekiyormus hayirli haberlerini bekliyorum..

İyiyim Elabilgecim sen nasılsın? Canım çok üzüldüm inşallah emeklerimiz boşa gitmez miniklerimize kavuşuruz hayırlısıyla.. Bende özele mi yoksa fakülteye mi diye çok düşündüm ama tutmama ihtimaline karşı birde barış beyin çok iyi bir doktor olduğunu duyunca şansımı denemek istedim. Hakkımızda hayırlısı inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar verir tez vakitte inşallah hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…