BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Amin canım hoşgeldin aramıza

Teşekkür edrim dua için, sende benden isteyebilirsin mutlaka okurum.. Birdaha ki buluşmada gel mutlaka çok seviniriz...

canım sorarsan sevinirim.buluşma bana uyar canım memnun olurum

aramıza hoşgeldin arkadaşım ne güzel git gide sayımız artıyor

meraba arkadaslar hormon testlerime hiç bakmamiştim dr daydı.hastaneden ayrıldıgı için cıkarttım ve kendi kendime yorumladıgım kadarıyla prolaktin seviyem yüksek.referans aralıkları 4,79 ile23,30 arası benmki ise 28,67. adeti de düzenleştirirmiş.adet düzenleyici kullanılabilnrmş ama ben dr ma kac defa adetimi düzenleyin dediğimde klomen kullanıyosun dedi klomen kullandıgım aylarda. diğer aylarda ise hiç hap kullanmamı söledi.kafam cok karıstı.

canım 6 yasin okunacak senn için -cevremden.daha cıkarsa sayı veririm sana.

canım prolaktin çok baş belası bi hormon.tamamen strese dayalı bizde de stres full çeker tabi.ben 1 yıldır tahlil yaptırmadım değerlerim hakkında bi bilgim yok ama 54leri gördüm bi ara.senin değerin çok yüksek değil yinede doktoruna bi sor kontrol altında tutmak açısından.belki dostinex verir.prolaktin gebeliği engelliyor yüksek olursa hayıt içmeni tavsiye ederim iyi geliyor

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.afedersiniz ama normal gelen akıntının içinde ip gibi incecik kan vardı bugün.bunu en son geçen sene hamile kaldığımda görmüştüm ve bildiğim kadarıyla bebekte bi problem varsa oluyormus.benle beraber 2 kişiden duydum bunu ve üçümüzde bebeği kaybettik.benim bugün adetimin 11.günü.geçen seneden beri ilk defa başıma gelince çok şaşırdım adet oldum ama acaba hamile olabilir miyim diye test yaptım negatif çıktı.neden olduğu hakkında bilginiz varsa yazarsanız memnun olurum

slm kızlar ,
özalp inşallah hamilesindir ve inşallah bu sefer düşükde olmaz hiç duymadım onu ama ben bu ay senden ümitliyim o kadar şey yapılmış tutcak inşallah bu ayyyy :))))
gülisay:
canım ne kadar çok şey söylemiş doktor sorun bulunduysa çareside bulunur inşallah keske önceden bulunsa düşüklerde olmazdı
bendende yaz canım 1 yasin .
melek:
bi dahakine gel tabiki daha kalabalık olalım hem sen şimdi hepimize umut oldun sen mutlaka gellll :)
betül:
bende çok memnun kaldım sizle tanışmaktan özledim bile muhabbet etmeyi .aynı olaya aynı yönden bakan insanlarız :))

fidanal - browhole
sizde gelin bi dahakine pişman olmayacaksınız işin şakası geröekten güzel bir gündü sizlerde gelin daha güzel olsun

eeee ne zaman buluşuyoruzzzz :?

canım keşke hamile olsam ama nerdeee.bende bi an umutlandım acaba mı dıye test yaptım hem test negatif hemde 11gün önce adet oldum yok yani bişey tek çizgi görmekten nefret ediyorum zaten.sen ne yaptın hallettin mi ev işlerini.

üzüldüm şimdi (( ama sıkma canını canım benim olcak Allahın izniyle. sen gene kaybetme umudunu :))
bi çift görsek şunu hayırlısıyla daha zaten test falan yapmıyorum ben 10 gün geçsin öyle :))))))
ev bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı
dünde bilgisayarı formata gönderdik çok giremedim bu sıra ikinci buluşmayı ayarlayalımmmm :))))))

inş... gelicemm canımmm..ama bu hafta olursa gelemeyebilirim abicimm vee eşi ...küçük meleğimm yiğenimm defnemm halişkosunu özlemişş bizigörmeye geliyormuş...ama önümüzdeki hafta ayalarımm...inş... söz veriyorum hepinizden çokk hevesliydimm korkuyorum şimdi...zaten herşeydenn korkar oldumm...hiçbirşeyinnn tadını çıkaramıyorummm..hamile olduğuma bilee inanamıyorum çok korkuyorum çokkk...kalp atışlarını duyamazsammm bişey olursa diyee çokk korkuyorummm...

canım 6 yasin okunacak senn için -cevremden.daha cıkarsa sayı veririm sana.

Çok sağol canım dualar için, prolaktin seviyesi için ilaç kullanmak istemiyorsan hayıt kullan canım bende kullanmıştım sulandırılmış olandan, doktorun mu gitti anlamadım ben tahlil sonuçlarını kendin çıkarmışsın ya...

Sesin solugun çıkmıyodu canım demek ev işleri bitti Evet bencede gün belirleyelim artık... Yasin için teşekkürler canım, istersen sanada okuruz...

Hiç bir fikrim yok canım, belki iyi seylere haberdardır, kötü düşünme bakalım...

İnşallah duyacaksın canım.. Herşey yolundadır merak etme, korkutma kendini, önümüzdeki haftasonu görüşürüz o zaman ama bu sefer gel mutlaka olur mu?

Dr um hastaneden ayrıldı bende ne olur neolmaz dye çıkarttım cnm

canım sorarsan sevinirim.buluşma bana uyar canım memnun olurum

Canım şimdi geldim iğneden hemen yazayım dedim.. Sosyal güvencesi olsun yada olmasın herkes aile hekimine muayene olabiliyormuş. İlaçlara ücret ödeniyormuş eczanede sadece oradaki görevli söyledi canım.. Git bence ben gebelik kan tahlillerimi bile orada yaptırıyordum ücretsiz. Biliyorsun kanda gebelik testti için bile oldukça pahalı bir ücret istiyorlar...

Son düzenleme:
Dr um hastaneden ayrıldı bende ne olur neolmaz dye çıkarttım cnm

Anladım canım, iyi yapmışsın bende hiç bir tahlil sonucunu atmıyorum karşılaştırmak için... Eee ne yapacaksın şimdi doktor mu değiştireceksin? Sende jimere gidiyordun değil mi?

Anladım canım, iyi yapmışsın bende hiç bir tahlil sonucunu atmıyorum karşılaştırmak için... Eee ne yapacaksın şimdi doktor mu değiştireceksin? Sende jimere gidiyordun değil mi?

Ben değiştirmek istiyorum ama esim istemiyor jimerden ayrıldı muayene acacak şimdi bu arada 6yasin okunmuştu 7oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…