BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

nisan ayı süperr olurr buluşalımm gerçekten...yeri belirleyelim...kızlarrr tophaneyi biraz geçince devlet hastanesinin oralarda bir çay bahçesi var açık alan çayı da güzel bulabilir misiniz bilmem ama sakin güzel bi çay bahçesi...bursa manzarası da güzelll...

Ben bilmiyorum söylediğin yeri ama bulunur neden bulunmasın ki... Aslında pirinç han da olabilir orası da açık alan...

Evet daha farrklı fikirlerede açığız arkadaşlar, kimler gelmek istiyor ve neresini öneriyorsunuz... bekliyorumm

Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazım( bilgisi olan bursa yaZsınlütfen

Kafam öyle çok karışıki, tüp bebek merkezinemi gitsem, yoksa klomen tedavisine devammı etsem. Aşılamada şans çok düşük. Tedavi uygulanmadığından hemende tüp bebeğe geçmekte pek akıllıca gelmiyor. Kısacası ne yapsm bilemedim. Öyle çıkmazda hissediyorum ki kendimi. Allahım yardımcımız olsun.Eşim benden daha çok üzülüyor.
Ne uyku kaldı bizlerde, nede huzur..
Senin durumunu biliyorum canım, ne güzel hamile kalmıştın, düşükle sonuçlanmasaydı keşke. İnşallah bu doktor iyi gelir, gittiğimiz son doktor olurda artık pozitifleri görürüz canım ya..

Benim eşimin rahatlığı da beni deli ediyor gerçi bir yandan da iyi oluyor beni daha çok bunalıma itmiyor:)) oluruna bırak deyip duruyor. Madem aşılamada şans çok düşün neden oluyor ki ? Direkt tüp Bebek yapalım aşılamaya verilen paraya yazık !!!! Doktorların ilk aşılamaya yönlendirmesinde bir neden olmalı ama ya! Öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum?

merhaba canım uzun zaman oldu, önce gebelik haberini okudum ama düşük yapmışsın çok geçmiş olsun, inş tez vakitte gelir bebeğin

burtomda çektirmiştim 250 idi ücreti anestezi için 150 vermiştim bide sanırım

Bırak rahat olsun, benimki gibi olursa insanı daha çok strese sokuyor valla. Henüz gitmedim doktora, aklımdan geçen aşılama olsada, şans çok düşük. Bilmiyorumki canım ya, onu denemeden tüp bebeğe geçmeyide şahsen istemiyorum. Aşılamada sperm kalitesi çok önemli, belki bizlerde işe yarar. Bir konşup fikir almakta fayda var.

merhaba arkadaşlar ben çok sık girmiyorum ama yinede sizlerle paşlaşmak istedim bebek özlemimi.5 yıl oldu evleneli 3 yıldır da bebek için uğraşıyoruz.çok doktora gittim rahim filmi 1 kez tutmayan aşılama laparoskopi klomen ve benzeri tecrübeleri yaşadım.rahim filmimde tüplerin ikiside açıktı doktorum sadece yumurtalıkların tembel çalışıyor bunun dışında eşinde de sende de problem yok dedi.benim adetlerim de düzenli.ve aşılama yaptırdık tutmadı.aradan 3 ay geçti doktorum tekrar aşılama önerdi ben kabul etmedim öncelikle bir problem varsa öğrenip çözmek için laparoskopi istedim.rahim filminde açık görünen sağ tüpüm kapalı ve yapışıklıklar vardı laparoskopi ile açıldı.bende de yumurta takibinde hep sağda yumurta oluyordu meğer o taraf kapalıymış.eğer araştırıp laparoskopi istemesem kapalı olduğunu öğrenemeyecektim.geçen sene laparoskopiden 3 ay sonra hamile kaldım hemde herhangi bir tedavi görmeden dünyalar benim olmuştu.ama kalp atışı alınamadığı için bebeğimi aldırmak zorunda kaldım 2 aylıkken.1 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor.bende artık kürlere başladım hemde çok yoğun çalışıyorum bilmiyorum hata mı değil mi ama bir an önce olsun istiyorum artık.geçen ay belime bardak çektirip yakı yapıştırdım anason çayı süt buharı sonuç negatif.bu ayda çörek otu bal tarçın karışımı , soğan kürü, adaçayı yağı, maydonoz ile süt buharı (bunların hepsini aynı günlerde değil plana yayarak yaptım) soğana hala devam ediyorum ve düzenli ilişki bakalım bu ay olacak mı yakı olayını da yaptım.eşim çok kızıyor kendimi hırpaladığımı düşünüyor. taktir rabbimin ama çabalıyorum dualarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var.çok uzun oldu kusura bakmayın içim fazla dolmuş paylaşmak istedim

Ok yeri zamanı söyleyin bende orda olurum inşallah:)) kızlar acilen Acıbadem Şahin bey aşılamayı ne kadr yapıyor muayene ücreti nedir öğrenmem lazım( bilgisi olan bursa yaZsınlütfen

ben bugün ordaydımm canımm...bugün genç bir hanıma aşılama yapıldı benim sıradan hemen önce..RABBİM mutlu son nasip etsin o genç çifte inş...çok dua ettim onlara....muayne ücreti 190 tl aşılamada fiyataları değişebiliyor 1300 ödedik biz ilaçlar hariçç...ilaçlara da 500 tl ödedik...şahin bey iyi bir doktor...

pirinç han da olabilir eşim orası da güzeldir demişti...hadiii buluşalımm artıkk...konuşalımm bol bolll...

Son düzenleme:

Seninde aşılama için tedavine başlandımı canım, hadi hayırlısı bakalım. Bizde gideceğiz oraya, eşimin depresifliğinin geçmesini bekliyorum. Çok üzgün bu aralar. Sendeki net fiyat böylemi, ilaç hariç 1300 TL, bunun içinde sperm yıkama+ muayene+testler felan varmı?

canlarımmm böyle kendinizi yiyip bitirmeyinn eğer tedaviye madden ve manen hazırsanız bir karar verin...uzman bir doktorla bu işi gerçekten iyi yapan bir doktorla görüşün...kafanızdaki tüm soru işaretlerinden kurtulun...bursada fiyatlar hemen hemen aynı gibi...bu iş biraz da nasip işi buna inanmak da çok önemli...tüp bebek de şans daha yüksek düşüncesiyle tüp bebek denersin sonuç başarısız olur...aşılama denersin mutlu son..biraz nasip işi tabi eğer sorun büyükse.. aşılama ile çözülemiyecekse zaten doktor sana önermez...ama böyle tek başına alınmıyoo bu karar bi uzman yardımı şart...

ben aşılamayı 14 şubatta oldum canım...malesef bebeğimi düşürdüm 4 haftalıkken...aşılama sonrası yapılan kan testleri dahil değil...ama aşılama öncesinde yapılan yumurta takibi kontroller ve sperm yıkama işlemi dahil.....bize gelince 2. aşılama ya karar verdik bu gün...ama zamanı henüz belli değil ben ne zaman kendimi hazır hissedersem...o zaman..bu düşük olayı beni çokk üzdü...zaten şu anda kendiliğinden gelişen bi yumurtam varmış bu ay deniyoruz iş de...olmaz sa da nisan gibi başlarız ikinci aşılamaya sanırım...bu gün kontrolüm vardı düşük sonrası bi problem oluşmuş diye görmek istedi şahin bey...çok şükür bi sorun yok...ölee iş de...

Acıbadem muayne ücreti 190 tl.şahin bey başarılı ve birokadar hastalarına yaklaşımı çok iyi..

Evet canım aşılamda şans gerçekten çok düşük.. Ama tutabiliyorda tabi doktorlarda tutarsa tüp e gerek kalmaz diye düşünüyor herhalde.. Ben 3. aşılamayı yaptırmayacağım onu gereksiz görüyorum bakalım doktor ne diyecek?

Bizde bir ara eşimle öyleydik takıyoduk çok fazla, sonra çok yıkıcı oldugunu farkediyor insan hem fiziksel hem ruhsal.. sonra aman boşver moduna geçtik. Çünkü biliyosun elden birsey gelmiyor... En iyi hastanelere en iyi doktorlara git % 50 - 60 dan fazla şansın yok.. Allah a kalmış dua edip elimizden geleni yapmaktan baska sansımız yok...
Hepimiz çogu zaman çıkmazda hissediyoruz kendimizi.. Çaresizlik ne zor bir seymiş.. Ama hayatımız var bizde evladız, eşiz, kardeşiz, geliniz.. o rollerimiz var ve yasamak zorundayız. Sırtımızda yükle beraber...
Bizi bizden başka kimse anlamaz canım... Ne güzel brda yazışıyoruz... İnşallah tanışınca dahada büyüyecek paylaşımlarımız ve dahada rahatlayacağız....

Aşılamada tutarsa bosu bosuna okadar para vermeyin demişti doktorum ... Ama tutmadı tabi.. Hiç aşılama yaptırmadınmı canım... Yaptırmadıysan ve çok problemin yoksa ilk önce mutlaka aşılama diyorlar...

Hoşgeldin canım.. Bende bir sürü kür denedim.. Umarım sende işe yarar... Rahim filminden sonra laproskopiyi sormuştum doktora ben gerekli görmüyorum demişti.. Bende anlamıyorum bu doktorları bu tedavide bir sıralama olmalı biri olmazsa diğeri aşama aşama gidilemiyomu anlam veremiyorum..
Bazen tedavinn ortasından başlatıyorlar. İlk 5-6 defa yumurta takibinden sonra kan değerlerime bakıldı ve prolaktin hormonum yüksek çıktı, bu yükseklikle hamile kalamazsın demişti.. ee ne oldu 5-6 defa çatlatma iğnesi ara onca para ver sabaha karşı polikilinik ara iğne için bir sürü uğraşlar... hepsi boşaymış.. Çok güvendiğiiz dağlara kar yağdı yani... Kime güvenceğimizi şaşırdık eşimlee..
Neyse canı ara verip kürleri denemen iyi olmuş belli mi olur... dermanın onlardır belki..

Nisan ayında buluşmayı planlıyoruz gelirsin değilmi?

canım buluşma organizasyonu yapmışsın çok güzel, ben çalışıyorum hafta sonu inşlh bende gelebilirim....

Mutlaka elmeye çalış canım.. Cum.tesi planlıyoruz.. Gelebilirsin inşallah.. Herkei görmek tanımak istitorum burdaki.. Ne güzel olur...

çok tşk ederim, burtom ile görüştüm 380 anesteziz çekiyolarmış, bahar hastnaesinde 500 daha önce baharda çektirmiştim tekrar orda çektiricem nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…