Üniversitenin infertilite ve tüp bebek bölümünde Doçent Barış Ata var, kısırlık ve tüp bebek konusunda Kanadada üç sene üst ihtisas yapmış ve yeni gelen tüm hastaları kendisi gördüğü için randevu süresi uzunmuş. gidincede çok bekleniyormuş ama tek tek kendisi muayene ediyormuş herkesi. benim de kasıma randevum var bekliyorum bakalım.
kızlar merhaba..benim tüp bebek tedevim bitti ve şu an hamileyim.daha öncede burda bahsetmiştim acıbademde yaptırdık.çok şükür tuttular..cuma günü kontrolüm vardı.iki kese gözüktü.doktor 5 haftalık dedi..normal gebelikler gibi adet tarihinden itibaren sayıyorlarmış..şu an için ikiz gözüküyor.10 gün sonra tekrar kontrollümüz var işallah kalp atışlarınıda duyabililiriz..isteyen herkese Allah nasip etsin..hayırlısyla kucağımıza almak nasip etsin..
tebrik ederim canım, hayırlı olsun, rabbim kucağına almayıda nasip etsin
kızlar merhaba..benim tüp bebek tedevim bitti ve şu an hamileyim.daha öncede burda bahsetmiştim acıbademde yaptırdık.çok şükür tuttular..cuma günü kontrolüm vardı.iki kese gözüktü.doktor 5 haftalık dedi..normal gebelikler gibi adet tarihinden itibaren sayıyorlarmış..şu an için ikiz gözüküyor.10 gün sonra tekrar kontrollümüz var işallah kalp atışlarınıda duyabililiriz..isteyen herkese Allah nasip etsin..hayırlısyla kucağımıza almak nasip etsin..
merhaba hanımlar..
bende bursada oturuyorum 1 yıldır ... 3 yıldır da evliyim.
eşim 1,5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu.
şimdi yine varikosel olduğu söyleniyor drlar tarafından.
önerebileceğiniz beğendiğiniz üroloji uzmanı var mı?
hamile olan arkadaşlara hayırlı doğumlar..sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah.
benm gibi hasretle bekleyenlere de en yakın zamanda güzel haberi almak nasip olsun inşallah...
canım üroloji uzmanı olarak şevket yılmazda atilla satır var onun methini çok duydum tavsiye edebilirim..
Selam kıslar..
Bende bursada oturuyorum..
Bizde de sıkıntı varikosel..Koza yı düşünüyoruz var mı oraya giden Nuray hanım hakkında bilgisi olan ?
DeğerLerimiz uygunsa ilk önce aşılama yaptırmayı düşünüyoruz..
Bakalım haftaya randevu alıp ön görüşme yapıcaz sanırım..Hakkımızda hayırlısı olsun..
Hoşbuldum canm sağol..Merhaba canım önelikle hoşgeldin...
Ben iki aşılamamıda kozada yaptırdım, ilgiliydi ama çok ta memnun olmadığımı belirtmek isterim, tüp bebeği orada yaptırmak istemiyorum.. Ama senin için belki en iyisi orasıdı bu işler birazda kısmet.. Sen içinden geleni yap doktora inanmak çok önemli bence, tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine!
Arkadaslar bende Bursa'da oturuyorum size özet geceyim 5yıllık evliyim 4yıldır bebek istiyorus doruk tıpta tadavi oldum iki hormon testi hsg çekildim normal eşimde varikosel çıktı Osmangazi tıp merkezinde Fatih bey vardı onda ameliyat olduk iki milyon sperm sayısı vardı yüzde elli ancak yükselir dediler ben esime keciboynuzu kürude uyguladım on ay sonra yirmi milyon olmuştu sprm sayımız tekrar doktora gittik bu defa bana pco dediler uç ay boyunca klomen +ovıtrelle kullandık yumurtlama oldu ama bebiş olmadı sonra aşılama yapıcas dedi Dr. Ama esimin bi türlü içine sinmedi gecen Nisan ayından beri erteledik vel hasıl geçenlerde esime sühandan benderli yi tavsiye etmiş bi arkadaşı bana da başka bi arkadasım ısrarla git diyodu zar zor randevu buldum ve gitti kalabalığı görünce hiç ilgilenmez diye düşünüyordum ki sok oldum bende pco yokmuş sadece yumurtlama problemim varmiş ayrıca kist bile yokmuş .ve doktorum bana evime girecek ekmekten içeçegim suya kadar liste saydı esim olmamasına rağmen onun içinde tavsiyeler verdi ve eşimde ortak uç ay kullanılacak hap ayrıca esime ve bana haplar verdi klomenide verdi bakalım bu ay ne olacak açıkcası bu kadar ilgili bi doktorlar ilk defa karşılaştım ve aşılamanın a sını bile almadı ağzına ........işte böyle arkadaslar yani bebek sahibi olamayan arkadaslarım bi kere için bile olsa Zübeyde dogum evine sühandan hanima gidin kaybedeceğiniz bisi yok
slm arkadaşlar bursalılar sayfasını görünce bende bi göz atam dedim.Ben 2 yıl 2 aylık evliyim 2 senedirde tedavi görüyorum eşimde sorun yok benim yumurtacıklar gelişmiyor dahada önemlisi çatlamıyor iğnle ile bile 5 yumurta varsa enaz 2 si kiste dönüşüyor tadavi ile 8 ay önce hamile kaldım,hamile kaldığım zaman bile yumurtalardan 2 si kiste dönüşmüştü. malesef 8buçuk haftalıkta kalbi durdu ve kürtaj oldum.Başından beri jinemed e gidiyorum memnunda sayılırım sonuçta kısmet işi dedim dr değiştirmedin .dr artık tüp bebeğe geçeceğiz dedi.Ama adet günüm bayrama denk geldiği için gidemedim geçen ay. bu ayda neden bilmem içimden gitmek gelmedi şimdi adetim bitti ve ben keşke gitseydim bir an önce başlasa idik diye pişman oldum,artık bir daha ki aya.Ama sizden sormak istediğim tüp bebek için kimi önerirsiniz ben bursalı değilim hiç bir yeri bilmiyorum.Jinemede de tamamen tesadüfen gittim.Hepsi iyi niyetli insanlar ama ne biliyim pek çok kişide pembe mavi yada acıbadem diyor.İlk tüp bebek deneme olcak aşılama yaptırmadım yaptırmayıda düşün müyorum yaşım 38 artık siz düşünün .burda fakülte denmiş ama tek korkum fazla strese gelemem çok konuşan dr de sevmem ama ilgisiz gibi biri de olmasın işini yapsın isterse ağzından tek kelime çıkmasın kısacası gerçekden işini iyi yapan biri benim için önemli olan.2 yıldır iğneler beni çok yordu üstüne birde düşük bu arada bir dana yesem kilo almayan ben 9 kilo aldım .Neyse önerilerini bekliyorum
Arkadaslar bende Bursa'da oturuyorum size özet geceyim 5yıllık evliyim 4yıldır bebek istiyorus doruk tıpta tadavi oldum iki hormon testi hsg çekildim normal eşimde varikosel çıktı Osmangazi tıp merkezinde Fatih bey vardı onda ameliyat olduk iki milyon sperm sayısı vardı yüzde elli ancak yükselir dediler ben esime keciboynuzu kürude uyguladım on ay sonra yirmi milyon olmuştu sprm sayımız tekrar doktora gittik bu defa bana pco dediler uç ay boyunca klomen +ovıtrelle kullandık yumurtlama oldu ama bebiş olmadı sonra aşılama yapıcas dedi Dr. Ama esimin bi türlü içine sinmedi gecen Nisan ayından beri erteledik vel hasıl geçenlerde esime sühandan benderli yi tavsiye etmiş bi arkadaşı bana da başka bi arkadasım ısrarla git diyodu zar zor randevu buldum ve gitti kalabalığı görünce hiç ilgilenmez diye düşünüyordum ki sok oldum bende pco yokmuş sadece yumurtlama problemim varmiş ayrıca kist bile yokmuş .ve doktorum bana evime girecek ekmekten içeçegim suya kadar liste saydı esim olmamasına rağmen onun içinde tavsiyeler verdi ve eşimde ortak uç ay kullanılacak hap ayrıca esime ve bana haplar verdi klomenide verdi bakalım bu ay ne olacak açıkcası bu kadar ilgili bi doktorlar ilk defa karşılaştım ve aşılamanın a sını bile almadı ağzına ........işte böyle arkadaslar yani bebek sahibi olamayan arkadaslarım bi kere için bile olsa Zübeyde dogum evine sühandan hanima gidin kaybedeceğiniz bisi yok
canım inşaallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebğinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin..bendede varmış pco.çok merak ettim neler önerdi,ne ilaçlar verdi bursadaki çoğu doktoru bilirim sühendan benderliyide kalabalık diye hiç düşünmedim açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?