İnşallah canım inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin:) bende incir yemeye başladım ama kür şeklinde değil sadece günde 2 tane yiyorum. Adetimi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde. Gerçi 13 ünde olmam gerekiyordu ümitlenmiştim ama testlerim negatif çıktı gerçi kan testi yaptırmadım daha. Hakkımızda hayırlısıİns cnm . İncir suyu iciyrm iki gun snr bitck bklm ins fydasini gorururuz. Rbbm evlat vrr bizede ins
İns cnm . İncir suyu iciyrm iki gun snr bitck bklm ins fydasini gorururuz. Rbbm evlat vrr bizede ins
İnşallah canım inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin:) bende incir yemeye başladım ama kür şeklinde değil sadece günde 2 tane yiyorum. Adetimi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde. Gerçi 13 ünde olmam gerekiyordu ümitlenmiştim ama testlerim negatif çıktı gerçi kan testi yaptırmadım daha. Hakkımızda hayırlısı
Kızlar madem hepimiz bursalıyız dertlerimiz uğraşımız hep aynı bir gün belirleyip buluşalım diyorum heM tanışmış oluruz hemde sosyalleşip biraz kafamızı dağıtırız ne dersin ???
İyiyim canım..Bende fakülteyi bekliyorum ne olacak bilmiyorum.. Daha randevu veremiyorlar randevuyu da kim bilir hangi aya alacağız.. Bu arada doktora gideceğim... Hepimiz için hayırlısı..
Sen tedavide misin yani bir doktora gidiyor musun?
Kızlar nereye giderseniz ayrıntılı bilgi verir misiniz??? Acıbadem'de ART den başka yer bilmiyorum daŞuan için gitmiyorum, geçen ay klomen tedavisi oldum, olmadı. Tüp bebek merkezlerine gideceğiz tedavi için. Fakülteden hayır yok bize. Muhtemelen Acıbademe gideceğiz görüşmeye. Sen Jimer hastanesinemi gidecektin?
Kızlar nereye giderseniz ayrıntılı bilgi verir misiniz??? Acıbadem'de ART den başka yer bilmiyorum daAcıbadem'de tüp bebek ne kadar ?? Bilen var mı
ay ben çok sevinirim canımm neden olmasın buluşuruz tabi...seve seve...aslında eşimin işi için buraya yerleştk ...zonguldak ereğliden geldim...sahil kenarında br ilçe...her sabah deniz kokusuyla uyanırdık...sadece bu sebepten bile buraya alışmak zor geldi bana...
Şuan için gitmiyorum, geçen ay klomen tedavisi oldum, olmadı. Tüp bebek merkezlerine gideceğiz tedavi için. Fakülteden hayır yok bize. Muhtemelen Acıbademe gideceğiz görüşmeye. Sen Jimer hastanesinemi gidecektin?
Kızlar madem hepimiz bursalıyız dertlerimiz uğraşımız hep aynı bir gün belirleyip buluşalım diyorum heM tanışmış oluruz hemde sosyalleşip biraz kafamızı dağıtırız ne dersin ???
Evet canım ya bende istiyorum çok... Buluşalım çok ortak noktamız var... Birbirimize iyi geliriz mutlaka.. Ben çalışmıyorum bana herhangi bir zaman uyar.. Organizasyonu yapalım...
bende çalışmıyorum...bence de buluşabiliriz çok da güzel olur...deneyimlerimizi paylaşırız sohbet ederiz...kafa dağıtırız ben çok sevinirim gerçektenn...
Evet canım bende adetim gelince jimere gideceğim inşallah.. Fakülteden memnun olanlarda var çok.. Ben rapor için gideceğim.. Hepimiz için hayırlısı.. İlk tüp bebek denemenmi olcak seninde..
merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi okuyorum yazdıklarınızı buluşmaya bende gelmek isterim benim çevremde beni anlayacak aynı sorunları olan kimse yok ya herkes doğurdu ya heerkes hamile yani bu konuda benimde beni anlayacak insanlara ihtiyacım var ama ben çalışıyorum saat 12. 30 da iş başlıyo hafta sonları çlışmıyorum plan yaparsanız bende gelmek isterim
hikayemi anlatım 3 yıldır istiyoruz 3 klomen bir overlite oldum
merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum sizi okuyorum yazdıklarınızı buluşmaya bende gelmek isterim benim çevremde beni anlayacak aynı sorunları olan kimse yok ya herkes doğurdu ya heerkes hamile yani bu konuda benimde beni anlayacak insanlara ihtiyacım var ama ben çalışıyorum saat 12. 30 da iş başlıyo hafta sonları çlışmıyorum plan yaparsanız bende gelmek isterim
Bize tüp bebekmi olur, aşılamamı olur hiç bilmiyorum. Acıbademdeki doktor bakalım ne diyecek. Ben bir kereye mahsus klomen tedavisi oldum. Doktor ikincisini yapmam dedi, miyomum var, büyür başına dahada bela olur dedi. Tüp bebek merkezlerine gidin dedi. Öncesinde Zübeyde hanıma gitmiştim oda bana tüp bebek merkezlerine gidin dedi. kısacası herkes topu oraya attı. Şimdi yine herhangi bir yere gitsem, yine beni tüp bebek merkezine yönlendirecekler. Bizde bir sebepte yok. Yani ne eşimde nede bende ortaya konulmuş bir sebep. Fakat doktorların bizi korkuttukları mesele yaşlarımız (36). O yüzden şuanda bir düşünme, bir karar aşamasındayız. Buradan araştırmalarıma göre özellerin içinde en iyisi Acıbadem. Oraya gidip, bir danışalım diyorum. İnşallah aşılama ile bu iş olur..
Sen oraya tüp bebek içinmi gideceksin? Jimere yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?