BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

tatlım ben cep numarasınıaalmıştımburda bir aarkadaştan. O yüzden kendisi söyledi. Ha sevdim mi sevmedim ama şimdi kotuluyo gibi de olmak istemem. Ama elbette ücretkonusunda üç kez aynı şeyissöylemesi gerekmesiyada onun yerine sorunu sorsa hormon ddeğerlerinisorsa daha iyi olmaz miydi

Allah inşallah mecbur etmez ikinci yi deneyeceğiz fakültede inşallah olur, ama olmazsa özelde gidersem Özer Kutlu ya giderim. Çok düzgün ve iyi bir uzman. Fiyatları da öle uçuk değildir diye düşünüyorum. Yeri adli yenin karşısında.

Biliyorum onu da... 0.2 amh ile üstelik birkaç ay önce doğalgebeligide oolmuşbir aarkadaşımı tedaviye almak istemedi o da... Yumurta donasyonu önerdi.... Şimdi kızi doğdu arkadaşımın üstelik hemen ssonrasındaki tedavisinde.

SELAM KIZLAR iyi geceler
bugün uludağa sonuçlar için gittim tü bebek için sıraya koyacağız dedi evrakları topla dedi şimdi ürolojiden eşime randevu aldık rapor çıkartın dediler
bu aradada aşılama yapacağız dediler
bundan sonraki sürec nasıl ilerliyor sizce o sıra ne zaman gelir rapor u hemen vermiyorlar demi

SELAM KIZLAR iyi geceler
bugün uludağa sonuçlar için gittim tü bebek için sıraya koyacağız dedi evrakları topla dedi şimdi ürolojiden eşime randevu aldık rapor çıkartın dediler
bu aradada aşılama yapacağız dediler
bundan sonraki sürec nasıl ilerliyor sizce o sıra ne zaman gelir rapor u hemen vermiyorlar demi

Bir yıl beklersin canım , inşallah bekletmezler ama en az 9 ay malesef

Cok gecmis olsun. Ben 2014 eylülde teslim etmiştim evraklarımı 2015 Mayıs da arandım. 8 9 ayı rahat buluyor. Siz bu ara asilamalarinizi yaptırın belki tutar. Olmazsa insallah tüp bebekle nasib eder Rabbim. Benim negatif le sonuçlandı şimdi 2. Sıra min gelmesini bekliyorum o da 1 seneyi bulacakmis .

Kim kız o arkadaşın. Kendimi gördüm sanki :)

Arkadaşlar bu zorlu süreçte Rabbim hepinize sabır ve kuvvet versin. Ve en iyisi en hayırlısı hangi dr ise onunla karşılaştırsın inşallah. Fakülte ikiz doğum yapan 2 arkadaşım var ama tedavi bir seneden önce idi. Son zamanlarda durum ne bilmiyorum ama bende 2 tedavide 1-2 yumi ile hiç embriyo elde edememişken özelde 4 yumi toplanıp 4 tane döllendi. Pek çok arkadaşın da sayı dışarda daha fazla. Fırsatını bulan raporunu alan durumu olan dışarda iyi ve içinize sinen bir yerde muhakkak deneyin derim.

Ben 23 ocakta kızımı kucağıma aldım şimdi kevgire dönen uykunun derdindeyim. İnşallah sizin de uykularını delik deşik olur, geceniz gündüzünüze karışır.
Çok fazla giremiyorum artık ama sorularınızı cevap vermeye hazırım. Geçmiş mesajlardan da hikayemi öğrenebilirsiniz.

Doktorun Jimer Suat bey. Allah ondan razı olsun. Onu son anda tercih ettim şu anda gebzede oturuyorum İst.da dr aramaya karar verdiğim gün adet oldum, 1 gün önce de fakülteden raporu almıştım. 39 dolmadan hamile kaldım 40 olmadan doğurdum. Suat beyi öneren canım arkadaşım amayaa Allah senden de razı olsun. İnş.en kısa sürede senin de güzel haberlerini bekliyorum. Sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar bu arada elimde kalan ilaçlar var. İhtiyacı olana vermek istiyorum. Nisan 2016 miadlı gonal f 450 var 1 kutu mesela. Diğerlerinin miadları daha uzun. Çöpe gitmesin yazık günah. Uygun ortamda sakladım. Miadlarını ilerleyen saatte yazarım. Benimle iletişime geçin lütfen.

Sanırım fakültenin labaratuarı çok iyi değil. , yada embriyolog

Aşılama için bekletmezler
Canm doktra gittm bugn doktr dediki son iğneden 20 gün sonra baslamamz lazm tedaviye dedi Dalgami gecynz dedm kac kere sordm bana bugn gelin dedi sekreter dedm ultrasonda bakti kistlern durumna sonra son kez iğne vuralm zoladex dedi 20. Günü gene gel dedi . Onlarn yapcaklri işin içine :-@

Aaaaaa ben sana yadım ya canım , bana 20.gün gel dediler, ama pes yaaa , biz deney hayvanımıyız? Bu kadar dikkatsiz olunurmu? Senin son iğneden bu yana kaç gün oldu? Adet oldunmu? Benim son iğne pazartesi, acayip şiş vücudum özellikle ayaklarım .sen de de oldumu hiç ?

Çok sinir oldm vlla sen haklymisn ama artık Allaha havale edyrm yapck bişey yok. Benim karnm cok şiş ya patlicak gbi hissedym kendmi hep bide cok terlym cok . Ayaklrmda şişlik yok. Son ignemi 25 ocakta olmuştum bugn tam bir ay oldu adet olmadm cnm yarn gene iğne vurulcam işte yarn gel vuralm sonra 20 gün sonra baslicaz tedaviye dediler

Valla ne diyim canım , gerçek ten allaha havale etmekten başka çaremiz yok. Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar. İnsan sağlığı bukadar ucuz bizim ülkemizde. Okadar çok iğne ilaç resmen dengemiz bozuluyor, bende çok terliyorum,asabiyet yapıyor ve bugün bacaklarım şişti neden bilmiyorum

Evt ya çok yan etkisi varms bu ignenin ama senin backlrn nye şiştiki hayret oda ignednmi acba bende olmadida

Pazartesi günü sorarsn doktra gecmesse

Asilama da beklem
Masallah adınıza çok sevindim. Uludağ üniversitesinde ya embriyologlar iyi değil ya da ortamı. Benim de ilk opu da 13 yumurta da 4 döllenme oldu sonra yaşamadilar. Ikinci opu da 18 yumurta ve sadece 5 döllenme oldu ve 4. Sadece 1.si ram günündeydi. Transfer oldum ama sonuç hüsran. Raporu dışarı da vermiyorlar. Ancak 3 denemelerde verebiliyorlarmış galiba. Bende özel hastahane arıyorum. Jimer de fiyatları sorabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…