BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

arkadaşlar benimde bebeğim olmuyoo napacam bilemez oldum tedavilerden yoruldumm iki kere aşılama oldum fakat tutmadı normal yolla hiç gebelik yaşamadım insanarım baskısı konuşmalar beni çok üzüyo

Adno28 arkadasım tesekkür ederim cvbın için ben sadece genel bi baktırmak istiyorum

Hmm çiçek bahce arkadasimizin dedigi doktorlar cevremdeki insanlarin memnun kaldigi doktorlar birini tercih edebilirsin maddi acidan bi engellin yoksa eger Osman hocayi iyi diyorlar rica ederim :)

arkadaşlar benimde bebeğim olmuyoo napacam bilemez oldum tedavilerden yoruldumm iki kere aşılama oldum fakat tutmadı normal yolla hiç gebelik yaşamadım insanarım baskısı konuşmalar beni çok üzüyo

Neden bu kadar umutsuzsun, dur bir sakin ol, insanları bırak bir kenara, tüp bebek deneyebilirsiniz herşey bitmiş değil. Bak canım insanların söyledikleri çok üzüyor insanı haklısın ancak söylenen sözleri çok fazla kafana takıpta stres yaparsan oda olumsuz olarak etkiler seni ve tedavi sürecini. Biz burada birbirimize destek olarak o kadar güzel mucizeler yaşadık ki Sende umudunu kesme ve elinden geleni yapmaya devam et
Allah seninde bizlerinde yüzünü güldürsün

arkadaşlar bursaya yeni taşındık ve hiç bir yeri bilmiyorum bana özel hastanede iyi bir kadın doğum doktoru tavsiye edebilirmisiniz yanlız hastane adı ve muayene ücretlerinide yazarsanız sevinirim...

Arkadaşların yazdığı doktorların iyi olduğunu bende duymuştum. Ben de bir süre doruk tıp merkezindeki Fatma hanıma gitmiştim. Tüp bebekle ilgili bir düşüncen varsa çok uygun olacağını sanmıyorum. Muayene ücreti 80 tl, ayrıca ilgili iyi bir doktordu. aklında olsun diye yazdım.

Aramıza hoş geldin. Ve Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

cnm tüp bebek 3 senemiz bitince uygunalacak benim umutsuzluğum her an bekleyişlerden her an eleştirilerden kaynaklanıyo . çevre baskısı acayip fazla her ay kayınvalidemin hastalığımı sormasından bıktım . bide sağda solda gelin yapmıyor demesi öldürüyor beni .eşimde sorun vardı varıkoselden ameliyat oldu yeni yeni spremlerde düzelme varmış dr da olur dedi ama devamlı stres devamlı eleştiri üzüyo beni

kayınvaliden sorunun eşinde olduğunu bilmiyor mu? bi gün sana reglini sorduğunda "benim durumumdan çok oğlunuzun durumu önemli" de bence.... senin gerilmemen gerek, stres olmaman gerek.... madem bu kadar baskı var, al karşına alenen anlat, bak doktor da olur demiş, ama bu böyle stresle sıkıntıyla zor canım.... o sebeple öncelikle rahatlamanın bir yolunu bulmalısın...

biliyo cnm ama genede oğluna konduramıyor. hatta ben rahim filmi çekilecemi sölediğimde hah gördünmü sende de sorun çıktı diye tepki verdi. rahatlıyamıyom çevremdeki insanlara bişe anlatamıyom en iyisi burası çünkü benim derdimden bir tek siz anlarsınız. kaynanam hareket ettiğim zaman bile düşün böle iş yapıonn bebeleri düşürüyon diye laf sölüyo hareket etmekten korkar oldum mantığımı yitirdim haa bu arada evlendim evleneli hiç gebelik yaşamadım ama bu saçma sözler yüzünden her ay benim yüzümden bebeğim olmuyo diye düşünüyom .

tatlım öncelikle hoşgeldin demem gerekirdi az öncede, kusuruma bakma...

canım önce bebeğim olmuyo yerine bebeğimiz olmuyo demeye başla.... ikinci bu iş sabır işi, yıllarca uğraşanlar var; Allah çok bekletmesin, bir sürü tedavi olan var.... bununla beraber tam tedaviye başlayacakken doğal yolla gebe kalan var.... Rabbimin bir vakti saati, bir nasip kısmeti var.... nasibimizde kısmetimizde varsa, vakti saati geldiğinde biri, bi doktor vesile olacak ve bebeğimiz olacak inşallah.... Rabbim hayırlısıyla hayırlı vakitte sağlıkla sıhatle nasip etsin, uzun ömürler versin, bizlere de onları yetiştirebilecek kadar ömür versin yad ellerde bırakmasın yavrucaklarımızı inşallah....

az önce 2 ay önce tüp bebek doğum yapan birinin eşinin vefat haberini dlım diğer topikte, hala tuhaf bi haldeyim; ki hiç tanıdığım biri değildi....

sagol cnm haklısın tabi keşke hep sizin gibi destek olan olsa . allah razı olsun sizden. belkide bu bizim için hayırlı olandır.sen ne kadarlık evlisin cnm ve tedavilerin hangi aşamasındasın

çok üzüldüm cnm yaa sınavı çok zor allahım yardım etsin ona

ben de hiç gebelik yaşamadım canım, ancak yumurta rezervim azmış, o sebeple hemen tüp bebek denedik, olmadı, bir dondurulmuşum vardı çözülmedi, 2. tedaviye başladık miyom çıktı ameliyat oldum.... eşimde de hafif bi sorun var ileri hızda ama tüp bebekde vs, o sorun sayılmıyor... dolayısıyla ihale bende gibi ama kv sağolsun Allahın işi der her zaman kırmaz da üzmez de.... hatta ben ilk tedavi de söylemedim ama ameliyat olmam gerekince anlattım , dedim "ben evlenmeden eşime de demiştim, hala da geçerlidir, eşim kalkar da ben çocuksuz yapamam" derse boşanmaya hazırım" dedim, öyle bi şey yaparsa hakkımı helal etmem dedi. bu işler Allahın işidir sadece senin sınavın değil, ben de sana nasıl davrandığımla sınav edilirim dedi.... böyle düşünmesi bile çok çok güzel bişey, keşke herkes öyle düşünebilse....

Son düzenleme:
sagol cnm haklısın tabi keşke hep sizin gibi destek olan olsa . allah razı olsun sizden. belkide bu bizim için hayırlı olandır.sen ne kadarlık evlisin cnm ve tedavilerin hangi aşamasındasın
yaklaşık 1,5 yıldır evliyim tatlım.... ve uludağ üniversitesinden rapor çıkarmaya çalışırken arada saraçoğlu ile görüşüp bitkisel kürler yapmaya başladım

maşallah cnm ne kadar güzel rabbim nazarlardan esirgesin aileni keşke bende öle insanlarla muhatap olabilseydim . demek ki buda benim sınavım rabim hepimize yardım etsin .sana çok çok geçmiş olsun cnm allahın izniyle rabbim en kısa zaman da kucaklarımızı doldursun şöle ikiz ikiz olsun inşallah

ümtsiz olma! arkadasim bak ben bu haziranda 9 yillik evli olacagim benimde esimde problem varikoselden ameliyat oldu 4 sene once sayimiz normalin yarisinda fakulteden randevu almak icin ugrasiyorum hala alamadim :'( cok uzgunum bende maddiyatim olsa hemen gider ozele yaptiririm para biriktirmeye kalksam 8 ayda anca biriktiririm zor cok zor sabretmekten baska carem yok Allah buyuk gun dogmadan neler dogar diyorum dua etmek cok dua.... Allah yardimcimiz olsun...

allahım tez zamanda gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın cnm inşallah bir gün hamileyiz diye haberler veririz .benim eşimde varıkoselden oldu ama dr düzelme var olur bebeğiniz dedi yumurta sayım ve gelişimide iyi ama demek ki zmaanı var ne diyelim allahım en iyisini bilir

İnşallah diyorum iyi dileklerin için benim esimin 1ccde 10 milyon totalde 20 milyon morfoloji ve hareket cok kotu derecede degil Allahim bir mucize vermezse artk bizim icin tek tedavi tup bebek bakalim İnsallah tez zamanda olur

Kızlar sagolun cvplar için ama gerek kalmadı eşim eger normal yolla olursa olur olmazsa 35 gelene kadar beklemeyi öngördü yani tek cabaylada olmuyacagına göre bebek işini unutmak kaldı banada((

Kızlar sagolun cvplar için ama gerek kalmadı eşim eger normal yolla olursa olur olmazsa 35 gelene kadar beklemeyi öngördü yani tek cabaylada olmuyacagına göre bebek işini unutmak kaldı banada((

Sen bilirsin ama canm 35 yas biraz gec degilmi ? yani eger olmuyorsa erken tedavi ol derim

Canım benlik dgl ben deli gibi bebek istiyorum neler neler yapmadım ama eşim daha erken dedi ve bana sadece unutmak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…