BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba

mrh nehir..ziya çetin ii bi doktor ama hiç problemin yoksa..bizi direkt tüp bebk tedavisine yönlendirmedi,2 defa aşılama denedim.sorunun yoksa git tabi.muayene saatinde mümkün değil,en az 45 dk.beklersin.Allah tez vakitte kucaklarımızı doldursun..

Mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba

evet yoğun çok kalabalık ama ben hç 45 dk beklemdm en fazl 15 dk o kadarda olur.aşılama ne kadar blmyrm ama paracı bı doktor dgl hep aynı parayı almyo

evet yoğun çok kalabalık ama ben hç 45 dk beklemdm en fazl 15 dk o kadarda olur.aşılama ne kadar blmyrm ama paracı bı doktor dgl hep aynı parayı almyo

kesinlikle paragöz biri değil.haftaiçi akşam ve hafta sonları çok yoğun.ben çalışıyorum,ancak bu saatlerde gittim.aşılama için her merkezle aynı fiiyatı.300-400 aralığı

Arkadaşlar merhaba ben topici yeni buldum.

Tecrübelerimi yazmak sizden de yardım almak istedim

Benim yumurtalığımın biri yok eşimin morfolojiisi % 4

Acıbademde ilk muayenelerimi oldum Dr um Cemile hanımdı çok iyi biri ama benim yumurtalığımın birnin olmadığını farketmedi böyle olunca yaklaşık 1 yıl klomen ile geçti sonra yumiler tembel en iyisi sen aşılama dene zaman kaybetmek istemiyorsan dedi beni Şahin beye yönlerdirdi.

Orada aşılama denedim olmadı.

Bu süreç iki yıl oldu Sonra eşimle zaman kaybetmek istemedik Pembe mavide Nevin hanımla tanıştık çok tatlı bir doktor ekibide iyi orada tüğp bebek denedik. iki embriyo oldu onlarıda 2. gün transfer ettiler tuttu gibi oldu ama olmadı hcg 60 ları buldu ama sonra beklendiği gibi artmadı

şimdi 5 ay geçti ve 2 gün önce tekrar acıbademde Şahin bey ile tüp bebek tedavisine başladık.

Umarım bu kez olur olmazsa bende fakülteyi deneyeceğim.

Ama tekrar rahim filmi vb tetkikler gözümü korkutuyor açıkçası
birde 1 aşılamayı sayarlarsa bile 2 aşılama daha denemek isteyecekler değil mi

ben direkt fakültenin tüp bebek bölümüne gidebiliyormuyum kadın doğumcu mu yönlendirmeli

birde tüp bebek raporu alınca fakülteye para ödenmiyor mu?

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Fakültedeki prosedürü bilmiyorum. Yalnız rahim filmi olmadan hiçbir şey yapmıyorlar diye bu forumda okumuştum. Ama Şahin Bey Bursa'daki en tanınmış doktorlardan. Bence ruh hali, kendini huzurlu hissetmek de çok önemli. Şimdi sadece bu tedaviyi düşünmeniz bence daha iyi olur.
Benim de başarısız bir aşılama ve bir tüp bebek tedavim oldu. Hem de teşhisimiz sebepsiz infertilite (Bunun tanımı ise "evet bir sebepten bebeğiniz olmuyor, ama biz o sebebi tanımlayamıyoruz). Ama olmadı mı olmuyor işte.
Umarım her şey gönlünüze göre olur da fakülteye hiç gerek kalmaz.

Kizlar benim de hikayem kisaca soyle.4 klomen+catlatma.2 olumsuz asilama.doktorum israrla 3.asilamayi yapalim diyor.sonrasi tup bebek simdiden arastiriyorum.bu arada bir fikrim var.hepimiz bursali oldugumuza gore bulusup dertlerimizi paylassak guzel olmaz mi

Son düzenleme:
Bende varim.destek olalim birbirimize.tup bebege gecicez.bursada nereyi onerirsiniz

Biz bu soruya bayağı cevap aradık:) Forumda öne çıkan isimler (sıralama rastgele)
Uludağ Üniversitesi; Barış Ata
Acıbadem; Şahin Bey (soyadını bilmiyorum)
Bursa ART; Osman Develioğlu
Ziya Çetin
Jimer; Suat Hazer
Pembeavi; Nevin Hanım

Osman hocayu cok duydum.arastiriyorum ben de.kendisinden memnun cok insan var

bendee varımm bende :)) su bulusma fıkrı nede guzel gelıyor kulaga aynı dertten muzdırıp olan bızlere nee nede guzeel bır destek olur aslında :) bu arada beende soranusa gıdıorum ama tavsıye edebılrı mıyım teeddutlu cunku henız ben bıle emın dıılım (

Bence de bulusma super olur.hem tecrubelerimizi hem de duygularimizi paylasiriz.yasaysn biliyor ancak

Bence de bulusma super olur.hem tecrubelerimizi hem de duygularimizi paylasiriz.yasaysn biliyor ancak

o zaman en kısa zamand aorganızasyon yapalım herkesın uygun oldugu ortak bır gunn belırleyelımmm nee kadannda guzeel olacak :)) dedııgn gıbı yasayan bılıyorr , en buyuk destek bızz oluruz bızlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…