BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

bu söylediğim otobüslerden S1 hariç diğerleri heykelden kalkıyor. defacto collezione önünden binebilirsiniz
S1 de sönmezin olduğu caddeden geçiyor

canım tebrik ederim ben uzun zamandır girmemiştim yeni gördüm hayırlı olsun inş çok sevindim.yarın gelebilecek misin

inş. gelicemm canımmmm...sağolasınnn ben de bugün öğrendimmm...yarın bol bol konuşuruz inş... hoşçakall...

ben minübüsle gelmeyi düşünüyorummm amaaa...gelebilir miyim...mesken minübüslerine binsemmm

slm kızlar bende yeni geldim yarın gelcem inşallah ben biliyorum orayı saat 1 de görüşürüz inşallah ayşe melek hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)

kızlar ben çıkıyorum sabah tekrar girip yazılan olursa okurum görüşürüz

slm kızlar bende yeni geldim yarın gelcem inşallah ben biliyorum orayı saat 1 de görüşürüz inşallah ayşe melek hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün :)

sağolasınn papatyaaaa...yarınnn bol boll kaynatırız artıkkkk...RABBİM sana da nasip etsin inş.. hemencicikkk sağlıklı sıhhatlii inş....

sağolasınn papatyaaaa...yarınnn bol boll kaynatırız artıkkkk...RABBİM sana da nasip etsin inş.. hemencicikkk sağlıklı sıhhatlii inş....

Testmi yaptın, pozitifmi çıktı,çok şaşırdım ama çok da sevindim, Test yapmadan duramadın demi :) iyikide yapmışsın bak. Rabbime şükürler olsun. Aman nazar değmesin canım benim. Rabbim bu kez yüzünü güldürsün. Sevgiler...

Kızlar, malesef bende gelemiyorum, sebebini buradan açıkca yazamam, Melek_1984 size anlatabilir. Kalbim sizinle. Bu sefer olmadı, bir sonrakinde görüşmek dileğiyle.

Son düzenleme:

Çook sevindim canım yaaa! Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah canımm...
Yarın ayrıntılı konuşuruzzz. Ben gecikebilirim maalesef 2 yi bulabilir.. Orda olursunuz degilmi?

evet canım yaptım ya duramadımmm....yıllarsonra çift çizgiyi gördüm....kan testi de iyi çıktı çok şükür...644.02...konuşuruzzz zaten...öptümm çokkkk...

Son düzenleme:
kızlarrrrr hepinizden çok çok çokkk özür dilerim...dün akşam rahatsızlandımm birazzz inanılmazzz bir baş ağrısı ve gece mide bulantımla birleşince gece hiçç uyuyamadım...eşimde birazz uzakkk gitme istersen dedi...sabah da hastaneye gittim kan vermeye hala gelmeyi düşünüyordum aslındaaa tam evden çıkarkennn teyzem aradııı bana geliyorlarmışşş.... hastaneye gittim kan verdimm hemen eve geldimmm o saatten beri uğraşıyorum biraz temizlik yemekkk şimdi oturdum hemen sizee yazdımmm...çok çok çokk özür diliyorummm...eşimde kan testinin sonucu alıp geldi 644.02 çokk şükürrr...hepinize sevgilerrr duayla...çok üzgünümm çokkkk...çokk gelemediğimm içinnn

Hayırlısı olsun melek Rabbim kucağına almayı nasip etsin.bzim için de dua edersen seviniriz 😊

Geçmiş olsun canım.. Sen ve bebişin iyi olunda, başka sefere gelirsin.. Degerlerinin iyi olmasına sevindim...

melekcim geçmiş olsun üzülme gelemedim diye.su an önemli olan senin ve bebişin iyi olması.ama bizleri de unutma olur mu aramızdan birinin hamiş olması çok güzel.hatırlıyormusun forumda yazmıştın belki buluşmaya kadar hamile kalırız aşılamaya gerek kalmaz da kutlama yaparız diye(Allah söyletmiş sana).bi dahaki sefere gelirsin.bize de dua et olur mu canım

bir daha ki sefere inş. gelicezz bebişimleee...evett gerçekten de öleee demiştimmm... :)) ben hep dua ediyorum kızlarrrr hepinizeee siz de bana edin 15 nisanda bebişimizle tanışmaya gidicez...inş. bir sorunn yokturrr...hepinize sevgi ve duayla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…