- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 73
Gitgide yaklaşıyosunuz banaNe güzel geleceksin değilmi canım..
kızlar adet olmam inşallah olursam aşılama yaptıracağım zamana denk gelmezse bende gelirim buluşmaya.ben yıldırım meskende oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz
çok sevindim yakın olmamıza.muhtemelen nisanın 1 yada 2sinde olurum öyle olursa nisanın ikinci haftasına denk gelir.ama gelmeye çalışırım yinede.benim bursada kimsem yok yeni arkadaşlar özellikle de halimden anlayanlar beni mutlu eder
çarşıda yada herhangi bir cafetarya değilde yemek yemeyi düşünürseniz meskende bizim kebap salonumuz var tabi size uzak olmazsa düşünebilirsiniz rahat konuşma ortamımız da olur.ama başka yerde olsa ben uyarım size
çarşıda yada herhangi bir cafetarya değilde yemek yemeyi düşünürseniz meskende bizim kebap salonumuz var tabi size uzak olmazsa düşünebilirsiniz rahat konuşma ortamımız da olur.ama başka yerde olsa ben uyarım size
ben de inş. hasta olmam...olursam ben de nisanın 3 gibi olucam...sonrasında biz de 2. aşılamaya kara verdik ama ay konusunda karasızım nisan yada mayıs...bir kimyasal gebelik daha yaşamak istemiyorumm bu sebeple de korkuyorum kendimi hazır hissedemiyorum bi taraftan da bir an önce 2. ye başlamak istiyorum...bu arada ben de osmangazi panayır da oturuyorumm ben birazz uzağımm size...bir de dua edin kızlarr bu ay yine bırakmadık deniyoruzz eşcaazımlainş. olur da kendiliğinden gelir bebişim inş. sen de hasta olmazsın ozalp buluştuğumuzda kutlama yaparız diğer kızcelerle...sevincimizi de paylaşırız... ne güzell olurrr
bana da uyar da gelebilirim inş. kaybolmazsanbu arada bizden rahatsız olmasınlarr...şimdi biz kaybederiz knedimizi konuşurken...
neden olmasın bana uyar :) nerede sizin yeriniz belki daha önce bile uğrarız eşimle :)
çok memnun olurum.mesken selçukbey caddesinde(kaplıkaya özdileği biliyorsan onun biraz alt tarafında) öz urfa konak diye tabelayı görürsünüz cadde üstünde 9 katlı apartmanlar var onun alt tarafı.aile salonu da var rahat edebilirsiniz.mekan bizim diye demiyorum ama lezzetler denemeye değer.int sitesi de var bakmak isterseniz
tamam o zaman yer belirlendi sanırım...tarihe de karar verelim mi...
çok sevindim yakın olmamıza.muhtemelen nisanın 1 yada 2sinde olurum öyle olursa nisanın ikinci haftasına denk gelir.ama gelmeye çalışırım yinede.benim bursada kimsem yok yeni arkadaşlar özellikle de halimden anlayanlar beni mutlu eder
inşallah çok istiyorum gelmeyi tanışmak istiyorum sizlerle artı dertleşmek . gününü ayarlayalım malum çalışıyorum ben ayarlamam gerek kendimi ama ALLAHTAN BİŞEY OLMAZSA MUHAKKAK GELCEM :)
SEN NERDE OTURUYOSUN ?
ben de inş. hasta olmam...olursam ben de nisanın 3 gibi olucam...sonrasında biz de 2. aşılamaya kara verdik ama ay konusunda karasızım nisan yada mayıs...bir kimyasal gebelik daha yaşamak istemiyorumm bu sebeple de korkuyorum kendimi hazır hissedemiyorum bi taraftan da bir an önce 2. ye başlamak istiyorum...bu arada ben de osmangazi panayır da oturuyorumm ben birazz uzağımm size...bir de dua edin kızlarr bu ay yine bırakmadık deniyoruzz eşcaazımlainş. olur da kendiliğinden gelir bebişim inş. sen de hasta olmazsın ozalp buluştuğumuzda kutlama yaparız diğer kızcelerle...sevincimizi de paylaşırız... ne güzell olurrr
Ben incirli caddesinde oturuyorum canım yakınız değilmi?
çok memnun olurum.mesken selçukbey caddesinde(kaplıkaya özdileği biliyorsan onun biraz alt tarafında) ÖZ URFA KONAK diye tabelayı görürsünüz cadde üstünde 9 katlı apartmanlar var onun alt tarafı.aile salonu da var rahat edebilirsiniz.mekan bizim diye demiyorum ama lezzetler denemeye değer.int sitesi de var bakmak isterseniz
evet çok yakınız canım hemen belediyenin oralardayım ben senin ev nerelerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?