- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Bende üniversite de tedaviye basladm hep olumsz sonuclar duyunca üzülüyorum vlla umutszlga kapilym istemeden :-(Asilama da beklem
Masallah adınıza çok sevindim. Uludağ üniversitesinde ya embriyologlar iyi değil ya da ortamı. Benim de ilk opu da 13 yumurta da 4 döllenme oldu sonra yaşamadilar. Ikinci opu da 18 yumurta ve sadece 5 döllenme oldu ve 4. Sadece 1.si ram günündeydi. Transfer oldum ama sonuç hüsran. Raporu dışarı da vermiyorlar. Ancak 3 denemelerde verebiliyorlarmış galiba. Bende özel hastahane arıyorum. Jimer de fiyatları sorabilir miyim ?
siz umutsuz olmayın . bizim nasibimiz şimdilik böyleymiş. hamile kalanlarda var tabiki . kimin nasibi nerde bilemeyiz.Bende üniversite de tedaviye basladm hep olumsz sonuclar duyunca üzülüyorum vlla umutszlga kapilym istemeden :-(
İnşallah hayrlisyla siznde benmde tüm isteyenlern saglkla evlatlarimz olr. Pozitif düşünmeye caliscm artksiz umutsuz olmayın . bizim nasibimiz şimdilik böyleymiş. hamile kalanlarda var tabiki . kimin nasibi nerde bilemeyiz.
Moralinizi bozmak için fakülte hakkında yazmadım. Benim ve bazı arkadaşların sayı dışarda arttı. Ben fakülteden memnundum 2 deneme yapıldı bu arada normal hamilelik düşük nedeni ile kürtaj miyom ameliyatı orada oldu. Dediğimiz gibi 3. Deneme için raporu verdiler bu arada bekletmediler tekrar çünkü yaşım doluyordu. Herkesin nasibi farklı yerlerdedir orada pozitif sonuç alanlarda doğum yapanlarda var. Sadece imkânınız varsa erkenden değerlendirin diye yazdım. Zira ben hala tedavi masraflarını ödeyemedim aileden almıştık. Bu arada ben jimerde raporlu 2750 TL ye yaptırdım mayısta. İlaçlara da 600 ödedim.Asilama da beklem
Masallah adınıza çok sevindim. Uludağ üniversitesinde ya embriyologlar iyi değil ya da ortamı. Benim de ilk opu da 13 yumurta da 4 döllenme oldu sonra yaşamadilar. Ikinci opu da 18 yumurta ve sadece 5 döllenme oldu ve 4. Sadece 1.si ram günündeydi. Transfer oldum ama sonuç hüsran. Raporu dışarı da vermiyorlar. Ancak 3 denemelerde verebiliyorlarmış galiba. Bende özel hastahane arıyorum. Jimer de fiyatları sorabilir miyim ?
Raporlu olunca fiyat makul olmuş. Ben araştırıyorum şimdi 7000 bin lirayı gözden çıkarmam lazım gelecek. Hayırlı sonuçlansinda para gelir yerine de Zaman gelmiyor nr yazık ki. Peki jimer de ilk denemede hemen oldu mu ? Demin aradım telefonla bilgi vermediler. Ilk görüşmede ucretliymisMoralinizi bozmak için fakülte hakkında yazmadım. Benim ve bazı arkadaşların sayı dışarda arttı. Ben fakülteden memnundum 2 deneme yapıldı bu arada normal hamilelik düşük nedeni ile kürtaj miyom ameliyatı orada oldu. Dediğimiz gibi 3. Deneme için raporu verdiler bu arada bekletmediler tekrar çünkü yaşım doluyordu. Herkesin nasibi farklı yerlerdedir orada pozitif sonuç alanlarda doğum yapanlarda var. Sadece imkânınız varsa erkenden değerlendirin diye yazdım. Zira ben hala tedavi masraflarını ödeyemedim aileden almıştık. Bu arada ben jimerde raporlu 2750 TL ye yaptırdım mayısta. İlaçlara da 600 ödedim.
Kim kız o arkadaşın. Kendimi gördüm sanki :)
ben ödememiştim. muayene olmayacağınızı rapor hakkı ile ilgili görüşeceğinizi söyleyin. bir de pembe mavi de de ilk görüşme ücretli idi ama görüşme yapıcam muayene olmayacağım dedim ödemedim, nevin hanım muayene de yaptı bu arada :) muayene sorarlarsa olmadım dersin dedi. :)Raporlu olunca fiyat makul olmuş. Ben araştırıyorum şimdi 7000 bin lirayı gözden çıkarmam lazım gelecek. Hayırlı sonuçlansinda para gelir yerine de Zaman gelmiyor nr yazık ki. Peki jimer de ilk denemede hemen oldu mu ? Demin aradım telefonla bilgi vermediler. Ilk görüşmede ucretliymis
Benim ilk denemede 4 yumi toplandı 4 döllendi 3 tane 3.güne gitti 2 transfer oldu. Bir tane dondurulmuşum var. 2 transferden 1 tuttu şimdi minik kızım benimle. Ben 5 mayısta fakülteden raporu aldım 6 mayıs adet oldum 7 mayısta suat bey ile görüşmeye gittim apar topar. Çünkü 11 haziran da yaş nedeni ile hakkım yanacaktı. Ben de ilk görüşme ücretli diye önce oraya gitmek istemedim. Eurofertil ile görüştüm 2500 idi orasının fiyatı. Ancak raporlu yaptıracağımı öğrenen dr resmen başından savdı. Görüşmeyi halkla ilişkilerden bir bayan ile yaptım. Adam fakültede vakit kaybettiğimi 0.27 amh ile( ki o nedense uyarıma rağmen ısrarla 0,17 yazdı değeri ) işimizin zor olduğunu söyledi. Aslında fakülteye başlayalı 14 ay olmuş bu sürede 2 tedavi, 8 hafta süren doğal olan bir hamilelik, bir kürtaj, bir miyom ameliyatı ve 3 ay rahmin toplanması yaşanmıştı. Adam zaten dinlemedi bile odadan çıktı. Bu görüşmeyi yaptığımda henüz raporu almamıştım. Suat bey tahlil istedi amh ye hiç takılmadı. İlk muayenede bana dediği 4 yumurta alırım olmuştu. Benim için çok iyi bir rakam çünkü fakültede 2 bile toplanmadı hatta hiç döllenmedi. Suat beyin sıcak, bilgili,pozitif yaklaşımı moral oldu. Ve dediği gibi 4 tane toplandı yumurta. Belki ilk seferde pozitif almayabilirdim ama 2 dr yaklaşımını kıyaslayınca kesin ona giderdim. Daha da gide ceğim 1 dondurulmuş var orda çünkü. Onu transfer ettirir miyim bilmiyorum daha 1 aylık çünkü kızım bende 40' a basamak dayadım. Ama kesinlikle tavsiye ederim Jimeri. Bu arada benden görüşme ücreti almadı belki de aynı gün tedaviye başladık diye. Diğer yeri kötülüyorum sanmayın ama ben adamın yaklaşımını beğenmedim hoş değildi. Benim kısmetim jimerde imiş Allah sizleri de kısmetleriniZ ile karşılaştırsın inşallah. Uzun oldu yine kusura bakmayın.Raporlu olunca fiyat makul olmuş. Ben araştırıyorum şimdi 7000 bin lirayı gözden çıkarmam lazım gelecek. Hayırlı sonuçlansinda para gelir yerine de Zaman gelmiyor nr yazık ki. Peki jimer de ilk denemede hemen oldu mu ? Demin aradım telefonla bilgi vermediler. Ilk görüşmede ucretliymis
Delik deşik tatlım yaş kevgir süzgeç :) 2 saat uyudum gece sadece düşün 1 ayda mahvettin bu kız beni. İlaç isteyen yok yaa ben reyhan hemşireyi mi arasam belki orada kullandırırlar. Dondurma kirasından düşerler mi Acep :))) sana da göndereceğim liste bir bakarsın. Öpüyorum tatlım.sen tabi kiiiii... naber hatunnn, uykuların delik deşikmişşşş
gönder canım ya ben bi arkadaştn haber bekliyodum ama arkadaşın büyümeyen yumiler bir günde atak yaptı. olması gerekenden fazla büyümüş. (4 mm bir günde) sonrasında da iptal edildi. tam anlamıyla iğnelere geçmemişlerdi şimdide taşınma durumu falan var. ben de mayıs regli ile anca başlarım. bakalımDelik deşik tatlım yaş kevgir süzgeç :) 2 saat uyudum gece sadece düşün 1 ayda mahvettin bu kız beni. İlaç isteyen yok yaa ben reyhan hemşireyi mi arasam belki orada kullandırırlar. Dondurma kirasından düşerler mi Acep :))) sana da göndereceğim liste bir bakarsın. Öpüyorum tatlım.
Cok yorucu ama mutlulukla sonuçlanan bi hikaye olmus sizin ki . Rabbim bize de hayırlısini nasib etsin. Hakkımızda hayırlısı neresiyse, hayırlı sonuç nereden alicaksak orada karar kılmayı nasib etsin. Suat bey Doç. Ve Prof. Değil galiba ama işte nasib. Eurofertil nedense sıcak gelmiyor bana ama fiyati uygunmus bayag. Siz geçen sene galiba tedavi oldunuz. Sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu.Benim ilk denemede 4 yumi toplandı 4 döllendi 3 tane 3.güne gitti 2 transfer oldu. Bir tane dondurulmuşum var. 2 transferden 1 tuttu şimdi minik kızım benimle. Ben 5 mayısta fakülteden raporu aldım 6 mayıs adet oldum 7 mayısta suat bey ile görüşmeye gittim apar topar. Çünkü 11 haziran da yaş nedeni ile hakkım yanacaktı. Ben de ilk görüşme ücretli diye önce oraya gitmek istemedim. Eurofertil ile görüştüm 2500 idi orasının fiyatı. Ancak raporlu yaptıracağımı öğrenen dr resmen başından savdı. Görüşmeyi halkla ilişkilerden bir bayan ile yaptım. Adam fakültede vakit kaybettiğimi 0.27 amh ile( ki o nedense uyarıma rağmen ısrarla 0,17 yazdı değeri ) işimizin zor olduğunu söyledi. Aslında fakülteye başlayalı 14 ay olmuş bu sürede 2 tedavi, 8 hafta süren doğal olan bir hamilelik, bir kürtaj, bir miyom ameliyatı ve 3 ay rahmin toplanması yaşanmıştı. Adam zaten dinlemedi bile odadan çıktı. Bu görüşmeyi yaptığımda henüz raporu almamıştım. Suat bey tahlil istedi amh ye hiç takılmadı. İlk muayenede bana dediği 4 yumurta alırım olmuştu. Benim için çok iyi bir rakam çünkü fakültede 2 bile toplanmadı hatta hiç döllenmedi. Suat beyin sıcak, bilgili,pozitif yaklaşımı moral oldu. Ve dediği gibi 4 tane toplandı yumurta. Belki ilk seferde pozitif almayabilirdim ama 2 dr yaklaşımını kıyaslayınca kesin ona giderdim. Daha da gide ceğim 1 dondurulmuş var orda çünkü. Onu transfer ettirir miyim bilmiyorum daha 1 aylık çünkü kızım bende 40' a basamak dayadım. Ama kesinlikle tavsiye ederim Jimeri. Bu arada benden görüşme ücreti almadı belki de aynı gün tedaviye başladık diye. Diğer yeri kötülüyorum sanmayın ama ben adamın yaklaşımını beğenmedim hoş değildi. Benim kısmetim jimerde imiş Allah sizleri de kısmetleriniZ ile karşılaştırsın inşallah. Uzun oldu yine kusura bakmayın.
Bir de dondurulmuşlar için istenen ücret nedir jimerde. Madden Manen yorucu bir tedavim olunca herseyi merak ediyor insan. Çünkü ne çıkacağınıda hoc bilmiyorsun. Aniden farklı bi tedaviye baslayabiliyor doktor.Cok yorucu ama mutlulukla sonuçlanan bi hikaye olmus sizin ki . Rabbim bize de hayırlısini nasib etsin. Hakkımızda hayırlısı neresiyse, hayırlı sonuç nereden alicaksak orada karar kılmayı nasib etsin. Suat bey Doç. Ve Prof. Değil galiba ama işte nasib. Eurofertil nedense sıcak gelmiyor bana ama fiyati uygunmus bayag. Siz geçen sene galiba tedavi oldunuz. Sağlıkla büyütün inşallah yavrunuzu.
Aradılar mı canım seni. Bir sene diyodun napcan ? sevindim erken olmasına :)Kizlar bu universite bana haziran temmuz falan diyo.ayda 15 kisi cagiriyolarmis yaklasik benim siram 70 mis.haziran yafa temmuzda cagirilirsiniz dedi.napiyim bekliyimmi gideyimmi jimere.bukadar olumsuz seyler duyuncada iyice soguyorum bu universiteden.benim elimdede ilkten kalma bir suru ilac var.simdi baslasam ilac parasi bile odemem belki.bide ben arada ne takviye kullanayim kizlar.d vitaminim dusuk onun d vit3 aldim simdi hap kullaniyorum.ari sutu polen aliyorum.baska onerileriniz varmi bu arayi bari bu takviyelerle degerlendireyim
Yok canim aramadilar.kayinvalidem kanser orda tedavi goruyo bugun gittigimde aklima geldi sorayim dedim sira ne alemde ozaman ogrendim.yani 15 kisi falan cagiriyorlarsa her ay bana yine temmuz gibi falan sira gelir.napcagim konusunda cok kararsizim.hic guvenmiyorum oranin laboraturana ve emriyoluguna.bizler icin laboratuar sperm secimi falan onemli.ama bu yogunlukta bunlari pek onemsediklerini sanmiyorum.yani sirf orda denemis olmak icin denemek istimiyorum.sonucta okadar hormon yukluyoruz vucudumuza bunlarinda zarari var yani.iste bunlari dusununce universiteden iyice soguyorum.jimere gitmeyi dusunuyorum bakalim bi goruscem obur ay.elimde zaten bir suru igne kaldi gecen seferden belki ilac bile almam gerekmez.off off kafayi yememek elde degil..Aradılar mı canım seni. Bir sene diyodun napcan ? sevindim erken olmasına :)
Kayınvaliden için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallahYok canim aramadilar.kayinvalidem kanser orda tedavi goruyo bugun gittigimde aklima geldi sorayim dedim sira ne alemde ozaman ogrendim.yani 15 kisi falan cagiriyorlarsa her ay bana yine temmuz gibi falan sira gelir.napcagim konusunda cok kararsizim.hic guvenmiyorum oranin laboraturana ve emriyoluguna.bizler icin laboratuar sperm secimi falan onemli.ama bu yogunlukta bunlari pek onemsediklerini sanmiyorum.yani sirf orda denemis olmak icin denemek istimiyorum.sonucta okadar hormon yukluyoruz vucudumuza bunlarinda zarari var yani.iste bunlari dusununce universiteden iyice soguyorum.jimere gitmeyi dusunuyorum bakalim bi goruscem obur ay.elimde zaten bir suru igne kaldi gecen seferden belki ilac bile almam gerekmez.off off kafayi yememek elde degil..
Ben de hiç güvenmiyorum fakültenin labaratuarına ve embriyoloğuna kızlar. Raporumu verseler hiç beklemeyeceğim, hemen özele giderim. Ama çok pahalı. Nasıl alacağız bu raporları?Kayınvaliden için çok üzüldüm Allah şifasını versin inşallahBenim de aklımda çok sorular var güvenmiyorum ben de napıcaz. Çaresizlik kararsızlık kadar insanı bitiren başka birşey yok. Görüşürsen jimerle yada başka bir yerle bana da haber verir misin :) ?
Teşekkürler canım en az altı dediler ama tabi en az bende bir yandan özel araştırıyorum bir şekilde birikim yapmaya çalışıyorum Hayırlısı hakkımızdaBir yıl beklersin canım , inşallah bekletmezler ama en az 9 ay malesef
Hakkımızda Hayırlısı inş CanımCok gecmis olsun. Ben 2014 eylülde teslim etmiştim evraklarımı 2015 Mayıs da arandım. 8 9 ayı rahat buluyor. Siz bu ara asilamalarinizi yaptırın belki tutar. Olmazsa insallah tüp bebekle nasib eder Rabbim. Benim negatif le sonuçlandı şimdi 2. Sıra min gelmesini bekliyorum o da 1 seneyi bulacakmis .
Raporsuz fiyatı biliyor musun Canım bende şuanda arayış icerisindeyimMoralinizi bozmak için fakülte hakkında yazmadım. Benim ve bazı arkadaşların sayı dışarda arttı. Ben fakülteden memnundum 2 deneme yapıldı bu arada normal hamilelik düşük nedeni ile kürtaj miyom ameliyatı orada oldu. Dediğimiz gibi 3. Deneme için raporu verdiler bu arada bekletmediler tekrar çünkü yaşım doluyordu. Herkesin nasibi farklı yerlerdedir orada pozitif sonuç alanlarda doğum yapanlarda var. Sadece imkânınız varsa erkenden değerlendirin diye yazdım. Zira ben hala tedavi masraflarını ödeyemedim aileden almıştık. Bu arada ben jimerde raporlu 2750 TL ye yaptırdım mayısta. İlaçlara da 600 ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?