Zor bu işler malesef canım, Allah yardımcınız olsun. Hiç rapor çıkartmadınız mı? fakültede de deneyebilirsiniz? yada anlaşmalı olan neresi varsa orayla. Her ne kadar doktor iyi biride olsa, bu işler paraya bakıyor malesef. Rabbim tez zamanda bebeğinizi verir inşallah..
Hamile olduğumu öğrendim darısı basınıza kızlar................
Dualarım sizinle tüm kalbimle inanın...:
Benim ki sebepsiz kısırlıktı hatırlayanınız vardır, mutlaka! 2 defa aşılama yaptırmıştım tutmamıştı... Tüp bebeğe gidecektik ama psikolojim buna hazır değildi..
Kendiliğimden kaldım, ama bu ay esim ve ben hacamat yaptırdık duydunuzmu bimiyorum.. Özellikle hastalıgın sebebi bulınmadığı durumlarda öneriliyor, onunda etkisi oldumu bilmiyorum ama bu ay farklı olarak bir tek o var.. Ne kür yaptım ne ilaç kullandım.. Tabi her sey kısmet her sey çok yeni ..Rabbim bebeğimi korusun bana sıkı sıkı tutunsun inşalah..
Sizinde göbüşleriniz sağlıkla dolsun inşallah,,
Bebeğimi kaybettim:2: uzun süre oldu ama ancak toparlanıp yazabildim.. Siz moralinizi yüksek tutun kızlar umarım en kısa sürede sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi...
2 düşük olunca genetik test yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.. fakat kan testi sonucu bekliyorum pıhtılaşma için.. 10 gün sonra o sonuç çıkacak.. Bilginiz olsun özellikle sebepsiz kısırlıklarda genetik test çok önemli.. o test sonucunu alıp başlayın tedaviye test olumsuzsa boşuna para harcamayın...
Rapor almak için tıp fakültesini aradım randevu için mayıa ayında aramam gerekiyormuş mayısta randevu günü belirlenecek kim bilir hangi aya? kalın sağlıkla görüşürüz kızlar....
Bebeğimi kaybettim:2: uzun süre oldu ama ancak toparlanıp yazabildim.. Siz moralinizi yüksek tutun kızlar umarım en kısa sürede sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi...
2 düşük olunca genetik test yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.. fakat kan testi sonucu bekliyorum pıhtılaşma için.. 10 gün sonra o sonuç çıkacak.. Bilginiz olsun özellikle sebepsiz kısırlıklarda genetik test çok önemli.. o test sonucunu alıp başlayın tedaviye test olumsuzsa boşuna para harcamayın...
Rapor almak için tıp fakültesini aradım randevu için mayıa ayında aramam gerekiyormuş mayısta randevu günü belirlenecek kim bilir hangi aya? kalın sağlıkla görüşürüz kızlar....
Canım çok üzüldüm, geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda hamile kalırsın bu kez bebeğine kavuşursun canım. Geçenlerde bende fakülteyi aradım, Mayıs ayında arayın, Hazirana randevu verelim dedi. Benim evlilik 3 yılı dolmadı, o yüzden gitmekten vazgeçtim canım. Koskoca Bursada tek fakültede tüp bebek olması çok tuhaf. Başka hiç devlet hastanesinde yok..
arkadaşlar Hsg çekilmem gerek, ama güvenebileceğim iyi bir yer arıyorum çekineniz varmı? ağrı en az hissedilen yer istiyorum tabi dr.un etkisi kadar çekilen yerinde önemi var oyüzden Bursalı arkadaşlar rica etsem yazabilirmisiniz.
Sağol canım ya maalesef hamile kalmamla düşmesi bir oldu nerdeyse... Senin dondurulmuşların da tutmamasına üzüldümm, hayırlısı ne denir ki?
Rahim filmine gelirsek ben bahar hastanesinde çektirdim fakat anestezi altında hiç birsey hissetmedim, çok ta iyi davranmışlardı hatırladıgım kadarıyla fiyatta diğer özellere göre daha uygundu, 3 yıl olmustur benim şimdide öylemi bilmiyorum...
Genetik testi kime yaptırdınız canım, bizim sonuçlar çıktı sonuçlarımız iyi.. şimdi kan pıhtılaşması testinin sonucunu bekliyorum oda 15 günde çıkıyor...
Allah yardımcımız olsun...
Kızlar merhaba ne iyi ettiniz de bursalılar için konu açtınız. Ben 3.5 yıllık evliyim. Bir kimyasal gebelik geçirdim ama sonrasında hamile kalamadım malesef. 3 aydır klomen kullanıyorum SAT 13 ü inşallah bu ay da hüsran olmaz ama olursa aşılama ve tüp bebeğe geçelim dedi doktorum.gürkan uncunun hastasıyım. Aşılama siZce vakit kaybı olur mu direk tüp bebeğe mi başlasak bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
arkadaşlar Hsg çekilmem gerek, ama güvenebileceğim iyi bir yer arıyorum çekineniz varmı? ağrı en az hissedilen yer istiyorum tabi dr.un etkisi kadar çekilen yerinde önemi var oyüzden Bursalı arkadaşlar rica etsem yazabilirmisiniz.
Ben geçen ay çektirdim, Hayat Hastanesinde. 180 TL ücret ödedim. Öyle çok paralar verilecek bir işlem değil, sizde biliyorsunuz, zaten çok kısacık sürüyor. Orayı önerebilirim size.
çok tşk ederim canım, dr. kendisimi çekiyor yoksa radyoloji uzmanı mı ücretide bayağı uygunmuş, bahar hastanesi 500 tl. çok yüksek geldi. sen nasıl yaptın direk randevumu aldın? biraz daha açıklarsan çok sevinicem...
İlk olarak oradaki kadın doğumcuya gittim, SGK anlaşmalı bir yer, muayene ücreti 37 TL verdim. Sonrasında kendisi bana gün verdi, kendisi çekti. Yani aşağıdan ilacı salan kişi kendisiydi. radyologda üstten hemencik rontgeni çekti. Çok kısa sürdü. 500TL edecek bir işlem değil, resmen kazıklıyorlar bu hastaneler.
tşkler canım saol; aynen valla fiyat abartıkça abartıyolar....
Bir şey sorsam, anladığım kadarıyla tüp bebek için uğraşıyormuşsunuz, Allah yardımcınız olsun. Bizim bu ay olmazsa, aşılamaya geçebiliriz. Aşılama için nereyi önerirsiniz? Bildiğiniz iyi bir doktor varmı? paragöz olmayan..
Bende ilk olarak aşılamayı düşünüyorum ama 1-2 defa yaptırırım max. Sonrasında tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum. Benim hiç bir sorunum yok ne hormonal nese tüplerime ilgili. Ama artık vakit kaybetmek istemiyorum 3.5 sene olducanım öncelikle geçmiş olsun. Gürkan bey iyi bir dr.dur. Aşılama mı yoksa tüp yapalım derken; eğer tüplerinde bir sorun yoksa ilk önce aşılam yapın derim ama tüplerde sorunlar varsa hiç vakit kaybetmeden tüp yapın derim..
Acıbadem dr. şahin zeteroğlunu önerebilirim..Rabbim kolaylıklar ihsan etsin..
Kızlar merhaba ne iyi ettiniz de bursalılar için konu açtınız. Ben 3.5 yıllık evliyim. Bir kimyasal gebelik geçirdim ama sonrasında hamile kalamadım malesef. 3 aydır klomen kullanıyorum SAT 13 ü inşallah bu ay da hüsran olmaz ama olursa aşılama ve tüp bebeğe geçelim dedi doktorum.gürkan uncunun hastasıyım. Aşılama siZce vakit kaybı olur mu direk tüp bebeğe mi başlasak bilemedim siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?