BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

selam kızlar topiğin başlarında paylaşımlarımız olmuştu, barış bey'in ismini görünce dayanamadım yine yazmak istedim, o kadar çok dr. gezdim onun kadar iyi bir dr.la henüz tanışmadım,bilgisini tecrübesini bi yere koyuyorum tartışılmaz zaten ama insan olarakta mükemmel bir dr.dur, herşeyi konuşur anlatır,şakalaşır,bişi sorarım mail atarım aynı gün cvp atar, başka bölümde görse naber napıyosun burda diye hal hatır sorar, benim üstümde çok hakkı var allah razı olsun ondan, benim ameliyatımı yaptı akabinde hamile kaldım normalde gebelik takip etmemesine rağmen 20.haftaya kadar takibimi yaptı,gebe olduğum için beni bekletmez hemen alırdı, geçen hafta talihsiz bir yanlış teşhis yüzünden hemen barış beye koştum yine, randevusuz vs, hemen aldı beni gördüğü gibi ne oldu hayırdır diye sordu sağolsun hemen baktı rahatlattı çok şükür bebeğimde iyiymiş zaten, 2 ay yada herneyse bekleyin bence herşeye değer, kendisi çook iyi bir dr.dur

kızlar merhaba..benim tüp bebek tedevim bitti ve şu an hamileyim.daha öncede burda bahsetmiştim acıbademde yaptırdık.çok şükür tuttular..cuma günü kontrolüm vardı.iki kese gözüktü.doktor 5 haftalık dedi..normal gebelikler gibi adet tarihinden itibaren sayıyorlarmış..şu an için ikiz gözüküyor.10 gün sonra tekrar kontrollümüz var işallah kalp atışlarınıda duyabililiriz..isteyen herkese Allah nasip etsin..hayırlısyla kucağımıza almak nasip etsin..

tebrik ederim canım, hayırlı olsun, rabbim kucağına almayıda nasip etsin

canımmmm nasıl sevindim anlatamam. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Serap fırsatınolursa anlatırmısın canım ne aşamalardan gectiğini doktorlarını v.s çok sevinirim!!
Allah nazarlardan saklasın seni, bizede nasip olur inşallah!

merhaba hanımlar..
bende bursada oturuyorum 1 yıldır ... 3 yıldır da evliyim.
eşim 1,5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu.
şimdi yine varikosel olduğu söyleniyor drlar tarafından.
önerebileceğiniz beğendiğiniz üroloji uzmanı var mı?

hamile olan arkadaşlara hayırlı doğumlar..sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.
benm gibi hasretle bekleyenlere de en yakın zamanda güzel haberi almak nasip olsun inşallah...

Son düzenleme:

canım üroloji uzmanı olarak şevket yılmazda atilla satır var onun methini çok duydum tavsiye edebilirim..

selam uzun zamandır girmemiştim ama görünce çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli olarak inşallah.Rabbim bizlerede nasip eder inşellah!...(amin)

slm arkadaşlar bursalılar sayfasını görünce bende bi göz atam dedim.Ben 2 yıl 2 aylık evliyim 2 senedirde tedavi görüyorum eşimde sorun yok benim yumurtacıklar gelişmiyor dahada önemlisi çatlamıyor iğnle ile bile 5 yumurta varsa enaz 2 si kiste dönüşüyor tadavi ile 8 ay önce hamile kaldım,hamile kaldığım zaman bile yumurtalardan 2 si kiste dönüşmüştü. malesef 8buçuk haftalıkta kalbi durdu ve kürtaj oldum.Başından beri jinemed e gidiyorum memnunda sayılırım sonuçta kısmet işi dedim dr değiştirmedin .dr artık tüp bebeğe geçeceğiz dedi.Ama adet günüm bayrama denk geldiği için gidemedim geçen ay. bu ayda neden bilmem içimden gitmek gelmedi şimdi adetim bitti ve ben keşke gitseydim bir an önce başlasa idik diye pişman oldum,artık bir daha ki aya.Ama sizden sormak istediğim tüp bebek için kimi önerirsiniz ben bursalı değilim hiç bir yeri bilmiyorum.Jinemede de tamamen tesadüfen gittim.Hepsi iyi niyetli insanlar ama ne biliyim pek çok kişide pembe mavi yada acıbadem diyor.İlk tüp bebek deneme olcak aşılama yaptırmadım yaptırmayıda düşün müyorum yaşım 38 artık siz düşünün .burda fakülte denmiş ama tek korkum fazla strese gelemem çok konuşan dr de sevmem ama ilgisiz gibi biri de olmasın işini yapsın isterse ağzından tek kelime çıkmasın kısacası gerçekden işini iyi yapan biri benim için önemli olan.2 yıldır iğneler beni çok yordu üstüne birde düşük bu arada bir dana yesem kilo almayan ben 9 kilo aldım .Neyse önerilerini bekliyorum

MERHABA arkadaşlar bursalıların olduğu sayfayı görünce yazmak istedim..bu da ilk mesajım..bende 13 aylık evliyim ve korunmadığım halde çocuğumuz olmadı..bende de eşimde de sorun yokmuş..yani sebebsiz infertilite..1 ay klomen kullandım..dr çatlama iğneside yapmadıyumurtalarımın ne boyutta olduğunuda söylemedi 2 ay araya bayram girince gidemedim..bu ay adette olmadım henüz..inşallah ta olmam..olursam tekrar klomene devam edeceğiz..allah yardımcımız olsun..

Selam kıslar..

Bende bursada oturuyorum..

Bizde de sıkıntı varikosel..Koza yı düşünüyoruz var mı oraya giden Nuray hanım hakkında bilgisi olan ?

DeğerLerimiz uygunsa ilk önce aşılama yaptırmayı düşünüyoruz..

Bakalım haftaya randevu alıp ön görüşme yapıcaz sanırım..Hakkımızda hayırlısı olsun..

Merhaba canım önelikle hoşgeldin...
Ben iki aşılamamıda kozada yaptırdım, ilgiliydi ama çok ta memnun olmadığımı belirtmek isterim, tüp bebeği orada yaptırmak istemiyorum.. Ama senin için belki en iyisi orasıdı bu işler birazda kısmet.. Sen içinden geleni yap doktora inanmak çok önemli bence, tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine!

Hoşbuldum canm sağol..

Canım memnun olmadığın şeyler nelerdi ?

Biz dün görüşmeye gittik ve aşılama için yeterli olmadığı için değerlerimiz tüp bebeğe karar verdik ..

Doktoru da beğendik açıkcası eşimle..yani çok güzel anlattı herşeyi bize..bi de benim eşim bayan doktor istediği için pek de seçeneğimiz yoktu aslında bursada bi bayan nuray hanım var..

Arkadaslar bende Bursa'da oturuyorum size özet geceyim 5yıllık evliyim 4yıldır bebek istiyorus doruk tıpta tadavi oldum iki hormon testi hsg çekildim normal eşimde varikosel çıktı Osmangazi tıp merkezinde Fatih bey vardı onda ameliyat olduk iki milyon sperm sayısı vardı yüzde elli ancak yükselir dediler ben esime keciboynuzu kürude uyguladım on ay sonra yirmi milyon olmuştu sprm sayımız tekrar doktora gittik bu defa bana pco dediler uç ay boyunca klomen +ovıtrelle kullandık yumurtlama oldu ama bebiş olmadı sonra aşılama yapıcas dedi Dr. Ama esimin bi türlü içine sinmedi gecen Nisan ayından beri erteledik vel hasıl geçenlerde esime sühandan benderli yi tavsiye etmiş bi arkadaşı bana da başka bi arkadasım ısrarla git diyodu zar zor randevu buldum ve gitti kalabalığı görünce hiç ilgilenmez diye düşünüyordum ki sok oldum bende pco yokmuş sadece yumurtlama problemim varmiş ayrıca kist bile yokmuş .ve doktorum bana evime girecek ekmekten içeçegim suya kadar liste saydı esim olmamasına rağmen onun içinde tavsiyeler verdi ve eşimde ortak uç ay kullanılacak hap ayrıca esime ve bana haplar verdi klomenide verdi bakalım bu ay ne olacak açıkcası bu kadar ilgili bi doktorlar ilk defa karşılaştım ve aşılamanın a sını bile almadı ağzına ........işte böyle arkadaslar yani bebek sahibi olamayan arkadaslarım bi kere için bile olsa Zübeyde dogum evine sühandan hanima gidin kaybedeceğiniz bisi yok

Adet düzensizliğin varmıydı canım, önce yok demişler, sonra var demişler ilginç. Bu doktorlarında bir dediği öbürünü tutmuyor. Eşine keçiboynuzu kürü yap canım. Devamlı içsin. Bende Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum, Sühendan hanıma bakayım o zaman. peki canım, ona gittiğinde adetlimiydin? eski test sonuçlarını götürdünmü?

Bende Bursada yeni sayılırım canım, fakat nerden hatırlıyorum bilmiyorum ama Acıbademin iyi olduğunu duymuştum. Bir oraya git görüş istersen, benim aklımda kalan acıbadem

canım inşaallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebğinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin ..bendede varmış pco.çok merak ettim neler önerdi,ne ilaçlar verdi bursadaki çoğu doktoru bilirim sühendan benderliyide kalabalık diye hiç düşünmedim açıkçası...

Zübeyde hanım da başka önerebileceğin doktor varmı? Sühendan hanımın randevularına baktım, bayan doktorlarda bir yoğunluk var. Eğerki olursa ona gideceğim olmazsa başka alternatif kim olanilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…