BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

nasıl yani ben bilmiyorum canım o yuzden soruyorum 2. ve 3. aynı parayı vermiyormusunuz ? nasıl birisi osman bey merkez ?
ikinci ve üçüncü dondurulmuş embriyo

osman bey öyle güler yüzlü konuşkan biri değil ama işini biliyor her seferinde baştan başlıyor dosyayı okuyor bunu yaptık şunu yaptık diye bilgilendiriyor

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kaç kişi Osman hoca da tedaviyi karşılayabilir ki,sanırım şu anda 10bin tl civarında tutar ilaçlarla.

Şunu çok iyi öğrendim vakit kaybetmek para kaybetmekten kötüdür.Ben tavsiye verdiğim arkadaşa bir an evvel normal yolla mı tüp bebek ile mi aşılama ile mi bunun netleşmesi için Osman hocayı önerdim.10 bin tl değildir canım o kadar da değil.ben en son 5000 tl yaptırdım opu ve transfer işlemini.her deneme bu kadar olmuyor.varsa dondurulmuş embriyo onuda 1500tl yaptımıştım.Evet herkesde bu kadar para olmayabilir haklısın ama bulunamayacak miktarlar değil.

İnan bana bir çok insan için çok para , ben eczanede ilaçları ödeyemediği için bırakıp gideni gördüm. Osman Hoca ilaçlar ve testler de dahil 5.000 tl mi? ve sen nezaman yaptırdın.?

osman hocayı ilk tedaviye başladığımda cep numarasından aramıştım. ilk görüşmemiz ücretli ama dedi. tamam randevu almak istiyorum dedim. ama 350 tl dedi tamam hocam randevu almak istiyorum dedim. sonra gelip pazarlık yapmayın da fiyatı söyleyeyim dedim dedi.... hocam eşimde bende çalışıyoruz ücretiniz ne ise verebilecek durumdayım çok şükür ama şu tavrınız sebebi ile sadece Allah size mecbur etmesin dedim ve telefonu kapattım. yaklaşık 3 yıl önceydi.... yumurta rezervi ile ilgili problemi olup de pozitif alan da pek duymadım kendisinden.... onun dışında çok başarılı olduğunu biliyorum. hiç içimden gelmedi onunla bir kez daha görüşmek... yine de diyorum Allah mecbur etmesin!!!! o tavrını unutamıyorum çünkü. ses tonunu, küçümseyişini....

Ben dun aradım a.r.t yi fiyat için osman hocanın cep telefonunu vereceklerdi. Ondan önce ilk görüşmeler genelde ücretsiz oluyor her yerde sizde se öyle mu dedim evet dogrudur dediler. Size neden osman hoca oyle demiş anlamadım. Gerçi ben kendisiyle konuşmadım. Sekreteri öyle dedi.

ilk görüşme ücretsizdi 2014 te gittiğimde

birde bu dr. çok umut verici değil yani kesin olur hamile kalırsın demiyor ve çok duydum durumu kötü olan birilerine sizin çocuğunuz olmaz uğraşmayın dediğini

bana en son transferde dediki embriyoların kaliteli ama neden tutmuyor anlamadım çünkü hiçbir sorun yoktu kan pıhtılaşması haricinde

sonuç olarak prednol diye bir hap verip bağışıklığın kafasını karıştıralım hemen atmasın dedi o şekilde tuttu ama allah ol dedi işte

ben 2013 yılında başladım bu tedavilere ve o dönem 350 tl idi ücreti.... piyasadan daha yüksek. belki o da bıkmıştı bi şey diyemem... ama zaten bi anda şok olmuşum bi çare arıyorum bilmem ne o tavrını unutamıyorum. dediğim gibi ben bi daha da aramadım kendisini...

prednol güzel bir ilaç, kullandım elbette; artık üzerimde ne denenmedi bilemeiyorum ama henüz zamanı gelmediyse demek ki meleğime ulaşamadım şimdilik.....
ben jimerde suat hocadayım... 2 kez rapor hakkımı orada kullandım. öncesinde de bir kez fakültede tedavi oldum, ilk tedavimi de soranus tüp bebekte olmuştum. pembemavi de nevin hanımla görüşmüşlüğüm var o da gerçekten çok çok ilgilenen bir doktor.... ama suat bey gerçekten pek sevdiğim bir doktor. hatta yeni tedavimi de orada yaptırmayı planlıyorum. izmir irenbe de kaan hoca bizim gruptaki en başarılı doktor bence. onun dışında da bursa da suat bey bence yaklaşım olarak iyi... kişiye göre de tedavi uyguluyor... hani bi paket herkese aynı şeyi yapmıyor...

Pes yani bir dr yakışmayan çol çirkin bir davranış.

Zaten boş ümit vermesin ama o maddi manevi hırpalandığımız bir tedavi ve birde özel , insan ilgi bekler, hem o kadar para ver hemde dr un kaprisini çek ,fazla.

Telefonda hiç paradan bahsetmemişti.hatta telefonunu fakülteden vermişlerdi.ben sekreter çıkacak sanıyorum.ben osman hoca demez mi!çok şaşırmıştım.tavrı serttir.hiç güldüğünü görmedim.gereksiz laf salatası asla yapmaz.neyse onu sòyler.niye öyle yapmıştır bilemiyorum.belki daha öncesinde hastalardan söylemediği için tepki almışsa ona istinaden bilgi vermek amaçlı söylemiştir.

.
İnan bana bir çok insan için çok para , ben eczanede ilaçları ödeyemediği için bırakıp gideni gördüm. Osman Hoca ilaçlar ve testler de dahil 5.000 tl mi? ve sen nezaman yaptırdın.?

Doğru söylüyorsun.dediğim gibi en azından bir muayene parasıyla ne yapılacağına söyler.ona gòre hareket ederler.şurda neler yaşadığımızı anlatsam osman hocaya gelene kadar ne doktorlar ellerinde rahim filmim olmasına rağmen göremeyen yorumlayamayan doktor olmuş bilgisizler.

2011 2012 yıllarında opu+ilaçlar+ilk transfer 5000 tl idi.

Katılıyorum , ben de burda bir arkadaşa aynı şeyi yazdım .İlk teşhis ve tedaviye karar vermek için mutlaka iyi bir hoca ya gitmek gerek , bende Gürkan Uncu ya gidiyordum.Ama sonrası için maddi boyutu önemli ve bu tedavinin bir garantisi de yok kaç lez denemek zorunda kalacaksın belli değil , nasıl insanlar bulsun bu kadar parayı her seferinde 2012 de o kadarsa şimdi olmuştur 7-8 bin

Osman hocaya gidenler grubundan baktım arkadaşlar bu sene fiyatları ilaçlar dahil 6500 mus. Inşallah bir iki ay içinde bende gitmeyi düşünüyorum. 2 3 ay dinleneyim diyorum. Uludağ üniversitesini beklerken 1 senem daha gidecek çünkü. Bakalım Kimin elinde nasibimiz ..

Valla canım hastasıyla telefonda ücret konuşması ve herkesin agresif demesi beni soğuttu. Yani ben öğretmenim özel ders ücreti konuşurken rahatsız oluyorum. Bu adamın sekreteri var hemşiresi var , bana abes geldi. Allah mecbur etmesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…