BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

selam arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlamak istiyorum ilk jinemedi düşündüm bende görüşme için randevu alıcam bakalım
başka tavsiye ediceniz merkezler varmı

selam serap HAYIRLI OLSUN ALLAH HAYIRLISIYLA BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN birşey sorucam acıbademde tedavin ne kadar tuttu öğrenebilirmiyim

mevanur kime gidiosun bilmiyorum ama değiştir doktorunu bende 1,5 yıllık evliyim 6 aydır bebiş istiyoruz şu an yıldırım doruğa gidiyorum 4.doktorum çok ilgili diyemem ama en azından yapması gerekeni yapıyor gerekli bilgiyi veriyor sana doğru açıklama yapan bi doktor bul bundan önceki dr benim kafayı yememe sebep oluyodu görünürde bende yada eşimde bi sorun yok ama bize direk açıklama yapmadan aşılama dedi ama şimdi kafam biraz rahat en azından dr çok önemli

Slm kizlar bende bursadanim.sebepsiz benimde 2sene oldu.catlatma ignesi denedik 2ay once olmadi gecen ay rahim filmi cekilelim dedi cekildik ve ikiside acik cikti.hasta ol gel asilama dedi.ama asilama bana sacma geliyo gereksiz sanki onun yaptigi islemi biz zaten yapmiyomuyuz.buyuzden devam etmek istemiyorum tedaviye.bana asilama hakkinda bilgi verirmisiniz lutfen tecrubeli arkadadlar

Hayır canım adetli değildim prıgestan verdi sokturucu klomenıde o zaman yazdı eskı testlerımı götürdü zaten onların sonucuna göre pco yok dedi merer hormonların dengesıyle de alakalıymış pco benim hormonlar normal sühandan hanım onumuzdekı aydan ıtıbaren doruğa geçecek orayada gıdelim bence hemde anlaşıp gidelim orda tanışmiş oluruz :)))

Canım benim hormonlarda problem yok normal olduğu için pco olması imkansız dedi üstüne kistde görmedi sühandan hanım çekirge doruğa geçmiyormuş onumuzdekı ay orda bulusup tanısalımmı :))esimle bana evicap vitamin verdi esime Vemax diye destekleyıcı bana folbiol diye bi ilaç folk asit galiba hariçten badem ceviz kuru üzüm yeyin kocan keciboynuzuda yesin dedi beyaz ekmek makarna pilav evine sormayacaksın hamurişi düşman dedi hatta misafirliğe tok git sana gelinede sutlu tatlı ve salata yap dedi 28ınde adet olmamışşam test yaptıracağım dua edin olurmu

Hamile olduğumu öğrendim darısı basınıza kızlar................
Dualarım sizinle tüm kalbimle inanın...:
Benim ki sebepsiz kısırlıktı hatırlayanınız vardır, mutlaka! 2 defa aşılama yaptırmıştım tutmamıştı... Tüp bebeğe gidecektik ama psikolojim buna hazır değildi..
Kendiliğimden kaldım, ama bu ay esim ve ben hacamat yaptırdık duydunuzmu bimiyorum.. Özellikle hastalıgın sebebi bulınmadığı durumlarda öneriliyor, onunda etkisi oldumu bilmiyorum ama bu ay farklı olarak bir tek o var.. Ne kür yaptım ne ilaç kullandım.. Tabi her sey kısmet her sey çok yeni ..Rabbim bebeğimi korusun bana sıkı sıkı tutunsun inşalah..
Sizinde göbüşleriniz sağlıkla dolsun inşallah,,

Çok sevindim canım, tebrik ederim. Çok umutsuzdun biliyorum seni, ayyy ne güzel darısı bizlere olsun inşallah.
Sevgiler..

Mrb arkadaşlar bende bursalıyım burayı görünce bi yazayım dedim. Ben de 3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık. Bende pko var, eşim ise varikosel. Ekim ayında (klomenle ) aşılama denedik. Malesef sonucumuz negatif. şimdi ise şubat adetimle tekrar aşılama yapıpcaz. Ama şimdiden ister istemez tüp bebekle ilgili herşeyi araştıryorum.

Doktorunuz kim? aşılamayı nerede kaça yaptırıyorsunuz öğrenebilirmiyim. Birde eşiniz varikosel ameliyatı oldumu, olduktan sonra sayıları yükselen çok oluyormuş...

Doktorunuz kim? aşılamayı nerede kaça yaptırıyorsunuz öğrenebilirmiyim. Birde eşiniz varikosel ameliyatı oldumu, olduktan sonra sayıları yükselen çok oluyormuş...

Dr. Aynur ŞENDEMİR canım aşılamaya 350 vermiştik.eşim ameliyat olmadı. eğer bu aşılama tutmazsa ameliyat olucak. sen kime gidiyorsun??

Dr. Aynur ŞENDEMİR canım aşılamaya 350 vermiştik.eşim ameliyat olmadı. eğer bu aşılama tutmazsa ameliyat olucak. sen kime gidiyorsun??

Ben yeni başlayacağım tedaviye, Hayat hastanesine gidiyorum. Şuan ortada olan bir sebep yok bizimkinde, ama olmuyor işte. Aşılamayı düşünebiliriz eşimle fiyatını araştırdık bazı yerlerde 1300 felan fiyat yazıyor nette. O yüzden merak ettim. Sizinkisi uygunmuş...

Son düzenleme:

hepsi aynı şeyi yapıyor merak etme ))) sonrasınıda düşün maddiyat çok önemli. Ilerleyen zamanalrda paraya çok ihtiyaç duyucaksın

hepsi aynı şeyi yapıyor merak etme ))) sonrasınıda düşün maddiyat çok önemli. Ilerleyen zamanalrda paraya çok ihtiyaç duyucaksın

Mutlaka maddiyat önemli birde eşim pinti olunca dahada çok önemli. Bu aşılama işine sıcak bakıyorum ama eşim çok paradır diye yanaşmıyor. 350 TL çok uygunmuş, içinde ilaç, muayene, sperm yıkama felan varmı?

yok yıkamaya 150 verdik.ilaçlarımda klomendi çok bişey tutumadı. 550 tl falan tuttu toplamda.

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

Anladım canım, çok teşekkür ederim sağolasın..

kızlar bende 8 yıllık evliyim bebeğim yok eşimde sperm kalitesizliği var 1 yıllık evliyken ameliyat oldu varikosel ,ama sonuç vermedi tüp bebeğe başladık A.R.T OSMAN DEVELİOĞLU DOKTORUM 4 TÜP BEBEK DENEMEMİZ OLDU 2Sİ NEGATİF 2SİNİ 2 AYLIKKEN KAYBETTİM ŞİMDİDE GENETİK TESTLER YAPILACAK BİLMİYORUM HAYIRLISI DONDURULMUŞDA BİTTİ YENİDEN BAŞLARSAM RAPOR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ACABA DOKTORUMU DEĞİŞTİRSEM YANİ ANLIYACAĞINIZ BİTTİK MADDİ MANEVİ DOKTORUM PROF. AMA PARACI BİRİSİ DEĞİLDİ

Zor bu işler malesef canım, Allah yardımcınız olsun. Hiç rapor çıkartmadınız mı? fakültede de deneyebilirsiniz? yada anlaşmalı olan neresi varsa orayla. Her ne kadar doktor iyi biride olsa, bu işler paraya bakıyor malesef. Rabbim tez zamanda bebeğinizi verir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…