- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
Kızlar madem tanışmak istiyoruz.. Toplanalım o zaman...
Havalar çok soguk.. Nisan ayında bir cum.tesi günü buluşmaya nedersiniz...
Ben çarşıda bir yerde buluşalım diyorum hem bulmak kolay olur hemde herkes için ulaşım kolay olabilir...
Tabiki bunlar benim nacizane fikirlerim.. Sizin ne istediğiniz daha önemli..
Şimdi kimler gelecek hangi arihte gelebilirsiniz ve nereyi öneriyorsunuz yazarsanız listemizi oluşturmaya başlayalım... Şöyle uzun uzun sohbet edeceğimiz bir yer olsun
nisan ayı süperr olurr buluşalımm gerçekten...yeri belirleyelim...kızlarrr tophaneyi biraz geçince devlet hastanesinin oralarda bir çay bahçesi var açık alan çayı da güzel bulabilir misiniz bilmem ama sakin güzel bi çay bahçesi...bursa manzarası da güzelll...
Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazımBen bilmiyorum söylediğin yeri ama bulunur neden bulunmasın ki... Aslında pirinç han da olabilir orası da açık alan...
Evet daha farrklı fikirlerede açığız arkadaşlar, kimler gelmek istiyor ve neresini öneriyorsunuz... bekliyorumm
Yaştan dolayı canım tüp bebek merkezine yönlendiriyorlar. Bende 33 yaşındayım yakın zamanda düşük yaptım bu benim ikinci düşüğüm ilki kimyasal gebelikti aslında buda kimyasal sayılabilir 6 haftada kaybettim bebeğimi.. Bizimkide sebepsiz bir tek benim prolaktin hormonum yükseliyor oda ilaçla kontrol altına alınabiliyor fakat kolay hamile kalamıyorum bir sorun var mutlaka ama nerede?
Ben 2 kez aşılama yaptırdım ikiside tutmadı (koza da yaptırmıştım) İki düşük olunca esimle arastırmalarımız sonucunda çünkü hiç bir doktor bize böyle bir sey demedi,, Genetik test yaptıralım dedik oda temiz çıktı çok şükür.. kanda pıhtılaşma testiyle beraber bir hekime gidip yeni testlerimizi gösterp yol göstermesini isteyeceğim...
Fakat 3. aşılamaya hiç niyetim yok tüp derse tüp artık... Gideceğim doktoru da (Nuray Sözeri) bir arkadaşım önerdi bende araştırdım şimdilik ende durum bu....
Benim eşimin rahatlığı da beni deli ediyor gerçi bir yandan da iyi oluyor beni daha çok bunalıma itmiyor:)) oluruna bırak deyip duruyor. Madem aşılamada şans çok düşün neden oluyor ki ? Direkt tüp Bebek yapalım aşılamaya verilen paraya yazık !!!! Doktorların ilk aşılamaya yönlendirmesinde bir neden olmalı ama ya! Öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum?Kafam öyle çok karışıki, tüp bebek merkezinemi gitsem, yoksa klomen tedavisine devammı etsem. Aşılamada şans çok düşük. Tedavi uygulanmadığından hemende tüp bebeğe geçmekte pek akıllıca gelmiyor. Kısacası ne yapsm bilemedim. Öyle çıkmazda hissediyorum ki kendimi. Allahım yardımcımız olsun.Eşim benden daha çok üzülüyor.
Ne uyku kaldı bizlerde, nede huzur..
Senin durumunu biliyorum canım, ne güzel hamile kalmıştın, düşükle sonuçlanmasaydı keşke. İnşallah bu doktor iyi gelir, gittiğimiz son doktor olurda artık pozitifleri görürüz canım ya..
Bebeğimi kaybettim:2: uzun süre oldu ama ancak toparlanıp yazabildim.. Siz moralinizi yüksek tutun kızlar umarım en kısa sürede sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi...
2 düşük olunca genetik test yaptırdık sonuç temiz çıktı çok şükür.. fakat kan testi sonucu bekliyorum pıhtılaşma için.. 10 gün sonra o sonuç çıkacak.. Bilginiz olsun özellikle sebepsiz kısırlıklarda genetik test çok önemli.. o test sonucunu alıp başlayın tedaviye test olumsuzsa boşuna para harcamayın...
Rapor almak için tıp fakültesini aradım randevu için mayıa ayında aramam gerekiyormuş mayısta randevu günü belirlenecek kim bilir hangi aya? kalın sağlıkla görüşürüz kızlar....
arkadaşlar Hsg çekilmem gerek, ama güvenebileceğim iyi bir yer arıyorum çekineniz varmı? ağrı en az hissedilen yer istiyorum tabi dr.un etkisi kadar çekilen yerinde önemi var oyüzden Bursalı arkadaşlar rica etsem yazabilirmisiniz.
Benim eşimin rahatlığı da beni deli ediyor gerçi bir yandan da iyi oluyor beni daha çok bunalıma itmiyor:)) oluruna bırak deyip duruyor. Madem aşılamada şans çok düşün neden oluyor ki ? Direkt tüp Bebek yapalım aşılamaya verilen paraya yazık !!!! Doktorların ilk aşılamaya yönlendirmesinde bir neden olmalı ama ya! Öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum?
Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazım( bilgisi olan bursa yaZsınlütfen
Ben bilmiyorum söylediğin yeri ama bulunur neden bulunmasın ki... Aslında pirinç han da olabilir orası da açık alan...
Evet daha farrklı fikirlerede açığız arkadaşlar, kimler gelmek istiyor ve neresini öneriyorsunuz... bekliyorumm
ben bugün ordaydımm canımm...bugün genç bir hanıma aşılama yapıldı benim sıradan hemen önce..RABBİM mutlu son nasip etsin o genç çifte inş...çok dua ettim onlara....muayne ücreti 190 tl aşılamada fiyataları değişebiliyor 1300 ödedik biz ilaçlar hariçç...ilaçlara da 500 tl ödedik...şahin bey iyi bir doktor...
Benim eşimin rahatlığı da beni deli ediyor gerçi bir yandan da iyi oluyor beni daha çok bunalıma itmiyor:)) oluruna bırak deyip duruyor. Madem aşılamada şans çok düşün neden oluyor ki ? Direkt tüp Bebek yapalım aşılamaya verilen paraya yazık !!!! Doktorların ilk aşılamaya yönlendirmesinde bir neden olmalı ama ya! Öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum?
Bırak rahat olsun, benimki gibi olursa insanı daha çok strese sokuyor valla. Henüz gitmedim doktora, aklımdan geçen aşılama olsada, şans çok düşük. Bilmiyorumki canım ya, onu denemeden tüp bebeğe geçmeyide şahsen istemiyorum. Aşılamada sperm kalitesi çok önemli, belki bizlerde işe yarar. Bir konşup fikir almakta fayda var.
Merhabalar canım hoşgeldin... Bizde cum.tesi buluşuruz canım sen yeterki gel...
Seninde aşılama için tedavine başlandımı canım, hadi hayırlısı bakalım. Bizde gideceğiz oraya, eşimin depresifliğinin geçmesini bekliyorum. Çok üzgün bu aralar. Sendeki net fiyat böylemi, ilaç hariç 1300 TL, bunun içinde sperm yıkama+ muayene+testler felan varmı?
Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazım( bilgisi olan bursa yaZsınlütfen
Kafam öyle çok karışıki, tüp bebek merkezinemi gitsem, yoksa klomen tedavisine devammı etsem. Aşılamada şans çok düşük. Tedavi uygulanmadığından hemende tüp bebeğe geçmekte pek akıllıca gelmiyor. Kısacası ne yapsm bilemedim. Öyle çıkmazda hissediyorum ki kendimi. Allahım yardımcımız olsun.Eşim benden daha çok üzülüyor.
Ne uyku kaldı bizlerde, nede huzur..
Senin durumunu biliyorum canım, ne güzel hamile kalmıştın, düşükle sonuçlanmasaydı keşke. İnşallah bu doktor iyi gelir, gittiğimiz son doktor olurda artık pozitifleri görürüz canım ya..
merhaba arkadaşlar ben çok sık girmiyorum ama yinede sizlerle paşlaşmak istedim bebek özlemimi.5 yıl oldu evleneli 3 yıldır da bebek için uğraşıyoruz.çok doktora gittim rahim filmi 1 kez tutmayan aşılama laparoskopi klomen ve benzeri tecrübeleri yaşadım.rahim filmimde tüplerin ikiside açıktı doktorum sadece yumurtalıkların tembel çalışıyor bunun dışında eşinde de sende de problem yok dedi.benim adetlerim de düzenli.ve aşılama yaptırdık tutmadı.aradan 3 ay geçti doktorum tekrar aşılama önerdi ben kabul etmedim öncelikle bir problem varsa öğrenip çözmek için laparoskopi istedim.rahim filminde açık görünen sağ tüpüm kapalı ve yapışıklıklar vardı laparoskopi ile açıldı.bende de yumurta takibinde hep sağda yumurta oluyordu meğer o taraf kapalıymış.eğer araştırıp laparoskopi istemesem kapalı olduğunu öğrenemeyecektim.geçen sene laparoskopiden 3 ay sonra hamile kaldım hemde herhangi bir tedavi görmeden dünyalar benim olmuştu.ama kalp atışı alınamadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 2 aylıkken.1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor.bende artık kürlere başladım hemde çok yoğun çalışıyorum bilmiyorum hata mı değil mi ama bir an önce olsun istiyorum artık.geçen ay belime bardak çektirip yakı yapıştırdım anason çayı süt buharı sonuç negatif.bu ayda çörek otu bal tarçın karışımı , soğan kürü, adaçayı yağı, maydonoz ile süt buharı (bunların hepsini aynı günlerde değil plana yayarak yaptım) soğana hala devam ediyorum ve düzenli ilişki bakalım bu ay olacak mı yakı olayını da yaptım.eşim çok kızıyor kendimi hırpaladığımı düşünüyor. taktir rabbimin ama çabalıyorum dualarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.çok uzun oldu kusura bakmayın içim fazla dolmuş paylaşmak istedim
canım buluşma organizasyonu yapmışsın çok güzel, ben çalışıyorum hafta sonu inşlh bende gelebilirim....
merhaba canım uzun zaman oldu, önce gebelik haberini okudum ama düşük yapmışsın çok geçmiş olsun, inş tez vakitte gelir bebeğin
burtomda çektirmiştim 250 idi ücreti anestezi için 150 vermiştim bide sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?