BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Slm kızlar:
Hala evle uğraşıyorum ben giremedim internete. Nasılsınız kızlar?
Geçmiş olsun melek bi dahaki buluşmaya gelirsin inşallah :)

Slm kızlar:
Hala evle uğraşıyorum ben giremedim internete. Nasılsınız kızlar?
Geçmiş olsun melek bi dahaki buluşmaya gelirsin inşallah :)

gelmeyii çok istiyorummm inş...nasıldı buluşmaaa nasılll geçtii çokk merak ediyorummm...

kızlar ne der bilmiyorum ama ben onlarla tanışmaktan memnun oldum.yeni arkadaşlar ve en önemlisi de birbirimizin halinden anlamamız ve paylaşımlar çok değerli.inşallah bu görüşmeler devam eder.bebeklerimizle inşallah

kesiinlikle bende aynı fikirdeyim cok memnun oldum sizinle tanışmaktan. daimi olmasnı dilerim.

Kızlar nasılsınız?
Bu sabah randevum vardı, o gün görüstüğümüzde söylemiştim..
Şimdiye kadar gittigim tüm doktorlara göre sebepsiz kısırlık tanısı kondu ama, bu günkü muayenede çıkmayan kalmadı... yumurtalık kanalımda iltihap, prolaktini biliyordum bir tek diğer hormonlarımda dengesizlik, hamilelik gerçekleştiğinde ise mutlaka iğne kullanmam gerektiği yoksa tekrar düşükle sonuçlanabileceği gibi daha bir çok şey öğrendim..
Bu ay bu aksaklıkları ve hormonsal düzensizlikleri tedavi edeceğiz.. Ondan sonra ne yapacağımızı durumum belirleyecek..

Ben doktordan memnun kaldım, umarım hayırlı olur benim için.. Annemde 500 yasin başlatmış fakat herkes 1 tane okuyabiliyormuş yani 500 kişi olacak... duydunuz mu bilmiyorum. Okuyabilirseniz sayıya eklerim sizi... Sizde başlatırsanız söyleyin ben okurum...
Benden haberler şimdilik bu kadar... Sizde ne var ne yok!
Bende buluşmadan çok memnun kaldım, sizle tanışmak iyi geldi.. bir daha ki ne zaman? Şimdiden yapalım mı bir program...İnşallah bu kez daha kalabalık oluruz...

hakkında hayırlısı olsun canımmm...RABBİM yardımcınnn olsun....okumaya çalışırım canımm...okursam ben sana mesaj atarımm özelden...evet bir daha ki buluşma ne zaman olucakkk hadi ayarlayalımm bir dahaaa ben de geliyimm bu kezz inş...istiyorum çokk...gulisayım duayla sannnaaa

canım nuray sözeri jimere gidecektin degil mi? hem o gün konustugumuzda çözülebilecek sorun olsun diyordun.bunların da mumkundür çözmek.ziya cetinn hastası olan bi arkadasım vardı o da hamile oldugunu ögrendi. rabbim bize de tez zzamanda nasip etsin bu mutlulugu.1 yasin okurum ben. cevreme de söylerim sana sayı belirtitim.

canım geçmiş olsun.en azından artık tedavisi ile uğraşacağın bi neden var.bende çok istiyorum nedenini öğrenmeyi.genetik testinin sonucunda mı öğrendin bunları yoksa başka tahliller de mi yapıldı.mesela yumurtalık kanalında iltihap nasıl belli oldu bunları da yazarsan sevinirim.hayıt prolaktine iyi geliyor biraz daha devam et derim ben.bi de senin ğöğüslerinden de sıktığın zaman sıvı geliyor mu süt gibi.benimde prolaktinim yüksekti bi ara son bir yıldır test yaptırmadım ama o sıvı hep var.
500 yasin olayını bende duymuştum yapmayı düşünüyordum ben senin için 1 tane okurum fazla okunsaydı yine yardımcı olurdum etrafımdaki kişilere de söylerim.isimle okunması daha iyi ama benim aklımda gülisay kaldı adını unuttum kusura bakma.
bende buluşmadan çok memnun kaldım.bence de yapalım program

betül arkadaşının da hamile kalmasına sevindim.aşılama falan yaptırmış mı ziya beye yoksa ilaç falan mı kullanmış.inşallah en kısa zamanda biz de burdan hamilelik haberini veririz isteyen herkesin kucağı boş kalmasın .bu hafta ablamın 2 yaşındaki kızına ben bakıyorum.evde bi çocuk cıvıltısı olması o kadar güzel ki anlatamam.ALLAHım duy artık bizi ve bizlerin de evini şenlendir bu burukluk çok acıtıyor insanı

melekcim sende kendine dikkat et 15 nisana az kaldı.inşallah iyi haberler verirsin bize bebişle ilgili.ev işi falan yapma bırak biraz dağınık kalsın şimdi önemli olan bebiş annesi en azından 3 ay dolana kadar dikkat etmen lazım.ben geçen sene hamile olduğumu öğrendim cam sildim perde yıkayıp taktım işte malum işler 2 hafta sonra da bebeğimi kaybettim.Allahın taktiri böyleymiş elbette. seni korkutmak değil niyetim sadece çok dikkat etmen için yaşadığımı yazdım.bebişler bizi çok bekletti sen kavuştun şükür darısı başımıza.bırak şimdi de ev işleri beklesin oldu mu canım

Sağol canım, hamilelerin duası kabul olurmus derler... Hepimiz için hayırlısı... Evet bir daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalış canım.. Kendinede bebişe de çok iyi bak.. Allah korusun ikinizide..

Sagol canım okuyabilirsen sayıya ilave ederim, okuyamazsan canın sagolsun ama ilgin için çoook teşekkürler..

Evet canım Nuray hanıma gittim, sorunun bılunmasına sevindik eşimle inşallah tez zamanda çözülür problemler,, Bir sürü ilaç başladık umarım derdime derman olur..

Arkadaşına da çok sevindim umarım sıra bizlere geliyordur... İnanıyorum ben bebişlerlede buluşacağız günün birinde... Çok umutlandım bu gün daim olur inşallah...

Evet canım tüm tahlillerimi götürdüm ve orada bir sürü kan tahlili yapıldı ve detaylı bir vajinal muayene... Ben genetik merkezde yaptırmıştım testlerimi fakat sadece genetik doktoru yorumlamıştı ve kendi de söylemişti kadın doğumcunun yorumlaması mutlaka gerekli diye.. Yumurtalık kanalımdaki iltihap muayene sonucu görüldü banada gösterdi ve antibiyotik iğnelere başladık ve vajinal fitile (maalesef )
Benim göğsümden sıvı gelmiyor canım prolaktin için parlodele devam edeceğim yarım kullanıyodum ya her akşam.. Şimdi düzeni bozmayalım 18 e düşmüş dedi, parlodel bitince dostinex e başlayacağım.. Tiroid ve osterojen hormonların seviyelerinde düzensizlikten dolayı bir iaç daha kullancağım..
yaptırdığım kan pıhtısı testleri sonucunu yorumladı ve düşük olmaması için mutlaka gebelik sonrası sulandırıcı iğne vurulmam gerektiğini söyledi..

Bence sen prolaktinin seviyeni ölçtür canım, aile hekimi ölçebilir bir görüş istersen, gebelik için bu hormonun dengesi çok önemli dedi doktorum...
Dua için de sağol canım sen başlatırsan bende okurum... Haber vermen yeterli...

canım hayırlı olsun yeni tedavin ve yeni dr.un inşlh hayırlısı olur ve bebişle sonuçlanır 9 ay boynca sımsıkı tutunur canım...
ben 1 tane yasin alyorum eklersin Allah kabul etsin..

sağol canım benim.inşallah bu doktor ve uyguladığı tedavi hakkında hayırlı olur da başka hiçbirşeye gerek kalmadan bize hamiş olduğunu söylersin en kısa zamanda.dostinexe başlaman daha iyi ben onun parladolden iyi olduğunu biliyorum.hamilelik falan olursa parladolde düşük riski var ama dostinexte yok.bende kullandım 3 şişe o zaman baya araştırmıştım.benim bu tedavi sürecindeki en büyük sıkıntılarımdan biri sosyal güvencemin olmaması.eşim ihmal ediyor.bu sebepten hormon testlerimi sık yaptıramıyorum en son sorduğumda 5li hormon testi için 190 lira istedi doruk.aile hekimlerine ölçtürebilmek için sosyal güvence şartı var mı canım daha önce hiç gitmediğim için bilmiyorum.
zorlandığını söylemiştin ama bence soğan kürünü dene iltihaplara iyi geliyor ya.kokusu kötü tadı da iyi sayılmaz ama en azından kimyasal değil belki faydası olur.
genetik testini bende yaptırmak istiyorum ama sence şimdi mi yaptırayım biraz daha bekleyeyim mi.bende 1 defa hamile kaldım kalp atışı alınmadığı için kürtaj oldum.kafam o kadar karışık ki acaba genetik bir problemle alakası olabilir mi.nette okudum mesela anti sperm antikorları duymuşsunuzdur.spermleri vücut içintehdit olarak algılayıp öldürüyorlar.bu tarz bi problemimiz olsa bile bugüne kadar bunlara hiç bakılmadı.doktorların genetik test istemesi için illa 3-4 düşük olması mı gerekiyor belki önce olsa senin bebeğin düşmeyecekti.çok kızgın ve çok karışığım bu aralar.
o günde söyledim ya yolda yürürken sadece hamile olanlara gözüm takılıyor diye.bunun ne kadar zor olduğunu kimse anlayamaz.offff diyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte ve kucaklarımızı doldursun hemencecik

Son düzenleme:
arkadaşlar sizleri 10 gündür takip ediyorum:)toplantınıza bende gelmek isterdim,inş.bir dahaki sefere.
1 yasinde ben okurum.bugün okunmuş bil.Rabbim dualarımızın hayırlısını tez vakitte nasip etsin.artık bende burdayım:)

hoş geldin canımmm...maalesef ben de gidemedimm kızcelerle tanışmaya...bi dahaki sefere inş...

canım hayırlı olsun yeni tedavin ve yeni dr.un inşlh hayırlısı olur ve bebişle sonuçlanır 9 ay boynca sımsıkı tutunur canım...
ben 1 tane yasin alyorum eklersin Allah kabul etsin..

Sağol canım, Amin hepimizin dualarını inşallah. Eşin nasıl oldu? İyileşmiştir umarım... Bir dahaki buluşmaya gelmeye çalış mutlaka...

Amin canım inşallah, hepimiz için hep dua ediyorum inan..
Genetik testi hiç bir doktor söylemedi bize o günde söylemiştim canım kendimiz araştırıp karar verdik ve pıhtılaşma testim gösterdiki hamile kaldığımda kan sulandırıcı iğne vurulmam şart belki daha önceden yaptırmış olsaydım bu testleri son düşüğü yaşamayabilirdim, bilmiyorum... Hatta telefon edip beni 3. aşılama için çağırdılar gitseydim büyük ihtimalle sadece prolaktin ölçülüp aşılama yapılacaktı oysa ki yazdığım gibi bir sürü şey çıktı bende... Yani bazı şeylere kendimiz karar vermeliyiz bence maalesef bazıları umutlarımızı para olarak görebiliyooo
Evet dediğin gibi testler çok pahalı, ben iğnelerimi aile hekimliğine vurduruyorum yarın sorarım istersen sağlık güvencesi olmayanlar için hormon testleri nasıl yapılıyor diye...

Önümüzdeki hafta görüşelim yine arayı açmayalım, nedersin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…