selam serap HAYIRLI OLSUN ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN birşey sorucam acıbademde tedavin ne kadar tuttu öğrenebilirmiyimkızlar merhaba..benim tüp bebek tedevim bitti ve şu an hamileyim.daha öncede burda bahsetmiştim acıbademde yaptırdık.çok şükür tuttular..cuma günü kontrolüm vardı.iki kese gözüktü.doktor 5 haftalık dedi..normal gebelikler gibi adet tarihinden itibaren sayıyorlarmış..şu an için ikiz gözüküyor.10 gün sonra tekrar kontrollümüz var işallah kalp atışlarınıda duyabililiriz..isteyen herkese Allah nasip etsin..hayırlısyla kucağımıza almak nasip etsin..
MERHABA arkadaşlar bursalıların olduğu sayfayı görünce yazmak istedim..bu da ilk mesajım..bende 13 aylık evliyim ve korunmadığım halde çocuğumuz olmadı..bende de eşimde de sorun yokmuş..yani sebebsiz infertilite..1 ay klomen kullandım..dr çatlama iğneside yapmadıyumurtalarımın ne boyutta olduğunuda söylemedi2 ay araya bayram girince gidemedim..bu ay adette olmadım henüz..inşallah ta olmam..olursam tekrar klomene devam edeceğiz..allah yardımcımız olsun..
Adet düzensizliğin varmıydı canım, önce yok demişler, sonra var demişler ilginç. Bu doktorlarında bir dediği öbürünü tutmuyor. Eşine keçiboynuzu kürü yap canım. Devamlı içsin. Bende Zübeyde hanıma gitmeyi düşünüyorum, Sühendan hanıma bakayım o zaman. peki canım, ona gittiğinde adetlimiydin? eski test sonuçlarını götürdünmü?
canım inşaallah istediğiniz zamanda hayırlısıyla,sağlıkla bebğinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin..bendede varmış pco.çok merak ettim neler önerdi,ne ilaçlar verdi bursadaki çoğu doktoru bilirim sühendan benderliyide kalabalık diye hiç düşünmedim açıkçası...
Hamile olduğumu öğrendim darısı basınıza kızlar................
Dualarım sizinle tüm kalbimle inanın...:
Benim ki sebepsiz kısırlıktı hatırlayanınız vardır, mutlaka! 2 defa aşılama yaptırmıştım tutmamıştı... Tüp bebeğe gidecektik ama psikolojim buna hazır değildi..
Kendiliğimden kaldım, ama bu ay esim ve ben hacamat yaptırdık duydunuzmu bimiyorum.. Özellikle hastalıgın sebebi bulınmadığı durumlarda öneriliyor, onunda etkisi oldumu bilmiyorum ama bu ay farklı olarak bir tek o var.. Ne kür yaptım ne ilaç kullandım.. Tabi her sey kısmet her sey çok yeni ..Rabbim bebeğimi korusun bana sıkı sıkı tutunsun inşalah..
Sizinde göbüşleriniz sağlıkla dolsun inşallah,,
Çok sevindim canım, tebrik ederim. Çok umutsuzdun biliyorum seni, ayyy ne güzel darısı bizlere olsun inşallah.
Sevgiler..
Mrb arkadaşlar bende bursalıyım burayı görünce bi yazayım dedim. Ben de 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık. Bende pko var, eşim ise varikosel. Ekim ayında (klomenle ) aşılama denedik. Malesef sonucumuz negatif. şimdi ise şubat adetimle tekrar aşılama yapıpcaz. Ama şimdiden ister istemez tüp bebekle ilgili herşeyi araştıryorum.
Doktorunuz kim? aşılamayı nerede kaça yaptırıyorsunuz öğrenebilirmiyim. Birde eşiniz varikosel ameliyatı oldumu, olduktan sonra sayıları yükselen çok oluyormuş...
Dr. Aynur ŞENDEMİR canım aşılamaya 350 vermiştik.eşim ameliyat olmadı. eğer bu aşılama tutmazsa ameliyat olucak. sen kime gidiyorsun??
ben yeni başlayacağım tedaviye, hayat hastanesine gidiyorum. şuan ortada olan bir sebep yok bizimkinde, ama olmuyor işte. Aşılamayı düşünebiliriz eşimle fiyatını araştırdık bazı yerlerde 1300 felan fiyat yazıyor nette. O yüzden merak ettim. Sizinkisi uygunmuş...
hepsi aynı şeyi yapıyor merak etme))) sonrasınıda düşün maddiyat çok önemli. Ilerleyen zamanalrda paraya çok ihtiyaç duyucaksın
mutlaka maddiyat önemli birde eşim pinti olunca dahada çok önemli. Bu aşılama işine sıcak bakıyorum ama eşim çok paradır diye yanaşmıyor. 350 tl çok uygunmuş, içinde ilaç, muayene, sperm yıkama felan varmı?
yok yıkamaya 150 verdik.ilaçlarımda klomendi çok bişey tutumadı. 550 tl falan tuttu toplamda.
Anladım canım, çok teşekkür ederim sağolasın..
kızlar bende 8 yıllık evliyim bebeğim yok eşimde sperm kalitesizliği var 1 yıllık evliyken ameliyat oldu varikosel ,ama sonuç vermedi tüp bebeğe başladık A.R.T OSMAN DEVELİOĞLU DOKTORUM 4 TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLDU 2Sİ NEGATİF 2SİNİ 2 AYLIKKEN KAYBETTİM ŞİMDİDE GENETİK TESTLER YAPILACAK BİLMİYORUM HAYIRLISI DONDURULMUŞDA BİTTİ YENİDEN BAŞLARSAM RAPOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA DOKTORUMU DEĞİŞTİRSEM YANİ ANLIYACAĞINIZ BİTTİK MADDİ MANEVİ DOKTORUM PROF. AMA PARACI BİRİSİ DEĞİLDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?