BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

kızlar eşim sperm testi yaptrdı bugn ama sonuclar cok iyi cıkmadı dr la konustuk telde asılama ile şansımız sadce tüp bebek öneririm bu degerlerle dedi.ama yasınız genc biraz bekleyn dedi. bi hap önerdi onu kullanıcak 3 ay sonra görüşelim tekrar dedi. ben acele ettikce daha da ters gidiyr işler sanki.bu arada esim hastaydı.15 gün sonra tekrar yaptrcam dedi.

kızcelerrr ben geldimmm...bilgisayarımmm geldi servisdennn...çokk şükürrr...buralar birazcık kalabalıklaşmışş aramıza yeni arkdaşlar mı katılmışşş...cmts buluşuyoruzzz dimiii...az kaldııı...

Boşver Betül, yaşınız genç doktorun dediğ gibi..
Geç olsun güçlükle olmasın... Aşılamayla boşu boşuna oyalanacaktın belki...

Hoşgeldin melek...
Cmts buluşuyoruz inşallah... Bir değişiklik yok... Az kaldı...

Boşver Betül, yaşınız genç doktorun dediğ gibi..
Geç olsun güçlükle olmasın... Aşılamayla boşu boşuna oyalanacaktın belki...

evet doğru tam da karar vermemiştim asılamaya sperm sayısına baglı demiştim ama böyle gelince de cok üzüldüm. esim de üzüldü.

Yoklamayı yapalım mı buluşma saatimizi belirleyelim mi? Hadi kızlar... Çok sessiz burası...

Yoklamayı yapalım mı buluşma saatimizi belirleyelim mi? Hadi kızlar... Çok sessiz burası...

evet gerçekten çokk sessizzz...cmts buluşuyor muyuzz şimdiii ozalp nerelerdeee hiçç sesi çıkmıyooo...neredeydii buluşacağamızz yerrr nasıl gidiliyorrr yawww...şimdi ben giderimmm saat kaçtaa buluşuyoruzzz şimdi...

slm kızlar uzun zamandır giremedim kız kardeşimin düğünü vardı memlekete gittim dün döndüm.cumartesi saat 1 sizler için uygun mu.daha geç olsa akşam servis saatine kalırız kalabalık olur çünkü.bu saatte rahat ederiz diye düşünüyorum.inşallah yeni arkadaşlarımızda katılır aramıza. S1 26A 25D E13 tam iş yerinin önünden geçiyor bunlara heykelden binebilirsiniz. S2 daha sık ama özdileğin önünden geçiyor ona binerseniz aşağı doğru yürüyüp göbekten( babadan diyorlar bursada) sola dönünce yine önüne gelirsiniz
yarın yine girerim sormak istediğiniz olursa yer çok kolay gelmek isteyen kaybolmaktan korkmasın. bence son yoklamayı da yapalım kimler geliyor kaç kişiyiz 1 gün sonra görüşmek üzere byeeee

yarın akşam saat sekizde gelmek isteyenler nette olsun ayrıntıları görüşürüz kızlarrr

ben gelicemmm saat 8de burda olmaya calıscam yarın kursum var anca 8'i geçerken evde olurum siz başlarsınız konusmaya ben yetişirim size :)

kızlar malesef be gelemiycem.. eşim halen düzelemediği için malesef gelemiycem(((

Son düzenleme:
Kızlar 8de yetişemeyebilrm ama yarım gelmek istiyorum cep5309798063 bilgilendirîn beni de lütfen

Özalp saati belirleyelim adresi tekrar yazalım çıkalım bari, kimse yok..
Gelebilen gelsin olur mu?

kızlar yeri size tekrar tarif edeyim S1 25D E13 26A nolu otobüslere binenler şöföre selçukbey caddsinde öz urfa konak varmış orda ineceğim desinler. şöför bilmiyorsa 9 katlı yolkent siteleri altında yada zabıta amirliği karşısında diye tarif edin.çarşı tarafından gelenler için söylüyorum yer yolun sağ tarafında cadde üstünde 9 katlı yolkentlerin altında.aynı hizada şok market bim falan var.öncede belirttiğim gibi köşedeki urfa konak değil sitelerin altında olan öz urfa konak.
S2 olan otobüs daha sık ama ona binersenizde şöföre kaplıkaya özdileğin önünde ineceğim deyin.indikten sonra aşağı doğru yürüyün babadan sola dönün biraz ilerde sol tarafınızda tabelayı görürsünüz.bu arada bu otobüslerle gelip saat 1 de orda olmak için en geç 12:30da heykelden binmeniz gerekiyor.
yeteri kadar ayrıntılı yazdım ama bulamam diyenler için özel msj atamadığım için numaramı veremiyorum öz urfa konak internet sitesinde hem yer tarifi hemde iletişim noları yazıyor.arayıp oraya gelmek istediğinizi söyleyin size tarif ederler.inşallah bize süpriz yapıp gelen yeni arkadaşlarda olur.yarın görüşmek üzere.
saat 1 kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…