Osman Develioğlu şu anda önde. Bir de Ankara'da Anatolia Tüp Bebek Merkezi çok iyiymiş. H. Yaralı diye bir doktoru çok öneriyorlar. Ben başka şehre gitmek istemediğim için eledim ama belki siz düşünürsünüz.
yok zaten ben çanakkaledeym en yakın bursa diye orayı seçtik.
bursalı anne adayları nerelerdesiniz....
İnsallah ben de üniversiteden randevu alabilirsem başlayacağım. Bana da 15 ocaktan sonra arayın demişlerdi. Salı ve çarsamba randevu verme günü olduğunu yazmışınız. Salıya kadar aramayayım sizce. Eylülden beri bekliyorum ocak ortasını 6gün daha bekleriz ne yapalım.
sln kizlar bende tedevi icin ziya cetine basladm aranzda giden var mi
Allah bağışlasın. Darısı başımıza.arkadaşlar eski hayatımı anlatsam hikaye olur 2 kez düşük ve 1 ölü bebekle,1 kezde dış gebelik geçirerek sonrasındada hamile kalmakda sorun yaşayan birisiyim detaylı hikayem 1 sene öncesindeki yazışmalarımda var isteyen okuya bilir bursada gitmediğim ne prof kaldıydııııı ne uyduruk doktor en sonunda pembe mavi nevin özsaraç ve necdet kırker sayesinde aşılama sonucu bebeklerime kavuştum hepinize tavsiye ederim benden sonrada tüp bebek bile tutmayan bir arkladaşım aşılamayla hamile kaldı ve oda şu an 5 aylık hamile bende deneyimlerimi paylaşmak için yazıyorum pembe mavi süper herşeyiyle tavsiye ederim . umarım herkez kuzucuğunu kucağına alır kolaylıklar diliyorum deneyim paylaşmak isteyenlerle de fikir paylaşımı yapabilirim başımdan geçen hikayeler çooook uzun
Ben duymadım. Ama Bursa'da çok merkez var. İnsanlar bu tür konuları çok rahat konuşamadıkları için çok yayılmıyor. Umarım memnun kalırsınız. Hangi hastanede?
Teşekkür ederim canım. Hepimiz için hayırlısı. Barış Ata hakkında hiç bir olumsuzluk duymadım. Osman Develioğlu ve ekibi için çok profesyoneller diyorlar. Yalnız çoğu kişi Osman Bey'in mizacının biraz garip olduğunu söylemiş. Bakalım artık göreceğiz.
Sen yine pazartesi ara ama salı günü ara derlerse, dün aradım böyle demiştiniz dersin. Telefonları çok yoğun sen yinede ısrarcı ol. Mutlaka eylülden beri beklediğini söyle. Kolay gelsin canım..
Kızlar günaydın.. hepiniz nasılsınız? Uzun süredir yazamıyorum. Beklemedeydim çünkü. Rabbime çok şükür fakülteden randevu alabildim önümüzdeki ay için :) Raabbimin izniyle inşallah bebeğime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum inşallahhh :)) Sizlerden ne haber?
önümüzdeki ay 26 bende oradayım. hadi hayırlısı olsun. Buradan da gelişmeler hakkında yazışalım, daha aklımda bir sürü soru var da aşama aşama danışacağım tecrübeli arkadaşlara....
Nasilsin iz?üni.de karar kildin inş hayirlisi ili kucaklarimiz dolar.osman hocaya gidiyorum .ne yazikki ilk tutmadi.inşKızlar günaydın.. hepiniz nasılsınız? Uzun süredir yazamıyorum. Beklemedeydim çünkü. Rabbime çok şükür fakülteden randevu alabildim önümüzdeki ay için :) Raabbimin izniyle inşallah bebeğime bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum inşallahhh :)) Sizlerden ne haber?
Nasilsin iz?üni.de karar kildin inş hayirlisi ili kucaklarimiz dolar.osman hocaya gidiyorum .ne yazikki ilk tutmadi.inş
2. De yüzümüz güler.bu tutmazsa genetik test yaptirrmamiz gerekiyormushayirli haberlerini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?