BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Zor bir süreç, Rabbim yardımcımız olsun. Söylediğin gibi ne kadar üzülsekte, elden bir şey gelmiyor. Büyük ihtimal Acıbadem de başlayacağım tedavime. Buradan çok övgüler aldım. Bursada en iyi yerlerden biri olarak biliyorum. İnşallah pozitifleri görürüz . Bu arada buluşma olayına, eğerki gelebilirsem katılırım aranıza.

inşallah canım kürler işe yarar. çörek otu bal tarçından mı bilmiyorum ama ilk defa sol kasığımda da ağrılar var.yumurta takiplerinde solumda hiç yumurta olmuyordu. allahtan ümit kesilmez bu kürler işe yaramazsa önümüzdeki ay 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum.aşılama zamanına denk gelmezse memnuniyetle gelirim halimden anlayan insanlarla tanışmaya ihtiyacım var

selam canım yeni yazabiliyorum aşılama yaptıracaksın ben bu ay bir de Şahin neyle görüşeyim dedim.bugün 3 te randevum vardı neyse girdim o kadar yağlı bir adam ki çok ilgili bütün sorularıma cevap verdi. Gürkan öyle değil mesela çok uzatmıyor lafı pek konuşmaya gönüllü olmuyor bazen. Neyse Şahin bey aşılama hakkında bilgi verdi ve şans %15 dedi 2 kere tavsiye ediyorum dedi. Muayene ücreti almadı ben danışmanlık yaptım şu anda sana dedi. Aşılama ilaçlar hariç 1280 lira. Sonra Gürkan'a gittim o da aynı şeyleri söyledi onda aşılama 1200 lira ama sekreter ilaçlarda ortalama 3000-3500 civarı tutabilir dedi!!! Tüp Bebekte 4000 den başlıyor dedi. Sanki eşya gibi değiniyormuş neye göre değişiyor bilmiyorum. Öyle işte

aşılamamı ilaçlarla 3000 35000 müşş yok daha neler...tüp bebek de kullanılan ilaçlar 1000 1500 civarı senin sorunun neydi ki yani yumurtlama problemi miyom kist mi varrr...eşinde sperm hareketsizliği morfoloji düşüklüğü ne biliyim kalitesizliği mi var ki aşılamada o kadar ilaç kullanasın...

yok aşılama yaptırmadım hiç. Bende eşimde sorun yok ama aşılama fiyatları da neredeyse tüp bebeğe yakın ):

Yoooo hiç bir problem yok sebepsiz infertilite dedi o kadar Şahin beye aşılamada toplam ne kadar ödediniz

Yoooo hiç bir problem yok sebepsiz infertilite dedi o kadar Şahin beye aşılamada toplam ne kadar ödediniz

valla aşılamaya söylediği fiyat ödedik ilaçlara da 500 ödedik...3 tane yumurtam oluştu benim...ne biliyim aşılamaya 3000- 3500 çok fiyat vermişler şaşırdım...ilaçlarda gonal f 450 +gonal f 75 3 adet ayrıca 2 adet de çatlatma iğnesi..

Uff o ne ya nekadar çok söylemişler, Biraz daha araştır istersen canım ya,,, Delirmiş bunlar tüp bebek Fiyatları ozaman çok uygun, bir sürü işlem yapılıyo nede olsa...

gülisayyy nerelerdesin... nasılsınnn....

Buralardayım canım, sen nasılsın neler yapıyorsun? Komşun falan varmı, Bende ilk şehir dışına evlenmiştim. Komşularım vardı çok iyilerdi hala görüşüyorum.. Çok yardımları olmuştu.. umarım seninde çevrende vardır iyi insanlar...

slm kızlar ne zaman buluşcaz bi gelilme var mı bu konuda çok heyecanlıyım ben :)))

ben de buralardayım iş de...çok komşum yok aslında bir iki arkadaşımm var...hepsinin de iki üç çocuğu var...sağolsunlar iyiler onlar da...arada gidip görüşüyoruzz...yani pek de yardımcı olabilecek komşum yok...ama eşimin ablası varr o beni yalnız bırakmaz...sağolsunnnn...bu arada kararlaştıralımm artıkkk nerede ne zaman buluşucazzz ben de çokkk heycanlıyımmm...

Size bırakıyorum canım, Ben geçen hafta havalar feci soğuk olunca nisana mı kalsın dedim... Ama hemen istiyosanız buluşalım.. siz yarın deyin ben geleyim koşa koşa

Size bırakıyorum canım, Ben geçen hafta havalar feci soğuk olunca nisana mı kalsın dedim... Ama hemen istiyosanız buluşalım.. siz yarın deyin ben geleyim koşa koşa

evet bu aralar havalar çok soğuk nisan ayı iyi 2. haftası...cmts olabilir aslında yeri de belirleyebilsek kimse fikrini yazmıyor ki ikimiz buluşuruz biz de

evet bu aralar havalar çok soğuk nisan ayı iyi 2. haftası...cmts olabilir aslında yeri de belirleyebilsek kimse fikrini yazmıyor ki ikimiz buluşuruz biz de

Eee neyapalım melekçiğim, biz gerekli duyuruları yaparız ne kadar kalabalık olursa okadar iyi olur ama gelmezlerse dediğn gibi takılırız ikimia..

Eee neyapalım melekçiğim, biz gerekli duyuruları yaparız ne kadar kalabalık olursa okadar iyi olur ama gelmezlerse dediğn gibi takılırız ikimia..

kızlar adet olmam inşallah olursam aşılama yaptıracağım zamana denk gelmezse bende gelirim buluşmaya.ben yıldırım meskende oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz

kızlar adet olmam inşallah olursam aşılama yaptıracağım zamana denk gelmezse bende gelirim buluşmaya.ben yıldırım meskende oturuyorum siz nerde oturuyorsunuz

Nisan ın 2. haftası diyoruz şimdilik... Senin adet ne zaman? Bende yıldırımdayım canım yakın sayılırız. Mutlaka gelmeye çalış ki tanışalım...

Nisan ın 2. haftası diyoruz şimdilik... Senin adet ne zaman? Bende yıldırımdayım canım yakın sayılırız. Mutlaka gelmeye çalış ki tanışalım...

çok sevindim yakın olmamıza.muhtemelen nisanın 1 yada 2sinde olurum öyle olursa nisanın ikinci haftasına denk gelir.ama gelmeye çalışırım yinede.benim bursada kimsem yok yeni arkadaşlar özellikle de halimden anlayanlar beni mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…