canım kasım ayında suat beyde deneme yaptım olumsuz bende osman develioğluna gitmeyi düşünüyorum jimeri pek önermiyorum suat hoca iyi ama ekibi çok yetersiz bana göre
Beni de düşündüren konu aynıydı. Tecrübeli birinden duymak iyi oldu. Çok teşekkürler
sln kizlar bende tedevi icin ziya cetine basladm aranzda giden var mi
Mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba
Mrb ziya çetin nasıl memnun musunuz.muayene ücreti aşılama ücreti ne kadar biliyomusunuz.yoğunmuş sanırım muayene olmak için çok bekleniyomuş doğrumu acaba
evet yoğun çok kalabalık ama ben hç 45 dk beklemdm en fazl 15 dk o kadarda olur.aşılama ne kadar blmyrm ama paracı bı doktor dgl hep aynı parayı almyo
kesinlikle paragöz biri değil.haftaiçi akşam ve hafta sonları çok yoğun.ben çalışıyorum,ancak bu saatlerde gittim.aşılama için her merkezle aynı fiiyatı.300-400 aralığı
Arkadaşlar merhaba ben topici yeni buldum.
Tecrübelerimi yazmak sizden de yardım almak istedim
Benim yumurtalığımın biri yok eşimin morfolojiisi % 4
Acıbademde ilk muayenelerimi oldum Dr um Cemile hanımdı çok iyi biri ama benim yumurtalığımın birnin olmadığını farketmedi böyle olunca yaklaşık 1 yıl klomen ile geçti sonra yumiler tembel en iyisi sen aşılama dene zaman kaybetmek istemiyorsan dedi beni Şahin beye yönlerdirdi.
Orada aşılama denedim olmadı.
Bu süreç iki yıl oldu Sonra eşimle zaman kaybetmek istemedik Pembe mavide Nevin hanımla tanıştık çok tatlı bir doktor ekibide iyi orada tüğp bebek denedik. iki embriyo oldu onlarıda 2. gün transfer ettiler tuttu gibi oldu ama olmadı hcg 60 ları buldu ama sonra beklendiği gibi artmadı
şimdi 5 ay geçti ve 2 gün önce tekrar acıbademde Şahin bey ile tüp bebek tedavisine başladık.
Umarım bu kez olur olmazsa bende fakülteyi deneyeceğim.
Ama tekrar rahim filmi vb tetkikler gözümü korkutuyor açıkçası
birde 1 aşılamayı sayarlarsa bile 2 aşılama daha denemek isteyecekler değil mi
ben direkt fakültenin tüp bebek bölümüne gidebiliyormuyum kadın doğumcu mu yönlendirmeli
birde tüp bebek raporu alınca fakülteye para ödenmiyor mu?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
sız asılama mı yaptrdnz
Bende varim.destek olalim birbirimize.tup bebege gecicez.bursada nereyi onerirsiniz
Biz bu soruya bayağı cevap aradık:) Forumda öne çıkan isimler (sıralama rastgele)
Uludağ Üniversitesi; Barış Ata
Acıbadem; Şahin Bey (soyadını bilmiyorum)
Bursa ART; Osman Develioğlu
Ziya Çetin
Jimer; Suat Hazer
Pembeavi; Nevin Hanım
Biz de eşimle ona karar verdik. Hakkımızda hayırlısı artıkOsman hocayu cok duydum.arastiriyorum ben de.kendisinden memnun cok insan var
Biz de eşimle ona karar verdik. Hakkımızda hayırlısı artık
Hayirlisi olsun.ilk tup bebek denemesi mi senin
bendee varımm bende :)) su bulusma fıkrı nede guzel gelıyor kulaga aynı dertten muzdırıp olan bızlere nee nede guzeel bır destek olur aslında :) bu arada beende soranusa gıdıorum ama tavsıye edebılrı mıyım teeddutlu cunku henız ben bıle emın dıılım(
Bence de bulusma super olur.hem tecrubelerimizi hem de duygularimizi paylasiriz.yasaysn biliyor ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?