- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
Bende ilk olarak aşılamayı düşünüyorum ama 1-2 defa yaptırırım max. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Benim hiç bir sorunum yok ne hormonal nese tüplerime ilgili. Ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 3.5 sene oldudaha ne kadar beklicem ki kendiliğinden olsun diye....
Çok sağol canım, oranın methini çok duydum, her ne kadar pahalı bir yer olsada, orası gideceğim yerler arasında 1. sırada. Teşekkürler..
Slm kiZlar bende bursaliyim. 31aylik evliyim bebegm olmadi hala. Rbbm ins vrr. Klomenlede olmdi. Rahim filmini korkudan cektiremiyorum.kurleri deniyorum smdi de.
Merhaba canım ben rahim filmi çektirmesin benim doktorum bana sona yaptı ağrısın sızısız 3 dk sürmedi İnan. Şimdi şöyle oluyor o işlemde rahmim hacmi ort. 4 ml ama rahme 12 ml özel su veriyorlar. Su dışarı çıkarsa tüplerinde tıkanıklık olduğu anlaşılıyor.ıkmıyorsa zaten yumurtalığa kadar ulaşıyor. Ne ağrı ne sızı ne narkoz yok. Bu yöntemi bir düşün derim
Rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşım. Bizimde yüzünü gülecek ben inanıyorum burdan güzel haberlerimizi paylaşıcaz. Bu işte moral çok önemli :))Ne bileyim cnm ya korkuyorum iste .sogan suyu yptm gebelik icin 13.16.gunlermde uZayan akintm oldu yumurtlama sorunum ve ve bnmde ama sogan suyu iyi gldi sanirm ama bebis olmdi 32.gun adet oldum illaha faydasi olmustr ddm ve adetlykn parcalar dustu ilk defa bole oldu .snr incir kurune bsldm 12gundr icyrm bklm ksmt ins olur olmZsa bidhaki ay gdp mecbur cekilcem . Tecrubn ve bilgn icin saol . Burtomu hrkz tavsiye etti bklm ins gerk kalmdn bebegm olur .
Kızlar benim sat 12 Şubat klomen kullandım bu ay( nefret ettim o ilaçtan artık) ama benim 4 Mart'ta kanamam oldu pıhtılar şeklinde o gün geçti. Doktorumu aradım yerleşme kanaması olabilir dedi. Artık ümitlenmek istemiyorum sonrasında yaşadığım hayal kırıklığı çok yıpratıyor benihiç bir hamilelik belirtisi de yok zaten göğüslerde şişme mide bulantısı gibi. İdrar testinde en erken ne zaman belli olur sizce. Fakirin ekmeği umut:)) umut etmicem diyorum ama şimdiden sormaya başladım en erken sonuç ne zaman belli olur diye
Bir şey sorsam, anladığım kadarıyla tüp bebek için uğraşıyormuşsunuz, Allah yardımcınız olsun. Bizim bu ay olmazsa, aşılamaya geçebiliriz. Aşılama için nereyi önerirsiniz? Bildiğiniz iyi bir doktor varmı? paragöz olmayan..
Acıbadem dr. şahin zeteroğlunu önerebilirim..Rabbim kolaylıklar ihsan etsin..
İnşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün.beni düşündüren şöyle bir durum var benim doktorumda özelde bir hastaneye bağlı çalışmıyor. Doğumlarını da sadece Acıbadem'de yaptırıyor.kim olduğunu az çok anlamışsınızdır. Benim akrabam Acıbadem'de doğum yaptı 15000 lira verdi normal doğuma doktoru da Acıbadem hastanesinin doktoruydu. Sigortaya anlaşması yok malum.şimdi gelelim asıl konuya doğum başladı. Bende o ara bu parayı ödeyene dırumda olsam doktorum ne dicek seni doğurtmam mı dicek. 9 ayda 5000 lira para vericem zaten ben ona testler hariç.yani yola bu doktorla doğum parasını göze alarak devam mı edilmeli yolsa başla bir doktorla da iş birliği yapılmalı mı??? Öyle yapanları duydum aslımda... Doktoru çok yoğun ulaşamıyor istediği zaman başka bir doktorada gidiyor arada onun hastası da olmuş oluyor!!! Ay çok karışık anlattım işte kafamın ne kadar karışık olduğunu anlayınmerhabalarrr...benim de doktorum şahin zeteroğlu...vee 14 şubatta ilk aşılamamı oldum...28 şubat test günümdü...kandaki değerim 25.03düü..ve hamileydim...iki gün sonra test tekrarlandı değerim 10.31 e düştü...sonra da regl oldum bebeğimi kaybettim...kısaca hikayem bu...rahim filminden korkmayın arkadaşlar...ben de burtom da çektirmiştim...anestezisiz 250 tl...çok acı hissetmedim... ayrıca şahin beyy iyi bir doktor biraz yoğun ama...benimle birlikte üzüldü bu süreçte...bütün sorularıma cevap aldım...kendisine ulaşamadığımız anlarda bile bize geri döndü sağolsun...14 martta düşük sonrası kont var...nisan ayı için ne yapabileceğimize karar vericez...hakkımızda hayırlısı inş...
İnşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün.beni düşündüren şöyle bir durum var benim doktorumda özelde bir hastaneye bağlı çalışmıyor. Doğumlarını da sadece Acıbadem'de yaptırıyor.kim olduğunu az çok anlamışsınızdır. Benim akrabam Acıbadem'de doğum yaptı 15000 lira verdi normal doğuma doktoru da Acıbadem hastanesinin doktoruydu. Sigortaya anlaşması yok malum.şimdi gelelim asıl konuya doğum başladı. Bende o ara bu parayı ödeyene dırumda olsam doktorum ne dicek seni doğurtmam mı dicek. 9 ayda 5000 lira para vericem zaten ben ona testler hariç.yani yola bu doktorla doğum parasını göze alarak devam mı edilmeli yolsa başla bir doktorla da iş birliği yapılmalı mı??? Öyle yapanları duydum aslımda... Doktoru çok yoğun ulaşamıyor istediği zaman başka bir doktorada gidiyor arada onun hastası da olmuş oluyor!!! Ay çok karışık anlattım işte kafamın ne kadar karışık olduğunu anlayın
yok daha tüp bebek tedavisine geçmedim bu ay aşılama yapılacak sonrasında olmaZsa tüp bebek yapılacakcancaazım tabiki de doğumunu acıbadem de yapmak zorunda değilsin ki...evet acıbadem doğum konusunda gerçekten bursa da rekor mebla...ben şu an şahin beyin hastasıyım...eğer ki hamilelik gerçekleşirse...bir süre takiplerimi ona yaptırıcam 4.aya kadar...sonrasında doğum için bahar hastanesini düşünüyorum...sen de doktorunla bunu konuşmalısın eğer hamileysen...ben tam olarak senin durumunu anlayamadığım için...yani tüp bebek için tedavi mi görüyorsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...
İnşallah canım Rabbim yüzümüzü güldürsün.beni düşündüren şöyle bir durum var benim doktorumda özelde bir hastaneye bağlı çalışmıyor. Doğumlarını da sadece Acıbadem'de yaptırıyor.kim olduğunu az çok anlamışsınızdır. Benim akrabam Acıbadem'de doğum yaptı 15000 lira verdi normal doğuma doktoru da Acıbadem hastanesinin doktoruydu. Sigortaya anlaşması yok malum.şimdi gelelim asıl konuya doğum başladı. Bende o ara bu parayı ödeyene dırumda olsam doktorum ne dicek seni doğurtmam mı dicek. 9 ayda 5000 lira para vericem zaten ben ona testler hariç.yani yola bu doktorla doğum parasını göze alarak devam mı edilmeli yolsa başla bir doktorla da iş birliği yapılmalı mı??? Öyle yapanları duydum aslımda... Doktoru çok yoğun ulaşamıyor istediği zaman başka bir doktorada gidiyor arada onun hastası da olmuş oluyor!!! Ay çok karışık anlattım işte kafamın ne kadar karışık olduğunu anlayın
cancaazım tabiki de doğumunu acıbadem de yapmak zorunda değilsin ki...evet acıbadem doğum konusunda gerçekten bursa da rekor mebla...ben şu an şahin beyin hastasıyım...eğer ki hamilelik gerçekleşirse...bir süre takiplerimi ona yaptırıcam 4.aya kadar...sonrasında doğum için bahar hastanesini düşünüyorum...sen de doktorunla bunu konuşmalısın eğer hamileysen...ben tam olarak senin durumunu anlayamadığım için...yani tüp bebek için tedavi mi görüyorsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...
yok daha tüp bebek tedavisine geçmedim bu ay aşılama yapılacak sonrasında olmaZsa tüp bebek yapılacak( yardımcı oldun tabiki de ben doğmamış bebeğe don biçiyorum aslında hamile değilim ama Rabbim verirse nasıl bir yol izlerim diye düşünüyorum:)aaahh biz kadınlar olsunda bebeğin ondan sonra düşün demi ama yok illaki zehir edicen kendine
öncelikle çok geçmiş olsun canım, bende senin gibi düşünüyorum şahin bey gerçekten iyi bir dr. bende eğer gebelik olursa 4-5 ay kadar devam edicem en azından riskli zamanlarda doğumu başka hastanede bahar hastanesi olabilir veya medikalpark düşünüyorum..Rabbim inşlh bu son tedavimiz olurda meleğimize kavuşuruz..
merhabalarrr...benim de doktorum şahin zeteroğlu...vee 14 şubatta ilk aşılamamı oldum...28 şubat test günümdü...kandaki değerim 25.03düü..ve hamileydim...iki gün sonra test tekrarlandı değerim 10.31 e düştü...sonra da regl oldum bebeğimi kaybettim...kısaca hikayem bu...rahim filminden korkmayın arkadaşlar...ben de burtom da çektirmiştim...anestezisiz 250 tl...çok acı hissetmedim... ayrıca şahin beyy iyi bir doktor biraz yoğun ama...benimle birlikte üzüldü bu süreçte...bütün sorularıma cevap aldım...kendisine ulaşamadığımız anlarda bile bize geri döndü sağolsun...14 martta düşük sonrası kont var...nisan ayı için ne yapabileceğimize karar vericez...hakkımızda hayırlısı inş...
Üzüldüm canım durumuna, tamda sevinmişken değerin düşmesi kötü olmuş. İnşallah ikinci seferde tutar canım. Seni bulmuşken sorayım. Şahin beyde öngörüşme yapılıyormu? ücretsizmi? aşılama ne kadara mal oldu? azcık detay öğrenebilirmiyim..
şahin bey her ne sebeple olursa olsun...muayne yapmadıysa ücret almıyor...bir de 10gün kuralı var özel hastanelerde biliyorsun...10 gün içinde yapılan ikinci kont. ücret alınmıyor...biz ilk kasım ayında gittik şahin beye...kararlı gittik ama...şahin bey ne önerirse yapmaya hazırdık...bu sebeple de hazırlıklı gittik hep..ilk görüşmemiz adet sonrası olduğu için beni muayne etti...ve ilk o zaman ödedik 175 tl......ama ben histeroskopi de oldum acıbadem de...kontrollere hiç ücret ödemedik...ayrıca aşılama sürecinde de yapılan takip ve kontrollere de ücret ödemedik...rahim filmi+histeroskopi+ilaçlar ve aşılama toplam da 3850 tl...ödedik..ama rahim filmi burtomda çekildi anestezisiz 250 tlll...yazarken yoruldum vallahi...:)))
O zaman öngörüşme yapılsa, muayene olmadıktan sonra para almaz o zaman :) demi..aslında ben tek ona gitmeyi istiyorum, laf aramızda eşim parayı sever azcık :) geçen dedim, '' sende en pahalı yeri seçmişsin'' dedi. Hani konuşulsa vede eşimin aklına yatacak olursa, zaten ilk tercihim orası olacak. Ben rahim filmimi çektirdim. Ozaman kabaca hesaplarsam 1200 TL felan gibi bir ücret çıkarmı acep :) Bu arada çok sağol canım ya, burada tam bir cevap alamamıştım kimseden, çok yardımın oldu, sağolasın.
rica ederim canımm..yardımcı olabilmeme sevindim...rahim filmin temizse sorun yok...eminim eşin şahin beyle konuşunca doğru bi karar verdiğine inanacak...bu arada 175 olan muyne ücreti 2013 ocak ayı itibariylee :) 190 tl oldu...evet aşılama 1200 tl olabilir...zaten fiyat görüşmesini şahin beyle yapıyorsunuz o size uygun olan vee yapabileceği bütün yardımı yapacaktır...açık ol durumunu açıkca anlat...bütün sorularına cevap alabilirsin...üstelik çok da kibarrrr)hakkında hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?